- 24 Aralık 2008
- 610
- 116
-
- Konu Sahibi superisi_21
- #7.881
kızlar ben adet olacak gibi ağrı çekiyorum belim de ağrıyorçok korkuyorum
kızlar bugün kan testi yaptırdım ve negatif...
noluuursunuz kendinizde belirti aramayın inanın bütün belirtileri yaşadım hatta hala da yaşıyorum kafanızı boş bırakmaya çalışın yeter bence...
tabi ki bol duaaa...
dondurulmuşlarımla devam edicem Rabbim izin verirse...
Allah hepimizin yardımcısı olsun...
herkes için hayrlı sonuçlar inşallah....
kızlar 203,10 çıktıııııııııııııııııı
canm öncelikle çokkkkk tebrik ederim
Allah tamamına erdirsin
kendini çok yormamaya çalış dikkat et
o ağrılar biçoğunda olduğu gibi bende de olmuştu sende de normal yani
bel ağrısından ben de az korkmamıştım şimdi bu şikayetlerim nisbeten azaldı
Canım Tebrikler.senden cok umutluydum pozitif sonuca hic sasirmadim desem yeridir.Rabbim sonuna kadar saglikla gecirecegin bir hamilelikle yavrunu (yavrularini) kucagina almak nasib etsin inşallah. Tum bekleyen arkadaslarada boyle haberler vermek nasib olsun.
Allahım çoOk şükür gördün mü kız bak güsel anne tescillendi nazar boncuğunu tak omzuna artık Rabbim nazarlardan korusun sizi çok mutlu oldum arkadaşım :)))
canım günaydın maşallah rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin. ben sana demiştim seninle ilk konuştuğumuz gün ben pzitif sonuç alacağından emindim.rabbimin nazarı üzerinizde olsun korusun inşallah. allah bana da nasip etsin . aminnn
CANIM TEBRİK EDERİM. SEN VE BEBEĞİNE SAĞLIK DİLİYORUM.ÇOK SEVİNDİM
Maşallahcanım gözün aydın Rabbim seni ve meleğini korusun.Darısı tüm bekleyenlere olsun inşallah:)))))
çok sevindim allah tamamına erdirsin
hayırlısı olsun canım üzülmek yok inşallah annelerini dondurulmuşlarla diğer aylarda sevindirecekler...
canım tebrikler çoooooook sevindim rabbim korusun mercimeğini :)
mavera kuzey sizin sanırım ikz
kalp atışlarını ne zaman duydunuz lütfen çok önemliii
kızlar benim tüp bebek işi yine yattııı(( bugün tam başladık ilaca hastanede tadilat varmış ve benim yumurta toplama işlemine kadar yetişemeyecekmiş bu nedenle eylül sonu ekim ortası kısmetse ((( 3 temmuzda başladık 3 gün ilaç kullandım yarım kaldı bugün yeniden başladım yine yarım kaldı bakalım bir diğerin de yaptırmak nasip olacak mı sürekli ertelendiğinden işten ayrılmak zorunda kalıyorum (
KIzlar elinde açılmamış gonal f olan varsa bu arkadaşımıza bağışlayabilirmi ?http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/642798-gonal-f.html
arkadaşlar ben sizlerle bu derdimi paylaştım ama hiçbiriniz dememiş ki üzülme vardır bunda da bir hayır(( inanın topiğinizi durmadan okuyordum ama şunu gördüm hamile olduktan sonra bizim gibilerle hiç ilgilenmiyorsunuz.... ben bu duruma çoook üzüldüm gereksiz yere kimseden bi manevi yönden destek beklemiyorum ((
arkadaşım yazma boşuna kimsenin umrunda olmuyo herkes bebeğinin olacağını duyunca ilgilenmiyo( eylül ekim gibi kısmetse bende başlayacam ondan önce rabbim kendiliğinden verirse hiç para pul beklemek sizin hibe edecem...
arkadaşlar tüp bebekte sezeryan mı? yoksa normal doğum mu?
arkadaşlar tüp bebekte sezeryan mı? yoksa normal doğum mu?
Kizlar hastaneden yeni geldim annemlere heoinize tesekkur ederim tek tek yazacagim eve gittigimde size haber vereyum istedim tam kan verdim serum taktilar su toplamisim biraz rahaglatir dediler simdi bira biseyler yiyio yatacagim cok yoruldum
arkadaşlar ben sizlerle bu derdimi paylaştım ama hiçbiriniz dememiş ki üzülme vardır bunda da bir hayır(( inanın topiğinizi durmadan okuyordum ama şunu gördüm hamile olduktan sonra bizim gibilerle hiç ilgilenmiyorsunuz.... ben bu duruma çoook üzüldüm gereksiz yere kimseden bi manevi yönden destek beklemiyorum ((
arkadaşım yazma boşuna kimsenin umrunda olmuyo herkes bebeğinin olacağını duyunca ilgilenmiyo( eylül ekim gibi kısmetse bende başlayacam ondan önce rabbim kendiliğinden verirse hiç para pul beklemek sizin hibe edecem...
cnmm çok dikkat et güzel güzel dinlen ..bebiş de sende mevlama emanet olun
Vallahi canım nasıl dinlenicem ki yarın iş var zaten ne yatabılıyorum ne kalkabılıyorum allah yardımcım olsun
Canım nerde çalışıyorsun?Umarım işin ağır değildir.
Ben şuan tatilde olduğum halde dinlenemiyorum bakalım okullar açılınca nasıl olacak?????
Ben hep günlük hayatıma devam ediyorum geziyorum, evimin işini yapıyorum vs. Dr um her zaman rahat olmamı kendimi kasmamamı söylüyor bende öyle yapıyorum tek dikkat ettiğim şey ağır kaldırmamak o kadar.
Hatta bu ara bir haftalık tatile çıkmayı düşünüyoruz eşimle.Malum hastaneye gidip gelmek dışında hiçbişey yapamadık tatil boyunca.Biraz kafamız dağılsın istiyoruz bakalım kısmet olursa.Dr umuzla da konuştuk gideceğiniz yerin iyi bir hastanesi olması dışında önerebileceğim bir şey yok dedi.Yolculuk yapıp denize girmemizde bir sakınca yokmuş.Hatta yüzmenin çok iyi olacağını söyledi.