haziran 2013' te tüp bebek yaptıracak anne adaylarımızzzzz

kızlar ben adet olacak gibi ağrı çekiyorum belim de ağrıyor çok korkuyorum

canm öncelikle çokkkkk tebrik ederim
Allah tamamına erdirsin
kendini çok yormamaya çalış dikkat et
o ağrılar biçoğunda olduğu gibi bende de olmuştu sende de normal yani
bel ağrısından ben de az korkmamıştım şimdi bu şikayetlerim nisbeten azaldı

hayırlısı olsun canım üzülmek yok inşallah annelerini dondurulmuşlarla diğer aylarda sevindirecekler...

canım tebrikler çoooooook sevindim rabbim korusun mercimeğini :)

kızlar 203,10 çıktıııııııııııııııııı

Son düzenleme:
Kizlar hastaneden yeni geldim annemlere heoinize tesekkur ederim tek tek yazacagim eve gittigimde size haber vereyum istedim tam kan verdim serum taktilar su toplamisim biraz rahaglatir dediler simdi bira biseyler yiyio yatacagim cok yoruldum

çok saol tatlım inşallah sağlıkla alırız kucağımıza

Çok teşekkür ederim canım benim :) İnşallah hepimizinkini
Değişik bir duyguymuş:)

Allahım çoOk şükür gördün mü kız bak güsel anne tescillendi nazar boncuğunu tak omzuna artık Rabbim nazarlardan korusun sizi çok mutlu oldum arkadaşım :)))

Çok teşekkür ederim canım benim
İnşallah öbür ayda senin güzel haberlerini alacağız bitanem :)

Evet canım çok teşekür ederim ya inanması çok zor oluyor:))Umarım tamaına erdirir rabbim
İnşallah seninde olacak hayatım umudunu kaybetme rabbim yardımcımız olsun

CANIM TEBRİK EDERİM. SEN VE BEBEĞİNE SAĞLIK DİLİYORUM .ÇOK SEVİNDİM

Çok teşekkür ederim canım benim :)

Maşallah canım gözün aydın Rabbim seni ve meleğini korusun.Darısı tüm bekleyenlere olsun inşallah:)))))

Amin canım çok teşekkür ederim :)

çok sevindim allah tamamına erdirsin

Çok teşekkürler canım:)

hayırlısı olsun canım üzülmek yok inşallah annelerini dondurulmuşlarla diğer aylarda sevindirecekler...

canım tebrikler çoooooook sevindim rabbim korusun mercimeğini :)

Çok teşekkürler canım inşallah:)

arkadaşlar ben sizlerle bu derdimi paylaştım ama hiçbiriniz dememiş ki üzülme vardır bunda da bir hayır (( inanın topiğinizi durmadan okuyordum ama şunu gördüm hamile olduktan sonra bizim gibilerle hiç ilgilenmiyorsunuz.... ben bu duruma çoook üzüldüm gereksiz yere kimseden bi manevi yönden destek beklemiyorum ((

KIzlar elinde açılmamış gonal f olan varsa bu arkadaşımıza bağışlayabilirmi ?http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/642798-gonal-f.html

arkadaşım yazma boşuna kimsenin umrunda olmuyo herkes bebeğinin olacağını duyunca ilgilenmiyo ( eylül ekim gibi kısmetse bende başlayacam ondan önce rabbim kendiliğinden verirse hiç para pul beklemek sizin hibe edecem...

Son düzenleme:

canım, ramazan ve bayram ve tatil dolayısıyla eskisi kadar giren olmuyo topiğe, ben de arada bakıyorum ama görmemişim senin yazdığını. şimdi okuyunca üzüldüm gerçekten, Allah yardımcın olsun. stresli bir süreç zaten bir de ertelendikçe insan sıkıntı duyar. ama vardır inşallah bunda da bir hayır. belki de bu bekleme aşamasında tedavisiz meleğine kavuşursun(inşallah) hakkında hayırlısı olsun.
ilaç isteyen arkadaşı da gördüm ama yazmadım çünkü elimde açılmamış tüp bebekten kalan ilacım yok, olsa zaten veririm, yazarım. o yüzden yazmadım..Allah herkesin yardımcısı olsun

Son düzenleme:
arkadaşlar tüp bebekte sezeryan mı? yoksa normal doğum mu?

doktora sormak lazım bu konuyu, ben de merak ettim. normal olması tercihimiz ama az önce bi arkadaş yazmış okudum tedaviyle olan bebekleri riske atmak istemedikleri için sezeryan la alıyorlarmış diye, ne kadar doğru bilemiyorum.:44::44::44:

Kizlar hastaneden yeni geldim annemlere heoinize tesekkur ederim tek tek yazacagim eve gittigimde size haber vereyum istedim tam kan verdim serum taktilar su toplamisim biraz rahaglatir dediler simdi bira biseyler yiyio yatacagim cok yoruldum

cnmm çok dikkat et güzel güzel dinlen ..bebiş de sende mevlama emanet olun

cnmm mevlam herşeyin hayırlısını veriri bizim şer dediklerimizde hayır vardır..herkes bayramdı işe dönmeydi derken çok yoğun girebilenlerde çok yazamıyoz tatlım ama hep dualarımdasınız inan...sen üzülme buralardayım şusırlarda özelden yaz burdan yaz dertleşiriz tatlım..

diğer arkadaşım kusura bakma ilaç açılınca bozuluyormuş süresi var mış attık.biz herseferinde tek tek alıyoduk açılmamış yok yani cnm.mevlam arkadaşının yardımcısı olsun inş

cnm msj'ını görmedim bende. gerçekten üzüldüm. çünkü bizler kader arkadaşıyız bizde yaşadık aynı şeylerii. mutlaka ertelenmesinde hayır vardır diye düşünüyorum. rabbim hayırlısı ile seni ve hepimizi evlatlarımıza kavuştursun.

filoloğum siz bebek ve sen:) nasılsın, seni de görmüyorum çoktan beri

Vallahi canım nasıl dinlenicem ki yarın iş var zaten ne yatabılıyorum ne kalkabılıyorum allah yardımcım olsun

Canım nerde çalışıyorsun?Umarım işin ağır değildir.
Ben şuan tatilde olduğum halde dinlenemiyorum bakalım okullar açılınca nasıl olacak?????

Ben hep günlük hayatıma devam ediyorum geziyorum, evimin işini yapıyorum vs. Dr um her zaman rahat olmamı kendimi kasmamamı söylüyor bende öyle yapıyorum tek dikkat ettiğim şey ağır kaldırmamak o kadar.

Hatta bu ara bir haftalık tatile çıkmayı düşünüyoruz eşimle.Malum hastaneye gidip gelmek dışında hiçbişey yapamadık tatil boyunca.Biraz kafamız dağılsın istiyoruz bakalım kısmet olursa.Dr umuzla da konuştuk gideceğiniz yerin iyi bir hastanesi olması dışında önerebileceğim bir şey yok dedi.Yolculuk yapıp denize girmemizde bir sakınca yokmuş.Hatta yüzmenin çok iyi olacağını söyledi.

Muhasebeciyim canım allahtan işim oturarak.
Ama sürekli lavobaya gdiince yürümekte zorlandığım için millet soruyor nıye ıkı buklum yürüyorsun .
Ne güzel canım tatilin keyfini çıkar.
Peki senin su toplaman nasıl düzeldi canım. Serum falan aldın mı? Kendiliğinden mi geçti. Ne kadar sürer bilmiyorum ama inan gerildim
Süper vallahi tatilde sakınca görmüyorsa kafanı dağıtmış olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…