- 15 Temmuz 2013
- 158
- 7
-
- Konu Sahibi superisi_21
- #7.861
Günaydın kızlar,
Akşam ölüyorum zannettim. Zaten kasıkalrımda kramp gibi ağrı vardı yürüyemiyordum.
Eve gittim bayo yapıp uzandım gece 11 de b,r ağrı ile uyandım inanamazsınız ağlıyorum hungur hungur mıdeme kramplar gırıyor anlatılamaz bısey. esım ısrar edıyor hastaneye gıdelım ben ınat gıtmıyorum ya su topladıysam ya cekerlerse dıye tam 1 saat öldüm öldüm dirildim. Nasıl uyumuşum bilmiyorum. Sabah işe gelmek için kalktım yine birden başladı sanki üzerimden kova ıle su bosaltmıslar gıbı hastaneyi aradım hemen mıde agrısından oluyorum dıye gavıscon alayım mı dedım al rahatlatır dedı ıkı kasık ısctım vallahı sımdı bıraz rahatım ama gelın bana sorun sımdı nasılsın dıye halsızlıkten geberıyorum
kızlarr biz geldik:) kuzumun kesesinide kalbinide gördük duyduk..çok şükür.. tek başına gelmiş kuzum ama geldim anne dedi çok şükür..biraz olsun rahatladık sonunda..rabbim meleklerimizi bizlere bağışlasın inş sağlıkla kucağımıza alalım inş darısı bekleyen herkese mevlam tüm bekleyen arkadaşlarada versin inş hayırlı evlatlar.
kızlar bugün kan testi yaptırdım ve negatif...
noluuursunuz kendinizde belirti aramayın inanın bütün belirtileri yaşadım hatta hala da yaşıyorum kafanızı boş bırakmaya çalışın yeter bence...
tabi ki bol duaaa...
dondurulmuşlarımla devam edicem Rabbim izin verirse...
Allah hepimizin yardımcısı olsun...
herkes için hayrlı sonuçlar inşallah....
Canım benim çok üzüldüm((( Ben senin pozitif sonuç alacağına çok inanmıştım.Rabbim hayırlısıyla en yakın zamanda göndersin inş meleğini...
canım çok üzüldümAllah sabır güç kuvvet versin. inşallah tez zamanda Rabbim seni de sevindirir..Allah yardımcın olsun
kızlar 203,10 çıktıııııııııııııııııı
canım günaydın maşallah rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin. ben sana demiştim seninle ilk konuştuğumuz gün ben pzitif sonuç alacağından emindim.rabbimin nazarı üzerinizde olsun korusun inşallah. allah bana da nasip etsin . aminnnkızlar 203,10 çıktıııııııııııııııııı
kızlar ben adet olacak gibi ağrı çekiyorum belim de ağrıyorçok korkuyorum
canım hiç korkma ve hamileliğinin tadını çıkar herkes hamilelik belirtilerinin adetle aynı olduğunu söylüyor zaten.senin için artık sevinme vaktı
alcam kız inşallah üzülmeee hayrlısı böyleymiş... hem dört pehlivan var daha en kısa zaman da gelcekler annelerine) duam sizinle sizin de duanız benimle olsun ben şu an da gerçekten çok iyiyim yazgı böyleymiş zaten hep diyodum şimdi bebişlerim tutunursa merkezde ki bebişlerime nolcak diye onlarda gelcekler annelerine umut olcaklar nasipse... olursa da Allah dan olmazsa da Allah dan yapcak hiç bişey yok dua dan başka...
senin bebişin nasıl kuzum bi sıkıntın kalmadı inşallah bugün pek bişey okuyamadım daa...
ezan saati Allah a emanet olun Rabbim sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah...