haziran 2013' te tüp bebek yaptıracak anne adaylarımızzzzz

Günaydın kızlar,

Akşam ölüyorum zannettim. Zaten kasıkalrımda kramp gibi ağrı vardı yürüyemiyordum.
Eve gittim bayo yapıp uzandım gece 11 de b,r ağrı ile uyandım inanamazsınız ağlıyorum hungur hungur mıdeme kramplar gırıyor anlatılamaz bısey. esım ısrar edıyor hastaneye gıdelım ben ınat gıtmıyorum ya su topladıysam ya cekerlerse dıye tam 1 saat öldüm öldüm dirildim. Nasıl uyumuşum bilmiyorum. Sabah işe gelmek için kalktım yine birden başladı sanki üzerimden kova ıle su bosaltmıslar gıbı hastaneyi aradım hemen mıde agrısından oluyorum dıye gavıscon alayım mı dedım al rahatlatır dedı ıkı kasık ısctım vallahı sımdı bıraz rahatım ama gelın bana sorun sımdı nasılsın dıye halsızlıkten geberıyorum

Kuzum çok geçmiş olsun.Şimdi nasıl oldun umarım kendini iyi hissediyorsundur biraz daha.Yarın test günündü değil mi?
Kontrollerini de yaptır canım hatta tam kan tahlilide yapsınlar ihmal etme.

kızlarr biz geldik:) kuzumun kesesinide kalbinide gördük duyduk..çok şükür.. tek başına gelmiş kuzum ama geldim anne dedi çok şükür..biraz olsun rahatladık sonunda..rabbim meleklerimizi bizlere bağışlasın inş sağlıkla kucağımıza alalım inş darısı bekleyen herkese mevlam tüm bekleyen arkadaşlarada versin inş hayırlı evlatlar.

maşallah canım gözün aydın için biraz daha rahatlamıştır artık..hayırlısıyla kucağımıza da alırız inşallah yavrularımızı

kızlar bugün kan testi yaptırdım ve negatif...

noluuursunuz kendinizde belirti aramayın inanın bütün belirtileri yaşadım hatta hala da yaşıyorum kafanızı boş bırakmaya çalışın yeter bence...

tabi ki bol duaaa...

dondurulmuşlarımla devam edicem Rabbim izin verirse...

Allah hepimizin yardımcısı olsun...

herkes için hayrlı sonuçlar inşallah....

canım çok üzüldüm:KK50: Allah sabır güç kuvvet versin. inşallah tez zamanda Rabbim seni de sevindirir..Allah yardımcın olsun

Canım benim çok üzüldüm:KK43:((( Ben senin pozitif sonuç alacağına çok inanmıştım.Rabbim hayırlısıyla en yakın zamanda göndersin inş meleğini...

alcam kız inşallah üzülmeee hayrlısı böyleymiş... hem dört pehlivan var daha en kısa zaman da gelcekler annelerine :KK66:) duam sizinle sizin de duanız benimle olsun ben şu an da gerçekten çok iyiyim yazgı böyleymiş zaten hep diyodum şimdi bebişlerim tutunursa merkezde ki bebişlerime nolcak diye onlarda gelcekler annelerine umut olcaklar nasipse... olursa da Allah dan olmazsa da Allah dan yapcak hiç bişey yok dua dan başka...

senin bebişin nasıl kuzum bi sıkıntın kalmadı inşallah bugün pek bişey okuyamadım daa...
ezan saati Allah a emanet olun Rabbim sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah...

canım çok üzüldüm:KK50: Allah sabır güç kuvvet versin. inşallah tez zamanda Rabbim seni de sevindirir..Allah yardımcın olsun

Rabbim sabır güç kuvvet hepsini verdi çok şükür maveracım ilk sonucumu aldığımda hem namazımı kıldım hem de ağladım ama geçti hemen geçti çok şükür maça devam :KK66:

Günaydın kızlar,
Sabahın 7 sınde kan verdım bı saat sonra maıl atacaklar
Geldım eve kendıme kahvaltı hazırladım su an cayımı cıyorum
agrılarım hala devame dıyor ama agrıyamı yanayım test yaptım sonucu beklıyorum onamı yanamyım doktora gıdecegım ya su cekerse die ona mı yanayım. Sanırım iyi değilim :))))

kızlar 203,10 çıktıııııııııııııııııı

Canım Tebrikler.senden cok umutluydum pozitif sonuca hic sasirmadim desem yeridir.Rabbim sonuna kadar saglikla gecirecegin bir hamilelikle yavrunu (yavrularini) kucagina almak nasib etsin inşallah. Tum bekleyen arkadaslarada boyle haberler vermek nasib olsun.

kızlar 203,10 çıktıııııııııııııııııı
canım günaydın maşallah rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin. ben sana demiştim seninle ilk konuştuğumuz gün ben pzitif sonuç alacağından emindim.rabbimin nazarı üzerinizde olsun korusun inşallah. allah bana da nasip etsin . aminnn

alcam kız inşallah üzülmeee hayrlısı böyleymiş... hem dört pehlivan var daha en kısa zaman da gelcekler annelerine :KK66:) duam sizinle sizin de duanız benimle olsun ben şu an da gerçekten çok iyiyim yazgı böyleymiş zaten hep diyodum şimdi bebişlerim tutunursa merkezde ki bebişlerime nolcak diye onlarda gelcekler annelerine umut olcaklar nasipse... olursa da Allah dan olmazsa da Allah dan yapcak hiç bişey yok dua dan başka...
senin bebişin nasıl kuzum bi sıkıntın kalmadı inşallah bugün pek bişey okuyamadım daa...
ezan saati Allah a emanet olun Rabbim sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah...

Maşallah canım ya valla tebrik ederim seni güçlü kızsın helal olsun sana.Gelecekler canım inş. en yakın zamanda önce annelerinin göbüşünü sonrada kollarını dolduracaklar inanıyorum ben.Bol bol dua et tatlım dua her kapıyı açıyor ve bizleri çok rahatlatıyor.

Benim şişkinliğim biraz hafifledi ama hala ağrılarım devam ediyor.Zamanla geçecek inş.Bebeğimizide gördük çok şükür 3 hafta sonra kısmet olursa tekrar göreceğiz.Bizim biraz problemli oldğu için gebelik takibini de tüp bebek doktorum yapmak istiyor ama ben mersinde yaşıyorum adanaya gidiş geliş nasıl olacak bilemiyorum okul açılınca:KK43:((

Umarım hepimiz için herşey çok güzel olur...

X