- 15 Temmuz 2013
- 158
- 7
-
- Konu Sahibi superisi_21
- #7.901
Muhasebeciyim canım allahtan işim oturarak.
Ama sürekli lavobaya gdiince yürümekte zorlandığım için millet soruyor nıye ıkı buklum yürüyorsun .
Ne güzel canım tatilin keyfini çıkar.
Peki senin su toplaman nasıl düzeldi canım. Serum falan aldın mı? Kendiliğinden mi geçti. Ne kadar sürer bilmiyorum ama inan gerildim
Süper vallahi tatilde sakınca görmüyorsa kafanı dağıtmış olursun
arkadaşlar ben sizlerle bu derdimi paylaştım ama hiçbiriniz dememiş ki üzülme vardır bunda da bir hayır(( inanın topiğinizi durmadan okuyordum ama şunu gördüm hamile olduktan sonra bizim gibilerle hiç ilgilenmiyorsunuz.... ben bu duruma çoook üzüldüm gereksiz yere kimseden bi manevi yönden destek beklemiyorum ((
arkadaşım yazma boşuna kimsenin umrunda olmuyo herkes bebeğinin olacağını duyunca ilgilenmiyo( eylül ekim gibi kısmetse bende başlayacam ondan önce rabbim kendiliğinden verirse hiç para pul beklemek sizin hibe edecem...
çok merak ettim bu merkez hangi merkez yani kötülemek için sormuyorum en azından bilgimiz olsun..
Canım geçmedi hala.Ama biraz hafifledi.İki gün sabahtan akşama kadar hastanede göz altındayım.8 tane serum takıldı.Doktorum ayran ve tanecikli meyve suyu içmemi söyledi.Bende bol bol bunları içtim.Halada içiyorum.Sık sık tuvalete gitmek gerekiyor.Bu şekilde atacaksın dedi.Benim çok şiddetli olduğu için tamamen geçmesi 3 ayı bulur dedi belkide daha fazla olacakmış.Karımndan su çekeceklerdi ama gebelik olunca bebeğe zarar verebilir diye vazgeçti ve kendi kendine atlatacaksın dedi.İşte böyle.
Umarım kısa sürede atlatırsın tatlım zor bir süreç ama sonu mutlu olunca herşeye katlanıyorsun güzelim.
Canım gittiğim merkezin adını vermek istemiyorum çünkü kötülemek yada övmek istemiyorum, başkasınıda etkilemek istemem neden dersen orada hamile kalan 3 kişi biliyorum yani bu benim talihsizliğim sanırım. Yalnız size tavsiyem embrio bilgilerini transfer öncesinde edinin ve ben yapmaya çekindim ama yumurta toplamadan sonra embrionun gelişimiyle ilgili merkezi arayıp bilgi alın gelişimleriyle alakalı. Beni ertesi gün arayıp döllendiğini ama henüz bölünmediğini söylediler ben bidaa aramadım sadece doktora transfer günü muayenede sordum iyi dedi, transferden sonra embrıologun verdiği bilgi tamamen tersiydi! resmen yıkıldım orda ve hayallerim orda bitti. Şaun test günüme daha var ama hiç umudum yok. 12 günlük umudu bile baştan kestiler benden. aşılamada çok umutlanıp sonrası yıkılmıştım şimdi umutlanmadan yıkıldım, tabiki öncesinde kurduğum hayallerim vardı, bebeğimle konuşuyordum transfer sonrasına kadar!!!
Bende evet oraya karşı güvensizlik oluştu ancak şunu kabulleniyorumki artık kısmet değilmiş! Allah hepinizin yardımcısı olsun, onca iğne ilaç gidip gelme beklemelerinizin karşılığını versin inşallah. Ben artık bebeksiz bir hayat düşlüyorum kendimi bu şekilde teselli ediyorum.
Hadi ya canım allah yardımcın olsun çok zor ya. Bana da su iç ve proteinli yiyecekler ye dedi. İnşallah canım atlatırız ben yarın sabah ıkıncı kanımı vereceğim:)
Arkadaşlar bi sorum olacaktı. Crinone jel ve climara forte bant kullanmış mıydınız? kullandıysanız kaçıncı haftanıza kadar sürdü?
ben yarın doktora gidicem ..
kırmızıların 3. günü gel demişti doktorum..
benim için dua edermisiniz herşey yolunda gitsin..
ben yarın doktora gidicem ..
kırmızıların 3. günü gel demişti doktorum..
benim için dua edermisiniz herşey yolunda gitsin..
özel duamdasın tatlım gelişmelerden haberdar edersin :) randevün yarın kaçta
hayırlısı olsun
olsun canım ben yazaymda duyrlı çıkan olur mutlaka .sende takılma şu sıralar hasas dönemdesin sanırım olur byle şeyler görmemiştir arkadaşlar..Allah sanada en yakın zamanda nasip eder inşllah sıkma canınıarkadaşlar ben sizlerle bu derdimi paylaştım ama hiçbiriniz dememiş ki üzülme vardır bunda da bir hayır(( inanın topiğinizi durmadan okuyordum ama şunu gördüm hamile olduktan sonra bizim gibilerle hiç ilgilenmiyorsunuz.... ben bu duruma çoook üzüldüm gereksiz yere kimseden bi manevi yönden destek beklemiyorum ((
arkadaşım yazma boşuna kimsenin umrunda olmuyo herkes bebeğinin olacağını duyunca ilgilenmiyo( eylül ekim gibi kısmetse bende başlayacam ondan önce rabbim kendiliğinden verirse hiç para pul beklemek sizin hibe edecem...
bende kızıma 9 senden sonra tüp bebek ile Kavuştum normal doğum ile dünyaya getirdim .eğer her şey yolunda ise illede sezeryan şart değildoktora sormak lazım bu konuyu, ben de merak ettim. normal olması tercihimiz ama az önce bi arkadaş yazmış okudum tedaviyle olan bebekleri riske atmak istemedikleri için sezeryan la alı yorlarmış diye, ne kadar doğru bilemiyorum.:44::44::44:
şafak sen böyle diyorsun ama ben o zamanlar sizleri ilgiyle takip ediyor gerekirse yasin okuyordum... ama alttaki arkadaşın paylaşımından sonra hiç bir allahın kulu allah yardımcısı olsun olsaydı verirdik dememiş ki iki kere yazmıştı ama herkes birbirlerine cevap vermekle zaman geçirdikleri için dikkate alınmıyor !!!Biraz acımasız bir yorum yapmışsın gibi geldi. Çünkü kısmetten ötesi yok herhangi bir sorunum var deyip bişeyler sorsaydın gören biri mutlaka yazardı. Hastane tadilata girmiş sen de düşünüp vardır bi hayrı diyebilirsin ki kaldı ki tadilat konusunda biz ne yapabiliriz. Mesala ben gonal f hiç kullanmadım elinde kalan biri belki görmemiştir. Kimse bu süreçleri kolay geçirmedi ve hamile kalınca da herşey bitmiyor canım. Allahım emanetlerini korumayı nasip etsin bizlere. Bence bu kadar fevri davranıp günahımıza girme.
KIzlar elinde açılmamış gonal f olan varsa bu arkadaşımıza bağışlayabilirmi ?http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/642798-gonal-f.html
günaydın güldüşü nasılsın geçmiş olsun. kan tahili sonucunda güzel çıkacak inşallah