haziran 2013' te tüp bebek yaptıracak anne adaylarımızzzzz

Günaydın canım yine şişliklerle başladım yeni bir güne değerim 375 sanki biraz düşük gibi geldi doktoru arayıp soracağım sanırım yine isteyecek iki gün sonra

hayırlı olsun güldüşüm ..
sonucun gayet güzel bence sonuçta katlamış..
şimdi bunları düşünme mutlu olmaya bak :)

Günaydın canım yine şişliklerle başladım yeni bir güne değerim 375 sanki biraz düşük gibi geldi doktoru arayıp soracağım sanırım yine isteyecek iki gün sonra

Hayır canım bence gayet iyi sıkıntı yapma kendine. Allahın izniyle bebğin sağlıklı bir şekilde büyüyor inşallah

Saol canım şimdi aradım doktoru gayet iyi sorun yok dedi. sevindim vallahi haftaya pazaretside kontrole gideceğim
haftaya kalp atışlarını duyarsın inşallah :) senden çok ben heycanlanıyorum ayy maşallah. canım birkaç gün rapor falan alsanda dinlensen ya olmaz mı topralanırsın biraz

Canım ben opudan sonra crinone jel kullanmaya başlamıştım hala da devam ediyorum.Dr um 12. haftaya kadar devam etmem gerektiğini söyledi.

Cevap için teşekkürler pixes28. İnternette baktım 12 haftaya kadar kullanılacak diye belirtiliyor. Ben 11.haftaya bugün girdim doktorum bana dün itibari ile bıraktırdı. O yüzden kafam karıştı.

Bilemiyorum ben transferden önce muayeneye alındım orada embrionun durumunu doktora sordum oda iyi olduğunu söyledi. bende sevindim her merkez farklı işliyor belki yada bilemiyorum banamı denk geldi. duaların için çok sağol bu derece umutsuz olmayı bende istemezdim ve inan herşey embrio vs.. iyi olsaydı ve tutmasaydı zaten kaderde anne olmak yokmuş diycektim bunu eşimlede konuşmuştuk aşılamadan sonra sadece 1 kez deniycektik sonrası unutucaktık. neyse zaten olan oldu şuan ilaçlarımı ihmal etmiyorum sadece umudu başdan tükettim Allah biliyor içimi.

test günüme 6 gün var. bu arada sanırım sen yeni başlıyorsun hayırlı olsun inşallah sende tüm uğraşanlarda kısa sürede olumlu sonuçlar alırsınız. dediğin gibi herşey vesile, herşeyden önemlisi hayırlısı olsun.

canım 6 gün varmış niye umudunu kırıyorsun anlamadım Allah yar ve yardımcın olsun inşallah.

merhaba kızlar
bugün dr. kontrolümüz vardı. bir iyi bir kötü haberimiz var
iyi haberimiz ilk baştan beri görünen ve kalp atışını duyduğumuz bebişimizin durumu gayet iyi maşallah, hareketlerini gördüm ultrasonda, ayyy çok güzel bi duygu ya,Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
kötü haberimiz ayın 5 inde görünen diğer kesemiz ve bebişimizin kalp atışı yok, gelişmemiş, 7. haftada kalmış öylece kuzucuk..dr. bundan sonra gelişmez dedi, o kendiliğinden kaybolacak dedi. içim bi tuhaf oldu ama hayırlısı böyleymiş, Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin hepimize

sa. arkadaşlar. hamileyim ama 6. haftamda apandist amaliyatı oldum şükür bebeğim sağlıklı hala sag tarafta yardan kaynaklı ağrılarım var ama bir haftadır vajinamın üstünde ve idrar kesemdede ağrılarım var sizce bu bir sıkıntımı böyle ağrılar yaşayanlar var mı aceba

rabbim tamamına erdirsin inşallah şimdi sana düşen bizlere dua etmek :) mesela önce benden başlayabilirsin bugün ilk iğneme başladım .. hayırlısıyla

maşallah:) gözün aydın canım. rabbim hayırlsını versin. benm de perşembe günü kontrolüm.ense ölçümü yapılacak.hayırlısıla

kizlar 14.gunum 888 cikti nasil sizce
çok güzel canım tebrikler. sankim ikizler geliyor

bende 10. haftaya kadar hep kasık ağrısı yaşadım ve dr rahim büyümesinden kanaklandığını ve dayanılmayacak derece de değilse sorun olmayacağını söyledi. ama sen yinede dr una danış.geçmiş olsun

rabbim tamamına erdirsin inşallah şimdi sana düşen bizlere dua etmek :) mesela önce benden başlayabilirsin bugün ilk iğneme başladım .. hayırlısıyla

amin canım. Allahım sana da hayırlısıyla nasip etsin inşallah, yolun başındasın, sonunda inşallah güzel haberler alırsın.

amin canm hepimize. inşallah sonuçların güzel çıkar. bana demedi doktor daha ense ölçümü falan. ne zaman yapılır acaba? gerçi 10 gün sonraya çağırdı, belki o zaman bakar

amin canm hepimize. inşallah sonuçların güzel çıkar. bana demedi doktor daha ense ölçümü falan. ne zaman yapılır acaba? gerçi 10 gün sonraya çağırdı, belki o zaman bakar

bana da erken gibi geldi ama??? senin bebiş tam olarak kaç günlük tatlım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…