-
- Konu Sahibi superisi_21
- #7.841
çok teşekkür ederim canım
korktum gitmeye zaten adım atamıyordum
evet ksıemtse yarın test günüm zaten dr muhakak gdıecegım olumluda çıksa olumsuzda
inşallah olumlu sonuç alacaksın canım bana da cesaret vereceksin
Günaydın kızlar,
Akşam ölüyorum zannettim. Zaten kasıkalrımda kramp gibi ağrı vardı yürüyemiyordum.
Eve gittim bayo yapıp uzandım gece 11 de b,r ağrı ile uyandım inanamazsınız ağlıyorum hungur hungur mıdeme kramplar gırıyor anlatılamaz bısey. esım ısrar edıyor hastaneye gıdelım ben ınat gıtmıyorum ya su topladıysam ya cekerlerse dıye tam 1 saat öldüm öldüm dirildim. Nasıl uyumuşum bilmiyorum. Sabah işe gelmek için kalktım yine birden başladı sanki üzerimden kova ıle su bosaltmıslar gıbı hastaneyi aradım hemen mıde agrısından oluyorum dıye gavıscon alayım mı dedım al rahatlatır dedı ıkı kasık ısctım vallahı sımdı bıraz rahatım ama gelın bana sorun sımdı nasılsın dıye halsızlıkten geberıyorum
Canım gecmis olsun istesin sanırım Allah yardımcın olsun hemen zaman aksın aksam olsun senin için)
İnşallah canım. Allah hepimize bebişler nasip etsin
kızlar beni hatırladınız mı haziranda negatif tüp bebek denemem olmmuştu. şimdi adetim 4 gün geçti üç ayrı test yaptım üçünde de 2 çixgiyi gördüm hala korkuyorum ama çünkü sancım var. Allahım inşallah hayırlısı olur.
Eki Görüntüle 778433
ayy cnm hatırlamazmıyım..çok sevindimm maşallah. mevlam kendiliğnden göndermiş kuzunu inş..
3118 çıktı ayyyy normal mi sanki çok fazla gibi geldi
Günaydın kızlar,
Akşam ölüyorum zannettim. Zaten kasıkalrımda kramp gibi ağrı vardı yürüyemiyordum.
Eve gittim bayo yapıp uzandım gece 11 de b,r ağrı ile uyandım inanamazsınız ağlıyorum hungur hungur mıdeme kramplar gırıyor anlatılamaz bısey. esım ısrar edıyor hastaneye gıdelım ben ınat gıtmıyorum ya su topladıysam ya cekerlerse dıye tam 1 saat öldüm öldüm dirildim. Nasıl uyumuşum bilmiyorum. Sabah işe gelmek için kalktım yine birden başladı sanki üzerimden kova ıle su bosaltmıslar gıbı hastaneyi aradım hemen mıde agrısından oluyorum dıye gavıscon alayım mı dedım al rahatlatır dedı ıkı kasık ısctım vallahı sımdı bıraz rahatım ama gelın bana sorun sımdı nasılsın dıye halsızlıkten geberıyorum
oyy kuzum maşallah maşallah...
kızlarr biz geldik:) kuzumun kesesinide kalbinide gördük duyduk..çok şükür.. tek başına gelmiş kuzum ama geldim anne dedi çok şükür..biraz olsun rahatladık sonunda..rabbim meleklerimizi bizlere bağışlasın inş sağlıkla kucağımıza alalım inş darısı bekleyen herkese mevlam tüm bekleyen arkadaşlarada versin inş hayırlı evlatlar.
tebrikler canım :) çok sevindim Rabbim korusun gözetsin minik fıstığı...
kızlarr biz geldik:) kuzumun kesesinide kalbinide gördük duyduk..çok şükür.. tek başına gelmiş kuzum ama geldim anne dedi çok şükür..biraz olsun rahatladık sonunda..rabbim meleklerimizi bizlere bağışlasın inş sağlıkla kucağımıza alalım inş darısı bekleyen herkese mevlam tüm bekleyen arkadaşlarada versin inş hayırlı evlatlar.
gözün aydın cnm.hayırlı olsunrabbim bebeklerimizi bize bağışlasın...
kızlar bugün kan testi yaptırdım ve negatif...
noluuursunuz kendinizde belirti aramayın inanın bütün belirtileri yaşadım hatta hala da yaşıyorum kafanızı boş bırakmaya çalışın yeter bence...
tabi ki bol duaaa...
dondurulmuşlarımla devam edicem Rabbim izin verirse...
Allah hepimizin yardımcısı olsun...
herkes için hayrlı sonuçlar inşallah....