haziran 2013' te tüp bebek yaptıracak anne adaylarımızzzzz

Canım gecmis olsun istesin sanırım Allah yardımcın olsun hemen zaman aksın aksam olsun senin için)

ayy cnm hatırlamazmıyım..çok sevindimm maşallah. mevlam kendiliğnden göndermiş kuzunu inş..

cnm çok geçmiş olsun ya..dikkat et kendine..

kızlarr biz geldik:) kuzumun kesesinide kalbinide gördük duyduk..çok şükür.. tek başına gelmiş kuzum ama geldim anne dedi çok şükür..biraz olsun rahatladık sonunda..rabbim meleklerimizi bizlere bağışlasın inş sağlıkla kucağımıza alalım inş darısı bekleyen herkese mevlam tüm bekleyen arkadaşlarada versin inş hayırlı evlatlar.

tebrikler canım :) çok sevindim Rabbim korusun gözetsin minik fıstığı...

gözün aydın cnm.hayırlı olsun rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın...

Canım çok sevindim ne mutlu sana
İnşallah bende yarın güzeel haberler alırım. Alamazsam ne yaparım bilmiyorum.

kızlar bugün kan testi yaptırdım ve negatif...

noluuursunuz kendinizde belirti aramayın inanın bütün belirtileri yaşadım hatta hala da yaşıyorum kafanızı boş bırakmaya çalışın yeter bence...

tabi ki bol duaaa...

dondurulmuşlarımla devam edicem Rabbim izin verirse...

Allah hepimizin yardımcısı olsun...

herkes için hayrlı sonuçlar inşallah....

Ark bugun kendi dr uma giittik ikizlerden birunin kalp atisi duyduk rabbime sukurler olsun

otekini duyamadik sanirim arkada kalmış dedi aralarinda 1 gun varmis o yuzden gorunmeyebilir dedi

tekrar haftaya gidecegix

Canım gözün aydın.Bizde gördük duyduk binlerce kez şükürler olsun Rabbime
Rabbim meleklerimizi korusun ve isteyen herkese bu güzel duyguyu yaşatsın inş.

Canım benim çok üzüldüm((( Ben senin pozitif sonuç alacağına çok inanmıştım.Rabbim hayırlısıyla en yakın zamanda göndersin inş meleğini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…