haziran 2013' te tüp bebek yaptıracak anne adaylarımızzzzz

Size de masallah:) ben henuz hareket goremedim canim insallah ben de gorurum hareketlerini hayirlisiyla. Dualarina da cani gonulden amin diyorum guzelim..

zümrüt ya bişey sorcam, sırf meraktan.... transferinde kaç emriyo alacağın konusunda fikrin soruluyor mu? bide yanlış anlamazsan, sana tek mi çift mi transfer yapıldı ve kaç yaşındasın?

kuzum en baştan biz konuşurken 2 tane koyarız demişlerdi tabi toplancak yumurta sayısı kaç tane döllencek kaçtane sağlam kalcak bunlar da çok önemli... benim tek yumurtalığım var opu da 15 tane yumurta toplandı 12 tanesi olgun çıktı 9 tanesi döllendi 6 tanesinin gelişimi iyiydi 2 embriyo transfer edildi 3. gün 9 hücreli 4 tane de dondurduk... baya rakamsal oldu ama böyle gelişti hayrlısıyla gün sayıyorum artık... bu arada yaşım da 35 malesef :)))

tatlım ne malesefi, maşallahlık bi durumun var bence, az önce okudum bi kızın bi oğlun varmış. ne güzel işte.... 12-13 yaşlarında hemde. bugün kontrolüm vardı, ayşe hanım yaştan ötürü tek transfer yapılabileceğini söyledi, bende bu konularda bilgisiz olduğumdan, açıkcası biraz umutsuzluk kapladı içimi. 32 yaşındayım zaten ve ilk anne olma deneyimim b(((

35 yaş altına tek transfer yapılıyo sebebi de genç oluşun ve şansının daha yüksek olması canım benim boşuna asıyosun yüzünü ve her şey çok güzel olucak merak etme emin ellerdesin Ayşe hanıma çoOk selamımı söyle çok seviyorum ben onu benden önce görürsün muhtemelen

Ama bazı hastalıklar daha başında anne karnında iken tedavi edilebilir.Ben hepsini yaptıracağım.Bütün genetik testleri yaptırdım kendime bile.Daha şimdiden şeker yüklemesi bile yaptırdım. Hergün tansiyonumu ölçüyorum. Kalp hastalığı, şeker ,tansiyon gibi hastalıklara genetik yatkınlığım var mı diye dünya kan verdim.Napiimm :)

5+4 te vajinal usg ile ikiz keselerimizi gördük.
7+4 te karindan usg ile kalp atislarini hem gördük hem dinledik.hayirdir canim sen kontrole mi gittin ?

Ben su an sanırım 6+1 im kontrole gittim ama salak bir dr a denk geldim gitmez olaydım kesenin biri kucuk hatta ilk basta tek gebekik eedi israr edince girdu bilmiyorum hafraya persembe belli olacak kendi dr unda randevum var

kızlar benim tüp bebek işi yine yattııı (( bugün tam başladık ilaca hastanede tadilat varmış ve benim yumurta toplama işlemine kadar yetişemeyecekmiş bu nedenle eylül sonu ekim ortası kısmetse ((( 3 temmuzda başladık 3 gün ilaç kullandım yarım kaldı bugün yeniden başladım yine yarım kaldı bakalım bir diğerin de yaptırmak nasip olacak mı sürekli ertelendiğinden işten ayrılmak zorunda kalıyorum (

haftaya çarşamba görcem, söylerim tabiiii :))) yaaa erken menopoz riskim olmasa hiç dert etmeyeceğim de; açıkcası, biri görmeden ikiyi planlama deme ama; en az iki çocuğum olsun isterim ama buna zamanım olacak mı bilmiyorum..... biraz korkmaya başladım. ayşe hanım sağolsun rahatlatmaya çalıştı gerçi; daha önce görüşmeye gittiğimiz doktorlar da muayene etmiş, test sonuçlarıma bakmış ve menopozun benim için çok uzak olmadığını söylemişlerdi; ayşe hanım bu konuda kesin bir şey söylemenin imkansız olduğunu söyledi. belki iyi bir şey zamanının belli olmaması ama ya zamanım olmazsa, ya ilkinde tutmazsa, ne zaman hamile kalırım, zaten 9 ay gebelik e hemen doğurduğum gibi ikinci için çalışmalara başlayamam gibi bi tomar kurt beynimi kemiriyo. sanırım akışına bırakmak ve biraz daha relaks olmak en mantıklısı. ancak işte şu beynimdeki kurtları bi zaptedebilirsem ne alaaaa olacak, olacak.... Rabbimin izniyle herşey çok güzel olacak inşallah :) hepimiz için tabi. cumartesi günü senin sonucunu da merakla bekliyor olacağım tatlım.

aysegularik, seni öncesinde tanımıyorum ama tebrikler, ne güzel bi haber ve nası güzel bi umut sizin haliniz bi bilseniz bizler için.... bu arada adaşız sanırım

guldusum seni de şimdiden tebrik ediyorum bence de hamileler kervanındaki yerin hazır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…