- 7 Ekim 2012
- 712
- 6
- Konu Sahibi superisi_21
- #7.821
Aman maşallah çok güzel değerin transferden sonra kaçıncı günün canım
bana haziranda transfer yapıldı ama negatif sonucu aldık. şimdi rabbim kendiliğinden nasip etti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aman maşallah çok güzel değerin transferden sonra kaçıncı günün canım
Maşallah canım değerin çok güzel çıkmış.Mevlam neylerse güzel eyler bak ne güzel bebeğin sana doğal yoldan gelmiş.Rabbim kucağınada almayı nasip etsin inş.
pixecim sen naptın
Canım benim Rabbime binlerce şükürler olsunki kesemizi ve içerisinde bebeğimizi gördük kalp atışlarını dinledik
O kadar güzel bir duygu ki Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin.
3 hafta sonra tekrar çağırdı dr um.
Ohss hala devam ediyor ama çok şükür karnım biraz küçülmeye başladı.9 aylık gibi olan halim 5 aylık gibi şimdi.
Ama ne olursa olsun bebeğim içim herşeye değer.
3118 çıktı ayyyy normal mi sanki çok fazla gibi geldi
ay hayırlı olsun
allah kucağına almayı nasip etsin
kaç haftalık hamilesin karından mı gördün kalp atışını
bana haziranda transfer yapıldı ama negatif sonucu aldık. şimdi rabbim kendiliğinden nasip etti
Canım benim Rabbime binlerce şükürler olsunki kesemizi ve içerisinde bebeğimizi gördük kalp atışlarını dinledik
O kadar güzel bir duygu ki Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin.
3 hafta sonra tekrar çağırdı dr um.
Ohss hala devam ediyor ama çok şükür karnım biraz küçülmeye başladı.9 aylık gibi olan halim 5 aylık gibi şimdi.
Ama ne olursa olsun bebeğim içim herşeye değer.
Ayyy allah nazardan saklasın süper. Gözn aydın canım.
Aaaaaa süper canım benim çok sevindim amma çektin sende ama şükür yüzün güldü :)
Ya bende ohss den korkmaya başladım dr aradım bugün dedim karnımda gaz var gebericem. dedi ki dolaşıyor mu eh dedım dolaşıyrosa gazdır dedi dolaşmıyorsa su toplamış olabilirsin dedi. su çekmemiz lazım dedi. ya yok dedim kilo almadım evet karnım biraz şiş 3 aylıklar gibi ama ne bıleyım tırstım gel dedi cumartesi nasıl olsa kan verıcem sonucu alır gelırım çalışıyorum dedim
Yani mesela iğne vurulurken üzerine zor yatıyorum ağrıyor
gaz çıakrınca rahatlıyorum ama
gözün aydın canm, hayırlı olsun..Allah tamamına erdirsin
Evet canım yaaa binlerce şükürler olsun Rabbime yüzümüzü güldürdü.Ama inanıyorumki seninde yüzün gülecek.
Canım ben opudan bu yana hiç yüz üstü yatamadım hatta yan yattığım zaman bile inanılmaz ağrılarım oluyor.Sırt üstüde bir yere kadar yatabiliyorum.Geceleri kesintisiz uyuyamadım opudan beri.Saat başı ayaktayım.Ama ne olursa olsun katlanılıyor hele ki bu güzel sonucu alınca.
Sonucun pozitif çıkacak canım bunu yürekten hissediyorum hatta eminim.C. tesi günü haberini heyecanla bekliyeceğim.
değerin cidden baya yüksek ,tek kese mi gördünüz, ikiz ,üçüz olmasın
Hayırlı olsun ,allah tamamına erdirsin inşallah .
mavera kuzey sizin sanırım ikz
kalp atışlarını ne zaman duydunuz lütfen çok önemliii
Çok şükür canım benim
Acaba bendede ohss oldum ama olsam dayanamazdım bu ağrılara değil mi?
Bende gece hep uykusuzm yüz üstü ağrıdan yatamıyorum yan ve sırt üstüde kalça iğne yerlerim acıyor vallahi nasıl yatacağımı şaşırdım. Allah razı olsun canım inşallah hamilelerin duası kabul olurmuş çok teşekkür ederim umarım cumartesi güzel haber alırım :)))))
Ayyy canım benim inş. değildir.Ben çok ağır atlatıyorum biliyorsun.O yüzden kimsenin bu durumu yaşamasını istemem.
Ama doktorum çok ağır olmadığı sürece transferden sonra hafif düzeyde ohss nin gebelik belirtisi olduğunu söylemişti.
İnş seninki gebelik belirtisi şeklinde hafif ohss dir:)))))
merhaba hanımlar ..
sizden bir ricada bulunmak istiyorum...kk da tanıştığım arkadaşım kısmetse 7. tüp bebek tedavisine başlıyacak eylül ayında ..maddi yönden bilirsiniz ki sıkıntılı bir tedavi..buraya yazmamın sebebi ise henüz yeni başlık olduğu için uygun gördüm, eğer elinizde tedaviden artan ilaçlarınız kaldıysa bu arkadaşıma gönderirmisniz lütfen?
kendiside bu konu ile ilgili başlık açmış zaten yardımcı olmak isteyen olursa burdan kendisine ulaşabilir http://www.kadinlarkulubu.com/tup-be...8-gonal-f.html (Gonal f)
Günaydın kızlar,
Akşam ölüyorum zannettim. Zaten kasıkalrımda kramp gibi ağrı vardı yürüyemiyordum.
Eve gittim bayo yapıp uzandım gece 11 de b,r ağrı ile uyandım inanamazsınız ağlıyorum hungur hungur mıdeme kramplar gırıyor anlatılamaz bısey. esım ısrar edıyor hastaneye gıdelım ben ınat gıtmıyorum ya su topladıysam ya cekerlerse dıye tam 1 saat öldüm öldüm dirildim. Nasıl uyumuşum bilmiyorum. Sabah işe gelmek için kalktım yine birden başladı sanki üzerimden kova ıle su bosaltmıslar gıbı hastaneyi aradım hemen mıde agrısından oluyorum dıye gavıscon alayım mı dedım al rahatlatır dedı ıkı kasık ısctım vallahı sımdı bıraz rahatım ama gelın bana sorun sımdı nasılsın dıye halsızlıkten geberıyorum
Günaydım camıö çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah dikkat et kendine keşke bir hastaneye gitseydin. neyse ki artık az kaldı yarın test günü değil mi ? güzel haberlerini alacağız inşallah