haziran 2013' te tüp bebek yaptıracak anne adaylarımızzzzz

Canım hiç korkma Allah'ın izniyle olacak.Herşey Rabbimin elinde ol diyecek olacak inş.

orası öyle canım benim dörtdörtlük hazır olursun hiç problem olmaz Rabbim ol demezse bebiş de olmaz... "OL" emrine muhtacız Allah ım derim zaten hep hayrla sonuçlancak bakalım nasipse siz var ya siz insana iyi geliyosunuz işte özeline bak şekerim emi

kızlar ben pek ii sayılmam dün kan vermem gerekti biliyosuuz.degerler istediğimz gibi degil..
11.gün 70
14.gün 118

sizccee ne oluyor??????????
varmı böyle yavaş ilerleyen

kızlar ben pek ii sayılmam dün kan vermem gerekti biliyosuuz.degerler istediğimz gibi degil..
11.gün 70
14.gün 118

canım moralini bozma değeri böyle yavaş ilerleyenler var bildiğim kadarıyla.
testi 2 gün sonra tekrarlayacaksın heralde, inşallah kat kat artar değerin canm..doktorun ne diyor bu arada?

11.gün 70
14.gün 118

canım sıkıntı etme boşuna canını sıkma. normal bir durumdur değerlerin artıyor dur bakalım bi . Neler yaşadı bu forumdakiler emin ol. Ben direkt adet sancsıyla kanamasıyla öğrendim. Şu anda da kanamam var ama sorun yok. iyi düşün Allahın izniyle düzelir.

canım ben anlamam ama değerlerin yükseliyorsa iyidir heralde moralini bozma

cnm dr da bizim için önemli oln yğkselmesi dedi ama çok az yükselioo...normal mi anlamıyorum herkesin ki binlere bile yaklaştı biz daha 118 deydik..

canım moralini bozma değeri böyle yavaş ilerleyenler var bildiğim kadarıyla.
testi 2 gün sonra tekrarlayacaksın heralde, inşallah kat kat artar değerin canm..doktorun ne diyor bu arada?

yok drum dört gün sonra DEDİ...ama ben dayanamadım bügun başka yere verdim ve perşembe hem kendi merkezime hemde oraya tekrar yaptıracgım..inş artar meleklerim tutunur bana ....

cnm bende kanamayla öğrendim 70 i 11.günde.dün 14. günde 118 di..korkuyorum şafak mevlam bebişini sana seni de ona bagışlasın bizede inş bagışlasın

sakın stres yapma

değerlerin en azından yükseliyor

ne değerler gördük umutsuz olunan ama onlar bile çocuklarını kucaklarına aldı

bol bopl dua et rabbim yardımcın olsun

sonucun çok güzel maşallah. tebrikler. buradan okuyunca çok su içtim demişsin arkadaşım da bunu bana 2 prof. tüp bebek uzmanım ve 4 yıldır gittiğim jinekoloğum söyledi. ayrıca fazla tuz tüketme diye eklediler. çoooook ilginç...

canım sevinmek için erken değil.allahın izniyle bebeğin sımsıkı tutunmuş sana

11.gün 70
14.gün 118

canını sıkma canım.11. ile 14. gün değerlerim benimde iyi katlanmamıştı. önemli olan bundan sonrası demişti dr. inşallah hepimiz alırız kuzularımızı sağlıkla kucağımıza.

dün transferim oldu hayatımda hiç yatmadığım kadar yatıyorum sadece lavabo ve yemeğe kalkıyorum. sinirlenmek istemiyorum ama kayınvalide bu kadar titreme üzerine dedi sofrayı toplasam yok demeyecekti..okadar yani,hiç beklemezdim..sabah kalktım kendime çay koydum kahvaltı hazırladım. genelde yatıyorum ama kendim içinde ayaktayım umarım bişey olmaz...annemleremi gitsem acaba?

Teşekkür ederim.
Çok su içmem sadece senin yazdıklarınla alakalı değil ben burada okuduktan sonra su işini abarttığımı ve onunda benim durumumu olumsuz etkilediğini yazdım.Dr umun söylediği bu yönde herkesin dr u farklı tavsiyelerde bulunuyor olabilir.

Canım benim lütfen pozitif ol.Güzel düşün herşey güzel olsun tatlım.Kanama olduğu için değerin şuan için az artmış olabilir ama katlanarak artacak emin ol ve bol bol dua et.Ben hepimiz için sürekli dua ediyorum.Bebişlerin seninle kuzum kendinide onlarıda daha fazla üzme lütfen ve sık sık kan verme bebişlerin senin kanına ihtiyacı var.

dr un bana dediği hep aynı yerde kanını ver yoksa sonuçlar yanıltıcı olabiliyor

ayrıca ben bugün de kan versem olur mu ki

dün vermiştim

cnm inş benledirler..yok yarın vermiycem öbür gün zaten tahlil vermem gerekiyor..inşş güzel şeyler duyacagım

selam kızlar,

kusura bakmayın geç yazdım bugün. işle alakalı sorunları mçıktı sinirlenmeeye çalışıyorum ama elde değil
neyse, kontorle gittim kan verdim anestezi ile görüştüm bu akşam 22,00 de çatlatma ğnemi vurulacağım ve perşembe sabahı op. var allah kısmet ederse.

sürekli yatma canım evin içinde dolaş yavaş yavaş,çay koymadan bi şey olmaz inşallah ben de çay yaptım kahvaltı hazırladım yavaş hareketlerle fazla eğilip doğrulmadan,ağır kaldırmadan..(çay yerine süt,meyve suyu içsen daha iyi olur)
bi de kayınvaliden moralini bozuyosa keyfinin yerinde olacağı yerde kalsan daha iyi olur..Rabbim yüzünü güldürsün inşllah..

cnm takma sen onu eger seni çok bunaltıyorsa git ozaman anneciğne..az az yürü iyi gelebilir ama sstres ii gelmez..ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar demişler..üzülme btnm bebişlerini düşün sadece emi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…