- 7 Şubat 2013
- 395
- 230
- 45
-
- Konu Sahibi superisi_21
- #7.241
Canım hiç korkma Allah'ın izniyle olacak.Herşey Rabbimin elinde ol diyecek olacak inş.
kızlar ben pek ii sayılmam dün kan vermem gerekti biliyosuuz.degerler istediğimz gibi degil..
11.gün 70
14.gün 118
sizccee ne oluyor??????????
varmı böyle yavaş ilerleyen
kızlar ben pek ii sayılmam dün kan vermem gerekti biliyosuuz.degerler istediğimz gibi degil..
11.gün 70
14.gün 118
11.gün 70
14.gün 118
canım ben anlamam ama değerlerin yükseliyorsa iyidir heralde moralini bozma
canım moralini bozma değeri böyle yavaş ilerleyenler var bildiğim kadarıyla.
testi 2 gün sonra tekrarlayacaksın heralde, inşallah kat kat artar değerin canm..doktorun ne diyor bu arada?
canım sıkıntı etme boşuna canını sıkma. normal bir durumdur değerlerin artıyor dur bakalım bi . Neler yaşadı bu forumdakiler emin ol. Ben direkt adet sancsıyla kanamasıyla öğrendim. Şu anda da kanamam var ama sorun yok. iyi düşün Allahın izniyle düzelir.
cnm dr da bizim için önemli oln yğkselmesi dedi ama çok az yükselioo...normal mi anlamıyorum herkesin ki binlere bile yaklaştı biz daha 118 deydik..
yok drum dört gün sonra DEDİ...ama ben dayanamadım bügun başka yere verdim ve perşembe hem kendi merkezime hemde oraya tekrar yaptıracgım..inş artar meleklerim tutunur bana ....
Kızlar 2. testimi yaptırdım 11. günüm bugün sonuç 215,39 dr um çok iyi dedi çarşambaya tekrar edeceğiz ama.
OHSS içinde dr um çok su içme yeteri kadar iç tuvalete gidebilecek kadar dedi.
Tuzlu ayran, tuzlu su, sporcu içeceği iç dedi.Çarşambaya tekrar bakacak olmassa suyu çekeceğim dedi umarım bir an evvel iyileşirim.Çok su içmekle çok hata etmişim((((
Kızlar Rabbime bin şükür değerim 195 çıktıçarşamba günü tekrar kan vereceğim
ama görüyorum ki hala sevinmek için erken... Allahıma emanetiz sonuçta, onun dediği olacak...inşallah hepimizin kucağını sağlıklı evlatlarla doldurur
11.gün 70
14.gün 118
sakın stres yapma
değerlerin en azından yükseliyor
ne değerler gördük umutsuz olunan ama onlar bile çocuklarını kucaklarına aldı
bol bopl dua et rabbim yardımcın olsun
sonucun çok güzel maşallah. tebrikler. buradan okuyunca çok su içtim demişsin arkadaşım da bunu bana 2 prof. tüp bebek uzmanım ve 4 yıldır gittiğim jinekoloğum söyledi. ayrıca fazla tuz tüketme diye eklediler. çoooook ilginç...
Canım benim lütfen pozitif ol.Güzel düşün herşey güzel olsun tatlım.Kanama olduğu için değerin şuan için az artmış olabilir ama katlanarak artacak emin ol ve bol bol dua et.Ben hepimiz için sürekli dua ediyorum.Bebişlerin seninle kuzum kendinide onlarıda daha fazla üzme lütfen ve sık sık kan verme bebişlerin senin kanına ihtiyacı var.
dün transferim oldu hayatımda hiç yatmadığım kadar yatıyorum sadece lavabo ve yemeğe kalkıyorum. sinirlenmek istemiyorum ama kayınvalide bu kadar titreme üzerine dedi sofrayı toplasam yok demeyecekti..okadar yani,hiç beklemezdim..sabah kalktım kendime çay koydum kahvaltı hazırladım. genelde yatıyorum ama kendim içinde ayaktayım umarım bişey olmaz...annemleremi gitsem acaba?
dün transferim oldu hayatımda hiç yatmadığım kadar yatıyorum sadece lavabo ve yemeğe kalkıyorum. sinirlenmek istemiyorum ama kayınvalide bu kadar titreme üzerine dedi sofrayı toplasam yok demeyecekti..okadar yani,hiç beklemezdim..sabah kalktım kendime çay koydum kahvaltı hazırladım. genelde yatıyorum ama kendim içinde ayaktayım umarım bişey olmaz...annemleremi gitsem acaba?