- 2 Ocak 2013
- 8.484
- 27.548
-
- Konu Sahibi superisi_21
- #7.201
maşallah canım, çok güzel artmış. korkma birşey olmaz Allahın izniyle
ben de kan verdim bugün sabah, ancak akşama doğru çıkacak. 8. gün 50ydi bakalım 11. gün kaç olacak.. yalnız doktorum henüz günüm geçmemiş olduğu için düzenli artış olmuş olsa bile çarşamba yine kan testi istedi.
ben de kan verdim bugün sabah, ancak akşama doğru çıkacak. 8. gün 50ydi bakalım 11. gün kaç olacak.. yalnız doktorum henüz günüm geçmemiş olduğu için düzenli artış olmuş olsa bile çarşamba yine kan testi istedi.
Kızlar 2. testimi yaptırdım 11. günüm bugün sonuç 215,39 dr um çok iyi dedi çarşambaya tekrar edeceğiz ama.
OHSS içinde dr um çok su içme yeteri kadar iç tuvalete gidebilecek kadar dedi.
Tuzlu ayran, tuzlu su, sporcu içeceği iç dedi.Çarşambaya tekrar bakacak olmassa suyu çekeceğim dedi umarım bir an evvel iyileşirim.Çok su içmekle çok hata etmişim((((
6.gün değerim 36
8.gün değerim 86,07
kızlar nasıl
Kızlar 2. testimi yaptırdım 11. günüm bugün sonuç 215,39 dr um çok iyi dedi çarşambaya tekrar edeceğiz ama.
Tuzlu ayran, tuzlu su, sporcu içeceği iç dedi.Çarşambaya tekrar bakacak olmassa suyu çekeceğim dedi umarım bir an evvel iyileşirim.Çok su içmekle çok hata etmişim((((
kızlar uzun bir aradan sonra yarım saatligine yigeniminn dogum gününe gittim..karnım şiş veherkes dogumun yanastımı diye dalga geçtiler..düşünün işte..niye olduki anlamadım bukadar...veyarınn ikinci test var kanamam yok ama ilaçlardanmı yok bilmiyorum inş bebişlerim tutmuştur ve şu 11.gün ki 70 olan degerim yarın 14.günümüzde inşş kattt kattt artmıştır..meleklerim anne seni üzdükama burdayız derler..rabbim bizleri evlatla sınamasın
süper haber canım
Hadi gözün aydın.
Hadi ya ama su için op dan sonra bol bol diyor doktorlar.
doktordan doktora farkediyor demek
çokmu şişliğin var
maşallah çok iyi canm..ohss de bir an önce geçer gider inşallah
6.gün değerim 36
8.gün değerim 86,07
kızlar nasıl
Çok iyi şeker daha ne olsun sağlıklı devam ediyor işte korkmayi bırak sevin artık
kızlar güzel haberler vermek isterdim ama sevincim ne yazkki yarım kaldı, çarşamba günü 275 olan değerim cuma günü 135 e düştü ve bugün de 46..... anlayacağınız düşük yapıyorum.. yine nasip değilmiş...(
kimyasal gebelik oluyor çok üzüldüm
bu neden oluyor
Bugün transferim var sabırlı ve zorlu bi yola çıkacağım inşallah.. Bana dua edin duanızı esirgemeyin hoşçakalın
maşallah yumurtalar güzel gidiyo çarşamba ya da perşembe çatlatma iğnelerin vurulursa en geç cuma opun olur sonra da yine en erken p.tesi transferin ayyyy çok heycanlı aynı gidiyoruz ya guldusum kalbim küt küt Rabbim hayrla sonuçlandırsın daralma arkadaşım tranferden sonra napcaz nerelere sığcaz nasıl geçcek 12 gün ben şimdiden onun derdindeyim iyi ki varsınız....
ben de aranıza yeni katılıyorum, tüp bebek tedavisine başladık, 17 temmuza 2 embriyo transfer edildi. bugün bHCG testi yaptırdık sonuçlar öğleden sonra çıkacak. benim kasıklarımda çok ağrı var sanki adet olacakmısım gibi, biraz lekelenmem oldu sabah. çok korkuyorum, aslında hamilelik belirtilerim var ama lekelenme olayı beni korkuttu. acaba 2 embriyodan biri tutunmadımı yoksa düşükmü başladı bilemiyorum. benzer şeyler yaşayanlar varmı? bilgi verirseniz çok sevinirim.
Canım korkma lütfen bak kanamanda durmuş ağrılara alış gerçekten hergün başka türlü bir agrin olacak. Doktorum bana Kanaman.olmadığı sürece her tür agriya alış rahim buyumeye başlıyor ve göğsüne kadar çıkıyor hiç bir belirti vermeden bunlar olmaz demişti. Suan seninki yerleşme ağrıları. Benim sonucumu aldıktan sonra bir sabah uyandığımda öyle şiddetli bir agrim olduki eşime dedim gitti bebekler o gün boyunca devam etti. Seninleler inşallah
kızlar güzel haberler vermek isterdim ama sevincim ne yazkki yarım kaldı, çarşamba günü 275 olan değerim cuma günü 135 e düştü ve bugün de 46..... anlayacağınız düşük yapıyorum.. yine nasip değilmiş...(
mevlamkuzularını alıp gelip göbüşünnde büyütmeyi nasip etsim ccccnm innş
biz burdayız cnm sıkıldıkça gel...dertleşiriz..
ccnnm çıktımı sonnnnuçlArın ben pek ii bir örnek olmayabbilirim ama kanamam vardı sonucum11.günn 70 çıktı..umarım ii sonuçlar alırsın cnm
sonuçlarım kötü kızlar, çarşamba tekrar kan verecem.
maşallah canım ya ne kadar güzel yükselmiş değerin... ben sonucumu 1-2 saat sonra alacağım inşallah...
biz seninle ne çok benziyoruz, doktorlarımız da benziyorayran bana da iyi geliyor, doktorum bana da sakın çok su içme demişti. bir de protein ağırlıklı beslen canım iyi geliyor... benim sanki ağrılarım dünden beri azaldı, kilom da sabitledi, artmıyor, daha azalmaya başlamadı ama. tek belirtim şişkinlik olduğu için şimdi de beni acaba bir terslik mi var korkusu sardı, iyice sapıttım anlayacağın
inşallah benim değerim de güzelce artmıştır
mevlamkuzularını alıp gelip göbüşünnde büyütmeyi nasip etsim ccccnm innş
biz burdayız cnm sıkıldıkça gel...dertleşiriz..
ccnnm çıktımı sonnnnuçlArın ben pek ii bir örnek olmayabbilirim ama kanamam vardı sonucum11.günn 70 çıktı..umarım ii sonuçlar alırsın cnm
cnm sonnnucunu hevesle bekliyorum..bbe nn pek mutlu dönnemedim hadisiz dönün inş
süper cnnm maşallah ne güzel ilerlemiş..hadi sırada keseler ve pıtpıtlar var ccnm
ccnnnm çok korkuyorumhemde çokk...bbbugün tekrar kanverdim 11.günn 70 14.gün 118.....mevlama emannnetiz
mevlam yar ve yardımcın olsun seni anlıyorum dilerim mevlam melegini tez zamannda gönndersin inş