haziran 2013' te tüp bebek yaptıracak anne adaylarımızzzzz

Kızlar Rabbime bin şükür değerim 195 çıktı :nazar::nazar::nazar:çarşamba günü tekrar kan vereceğim

ama görüyorum ki hala sevinmek için erken... Allahıma emanetiz sonuçta, onun dediği olacak...inşallah hepimizin kucağını sağlıklı evlatlarla doldurur :KK16::KK16:

maşallah canım benim Rabbim sizi korusun...

canımmm çok sevindim kuzum süper nasıl güzel sarılmış annesine melek Rabbim kucağına almayı nasip etsin.. hadi bakalım güzel anne hamişlerin duası çok makbul hepimiz için duanı bekliyorum :KK66: Allaha emanet olun babanız iyi baksın size emi :KK66:)

Saol kuzum Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş.
Canım hergün dua ediyorum etmezmiyim hergün yasin okudum hala da okuyorum.Birde sürekli ayetel kürsü okuyorum.

Kızlar Rabbime bin şükür değerim 195 çıktı :nazar::nazar::nazar:çarşamba günü tekrar kan vereceğim

ama görüyorum ki hala sevinmek için erken... Allahıma emanetiz sonuçta, onun dediği olacak...inşallah hepimizin kucağını sağlıklı evlatlarla doldurur :KK16::KK16:

Canım çok sevindim inşallah değerin yükselerek devam eder :KK49::KK49::KK49:

Kızlar ya öğlenden beri sanki midemde taş var göğüs altımda resmen bişey sıkıyor gibi
sizede oldumu böyle birşey.

hadi bakalım çok güzel yükselmiş, nazar değmesin senin bebişler güzel tutunmuş.
canım sende mi Başkentte tedavi oluyordun. doktorun Göğşen hocamı, Hulusi hocamı? benimde bugun hcg kontolüm vardı ama değerler çok düşük gebelik yok gibi, ama hoca yine bir umut çarşamba tekrar bakalım dedi. seni transfer hangi gündü?

Gayet güzel artmış canım değerin Maşallah:nazar::nazar::nazar:
Canım benim doktorumda aynı şeyi söyledi çarşambaya tekrar test var ona göre karar vercek erkenden havaya girmeyelim ama şimdilik değerin çok güzel dedi.Hakkımızda herşeyin hayırlsı olsun.

Canım bendeki o sıkıntı opudan sonra başladı halada şiddetlenerek devam ediyor.Dr una gittiğin zaman sor mutlaka neyden kaynaklanabileceğini.

bendeki sıkıntılar gibimi oldu canım sendede.
yanı sankı nefesım kesılıyor gıbı kaldırımın kenarına gogus kafasemı vurmusumda bı gergınlık var gıbı
yarın sabah sorayım nedne oldugunu
kasıklarımda agrı vardı normal dedı
ama sabah bu agrı yoktu gogsumde

ilk gittiğimde sat a göre 6 haftalıktı ama ultrasona göre doktor 5hafta 4 günlük dedi.
ikinci gittiğimde de 4 gün sonraydı.yine duyulmadı ama "beslenme kesesi oluşmuş ,hem kese hem bebek büyümüş"dedi doktor.boş değildir inşallah .oluyor mu öyle? boş olsa bilmezler miydi???:KK53:
doktor4 gün sonraa tekrar çağırdı ama ben başka bir ile gittim.biraz da akışına bırakmak istedim.bazı bebişlerin biraz daha geç oluşuyormuş klp atışları.yarın dönücez artık.hayırlısı:KK31:

canım boş değildir boş gebelikte sadece bomboş bi kese görüyosun ne beslenme kesesi ne bebek oluyor.merak etme duyarsın pıt pıtı :emir_bebek:

kızlar benım tedavım basladı. bırsey sorcam sızlere. opunuz e 2 degerınız kac oldugunda yapıldı? benım adetın 3. gunu ılk muyanede e2 ım 22 ,adetın 5.gunu ıkıncı muyanede e2 ım 152. hemsıre ıyı dedı. opu ya kadar kaca yukselır?

Saol kuzum Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş.
Canım hergün dua ediyorum etmezmiyim hergün yasin okudum hala da okuyorum.Birde sürekli ayetel kürsü okuyorum.

Allah kabul etsin canımmm senin bugün ki bu güzel haberinin bende ayrı bir yeri olduğunu bil arkadaşım sebebini biliyosun bahsetmiştim korkularımı aldın benden Allah razı olsun....

Herkese tek tek teşekkür ederim duanız kabul olsun sizinde muradınız dileğiniz neyse kabul olsun artık günler geçmez bana.. ne yapıyım yattığım yerden yaa :) kitapmı okusam ne yapsam :)

Herkese tek tek teşekkür ederim duanız kabul olsun sizinde muradınız dileğiniz neyse kabul olsun artık günler geçmez bana.. ne yapıyım yattığım yerden yaa :) kitapmı okusam ne yapsam :)

hımmm ne yapılabilinir tabi kiiiii bebek patiği bebek yeleği bebek battaniyesi gibi gibii al eline şişi yünü bu sıcakta hangisinden istiyosan onu ör şekerim bi taraftan da duanı eksik etme dilinden güzel anne adayııı :KK66:))

Son düzenleme:
bendeki sıkıntılar gibimi oldu canım sendede.
yanı sankı nefesım kesılıyor gıbı kaldırımın kenarına gogus kafasemı vurmusumda bı gergınlık var gıbı
yarın sabah sorayım nedne oldugunu
kasıklarımda agrı vardı normal dedı
ama sabah bu agrı yoktu gogsumde

Evet canım aynen öyle başladı şimdide sürünüyorum resmen günden güne kötüleşiyorum.Çarşamba günü karar vercek işte muhtemelen su çekecek karından.

Canım hiç korkma Allah'ın izniyle olacak.Herşey Rabbimin elinde ol diyecek olacak inş.

orası öyle canım benim dörtdörtlük hazır olursun hiç problem olmaz Rabbim ol demezse bebiş de olmaz... "OL" emrine muhtacız Allah ım derim zaten hep hayrla sonuçlancak bakalım nasipse siz var ya siz insana iyi geliyosunuz işte :KK66: ömzeline bak şekerim emi :KK66:

X