haziran 2013' te tüp bebek yaptıracak anne adaylarımızzzzz

Bayadir yazamiyorum kislar ama okuyorun haberinizi aliyorum.benim icin gunler gecmiyo.kalp atisi duyulacak mi offfff !! Ole evde vakit gecirmeye calisiyorum.mart anneleri topigine girdiniz mi?oraya da takiliyorum artik.tabi Allahim nasip ederseeee...biz erkenden kan tahlili yapiyoruz millet 9.haftayi bekliyoooo :KK43:(( neyse Allah buyuk

Canim yazini gordum.uzulecek bise yok kan sonucun yukselmis.belku kanamadan az yukselmistir merak etme her sey yoluna girer.kanaman kesildi mi nasil durumu??

cnm ertesi gün iğnelerle kesildi....inş öyledir korkuyorum btnm..bende görsem keşke meleklerimi..annem biz burdayız desinler....pıt pıt minicik kalpleri atsa...

Kızlar çatlatma iğnesini koldan vur dediler.
ben hep göbekten vuruyordum koldan becerebilecekmiyim bilmiyorum
Becerilir canim ama sen kendine vuramazsin cunku kolun disa bakan yan tarafi baya tersine gelir esin yada baskasi vursun.
cnm ertesi gün iğnelerle kesildi....inş öyledir korkuyorum btnm..bende görsem keşke meleklerimi..annem biz burdayız desinler....pıt pıt minicik kalpleri atsa...

Demekki doktorlar gununden once yapilan testlerde boyle farkli artis oldugu icin gununde yapilmasini vurguluyorlar.kotu dusunme bence hala bebisin yerlesmeye calisiyor.onemli olan senin stresini yenip pozitif dusunmen.inanki dusunceyle gerceklesir bicok sey.kanama bende yasadim ama yerlesme kanamasi diye nitelendirdim.9-10-11 .ci gunler 3 gun boyunca lekelenme şeklinde knamam oldu.ben transfer öncesinden baslamistim progestan igne ve kapsule o yuzden baska tedbir kalmamış ti kendi gecti zaten.

Arkadaşlar,

Birkaç gündür giremiyorum,pazar akşamı birden kanamam oldu, henüz ikizlerin kalplerini de duymamıştık.Çok korktum hemen kliniğe gittik ve puregon diye bir iğne vurdular, kesildi kanama sadece kahverengi lekelenme kaldı, aslında önümüzdeki cumartesi kalplerini duymaya gidecektik ama bu kanama vesile oldu, iki bebeğim de çok şükür ki yerlerindeler.Kalplerini de dinlemedik ama gördük:))Doktor bebeklerde bir sorun yok dedi.Kanaması olan arkadaşlar, doktorum çok kırmızı ve şiddetli kanama olmadıkça korkma dedi, bilginiz olsun.Hemen paniğe kapılmayalım.Bu arada kahverengi lekelenmesi devam edip de hamile olan arkadaşlar tecrüelerinizi paylaşırmısınız, ne kadar korkmayım desem de korkuyorum leke görünce

Arkadaşlar,

Birkaç gündür giremiyorum,pazar akşamı birden kanamam oldu, henüz ikizlerin kalplerini de duymamıştık.Çok korktum hemen kliniğe gittik ve puregon diye bir iğne vurdular, kesildi kanama sadece kahverengi lekelenme kaldı, aslında önümüzdeki cumartesi kalplerini duymaya gidecektik ama bu kanama vesile oldu, iki bebeğim de çok şükür ki yerlerindeler.Kalplerini de dinlemedik ama gördük:))Doktor bebeklerde bir sorun yok dedi.Kanaması olan arkadaşlar, doktorum çok kırmızı ve şiddetli kanama olmadıkça korkma dedi, bilginiz olsun.Hemen paniğe kapılmayalım.Bu arada kahverengi lekelenmesi devam edip de hamile olan arkadaşlar tecrüelerinizi paylaşırmısınız, ne kadar korkmayım desem de korkuyorum leke görünce

geçmiş olsun cnm.ben de aynı durumdayım iğne verdi prolutan 500ml.ara ara oluyor kahverengi lekelenme bugün keseleri de gördük haftaya kalp atışları için çağırdı.hiç bir besleyici şey yiyemiyorum midem kötü.

Arkadaşlar,

Gecmis olsun cok.ayrica da Allah daim etsin ne guzel gormussun darisi bize :)) peki kac haftaliktin duydugunda

Gecmis olsun cok.ayrica da Allah daim etsin ne guzel gormussun darisi bize :)) peki kac haftaliktin duydugunda

Amin canım, gördüğümde tam 7 haftalıktı, yani 2 gün önce, aslında doktor 8 haftanın başında çağırmıştı ama şimdiden gördük çok şükür.Duymasan da öyle güzel ki, kımıldıyor resmen kalpleri:))Darısı hepinize olsun inşallah.Bu arada kanamam da, lekelenmem de şu saat itibariyle kesildi, yine de risk alamıyorum, 10 gün rapor aldım hastaneden, işe de gitmiyorum evde yatıyorum valla istirahat iyi geldi, şu riskli dönemlerde hepinize tavsiye ederim.

Sen kaç haftalıksın canım?

Amin canım, gördüğümde tam 7 haftalıktı, yani 2 gün önce, aslında doktor 8 haftanın başında çağırmıştı ama şimdiden gördük çok şükür.Duymasan da öyle güzel ki, kımıldıyor resmen kalpleri:))Darısı hepinize olsun inşallah.Bu arada kanamam da, lekelenmem de şu saat itibariyle kesildi, yine de risk alamıyorum, 10 gün rapor aldım hastaneden, işe de gitmiyorum evde yatıyorum valla istirahat iyi geldi, şu riskli dönemlerde hepinize tavsiye ederim.

Canım ben de Nevin hanımı arasam mı falan diye düşünürken o aradı. Durum nasıl diye. Çok sevindim tam kafam rahatlamıştı ki cuma günü benim de kanamam oldu. Kahverengi koyu bir kanama. Çamaşırım kirlenmişti gördüğümde hastaneye gittim bir gece kaldım serum vs. Doktorum istirahat verdi bana da cumartesinden beri evdeyim. doktorum progestan kapsüllere devam etmemi söyledi. İçim rahat etmedi bir cesaret nevin hanımı aradım ilkinde iğne kullanmıştım kalmıştı iğnelerden. Sordum iğneleri kullanabilirsin daha etkili dedi. 4 gündür vuruluyorum iğneleri işte. Bayrama kadar raporlu olucam bayram tatiliyle birleşecek mecburen. Bana da dediler sıkıntı etme normal diye ama istirahat iyi gelecek inşallah. İnsan ne kadar normal deselerde korkuyor. Bende de şu anda öyle peceteye bulaşır gibi geliyor. Artık mecburen dikkat ediyoum sadece iğne için çıkıp geri dönüyorum. Namazları oturarak kılıyorum. Ramazan ayında çok zor oldu böyle oruçsuz yemek yapamadan ama herşey yavrularımız için. Emanet onlar bize en iyi şekilde korumalıyız ne yapalım. Allah yardımcmız olsun.

Bi de bu vurulduğun iğnenin puregon olduğuna emin misin? O sanki yumurtlama için kullanılan ilaçlardan fostimon gibi. Merak ettim progestan iğne olmasın ???

sürekli yatma canım evin içinde dolaş yavaş yavaş,çay koymadan bi şey olmaz inşallah ben de çay yaptım kahvaltı hazırladım yavaş hareketlerle fazla eğilip doğrulmadan,ağır kaldırmadan..(çay yerine süt,meyve suyu içsen daha iyi olur)
bi de kayınvaliden moralini bozuyosa keyfinin yerinde olacağı yerde kalsan daha iyi olur..Rabbim yüzünü güldürsün inşllah..

cnm takma sen onu eger seni çok bunaltıyorsa git ozaman anneciğne..az az yürü iyi gelebilir ama sstres ii gelmez..ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar demişler..üzülme btnm bebişlerini düşün sadece emi

keşke anneciğime gitsem ama eşim göndermezki ilacımı eliyle içiriyo ya bırakmaz ki bi yere beni. bunca stresin arasında annene biraz gıcık oldum diyemem :) ya ben hassaslaştım yada hakkaten önemsemedi,insanlar yanlış hissetmezler çünkü.. neyse Allah büyük meleklerimin benimle olduğunu bilmek bütün bencillikleri unutturuyo bana.. keyfim yerinde :) (olmalıı,olacakk)

gelincik canım bende aynı durumdayım kasıklarıma aniden ağrı saplanıyor bide üşüme geliyor doktor 3 hafta sonra görüşelim dedi sen tekar ne zaman gideceksin doktoruna.

kuzu doktora gitmeme bir ay var.bazı testler istedi doktorum onları yapıp götürecem.batmalar 8. ve 9. haftalarda olurmuş bebek hareketlenip kıkırdakları yani ileride kemikleri oluşturacak olan dokular oluşuyormuş o sebebple bu ara olmuyor üşüme oluyor ama sen ne durumdasın canım?

canım ben de 6. hafta içindeyim. bende de çok bişey yok.
gece yatarken karnım çok kasılıyo bir de aşırı derecede beyaz koyu kıvamlı akıntım var.
bulantı genelde 7. haftadan sonra başlıyormuş.
bazılarında hiç olmuyormuş. bakalım biz hangi grupta olacaz
biz kese görmek için yarın gidecez doktora :nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:
şu anda folikasit, coraspirin, estrofem ve jel kullanıyorum
yarın doktor amca ne diyecek merakla bekliyoruz. :KK52::KK52:

benim ilaçlarım bitti artık kullanma dedi doktorum.8+5 bugün bulantım yok allaha şükür sadece üşüyorum bir de sarı renkli bir akıntım var üşüttüm de nezle gibi birşey yaşıyorum bu ara belki ondandır diyorum

Ben 5t3um bugun ama doktorum cts cagirdi 6 haftalik olucam ins guzel seyler duyarim.rapor alip iyi yapmissin dinlen tabi o kadar ugrasiyoruz .yat dinlen..

kuzu doktora gitmeme bir ay var.bazı testler istedi doktorum onları yapıp götürecem.batmalar 8. ve 9. haftalarda olurmuş bebek hareketlenip kıkırdakları yani ileride kemikleri oluşturacak olan dokular oluşuyormuş o sebebple bu ara olmuyor üşüme oluyor ama sen ne durumdasın canım?

canım batmalar geçti de üşüme çok fazla ısınamıyorum ben :KK43: bide hiç kiloda almadım normal mi acaba doktora ayın 7 sinde gidecem uğraş bey normal gebelik gibi testlerini yaptır kendi doktorunu dinle dedi ilaçlarım daha 12. haftaya kadar devammış ama çok sıkıldım şu crone jel maffetti beni kendine ihmal etme bebişinede iyi bak tatlım folic asiti almayı unutma bizim doğuma 5.mart dedi dr arada 1 gün var sanırım senle :)

X