- 19 Ekim 2009
- 477
- 66
-
- Konu Sahibi superisi_21
- #7.281
keşke anneciğime gitsem ama eşim göndermezki ilacımı eliyle içiriyo ya bırakmaz ki bi yere beni. bunca stresin arasında annene biraz gıcık oldum diyemem :) ya ben hassaslaştım yada hakkaten önemsemedi,insanlar yanlış hissetmezler çünkü.. neyse Allah büyük meleklerimin benimle olduğunu bilmek bütün bencillikleri unutturuyo bana.. keyfim yerinde :) (olmalıı,olacakk)
canlarımm nasılsınızzartık çok giremiyorumm ara ara sadece girip okuyabiliyorumm.benden haberler kese görmüştük arefe günü kalp atışı için çağırdı.dün ilaç yazdırmak için uğradım doktorun yanına gelmişken bir bakın dedimm kese büyümüş biraz daha dedi çok erken ne desem erken olur dedi.öle hesaplamadı ama tahmini 5 haftalık falandır dedi.
kızlar sorum ben gebelik takvimi yaptım son adetimin üzerine 5 gün ilave etmeme rağmen 6 haftalık gözüküyorum.eklemesem 5 günü düşünün 7 haftalık gözükecem.siz neye göre hesapladınız son adet tarihinin doğru olmadığını düşünüyorum çok ileri gösteriyor.doktor arefe günü tam olarak bişey der artık ama.şu kalp atışını da bir duysaydımm stress hiç bitmiyor wallahiii:18::18::18::18::18::18::18:
6.gün 36
8.gün 86
10.gün 155
sonuçlar nasıl sizce
hafta dr ultrasona çağırdı
canlarımm nasılsınızzartık çok giremiyorumm ara ara sadece girip okuyabiliyorumm.benden haberler kese görmüştük arefe günü kalp atışı için çağırdı.dün ilaç yazdırmak için uğradım doktorun yanına gelmişken bir bakın dedimm kese büyümüş biraz daha dedi çok erken ne desem erken olur dedi.öle hesaplamadı ama tahmini 5 haftalık falandır dedi.
kızlar sorum ben gebelik takvimi yaptım son adetimin üzerine 5 gün ilave etmeme rağmen 6 haftalık gözüküyorum.eklemesem 5 günü düşünün 7 haftalık gözükecem.siz neye göre hesapladınız son adet tarihinin doğru olmadığını düşünüyorum çok ileri gösteriyor.doktor arefe günü tam olarak bişey der artık ama.şu kalp atışını da bir duysaydımm stress hiç bitmiyor wallahiii:18::18::18::18::18::18::18:
6.gün 36
8.gün 86
10.gün 155
sonuçlar nasıl sizce
çok güzelcnmda haftayamı çağırdı maşallah erken çagırmıs..kese için mi çağırdı..
Maşallah canim guzel önceki değer bana pek onemli gelmiyor cunku gununde ve sonrasindaki test ve artis onemli.10.cu gun icinde gayetguzel bir deger.benim 11.gun 148di ikizlerim gelicek insallah.
6.gün 36
8.gün 86
10.gün 155
sonuçlar nasıl sizce
bu aralar kimseler buralara uğramaz olmuşşş
Evet canım sonuc beklerken baya hareketli ve heycanli geciyordu.bekleyen bikac kisi var sanirim onlarda girmeyince sakin geçiyor belkide bayram telasi sardi.canin sıkıldı galiba seninde.
Bi de bu vurulduğun iğnenin puregon olduğuna emin misin? O sanki yumurtlama için kullanılan ilaçlardan fostimon gibi. Merak ettim progestan iğne olmasın ???
aynen öyle can sıkıntısından buraya gireyim dedim burda da kimse yok
Canim ya progestan yada pruloton depot dur.puregon yumurta gelistirici ben kullandim onu tedavimde.neyse suan hersey yolunda dimi?Canım progestan olmadığına eminim sanki puregon gibi hatırladım ama emin değilim şimdi.Cumartesi gidicem kontrole, bir sorarım
adet ağrısına benzer ağrılarım var bu normal midir