- 7 Şubat 2013
- 395
- 230
- 45
-
- Konu Sahibi superisi_21
- #7.221
Kızlar Rabbime bin şükür değerim 195 çıktıçarşamba günü tekrar kan vereceğim
ama görüyorum ki hala sevinmek için erken... Allahıma emanetiz sonuçta, onun dediği olacak...inşallah hepimizin kucağını sağlıklı evlatlarla doldurur
canımmm çok sevindim kuzum süper nasıl güzel sarılmış annesine melek Rabbim kucağına almayı nasip etsin.. hadi bakalım güzel anne hamişlerin duası çok makbul hepimiz için duanı bekliyorumAllaha emanet olun babanız iyi baksın size emi )
ama görüyorum ki hala sevinmek için erken... Allahıma emanetiz sonuçta, onun dediği olacak...inşallah hepimizin kucağını sağlıklı evlatlarla doldurur
Kızlar ya öğlenden beri sanki midemde taş var göğüs altımda resmen bişey sıkıyor gibi
sizede oldumu böyle birşey.
Canım bendeki o sıkıntı opudan sonra başladı halada şiddetlenerek devam ediyor.Dr una gittiğin zaman sor mutlaka neyden kaynaklanabileceğini.
ilk gittiğimde sat a göre 6 haftalıktı ama ultrasona göre doktor 5hafta 4 günlük dedi.
ikinci gittiğimde de 4 gün sonraydı.yine duyulmadı ama "beslenme kesesi oluşmuş ,hem kese hem bebek büyümüş"dedi doktor.boş değildir inşallah .oluyor mu öyle? boş olsa bilmezler miydi???
doktor4 gün sonraa tekrar çağırdı ama ben başka bir ile gittim.biraz da akışına bırakmak istedim.bazı bebişlerin biraz daha geç oluşuyormuş klp atışları.yarın dönücez artık.hayırlısı
Saol kuzum Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş.
Canım hergün dua ediyorum etmezmiyim hergün yasin okudum hala da okuyorum.Birde sürekli ayetel kürsü okuyorum.
Kızlar yeni topiğimizde toplanalım
ilk defa yaptığımdan dolayı uğraştırdı beni
hepinize şimdiden bu zorlu süreçte kolaylıklar diliyorum Allahım bizim yardımcımız olsunn
Herkese tek tek teşekkür ederim duanız kabul olsun sizinde muradınız dileğiniz neyse kabul olsun artık günler geçmez bana.. ne yapıyım yattığım yerden yaa :) kitapmı okusam ne yapsam :)
hımmm ne yapılabilinir tabi kiiiii bebek patiği bebek yeleği bebek battaniyesi gibi gibii al eline şişi yünü bu sıcakta hangisinden istiyosan onu ör şekerim bi taraftan da duanı eksik etme dilinden güzel anne adayııı))
bendeki sıkıntılar gibimi oldu canım sendede.
yanı sankı nefesım kesılıyor gıbı kaldırımın kenarına gogus kafasemı vurmusumda bı gergınlık var gıbı
yarın sabah sorayım nedne oldugunu
kasıklarımda agrı vardı normal dedı
ama sabah bu agrı yoktu gogsumde
Allah kabul etsin canımmm senin bugün ki bu güzel haberinin bende ayrı bir yeri olduğunu bil arkadaşım sebebini biliyosun bahsetmiştim korkularımı aldın benden Allah razı olsun....
Canım hiç korkma Allah'ın izniyle olacak.Herşey Rabbimin elinde ol diyecek olacak inş.