haziran 2013' te tüp bebek yaptıracak anne adaylarımızzzzz

Canım benim çok geçmiş olsun.İnan bende aynı durumdayım.2 gündür uyku bile haram oldu uzandığım anda tıkanıyorum nefes bile alamaz oldum.Birde sanki göğsümden karnıma kocaman bir taş koyulmuş gibi sert.Dr um şehir dışındaydı yarın sabah gideceğim bende kontrole.İnşallah çabuk atlatırız((

kızlar uzun bir aradan sonra yarım saatligine yigeniminn dogum gününe gittim..karnım şiş veherkes dogumun yanastımı diye dalga geçtiler..düşünün işte..niye olduki anlamadım bukadar...veyarınn ikinci test var kanamam yok ama ilaçlardanmı yok bilmiyorum inş bebişlerim tutmuştur ve şu 11.gün ki 70 olan degerim yarın 14.günümüzde inşş kattt kattt artmıştır..meleklerim anne seni üzdükama burdayız derler..rabbim bizleri evlatla sınamasın

Canım benim geçmiş olsun.
Neden böyle kilo almaya başladın ki pko'dan dolayı mı?
Allah yardımcın olsun canım. Kan testini ne zaman yapacaksın.

Pixes'cim seninde bugündü değilimi test tarihin
umarım güzel haberler alırız senden. :)

Günaydın kızlar.
Yine sabahın köründe tüp bebek ünitesinde tek başıma oturuyordum:)
Dr dedi çok dakiksin. İçimden dedim hiç sorma daha işe yetişeceğim :)))
Yine muayene yumurtalarım 15-16/ 16-17/ 17-18 mm boyuna gelmişler. yine e2 ve prote. istedi.
Kan durumuma göre çarşamba tekrar çağıracak. Sanırım çarşamba yada perşembe çatlatma iğnem vurulmuş olur.
Dün akşamdan bu tarafa kasıkalrımda şiddetli ağrı var. Sordum normal çünkü yumurtaların büyüyor ve sığmıyorlar dedi:))
İki gün daha dayanacağım kızlar inşallah bakalım çok daraldım.

Bugün transferim var sabırlı ve zorlu bi yola çıkacağım inşallah.. Bana dua edin duanızı esirgemeyin hoşçakalın

maşallah yumurtalar güzel gidiyo çarşamba ya da perşembe çatlatma iğnelerin vurulursa en geç cuma opun olur sonra da yine en erken p.tesi transferin ayyyy çok heycanlı aynı gidiyoruz ya guldusum kalbim küt küt Rabbim hayrla sonuçlandırsın daralma arkadaşım tranferden sonra napcaz nerelere sığcaz nasıl geçcek 12 gün ben şimdiden onun derdindeyim iyi ki varsınız....

Bugün transferim var sabırlı ve zorlu bi yola çıkacağım inşallah.. Bana dua edin duanızı esirgemeyin hoşçakalın

güzel kuzum benim dualarımız seninle Allahın izniyle transferin çok güzel geçicek ve miniklerin sana sıkı sıkı sarılcak hiç merak etme sen; Rabbi yesir vela tuassir,, Rabbi temmim bil hayr....

Evet canım inşallah hayırlısı olur. güzel gidiyorlar şimdilik bakalım :)))
Bende pek heyecan yok nedense bu sefer
hemen olsun bitsin istiyorum olumsuz yada olumsuz. hatta iğne yapsaalarda 15 gün sonra uyansam :)))
12 günde klaçadan iğneler var proges. onları düşünüorum ben:)aşılamada olmuştum illalah ettirmişlerdi bana
sizde canım iyi ki varsınız. kimse ile paylaşamadıklarımızı birbirimizle burada paylaşıyoruz.

bak fikir aynı fikir bi iğne vursalar 15 gün sonra uyansak sadece hayrlı haber için inan benimde aklımdan geçen aynı şey :)))
proges iğne ne için kuzum tranferden sonra 12. gün mü bi de de bakiim kız merak ettim??
hayatım sen bi de işini kafana takıyomuşsun gibi geliyo bana yapma öyle emi bebişlerimizden daha önemli hiç bişey yok temem mi )

:))süper olur hiç sorma.
proges. iğne canım bu kullanmış olduğumuz ilaçlardan dolayı rahim duvarı inceliyor.
Onu kallınlaştırmak için kullanılıyor.
evet sonucu alana kadr devam hergün 1 tane sonrasıda duuma göre devam ettirilebiliyor.
evet biraz takıyorum çünkü kimse bilmiyor. diyorum ya rall yyapıyorum yollarda

sen ney patın senin kontrol ne zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…