haziran 2013' te tüp bebek yaptıracak anne adaylarımızzzzz

sen ney patın senin kontrol ne zaman[/QUO

bugün gitcem kontrole bakalım ne dicekler...

canımmm ben herkese söyledim herkesden de dua istiyorum söylemeseydim eğer çok kasardım kendimi stres yapardım o yüzden saldım gitti sağır sultan bile duydu hem ne var canım bunda bilsinler çok doğal bi olay şu anda sende biliyosun tüp bebek merkezleri dolup taşıyo malesef o hale geldik normal yoldan hamile kalmak asıl mucize oldu :)

guldusum şişkinlik var mı kuzum sen de karnım davul benim bi de kemik ağrıların hatta dün midem de çok ağrıdı sebep iğnelerimiz de olabilir üşütmüş de olabilirim bilemiyorum sence??

İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım
Ben söylmek istemiyorum nedenide utandığımdabn değil şükür utanıp sıkılacak birşey yok.
Sorularla boğuşmak istemiyorum. Ne yaptın neden olmuyor??????? bir sürü soru.
Zaten şansımız % 50 olacağıda kesin değil.
Şişkinlik çok az var karınmda canım su çok içiyorum ve tuzdan,kızartmadan, hamur işinden uzak duruyorum.,
gögüslerimde ağrı var. seninde varsa saç kurutma makinesini atletinin üzerinde 1 dk yada ne kadar dayanabiliyorsan tut çok rahatlatıyor yumuşuyor hemen. Özellikle sabah kalktığımda taş gibi oluyor gögüslerim hemen saç kurutma makinesini tutuyorum :KK76:
birde tabi ki üşütme dikkat et. çorap giy taşlara basma yalınayak.

günaydın canan'cım
nasil bebişimiz.

:KK49:iyidir umarım.yarından sonra kontrole gidicez:) en son gittiğimde kesesi büyümüştü ama kalp atışları duyulmuyordu.doktor da morl bozmuştu biraz.şimdi duyuluyordu inşallah:) 1.5 hafta kadarr geçti üstünden.
sen nasılsın güldüşüm???

ben de aranıza yeni katılıyorum, tüp bebek tedavisine başladık, 17 temmuza 2 embriyo transfer edildi. bugün bHCG testi yaptırdık sonuçlar öğleden sonra çıkacak. benim kasıklarımda çok ağrı var sanki adet olacakmısım gibi, biraz lekelenmem oldu sabah. çok korkuyorum, aslında hamilelik belirtilerim var ama lekelenme olayı beni korkuttu. acaba 2 embriyodan biri tutunmadımı yoksa düşükmü başladı bilemiyorum. benzer şeyler yaşayanlar varmı? bilgi verirseniz çok sevinirim.

:KK49:iyidir umarım.yarından sonra kontrole gidicez:) en son gittiğimde kesesi büyümüştü ama kalp atışları duyulmuyordu.doktor da morl bozmuştu biraz.şimdi duyuluyordu inşallah:) 1.5 hafta kadarr geçti üstünden.
sen nasılsın güldüşüm???

İnşallah iyidir canım moralini bozma.
Bazen doktorlar can sıkabiliyorlar :KK37:
Bende şükür iyiyim canım bu hafta sanrıım yumrtalarım toplanacak :) kan verdim bugün sonucu bekliyorum

sen nasılsın güldüşüm???

Ins duyarsin canim.peki kac haftalikti duyulmadiginda.peki lese icinde bebek ya da yok sac var miydi?yoksa bos kese miydi.simdi ben de cuma gidicem ama ne gorucem bilmiyorum.Allah im bize de nasipbeder ins bu mutlulugu.

ben de aranıza yeni katılıyorum, tüp bebek tedavisine başladık, 17 temmuza 2 embriyo transfer edildi. bugün bHCG testi yaptırdık sonuçlar öğleden sonra çıkacak. benim kasıklarımda çok ağrı var sanki adet olacakmısım gibi, biraz lekelenmem oldu sabah. çok korkuyorum, aslında hamilelik belirtilerim var ama lekelenme olayı beni korkuttu. acaba 2 embriyodan biri tutunmadımı yoksa düşükmü başladı bilemiyorum. benzer şeyler yaşayanlar varmı? bilgi verirseniz çok sevinirim.

ayy hadi hayırlısı olsun .inşallah ikizlerin gelir canım.:emir_bebek::emir_bebek:
lekelenme test günüme 2 gün kkala bende de olmuştu.sonuç pozitif cok şükür.ama yine de devam ederse doktoruna danışmayı ihmal etme:)
İnşallah iyidir canım moralini bozma.
Bazen doktorlar can sıkabiliyorlar :KK37:
Bende şükür iyiyim canım bu hafta sanrıım yumrtalarım toplanacak :) kan verdim bugün sonucu bekliyorum

:KK49:inşallah herşey yolunda gider güldüşüm.hayırlısıyla alalım bebişlerimizi kucaklarımıza:KK55:

canan, guldusum teşekkür ederim moral oldu bana, hadi inşaallah, öğleden sonra hastaneden iyi sonuçlar gelir umarım, haber veririm size. guldusum sana da kolay gelsin, hadi bakalım inşallah çok ve kaliteli yumurtaların olur ve hepsi döllenip sana tutunurlar. canan seni de tebrik ediyorum, allah nazarlardan korusun hepsini....

Ins duyarsin canim.peki kac haftalikti duyulmadiginda.peki lese icinde bebek ya da yok sac var miydi?yoksa bos kese miydi.simdi ben de cuma gidicem ama ne gorucem bilmiyorum.Allah im bize de nasipbeder ins bu mutlulugu.

ilk gittiğimde sat a göre 6 haftalıktı ama ultrasona göre doktor 5hafta 4 günlük dedi.
ikinci gittiğimde de 4 gün sonraydı.yine duyulmadı ama "beslenme kesesi oluşmuş ,hem kese hem bebek büyümüş"dedi doktor.boş değildir inşallah .oluyor mu öyle? boş olsa bilmezler miydi???:KK53:
doktor4 gün sonraa tekrar çağırdı ama ben başka bir ile gittim.biraz da akışına bırakmak istedim.bazı bebişlerin biraz daha geç oluşuyormuş klp atışları.yarın dönücez artık.hayırlısı:KK31:

evet kızlar dr aradı kan değerlerim güzelmiş
yarın sabah yine gel dedi a y vallahi git gel git gel geberdim ya. perşembe-cuma yada en geç op.işleminiz olacak dedi.

canan, guldusum teşekkür ederim moral oldu bana, hadi inşaallah, öğleden sonra hastaneden iyi sonuçlar gelir umarım, haber veririm size. guldusum sana da kolay gelsin, hadi bakalım inşallah çok ve kaliteli yumurtaların olur ve hepsi döllenip sana tutunurlar. canan seni de tebrik ediyorum, allah nazarlardan korusun hepsini....

sağol canım:)
:KK49:güzel haberlerini bekliyoruz :KK16::KK16::KK16:

hayırlı olsun canım .inşallah iyi haberler alırsın.

evet kızlar dr aradı kan değerlerim güzelmiş
yarın sabah yine gel dedi a y vallahi git gel git gel geberdim ya. perşembe-cuma yada en geç op.işleminiz olacak dedi.

:KK24:perşembe opu pzt de transferin olur innnnnnşallahhhhhhhh!!!!!!!!:KK19:

teşekkürler dr da öyle dedi

düşmez demi değerlerim korkmaktan başka bişey yapmıyorum

umarım katlanarak devam eder

düşmez inşallah.bundan sonra yükselecek:)))):KK76:
cok sevindim:):KK19:
Rabbim dileyen herkese tez zamanda nasip eylesin:KK16:

teşekkürler dr da öyle dedi

düşmez demi değerlerim korkmaktan başka bişey yapmıyorum

umarım katlanarak devam eder

:nazar::nazar: maşallah canım, çok güzel artmış. korkma birşey olmaz Allahın izniyle

ben de kan verdim bugün sabah, ancak akşama doğru çıkacak. 8. gün 50ydi bakalım 11. gün kaç olacak.. yalnız doktorum henüz günüm geçmemiş olduğu için düzenli artış olmuş olsa bile çarşamba yine kan testi istedi.

X