haziran 2013' te tüp bebek yaptıracak anne adaylarımızzzzz

arkadaşlar dün benim transferimin 10. günüydü ilk denememizdi değerim 1.87 çıktı üç gün sonra tekrar yapın dediler artış olur mu yaşayanlar var mı böyle bir durumu

Yapmasam meraktan olecektim

pek8 bu pozitiflik catkatma ignesiyle alakali degildir dimi

buarada 5.gun embriyosuydu

Canım bilemiyorum ki.Güzel düşünelim güzel olsun.Benim ilk denemem ve 3. gün embriyosu.Daha tecrübeli arkadaşlar net bir cevap verirler sana ama bence hamişsin keyfini çıkar tatlım.

Bana cvp verebilecek var mi

gene yapmazdim ama forumda 7.gun pozituf cikip gebeligi dvm eden birini okuyuncw kendime yenildim

gene yapmazdim ama forumda 7.gun pozituf cikip gebeligi dvm eden birini okuyuncw kendime yenildim

öncelikle hayırlısı olsun canım :)aslında bizim ne dediğimiz değil doktorunun ne dediği önemli ben 8.gunumde yaptım ve doktorum bana ya düşerse değerin 2 gün sonra tekrar yaptır dedi.neyseki düşmedi :)ki test günüm 10. gundu zaten düşün ona rağmen azarı yedim.:) sen de 2 gün aralıklarla tekrar yaptırmalısın.en önemli gun test tarihi aslında.

Kızlar dün doktora gittim ve hastaneye yatırdılar. Bir gece kaldık şimdi daha iyiyim çok şükür. Bebeğiimin durumu çok iyi ama kese etrafında kanama tespit edildi. Üç serum yedim kocaman kocaman. Bu sabah tekrar baktılar ultrasonla düne göre baya bir azalma vardı çok şükür. Bir görseniz nasıl da kıpır kıpır yavrum benim. İstirahat verdi doktor cumaya kadar. Dinlenmem lazım anlayacağınız. Çok çok dua edin ne olur. Kendi derdime düştüm dün sevinçli haber alan herkesi kutluyorum.Allahın izniyle herkes umuduna kavuşur inşallah. Negatif alan varsa da sabır diliyorum.

canlarımmmçokk sevindimm sizinnn adınızaa içim çok rahattı olacağına dairr güzel kalplerinze inanmıştımmm Allahımm

tamamına erdirsinnn gelsinnn şimdiii sizinn halaylarrrrrrrr

:62

::

kızlar doktordan şimdi geldim iğnemin 9. günü akşam vurucam onu da yumoşlarım çokmuş 13-14 mm dedi az mı çok anlamadım sanki yavaş büyüyolar gibi geldi bana bilemiyorum p.tesi yine gidicem hamiş arkadaşlarım yumoşlarını büyüten arkadaşlarım test günün bekleyen ve tranfer arifesinde olan arkadaşlarım Rabbim bu tedavimizi hayrla sonuçlandırır inşallah......

Kızlar herkes test yaptırınca dayanamadım bende yaptırayım dedim bugün 9. günüm ve test sonucum 92.89 çıktı??????

Selam arkadaşlar bugün bende kalp atışlarını görmeye gittim. Minik bebeğim gelişmemeiş,küçülmüş dr.kendi kendie yok olacak dedi ama öbür bebeğim gayet sağlıklı maşallah pıt pıt kalp aışlarını duyduk buruk bir mutluluk yaşadık allah tamamına erdirir inşallah.

pozitif sonuç alan sdtiv ve flologum sizlerin adına çok mutlu oldum.inşallah sizlerde kalp atışlarını duarsınız meleklerinizin, gelsene inşallah sende bu mutluluğu tadarsın. Allahım hepimizin yardımcısı olsun.

hayırlıolsun canım 6.gün için gayet güzel bir sonuç 5. gün embriyoları erken sonuç veriyormuş inşallah hamilesin, stres yapma, kendine dikkat et. Bence sonucun yükselecek.

Canim ya neyseki diger bebisin seninle cok sukur.Allahim biliyoya o kadar bekledim ki ins bende gorurum duyarim.haftaniz kac cikti peki.Allah kucagina almayida nasip etsin...

Canim ya neyseki diger bebisin seninle cok sukur.Allahim biliyoya o kadar bekledim ki ins bende gorurum duyarim.haftaniz kac cikti peki.Allah kucagina almayida nasip etsin...

Amin canım inşallah rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. 7 Hafta 3 günlük çıktık, kalbide dakikada 169 kere atıyomuş o kadar güzel bi duyguki kalp atışlarını duymak inşallah bu sefer rabbim sanada yaşatacak. Yürekten diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…