- 24 Aralık 2012
- 1.289
- 47
-
- Konu Sahibi superisi_21
- #7.101
amin sağol cnm aynı gün transferimiz gerçekleşti doktor bana test için 30 temmuz dedi ama dayanamadım erken yaptım
Bugun 6.gunum ve tahlil yaptirdim 36.87 cikti
biliyirum bana kuzanlar olacqk ama dayanamadim
cnm sıra sende sende güzel haberler verceksin inş :)az kaldı
Bugun 6.gunum ve tahlil yaptirdim 36.87 cikti
biliyirum bana kuzanlar olacqk ama dayanamadim
İyi cesaret etmişsin canım maşallahçok sevindim değerin kat kat artsın inş.
Benim 9. günüm p.tesi yi bekliyorum test yapmak için.
Yapmasam meraktan olecektim
pek8 bu pozitiflik catkatma ignesiyle alakali degildir dimi
buarada 5.gun embriyosuydu
Bana cvp verebilecek var mi
gene yapmazdim ama forumda 7.gun pozituf cikip gebeligi dvm eden birini okuyuncw kendime yenildim
Kızlar herkes test yaptırınca dayanamadım bende yaptırayım dedim bugün 9. günüm ve test sonucum 92.89 çıktı??????
Bana cvp verebilecek var mi
gene yapmazdim ama forumda 7.gun pozituf cikip gebeligi dvm eden birini okuyuncw kendime yenildim
Selam arkadaşlar bugün bende kalp atışlarını görmeye gittim. Minik bebeğim gelişmemeiş,küçülmüş dr.kendi kendie yok olacak dedi ama öbür bebeğim gayet sağlıklı maşallah pıt pıt kalp aışlarını duyduk buruk bir mutluluk yaşadık allah tamamına erdirir inşallah.
pozitif sonuç alan sdtiv ve flologum sizlerin adına çok mutlu oldum.inşallah sizlerde kalp atışlarını duarsınız meleklerinizin, gelsene inşallah sende bu mutluluğu tadarsın. Allahım hepimizin yardımcısı olsun.
Canim ya neyseki diger bebisin seninle cok sukur.Allahim biliyoya o kadar bekledim ki ins bende gorurum duyarim.haftaniz kac cikti peki.Allah kucagina almayida nasip etsin...
Kızlar herkes test yaptırınca dayanamadım bende yaptırayım dedim bugün 9. günüm ve test sonucum 92.89 çıktı??????