haziran 2013' te tüp bebek yaptıracak anne adaylarımızzzzz

Yapmasam meraktan olecektim

pek8 bu pozitiflik catkatma ignesiyle alakali degildir dimi

buarada 5.gun embriyosuydu

Benim 4. Gün embriyosuydu 7. Gün yapitirmistim. Catlatma iğnesi 14 gün sürüyor etkisi demişlerdi ama sanmamki bu kadar zaman sonra etkisi böyle kalsin değerini bu kadar yükseltmezdi bu kadar gün sonra hamilesin keyfini çıkar ikiz degerine benziyor kaç embriyo konuldu bilmiyorum ama :KK16:

Kızlar dün doktora gittim ve hastaneye yatırdılar. Bir gece kaldık şimdi daha iyiyim çok şükür. Bebeğiimin durumu çok iyi ama kese etrafında kanama tespit edildi. Üç serum yedim kocaman kocaman. Bu sabah tekrar baktılar ultrasonla düne göre baya bir azalma vardı çok şükür. Bir görseniz nasıl da kıpır kıpır yavrum benim. İstirahat verdi doktor cumaya kadar. Dinlenmem lazım anlayacağınız. Çok çok dua edin ne olur. Kendi derdime düştüm dün sevinçli haber alan herkesi kutluyorum.Allahın izniyle herkes umuduna kavuşur inşallah. Negatif alan varsa da sabır diliyorum.

Bende seni merak etmistim geçmiş olsun Allahim sana bağışlasın hayırlı sağlıklı inşallah. Bir an önce iyiles daha seninle aynı gün doğum yapacağız iAllah izin verirse :) dikkat et herşey düzelecek inşallah

Benim 4. Gün embriyosuydu 7. Gün yapitirmistim. Catlatma iğnesi 14 gün sürüyor etkisi demişlerdi ama sanmamki bu kadar zaman sonra etkisi böyle kalsin değerini bu kadar yükseltmezdi bu kadar gün sonra hamilesin keyfini çıkar ikiz degerine benziyor kaç embriyo konuldu bilmiyorum ama :KK16:

Yazin moralimi duzeltti tesk ederin 2 embriyo koymuşlar di

2 gunde bir testi tekrarlayayim unarim artar:KK35:

Sen8n sonucun kac cikmisti

Bende seni merak etmistim geçmiş olsun Allahim sana bağışlasın hayırlı sağlıklı inşallah. Bir an önce iyiles daha seninle aynı gün doğum yapacağız iAllah izin verirse :) dikkat et herşey düzelecek inşallah

Sağolasın canım inşallah o günleri görücez. Dün ama çok korktum çok ağladım. Allahın izniyle biraz daha iyiyim bugün inşallah herkes için iyi bir hamilelik süreci olur.

Kızlar dün doktora gittim ve hastaneye yatırdılar. Bir gece kaldık şimdi daha iyiyim çok şükür. Bebeğiimin durumu çok iyi ama kese etrafında kanama tespit edildi. Üç serum yedim kocaman kocaman. Bu sabah tekrar baktılar ultrasonla düne göre baya bir azalma vardı çok şükür. Bir görseniz nasıl da kıpır kıpır yavrum benim. İstirahat verdi doktor cumaya kadar. Dinlenmem lazım anlayacağınız. Çok çok dua edin ne olur. Kendi derdime düştüm dün sevinçli haber alan herkesi kutluyorum.Allahın izniyle herkes umuduna kavuşur inşallah. Negatif alan varsa da sabır diliyorum.

şafaküzülme bak geçiyor çok şükür o da iikeyfi yerindeymişkıpır kıpırmış..dahadaii olacak inş

Kızlar herkes test yaptırınca dayanamadım bende yaptırayım dedim bugün 9. günüm ve test sonucum 92.89 çıktı??????

ooooooooohh:KK64::KK62::KK62: :KK64: :21::21::21::21:süpperrrohhh rahatladım sana demiştim çünkü çokşükür..

gördümü kızz hemde ne kadar güzel birdeger..benim11.gü 70.ayy acaba benimki çok mu düşük şimdide buna mı takacam mevlam bana bağışlasın saglıklıinş takmayayım..

Selam arkadaşlar bugün bende kalp atışlarını görmeye gittim. Minik bebeğim gelişmemeiş,küçülmüş dr.kendi kendie yok olacak dedi ama öbür bebeğim gayet sağlıklı maşallah pıt pıt kalp aışlarını duyduk buruk bir mutluluk yaşadık allah tamamına erdirir inşallah.

pozitif sonuç alan sdtiv ve flologum sizlerin adına çok mutlu oldum.inşallah sizlerde kalp atışlarını duarsınız meleklerinizin, gelsene inşallah sende bu mutluluğu tadarsın. Allahım hepimizin yardımcısı olsun.

cnm bir hüzün ama diğeryandan gelişen melegin seninle..dahada gelişecek herşey güzel olucak inş..

ayy ben şimdi degere mi takılayım karın agrılarımamı? ayy ne stres miş yaa... bugün yakın arkadaşlarımdan birinin hamişlik haberini aldım.4 günönceki testi 0.20 çıkmıştı.ve bugün 161.70 çıktı...ben nezaman konuldgunu biliyorum ama degerim 70? kötümü diye düşünmeden edemiyorum umarım benim meleklerim gelişmiştir artmıştır degerleri... kese oluşuyormu vs vs ...mevlam sen koru bebişlerimizi

maşallah çok güzel bi sonuç rabbim hayırlısıyla tamamlamayı nasip etsin inşallah.. hangi merkez kaç embriyo anlatırsan sevinirim..:)

Amin canım inş.
Canım bizim sebepsiz infertilite ilk denememiz 3. gün transferi 1. kalite tek embriyo transfer edildi.Adana Başkentte tedavi görüyorum.

Kızlar canlarım benim güzel dilekleriniz için hepinize çoookkkk teşekkür ederim.İnşallah Rabbim sonuna kadar hayırlı bir hamilelik dönemi geçirip bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip eder.
Ben hala inanamıyorum sonuca erken olduğu için yanlışlık olabilir mi?
Pazartesi tekrar test yaptıracağım.Umarım değerim artar.

Sen8n sonucun kac cikmisti

Benim sonucumda 55.96 çıkmıştı 7. Gün. Sende yarın yaptirsan muhtemelen öyle birşey çıkar. Benimkiler ikiz Seninde olabilir 6. Gün yüksek ciktigina göre. Hepimiz yaşadık o endiseleri ben ikinci kan sonucumu alana kadar ellerimin titremesi geçmedi hiç elhamdulillah ikiden fazla katlanmisti. Seninde katlanir inşallah korkma katlanmayacak değer bu kadar erken yüksek çıkmazdı Allahın izni ile. Allahim tamamina erdirsin :KK16:

Kızlar canlarım benim güzel dilekleriniz için hepinize çoookkkk teşekkür ederim.İnşallah Rabbim sonuna kadar hayırlı bir hamilelik dönemi geçirip bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip eder.
Ben hala inanamıyorum sonuca erken olduğu için yanlışlık olabilir mi?
Pazartesi tekrar test yaptıracağım.Umarım değerim artar.

Ona inanana kadar 3 aylık dönem bitiyor zaten bana hala hamilesin dediklerinde bana dediklerine inanamıyorum. Doğumun ne zaman falan diyorlar kismet diyeceğim nerdeyse. Biz zor süreçler yaşadık Allahin bunu tatmayi nasip ettiği kullardan olabilmek ne büyük bir şükür inanmak zor. Ama ınan hamilesin inşallah. Şimdi hayal gibi gelsede bizimde Karnimiz sisecek bebeklerimizin hareketlerini hissedecegiz ve kucagimiza alacağız Allahın izni ile daha :KK49: :KK49: Sonucun gayet güzel yüksek keyfini çıkar :emir_bebek:

Kızlar herkes test yaptırınca dayanamadım bende yaptırayım dedim bugün 9. günüm ve test sonucum 92.89 çıktı??????

Alllaaaaaah :KK52::KK52::KK52::21::21::21::21::21::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: Ayyy çok sevindim yaaa, Rabbime milyonlarca şükürler olsun...

inşallah hepimizin değeri sağlıkla artar ve sonuna kadar sorunsuz hamilelikler yaşarız...

benim hala şişkinliğim hariç hiiç belirtim yok, göğüslerim pamuk gibi, ağrım sızım yok :KK1::KK1: sabah idrar testi yaptım, çift çizgiyi görmesem hamile olduğuma inanamayacağım :21::21:

yalnız şişkinliğim de bayağa kötü. dün yine doktora gittim, kan aldılar karaciğer enzimleri için. ultrasonla baktı doktorum ve bayağa sıvı birikmiş dedi. eğer değerlerim düşük olsaydı yatış yaptıracaklardı. şükür akşam aradılar iyiymiş enzim değerlerim. Rabbim yardımcım olsun yavaş yavaş atlatıyım inşallah

Bugun 6.gunum ve tahlil yaptirdim 36.87 cikti

biliyirum bana kuzanlar olacqk ama dayanamadim

ohhhh maşallah gözünüz aydın.:KK9::KK9::KK9:değerlerinizde kat kat artacaktır inşallah. bende 7. gün öğrenmiştim 55 ti zaman zor geçsede katlanıyor değerler merak etmeyin:KK1:

Alllaaaaaah :KK52::KK52::KK52::21::21::21::21::21::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: Ayyy çok sevindim yaaa, Rabbime milyonlarca şükürler olsun...

inşallah hepimizin değeri sağlıkla artar ve sonuna kadar sorunsuz hamilelikler yaşarız...

benim hala şişkinliğim hariç hiiç belirtim yok, göğüslerim pamuk gibi, ağrım sızım yok :KK1::KK1: sabah idrar testi yaptım, çift çizgiyi görmesem hamile olduğuma inanamayacağım :21::21:

yalnız şişkinliğim de bayağa kötü. dün yine doktora gittim, kan aldılar karaciğer enzimleri için. ultrasonla baktı doktorum ve bayağa sıvı birikmiş dedi. eğer değerlerim düşük olsaydı yatış yaptıracaklardı. şükür akşam aradılar iyiymiş enzim değerlerim. Rabbim yardımcım olsun yavaş yavaş atlatıyım inşallah

canım atlatamasam ben atlatamazdım... bebişlerimiz sağlıklı olsun da anneleri katlanır o sancılara:KK43::KK43:

ohhhgördün yanii çiftçizgiyi:) cnnm bebişlerimiz içinherşeye katlanırızyeterki iyi olsunnlar inş..

X