- 2 Mart 2013
- 280
- 1
-
- Konu Sahibi superisi_21
- #7.121
Yapmasam meraktan olecektim
pek8 bu pozitiflik catkatma ignesiyle alakali degildir dimi
buarada 5.gun embriyosuydu
Kızlar herkes test yaptırınca dayanamadım bende yaptırayım dedim bugün 9. günüm ve test sonucum 92.89 çıktı??????
Kızlar dün doktora gittim ve hastaneye yatırdılar. Bir gece kaldık şimdi daha iyiyim çok şükür. Bebeğiimin durumu çok iyi ama kese etrafında kanama tespit edildi. Üç serum yedim kocaman kocaman. Bu sabah tekrar baktılar ultrasonla düne göre baya bir azalma vardı çok şükür. Bir görseniz nasıl da kıpır kıpır yavrum benim. İstirahat verdi doktor cumaya kadar. Dinlenmem lazım anlayacağınız. Çok çok dua edin ne olur. Kendi derdime düştüm dün sevinçli haber alan herkesi kutluyorum.Allahın izniyle herkes umuduna kavuşur inşallah. Negatif alan varsa da sabır diliyorum.
Benim 4. Gün embriyosuydu 7. Gün yapitirmistim. Catlatma iğnesi 14 gün sürüyor etkisi demişlerdi ama sanmamki bu kadar zaman sonra etkisi böyle kalsin değerini bu kadar yükseltmezdi bu kadar gün sonra hamilesin keyfini çıkar ikiz degerine benziyor kaç embriyo konuldu bilmiyorum ama
Benim 4. Gün embriyosuydu 7. Gün yapitirmistim. Catlatma iğnesi 14 gün sürüyor etkisi demişlerdi ama sanmamki bu kadar zaman sonra etkisi böyle kalsin değerini bu kadar yükseltmezdi bu kadar gün sonra hamilesin keyfini çıkar ikiz degerine benziyor kaç embriyo konuldu bilmiyorum ama
Kızlar herkes test yaptırınca dayanamadım bende yaptırayım dedim bugün 9. günüm ve test sonucum 92.89 çıktı??????
Yapmasam meraktan olecektim
pek8 bu pozitiflik catkatma ignesiyle alakali degildir dimi
buarada 5.gun embriyosuydu
Bende seni merak etmistim geçmiş olsun Allahim sana bağışlasın hayırlı sağlıklı inşallah. Bir an önce iyiles daha seninle aynı gün doğum yapacağız iAllah izin verirse :) dikkat et herşey düzelecek inşallah
Kızlar dün doktora gittim ve hastaneye yatırdılar. Bir gece kaldık şimdi daha iyiyim çok şükür. Bebeğiimin durumu çok iyi ama kese etrafında kanama tespit edildi. Üç serum yedim kocaman kocaman. Bu sabah tekrar baktılar ultrasonla düne göre baya bir azalma vardı çok şükür. Bir görseniz nasıl da kıpır kıpır yavrum benim. İstirahat verdi doktor cumaya kadar. Dinlenmem lazım anlayacağınız. Çok çok dua edin ne olur. Kendi derdime düştüm dün sevinçli haber alan herkesi kutluyorum.Allahın izniyle herkes umuduna kavuşur inşallah. Negatif alan varsa da sabır diliyorum.
Selam arkadaşlar bugün bende kalp atışlarını görmeye gittim. Minik bebeğim gelişmemeiş,küçülmüş dr.kendi kendie yok olacak dedi ama öbür bebeğim gayet sağlıklı maşallah pıt pıt kalp aışlarını duyduk buruk bir mutluluk yaşadık allah tamamına erdirir inşallah.
pozitif sonuç alan sdtiv ve flologum sizlerin adına çok mutlu oldum.inşallah sizlerde kalp atışlarını duarsınız meleklerinizin, gelsene inşallah sende bu mutluluğu tadarsın. Allahım hepimizin yardımcısı olsun.
maşallah çok güzel bi sonuç rabbim hayırlısıyla tamamlamayı nasip etsin inşallah.. hangi merkez kaç embriyo anlatırsan sevinirim..:)
Sen8n sonucun kac cikmisti
Kızlar canlarım benim güzel dilekleriniz için hepinize çoookkkk teşekkür ederim.İnşallah Rabbim sonuna kadar hayırlı bir hamilelik dönemi geçirip bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip eder.
Ben hala inanamıyorum sonuca erken olduğu için yanlışlık olabilir mi?
Pazartesi tekrar test yaptıracağım.Umarım değerim artar.
Bugun 6.gunum ve tahlil yaptirdim 36.87 cikti
biliyirum bana kuzanlar olacqk ama dayanamadim
AlllaaaaaahAyyy çok sevindim yaaa, Rabbime milyonlarca şükürler olsun...
inşallah hepimizin değeri sağlıkla artar ve sonuna kadar sorunsuz hamilelikler yaşarız...
benim hala şişkinliğim hariç hiiç belirtim yok, göğüslerim pamuk gibi, ağrım sızım yoksabah idrar testi yaptım, çift çizgiyi görmesem hamile olduğuma inanamayacağım
yalnız şişkinliğim de bayağa kötü. dün yine doktora gittim, kan aldılar karaciğer enzimleri için. ultrasonla baktı doktorum ve bayağa sıvı birikmiş dedi. eğer değerlerim düşük olsaydı yatış yaptıracaklardı. şükür akşam aradılar iyiymiş enzim değerlerim. Rabbim yardımcım olsun yavaş yavaş atlatıyım inşallah
AlllaaaaaahAyyy çok sevindim yaaa, Rabbime milyonlarca şükürler olsun...
inşallah hepimizin değeri sağlıkla artar ve sonuna kadar sorunsuz hamilelikler yaşarız...
benim hala şişkinliğim hariç hiiç belirtim yok, göğüslerim pamuk gibi, ağrım sızım yoksabah idrar testi yaptım, çift çizgiyi görmesem hamile olduğuma inanamayacağım
yalnız şişkinliğim de bayağa kötü. dün yine doktora gittim, kan aldılar karaciğer enzimleri için. ultrasonla baktı doktorum ve bayağa sıvı birikmiş dedi. eğer değerlerim düşük olsaydı yatış yaptıracaklardı. şükür akşam aradılar iyiymiş enzim değerlerim. Rabbim yardımcım olsun yavaş yavaş atlatıyım inşallah