- 24 Aralık 2012
- 1.289
- 47
-
- Konu Sahibi superisi_21
- #7.141
herkese merhaba güzel anneler ve anne adaylarıı
ohhhh maşallah gözünüz aydın.değerlerinizde kat kat artacaktır inşallah. bende 7. gün öğrenmiştim 55 ti zaman zor geçsede katlanıyor değerler merak etmeyin
canım atlatamasam ben atlatamazdım... bebişlerimiz sağlıklı olsun da anneleri katlanır o sancılara
Kızlar herkes test yaptırınca dayanamadım bende yaptırayım dedim bugün 9. günüm ve test sonucum 92.89 çıktı??????
mrha ba güzel anne nasılsınız bakalım?
canım sen tıbbi müdahale almış mıydın? ben karnımın şişliğinden gerginliğinden hareket edemez oldum. o gerginlik artık bayağa sıkıyor beni, karnım zaten sepsert... yaklaşık 2-2,5 kilo artış var bir de... çok korkuyorum su çekecekler diye..
ne kadar zamanda iyileşmiştin peki?
teşekkür ederim canm, iyiyim çok şükür..sen nasılsın? kan tahlilini ne zaman tekrarlıyorsun
canım ben çok şiddetli geçirdim. akciğerim,karaciğerim ve dalağımda da su vardı. 2 kere vajinal su boşaltıldı sayısı belli olmayan serumlar:18: ama 6. haftamda tüm ağrılarım geçti şimdi şişliğim çok küçük. atlatmak için günde 2 yumurta, et yada tavuk yedim mutlaka ve 4-5 lt arası su içtim. tamamen beslenmeye bağlı cnm. dikkat et. hiç bişeyin kalmaz ne kadar zor olduğunu çooook iyi biliyorum. annemle sabahlara kadar ağlardım. ama sağlıklı gebelik işaretiymiş bir yanımda çok mutluydu. sende atlatırsın en kısa zamanda inşallah
kızlar bu arada herkese merhaba.iştahsızlık,bulantı ve mide yanmalarım düzeldi gibi.kendimi daha yeni yeni hamile gibi hissetmeye başladım aklım hep bebişlerimde.babaları kıskanmaya başladı bile
sizde durumlar nasıl?
ayyy cnm heyecanım hat safhada yarınnn gidecez inşş artmıştır...katt katt olmuştur yaa :18::18::18::18::18::18::18::18::18:
merhaba canım...şikayetlerinin azalması iyi olmuş, inşallah bundan sonra daha da iyi olur canm. benim de arasıra oluyor mide bulantım. valla hepimizin aklı aynı yerdebenim tek bebiş var artık kesinleşti. sağlıklı sıhhatli hayırlı olsun da tek çift farketmez babaları bi de doğduktan sonra görsün
merhaba canım...şikayetlerinin azalması iyi olmuş, inşallah bundan sonra daha da iyi olur canm. benim de arasıra oluyor mide bulantım. valla hepimizin aklı aynı yerdebenim tek bebiş var artık kesinleşti. sağlıklı sıhhatli hayırlı olsun da tek çift farketmez babaları bi de doğduktan sonra görsün
ayy cnm çok şekerya...allahım onları sizlere bagışlasın..ben daha şimdide bıraktım babalarıını...adamı gördüğüm bbile yok...zaten 1 aydır kardeşkardeş duruyoz:) ayyydarısı bizlere olsun inş degerlerimiz kat kat artsı da bizde önnce kese sonra pıt pıt duyalımvesonrada onlarla tanışalım
canm ben de ikinci tahlili için gittiğimde öyle heyecanlıydım.. yeterince yükseldi mi kaça çıktı değer kaç olursa normal???sorular sorular..ama sakin ol Allahın izniyle kat kat artmıştır değerin...sen başından beri hep pozitifsin, sonuçta güzel sonuç aldın bundan sonra da herşey çok güzel olacak inşallah..yarın bizi de haberdar etmeyi unutma
aynen öyle canım:) sağlıklı olsunlar tek, çift farketmez canım ya
valla bizde 3 aydır kardeş olduk. samimi olacağımız günler çok uzak
canım ben çok şiddetli geçirdim. akciğerim,karaciğerim ve dalağımda da su vardı. 2 kere vajinal su boşaltıldı sayısı belli olmayan serumlar:18: ama 6. haftamda tüm ağrılarım geçti şimdi şişliğim çok küçük. atlatmak için günde 2 yumurta, et yada tavuk yedim mutlaka ve 4-5 lt arası su içtim. tamamen beslenmeye bağlı cnm. dikkat et. hiç bişeyin kalmaz ne kadar zor olduğunu çooook iyi biliyorum. annemle sabahlara kadar ağlardım. ama sağlıklı gebelik işaretiymiş bir yanımda çok mutluydu. sende atlatırsın en kısa zamanda inşallah
kızlar bu arada herkese merhaba.iştahsızlık,bulantı ve mide yanmalarım düzeldi gibi.kendimi daha yeni yeni hamile gibi hissetmeye başladım aklım hep bebişlerimde.babaları kıskanmaya başladı bile
sizde durumlar nasıl?
Oh maşallah yine guzel haberler.kizlar tebrik ederim hepinizi Rabbim sonuna kadar sorunsuz bir hamilelikle yavrularinizi kucaginiza almak nasib eder.darisi tum bekleyen ve tedavideki arkadaslarimiza insallah.
Canlar tup bebekte iliski genel olarak 12.hafta bittiginde bir aksilik yada dusuk tehlikesi yoksa ondan sonra serbest.o vakite kadar kocisler dunya ahret kardesimizdir :))) ve sonrasinda da korunarak ve kibar bir iliski olmaliymis.spermin icindeki bir madde rahimde kasilip sanciya yol acarmis allah korusun erken dogum yani.bende ogrendigimi paylasmak istedim her dr soylemeyebilir.korunarak iliski olucak 12.hafta sonrasi.
canım bana da gitgide kötü oluyorum gibi geliyoryani son noktaya ne zaman ulaşacağım bilemiyorum. kilo artışım devam ediyor bugün de böbreklerim ağrıyor sanki. cuma günü işe gidebilmiştim ama yarın gidebilmem imkansız. giyecek kıyafet bile bulamam...
bana da hemşire sakın çok su içme dedi, sadece idrara çıkacak kadar iç dedi :44: karaciğer enzimlerime dün bakılmıştı, iyiydi. nefes darlığı olursa gel dedi doktor ama bu şişlik yüzünden bazı pozisyonlarda nefes almak zaten mümkün olmuyor.
çok zormuş bu durum vallahi, ve daha kötü olacağından da çok korkuyorum. üstelik eşimle benden başka durumu bilen de yok...
tam olarak sıkıntın ne zaman başladı ve yaklaşık ne kadar sürdü hatırlayabiliyor musun?
bir de su çekme işlemini anesteziyle mi yapıyorlar?
Ona inanana kadar 3 aylık dönem bitiyor zaten bana hala hamilesin dediklerinde bana dediklerine inanamıyorum. Doğumun ne zaman falan diyorlar kismet diyeceğim nerdeyse. Biz zor süreçler yaşadık Allahin bunu tatmayi nasip ettiği kullardan olabilmek ne büyük bir şükür inanmak zor. Ama ınan hamilesin inşallah. Şimdi hayal gibi gelsede bizimde Karnimiz sisecek bebeklerimizin hareketlerini hissedecegiz ve kucagimiza alacağız Allahın izni ile dahaSonucun gayet güzel yüksek keyfini çıkar
AlllaaaaaahAyyy çok sevindim yaaa, Rabbime milyonlarca şükürler olsun...
inşallah hepimizin değeri sağlıkla artar ve sonuna kadar sorunsuz hamilelikler yaşarız...
benim hala şişkinliğim hariç hiiç belirtim yok, göğüslerim pamuk gibi, ağrım sızım yoksabah idrar testi yaptım, çift çizgiyi görmesem hamile olduğuma inanamayacağım
yalnız şişkinliğim de bayağa kötü. dün yine doktora gittim, kan aldılar karaciğer enzimleri için. ultrasonla baktı doktorum ve bayağa sıvı birikmiş dedi. eğer değerlerim düşük olsaydı yatış yaptıracaklardı. şükür akşam aradılar iyiymiş enzim değerlerim. Rabbim yardımcım olsun yavaş yavaş atlatıyım inşallah
gözün aydın hayırlı olsun
Maşallah, hayırlısı olsun canım iyi yapmışsın meraktan kurtulmuşsun. Allah tamamına erdirsin inşallah.
Ay ne guzel yaa.dayanamadin di mi??gozun aydin canim degerinde cok guzel
Gayet güzel bir değer tebrik ederim Rabbim hayirla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
hayırlı olsun canm, gözün aydın..ne güzel haberler var bugün.. Allah tamamına erdirsin inşallah
şafaküzülme bak geçiyor çok şükür o da iikeyfi yerindeymişkıpır kıpırmış..dahadaii olacak inş
ooooooooohhsüpperrrohhh rahatladım sana demiştim çünkü çokşükür..
gördümü kızz hemde ne kadar güzel birdeger..benim11.gü 70.ayy acaba benimki çok mu düşük şimdide buna mı takacam mevlam bana bağışlasın saglıklıinş takmayayım..
cnm bir hüzün ama diğeryandan gelişen melegin seninle..dahada gelişecek herşey güzel olucak inş..
maşallah çok güzel bi sonuç rabbim hayırlısıyla tamamlamayı nasip etsin inşallah.. hangi merkez kaç embriyo anlatırsan sevinirim..:)
canım ;benim 19 haziranda opum oldu 2 gece sağa sola bile dönemedim resmen nefes alamadan atlatmaya çalıştım... tam geçti derken 24 haziranda transfer yapıldı ve 5. gün ölüyorum sandım.7. gün acile kaldırıldım.sadece testler ve serum takıldı. 8.gün ve 10. gün su alındı.anestezili oldu ve işlemden sonra resmen sırtımın ağrısı bile hafiflemişti. ama tekrar su topladım. 14. gün üniversite hast. gittim. proflar detaylı inceledi ve artık yapacak bişey yok sen bunu tolare edeceksin(yani git evinde sürün) dediler. 6 haftada hiç ağrı sızı kalmadı 8 aylık gibi olan göbeğim şimdi 3 aylık gibi. zamanla geçiyo canım ama serum da çok etkili oluyor.dr beni ne zaman görse serum takar oldu.en son dün yedim bitane daha
ama mutlaka kan değerlerine baktır. birde bu şişlikle beraber claxena iğne başladılar sanırım o da çok iyi geldi.
söylemeyi unuttum; daha kötü olmuyosun korkma. şimdiye kadar en üst noktasındasındır. korkma canım iyiye gider bu zamandan sonra ama serumu tavsiye ederim bebiş içinde iyi oluyomuş.