haziran 2013' te tüp bebek yaptıracak anne adaylarımızzzzz

korkma cnm zaten yarım saat opsiyonlu olabiliyor demişcnm ve vurmuşsun zaten..ve 15 mm de daha çatlamaz korkma cnm.ama sen yinede saatkur emi az kalmış zaten bir aksilikolmasın inş

saat kurdum da pazara uğrayınca yetişemedim hemen bir iki bir şey alıp çıkacaktım da kalabalığa girince hemen çıkılamıyor ki işte öyle kaldı bugün tam saatinde vururum hastaneye uğrayıp öbür iğneleri vurdurup direkt eve gidicem zaten bugün gezikmez.

ben de aynıyım :KK1::KK1: canım biz seninle aynı gün tarnsfer olmamış mıydık, 3. gün embriyosu ve 18 temmuzda? pazartesi 11. günümüz olur...

inşallah yüzümüz güler kuzum, ama olmazsa senin için büyük umut olan dondurulmuşların var bir sürü, hiiiç canını sıkma :KK16::KK16: benim yok ve pozitif alamazsam, uzun bir süre tedavi deneyemeyeceğim işlerim yüzünden... Rabbim hayırlısını versin

bilmiyordum canım, kusuruma bakma :26::26: sıkıntılarını çok iyi anlıyorum, benim de tedavimi kimse bilmiyor...hem aileyi hem de iş yerindekileri idare etmek öyle zor ki...

benim transferden sonra 7. günüm ama hiiiç birşeyim yok:KK50::KK50: yani göğüslerim pammuk gibi, acı da yok, kasık ağrısı yok, karın ağrısı yok... azıcık gaz da o da normal, zaten 2 gündür tuvalete çıkmıyorum :KK1::KK1: içimden bir ses olmadı diyor ama inşallah yanılıyordur :KK34:

Evet canım aynı gün transferimiz vardı ve p.tesi 11. günümüz Rabbim yüzümüzü güldürsün inş.Dondurulmuşumuz var ama ne biliim onda da sanki şans düşük gibi geliyor bana bilmiyorm.Kafam bomboş.Gel p. tesi gellll

ben de aynıyım :KK1::KK1: canım biz seninle aynı gün tarnsfer olmamış mıydık, 3. gün embriyosu ve 18 temmuzda? pazartesi 11. günümüz olur...

inşallah yüzümüz güler kuzum, ama olmazsa senin için büyük umut olan dondurulmuşların var bir sürü, hiiiç canını sıkma :KK16::KK16: benim yok ve pozitif alamazsam, uzun bir süre tedavi deneyemeyeceğim işlerim yüzünden... Rabbim hayırlısını versin

bilmiyordum canım, kusuruma bakma :26::26: sıkıntılarını çok iyi anlıyorum, benim de tedavimi kimse bilmiyor...hem aileyi hem de iş yerindekileri idare etmek öyle zor ki...

benim transferden sonra 7. günüm ama hiiiç birşeyim yok:KK50::KK50: yani göğüslerim pammuk gibi, acı da yok, kasık ağrısı yok, karın ağrısı yok... azıcık gaz da o da normal, zaten 2 gündür tuvalete çıkmıyorum :KK1::KK1: içimden bir ses olmadı diyor ama inşallah yanılıyordur :KK34:

ne kusuru canım öyle düşünme. Evet zor bir süreçten geçiyoruz inşallah güzel sonuçlar alırda rahatlarız.
Evet herkese herşeyide anlatamıyorsun iyi ki sizler burası var . Her şeyimizi rahatlıkla anlatıyoruz.
Güzel düşün üzel olsun cnaım herkeste aynı belirtiler yok sonuçta. İnşallah güzel haberi alacaksın. sonucu öğrenmene az kalmış şükür.

kızlar bugün bşy farkettim önceden varmıydı bilmiyorum aşağıdan göbeğime doğru ince bi çizgi çıkmış çıkması için erken değil mi yada sizdede varmı

canım vallahi belirtim olmadığı için umudum da yok, o nedenle korkmuyorum, hatta bir an önce öğreniyim diyorum. ctesi 9. günüm, gidip kan testi yaptırsam anlamı var mı inanın bilmiyorum.. hayır hetgün 2 tane iğneyi boşuna olmazdım :KK1::KK1: ben uykumda gerinip duruyorum vallhi, karınım da gazdan davul gibi ama çıkmayan gazdan :KK1::KK1: bayağa 4 aylık hamile gibi geziyorum... transferden sonra hiç kabız olmadım, güzel de besleniyorum aslında, iki gündür yediklerimden ötürü çıkmadım sanırım tuvalete, belki akşama çalışır benim bağırsaklar :21:

canım önceki adet döndünle kıyaslamanın doğru olacağını sanmıyorum çünkü yumurtlama günün değişti. adet döngüsü yumurtlama gününden sonra her kadında 14-15 gün sürer... biz tüp bebekte normal zamanımıza göre daha farklı zamanda yumurtlatabiliyoruz kendimizi :KK1::KK1: o nedenle doktorun sana dediği tarih önemli, eski hesabına göre adet gününü beklemene gerek yok

hımdr um cmtesibakalım dedi.inş güzel olur heşey.kız hazır bukadar cesaretliyken cmtesi ver kan...:)sen yinede kayısı ihmal etme cnm

bugun doktora gittim bebeğin ~√V^√~√[♥] atışlarını duymaya ne güzel atıyordu 2 hafta sonra tekrar çağırdı kontör ele tahlil yaptırcakmış...

Evet canım aynı gün transferimiz vardı ve p.tesi 11. günümüz Rabbim yüzümüzü güldürsün inş.Dondurulmuşumuz var ama ne biliim onda da sanki şans düşük gibi geliyor bana bilmiyorm.Kafam bomboş.Gel p. tesi gellll

ayy hiç öyle düşünme, bana dondurulmuşlarla hamile kalan daha çokmuş gibi geliyor... hep öyle okudum sanki topiklerde. ama tabi yine de gerek kalmaz inşallah :KK16:

hımdr um cmtesibakalım dedi.inş güzel olur heşey.kız hazır bukadar cesaretliyken cmtesi ver kan...:)sen yinede kayısı ihmal etme cnm

ay veremem yaaa, eşim evde ctesi, o şimdi benden çok heyecam yapar... hayır bir de sonuç 10-20 çıkar, 3 gün yükselecek mi, düşük mü oluyor, ilaçtan mı diye kendimi yer bitiririm. ama bilsem ki negatif çıkacak gider yaptırırım direk :KK1::KK1:

pazartesi yaptırırım büyük ihtimal ama, salıyı bekleyemem :KK53::KK53:

inş çok çabuk gececek cnm heran:)ve güzel haberler alacagız inş cnm

her gece rüyalarıma girdin
test gününü merakla bekledim
sonunda burdayım dedin

kader arkadaşlarımdanda
dualar istedin
hamile listesine
filoloğumu bambi34
aylin06 sdtiveyi pxses28 ve bütün herkesi EKLEYİN

YARADAN TÜM İSTEYENLERE VERSİN:KK49:

Amiiinnn canım benim inşallah ne güzel yazmışsın öle.Hamilelerin duası kabul olurmuş Allah'ım kabul etsin bizler için ettiğin dualarını.Hamile arkadaşlara da sağlıklı sıhhatli, uzun ömürlü hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

evet canım beraber gidiyoruz bir kişi daha vardı kimdi yaa herşeyhayaldi galiba. 7 gün geçti bile ve günde iki vuruldum son iki güne kadar biri göbekten biri kalçadan salı günü de cetrodite çatlama önleyiciye başladım. Bugün 7. vuruluşum olacak iğneleri geçiyor zaman. Benim 20 küsür yumurtam var pcoluyum en büyüğü dün 15 mm en küçüğü 11mm idi. Dr rahim kalınlığı da iyi dedi e2 testim yapıldı 2350 çıktı dr normal çok yumurta var demiş ama asıl yarın ki sonuç önemli ilk sonuçtan iki katı fazla artmamış olması lazımmış sanırım ben pco olduğum için ohs yani su tutma riskim yüksek öle olursa ertelenir bol su içiyorum sebze ağırlıklı besleniyorum dr tavsiyesiyle.

7 iğne derken 7. günüm yani canım iğnelere başlayalı reglimin de 8. günü. reglimin 2. günü başladım iğnelere. Agresif olmamız normal tabi kolay değil ama erkeklerin birebir bizi anlamasını da bekleyemeyiz bizim hissettiklerimizi hissedemezler ama destek bekliyor insan tabi bu da zoe bir şey değil bizim çektiklerimizin yanında değil mi.

yok gülüm değil bu erken çatlamasını önlemek için yumurtaların sana başlatmadı mı doktorun ben cuma günü iğnelere başladım, salı günü de çatlama önleyiciye başlattı. İlkini hastanede vurdurdum göreyim diye çünkü öbür iğnelerden 1 saat sonra vuruluyor beklemem evde vururum dedim öbürleri içinde kalçadan olan var bir tane o yüzden gidiyorum gitmişken gonal f var onu da vurduyorum. İkinci cetrodite dün evde vurdum.

olmaz dimi zaten daha en büyüğü 15 mm nasıl çatlasın dimi.

iğne isimleri farklı ya ondan çatlatma iğnesi sandım dedim böyle erkenden noluyo diye:)) çatlamasını önlemek için benim iğneler biraz erken başladı sebep nedir bilmiyorum yani şöyle söyleyim yumurtaları geliştirmek çoğaltmak için olan iğneyi vuralı bugün 7. günüm baskılayıcı iğne de 16-17 . gün sanırım kafam karıştı aslında ama neyse yumoşlar iyi ya gerisi mühim değil haftaya da opumuz var Rabbim hayrla sonuçlandırsın inşallah hepimizinkini..... bi de 17-20 mm büyümesi gerekiyo diyo biliyorum yumoşların toplanması için doğru mu??

kızlar ben çok korkagımya...kasıklarımdaki hafif agrıdan gazdan genleşmekten wc ye gitmekten bile korkuyorum.
sdtive pixes siz korkmuyosanız salıyı beklemeyin:)en azından adetbelirtileriniz yok:)
amin cnm inş hepimiz hamişizzdir.

Ayyyyy canım ben hiç birşeye dikkat etmedim.Sadece ilk gün çok az dinlendim o kadar.Günlük hayatıma devam ettim.Her gün eşimle akşam bir saat yürüyüşe çıkıyoruz.Çay içmeye vs. gidiyoruz.Yemeğimi yapıyorum, ortalığı toparlıyorum vs. vs.
Yaptığım tek olumlu şey sadece sigara içiyordum transfer günü onu bıraktım.
Pozitif olmasa bile sonucum en azından sigarayı bırakmama vesile oldu diye düşünüyorum.

ayy hiç öyle düşünme, bana dondurulmuşlarla hamile kalan daha çokmuş gibi geliyor... hep öyle okudum sanki topiklerde. ama tabi yine de gerek kalmaz inşallah :KK16:

ay veremem yaaa, eşim evde ctesi, o şimdi benden çok heyecam yapar... hayır bir de sonuç 10-20 çıkar, 3 gün yükselecek mi, düşük mü oluyor, ilaçtan mı diye kendimi yer bitiririm. ama bilsem ki negatif çıkacak gider yaptırırım direk :KK1::KK1:

pazartesi yaptırırım büyük ihtimal ama, salıyı bekleyemem :KK53::KK53:

canımbak bebegin senile inş..vepazartesi burda halaylar oyunlar var inşş

Ayyyyy canım ben hiç birşeye dikkat etmedim.Sadece ilk gün çok az dinlendim o kadar.Günlük hayatıma devam ettim.Her gün eşimle akşam bir saat yürüyüşe çıkıyoruz.Çay içmeye vs. gidiyoruz.Yemeğimi yapıyorum, ortalığı toparlıyorum vs. vs.
Yaptığım tek olumlu şey sadece sigara içiyordum transfer günü onu bıraktım.
Pozitif olmasa bile sonucum en azından sigarayı bırakmama vesile oldu diye düşünüyorum.

cnmbenim dr um kıpırdamama bile izin vermedi..oyüzden iş miş yapmadım sadece ilk gün 5 dak yola gittimve iftar yemegine katıldım kimse bilmiyordu....sonrasında hepevdeydim..uzandım...sen iyisini yaptın streste uzakdurdun..inş hepimiz güzel sonuçlaralırız emeklerimiz boşa gitmez..
vee en güzel şey de sigarayı bırakman...ak melegin sana şimdiden güzelliklerini sunuyor..

cnmbenim dr um kıpırdamama bile izin vermedi..oyüzden iş miş yapmadım sadece ilk gün 5 dak yola gittimve iftar yemegine katıldım kimse bilmiyordu....sonrasında hepevdeydim..uzandım...sen iyisini yaptın streste uzakdurdun..inş hepimiz güzel sonuçlaralırız emeklerimiz boşa gitmez..
vee en güzel şey de sigarayı bırakman...ak melegin sana şimdiden güzelliklerini sunuyor..

Evet canım aynen öyle yapıyor canım bebeğim.
Sigara içmeyi çok seviyorum evet ama bebeğimi daha çookkkk seviyorum.Allahım yüzümüze baksın ve hayırlı sağlıklı evlatlar versin hepimize kucaklarımızı boş bırakmasın bizleri evlat hasretiyle sınamasın inşallah amin.

kızlar bugün bşy farkettim önceden varmıydı bilmiyorum aşağıdan göbeğime doğru ince bi çizgi çıkmış çıkması için erken değil mi yada sizdede varmı

Bende çıkmadı canım ama daha erken 3. aydan sonra çıkıyomuş genelde hatta 6 aydan sonra çıkanlar varmış. Doktoruna bir sor istersen daha garanti olur.

Kızlar doktor aradı. e2 değerim düşmüş 973.
baskılıyıcı iğneye bugün başlıyorum. orgalutran 5 şırınga.
225 ünite ile devam edeceğim
yarın tekrar kontorle gideceğim. e2 değerime yine bakılacak.
Allahım güç kuvvet ver.
Bu arada kızlar puregon 900 luk kullanıyorum ya. içinde kaldı yine 100 luk kalıyor ıcınde tam değil mi? bilgisi olan var mı?
Parça parça vuracağım çünkü yanlış bişey yapmak istemiyoum

X