haziran 2013' te tüp bebek yaptıracak anne adaylarımızzzzz

Amiinn canım inşallah.
Ben çok şişim başka da hiç bişey hissetmiyorum((
Günler geçmek bilmiyor bir an evvel sonucumu öğrenmek istiyorum.Senin çoğu gitti azı kaldı maşallah
Benim drum 10. gün kan ver dedi sen neden yarın vermiyorsun?

bana 12.gün gel dedi..cmtesi gidecem inş...korkuyorum zaten

senin 7.günmü:) sanada az kaldı ozaman

e2 tetsini sürekli yapacaklar mı?
pco yok bende canım.
değer iyi dedi işte sabah prof görmek istemiş yumurtaları ona kontrole gideceğim bakalım ne diyecek.
Heyecanlı değildim ama nedense bugün biraz gerildim.

Cuma günü de yapacaklar canım ilk değer birşey ifade etmiyormuş ikinci değer önemliymiş sanırım ilkinin iki katı olmaması laızmmış senin zaten riskin yok canım ohs riski genelde pcolularda var bekleyip görücez artık hayırlısı olsun.

Arkadaşım senin adına cok sevindim böyle olaylar oluyo tanıdık birisi
Tüp bebek icin doktora gitmiş daha oncedende 3 keredememişler
Doktor diyo sen hamilesin sorunda kocasindaymismis ikinci gidisindede
İkis olduğunu ogreniyo yani Rabbim isteyince herşey oluyo yeterki Allahım istesin MEVLAM neyler eyler enguzelini eyler
Peygamber efendimizin güzel bir duası
Allah istemesse kim verebilir Allah isterse kim mani olabilir
Herşeyin hayırlısı Allahtan inşallah sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın

Kislar size bişey sorudan benim daha önceki denemelerinde hic 10 günü
Dolduramadim 4 günü hep kanamam geliyodu acaba neden oluyoduki hepsindede negatif hic onuncu günü göremedim çoook üzülüyorum

Gunaydinnn kizlar sizin de progeatan fitiliniz su gibi akiyor mu?sik degistirmek icin pecete kullaniyorum acayip islaniyo afedersiniz oluyo mu sizde de?

pixes kuzum gerçekten birşey hissetmiyor musun? ya ben çok garibim... devamlı gazım varmış gibi bir histen başka hiç birşeyim yok :44: hatta transfer zamanı göğüslerim şişti ce acıyordu, şimdi o da kalmadı, pamuk gibiler resmen ne ağrı acı ne de şişlik... dün akşam kurufasülye yedim gazım arttı yani şişkinliğim bile başka sebepten olabilir ben artık bayağa umutsuzluk noktasındayım, hep ağlamak istiyorum... ben sanki 12. günü bekleyemem gibi. 12. günüm salıya denk geliyor, gider pazaretsi baktırırım ben...

filoloğum, seni umutlandırmak istemediğim için çok birşey söylemek istemiyorum ama nedense ben senden çok umutluyum..inşallah sen bize güzel haberler verirsin

Gunaydinnn kizlar sizin de progeatan fitiliniz su gibi akiyor mu?sik degistirmek icin pecete kullaniyorum acayip islaniyo afedersiniz oluyo mu sizde de?

canım benim de akıyor su gibi... ben de havlu kağıt falan koyuyorum, lavaboya gittikçe değiştiriyorum. yoksa çamaşırımı bırak kıyafetlere kadar geçer mazallah

Son düzenleme:

Evet dun yasadim o akisi :))bu arada siz kendinizi cok strese sokuyosunuz ucunuzde hamilayim diye yazacaksiniz merak etmeyin.ben ole hissediyorum.su belirtiye takmayin benim adetim gecince belirtilerim ortaya cikti.o da taaa 9.gun ki ben negatif diye 8.gun test yaptirmistim biiyosunuz.beklediginiz adet tarihinize bi bakin bakalim.ole ilk gunlerden belirti de olmaz kimse kusura bakmasin o kadar hormon igne...

Evet canım aynen kendimi bilmesem altima kaçırdım sanicam :) fitilin tortu gibi kalintisi ayri bide su gibi bayagi islaklik oluyor bende bikaç kat pecete koyuyorum altta gunluk ped oluyor peceteyi aşan bi durum olursa kiyarete gecmesin diye.

Günaydın kızlar,

Doktordan geldim. baktı 12-13 tane yumurta var dedi. e2 kan testi istedi yine.
Duruma göre dozajı düşürbiliriz dedi. birde orgalutran verdi arayıp ne zaman kullanacağını söyleyeceğiz dedi kan sonucundan sonra
yarın belki yine görmek isteyebilriim dedi. içeri bir girdi doktor 4 kişi ile :))allah ne oluyor dedim.
çok yoruldum kızlar koşturmaktan.
Bi kadın vardı 5 inci tüp bebeği imiş. başka bir eş vardı adam resmen öküzdü karısına bağırıyordu. o sıra hemşirede beyfendi bağırmayın ltfen sorun sizde hanımefendide değil dedi.
O sırada gidip adamın suratına yumruk vurmak istedim.

elimde değil ki kuzum, sadece belirti aradığımdan değil, içim bir yerlerde bir ses diyor bana olmadı, umutlanma diye. o sesi susturamıyorum işte ben dediğiniz doğru olabilir, henüz erkendir belirtiler için, ya da herkeste aynı olmaz evet..ama bunlar beni iknaya yetmiyor ne yazık ki...Rabbim hayırlısını versin

dur bakalım hemen ne yorgunluğu sabahları mauyeneye sonra da koştur koştur işe gidiyordum ben de..inanın bu yumurta oluşma kısımları zevkli ve çabuk geçiyor. süreç çok kolay değil haklısın ama biz de altından kalkacak güç var 12-14 yumurta da çok güzel maşallah inşallah hepsi kaliteli olur ve döllenirler

Evet canım maalesef hiç birşey hissetmiyorum.Sanki hiç birşey olmamış, hiç tedavi bile olmamışım gibi, sadece şişliğim var o kadar((
Hayırlısı bakalım.Bende p.tesi vercem kanı drum 10.gün ver demişti.

Hayatım 2 senedir bu şekilde koşturuyorum hastane haastane.
2-3 ay olsa sorun değilde. 2 senedir koştur koştur işe gel kimseye bişey çaktırmamaya çalış.
Evet Allahım gücünü veriyor bakalım. Sonraki süreçte zor biliyorum proges. iğneler vs. hepsini yapıldım :)
Evet yumurta sayısı iyi umarımda kalitelidirler bu sefer güzel sonuç alırız.
Senin durumun nasıl canım stres yapma sende rahat bırak diyeceğim ama demesi kolay biliyorum. az kaldı sık dişini :)

böyle adamların köküne kibrit suyu pis şeyler nolcak!! bizim kocalarımız üstümüze titriyo elhamdülillah...
canımm yumurta sayın süper ve şanslısın 4 doktor birden biri gözden kaçırsa öbürü kaçırmaz çok çok şanlısın :) hayatım benim dün akşamdan beri kasıklarımda hafif ağrı gibi var iğne yerlerimi yapıyo yoksa yumoşlarım büyüyo ondan mı oluyo anlamadım sende var mı öyle bişey???

Canım ben belirti aramıyorum sadece tedaviye dair hiç birşey hissetmiyorum.Adet tarihim pazar günü ve p.tesi verecem kanı inşallah dediğin gibi olur ve üçümüzde hamiş oluruz

umarım herkesin keyfi yerindedir. hamile arkadaşlar sizde sanki hiç hamile değilim, bebeğim benimle değilmiş hissine kapılıyormusunuz yoksa ben ciddi kaygılar mı geliştirdim. cumartesi bi gelsede görsem bebişleri. zaman geçmiyorrrrrrr.......:18::18::18::18:

Aynen yani sinir oldum. Hiç birşeye sinirlenmiyeceğim diyordum ama vallahi bu dönememi denk geliyor bilmiyorum hep bu dönmde sinirleniyorum kızıyorum bişeylere.
Evet canım sayı güzel gibi. Evet profesörün ekibi asistanları :)tırstım ama.
Bende de var canım yumoşlar büyüdüğü için baskı yapıyorlarmış sordum doktora normal dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…