- 15 Temmuz 2013
- 158
- 7
-
- Konu Sahibi superisi_21
- #6.881
PİXES nasılsın cnm seni nasıl geçiyor günlerin var mı bişe..stdive ben bişe hissetmiyorum deyip duruyor..benimönceki gün agrım oldu şimdi hiç bişeyim yok agrı sızı acı...yarın 10 .günümüz...bakalım son iki günümüz.mevlam hiç birimizi yıpratmasın kollarımızı boş bırakmasın inş..
Amiinn canım inşallah.
Ben çok şişim başka da hiç bişey hissetmiyorum((
Günler geçmek bilmiyor bir an evvel sonucumu öğrenmek istiyorum.Senin çoğu gitti azı kaldı maşallah
Benim drum 10. gün kan ver dedi sen neden yarın vermiyorsun?
Amiinn canım inşallah.
Günler geçmek bilmiyor bir an evvel sonucumu öğrenmek istiyorum.Senin çoğu gitti azı kaldı maşallah
e2 tetsini sürekli yapacaklar mı?
pco yok bende canım.
değer iyi dedi işte sabah prof görmek istemiş yumurtaları ona kontrole gideceğim bakalım ne diyecek.
Heyecanlı değildim ama nedense bugün biraz gerildim.
merhaba kızlar, nasıl nereden başlasam bilemiyorum, hem heyecanlıyım hem umutsuzluklarla doluyum. hatırlayan arkadaşlar bilir haziran ayında bende tüp bebek tedavisine başlamıştım ve sonuç hüsrandı, normal adetimi olmuştum, 4-5 gün kadar temiz kaldım ve lekelenmelerim başladı ve bir hafta sürmüstü dr uma gittim ve normal karşıladı ilaçların etkisi olabilir dedi, neyse benim hala lekelenmelerim devam ediyor hatta ara ara lekeden daha fazla oluyor. bugün içime kurt düştü ve eczaneye gidip gebelik testi aldım, yaptım ikinci çizgi silik, inanamadım evde dolandım durdum sonra gittim bi test daha aldım yaptım yine ikinci çizgi silik, içimi bi heyecan kapladı, duramadım kalktım kan tahlili vermeye gittim ve sonuç 275.... evttt tahlile göre hamina cok sevindim iileyim ama kanamalarım var, bi aksilik var bu işte, yarın hastaneye gidicem... bakalım kesin netleşir herşey... inşallah RABBİMin bize nasip ettiği zaman gelmiştir inşallahh yavruma bana bağışlar.... işte böyle kızlar :)))
senin 7.günmü:) sanada az kaldı ozaman
PİXES nasılsın cnm seni nasıl geçiyor günlerin var mı bişe..stdive ben bişe hissetmiyorum deyip duruyor..benimönceki gün agrım oldu şimdi hiç bişeyim yok agrı sızı acı...yarın 10 .günümüz...bakalım son iki günümüz.mevlam hiç birimizi yıpratmasın kollarımızı boş bırakmasın inş..
Amiinn canım inşallah.
Canım 7. güne şu saatler itibari ile girdim.Pazartesi öğreneceğiz inşallah ama bende gün yaklaştıkça korkmaya başlıyorum çünkü hiç birşey hissetmiyorum((
Senin hayırlı haberini c.tesi alacağız inşallah:)))
Gunaydinnnkizlar sizin de progeatan fitiliniz su gibi akiyor mu?sik degistirmek icin pecete kullaniyorum acayip islaniyo afedersiniz oluyo mu sizde de?
pixes kuzum gerçekten birşey hissetmiyor musun? ya ben çok garibim... devamlı gazım varmış gibi bir histen başka hiç birşeyim yok :44: hatta transfer zamanı göğüslerim şişti ce acıyordu, şimdi o da kalmadı, pamuk gibiler resmenne ağrı acı ne de şişlik... dün akşam kurufasülye yedim gazım arttı yani şişkinliğim bile başka sebepten olabilir ben artık bayağa umutsuzluk noktasındayım, hep ağlamak istiyorum... ben sanki 12. günü bekleyemem gibi. 12. günüm salıya denk geliyor, gider pazaretsi baktırırım ben...
filoloğum, seni umutlandırmak istemediğim için çok birşey söylemek istemiyorum ama nedense ben senden çok umutluyum..inşallah sen bize güzel haberler verirsin
canım benim de akıyor su gibi... ben de havlu kağıt falan koyuyorum, lavaboya gittikçe değiştiriyorum. yoksa çamaşırımı bırak kıyafetlere kadar geçer mazallah
Gunaydinnnkizlar sizin de progeatan fitiliniz su gibi akiyor mu?sik degistirmek icin pecete kullaniyorum acayip islaniyo afedersiniz oluyo mu sizde de?
Evet dun yasadim o akisi :))bu arada siz kendinizi cok strese sokuyosunuz ucunuzde hamilayim diye yazacaksiniz merak etmeyin.ben ole hissediyorum.su belirtiye takmayin benim adetim gecince belirtilerim ortaya cikti.o da taaa 9.gun ki ben negatif diye 8.gun test yaptirmistim biiyosunuz.beklediginiz adet tarihinize bi bakin bakalim.ole ilk gunlerden belirti de olmaz kimse kusura bakmasin o kadar hormon igne...
Günaydın kızlar,
Doktordan geldim. baktı 12-13 tane yumurta var dedi. e2 kan testi istedi yine.
Duruma göre dozajı düşürbiliriz dedi. birde orgalutran verdi arayıp ne zaman kullanacağını söyleyeceğiz dedi kan sonucundan sonra
yarın belki yine görmek isteyebilriim dedi. içeri bir girdi doktor 4 kişi ile :))allah ne oluyor dedim.
çok yoruldum kızlar koşturmaktan.
Bi kadın vardı 5 inci tüp bebeği imiş. başka bir eş vardı adam resmen öküzdü karısına bağırıyordu. o sıra hemşirede beyfendi bağırmayın ltfen sorun sizde hanımefendide değil dedi.
O sırada gidip adamın suratına yumruk vurmak istedim.
pixes kuzum gerçekten birşey hissetmiyor musun? ya ben çok garibim... devamlı gazım varmış gibi bir histen başka hiç birşeyim yok :44: hatta transfer zamanı göğüslerim şişti ce acıyordu, şimdi o da kalmadı, pamuk gibiler resmenne ağrı acı ne de şişlik... dün akşam kurufasülye yedim gazım arttı yani şişkinliğim bile başka sebepten olabilir ben artık bayağa umutsuzluk noktasındayım, hep ağlamak istiyorum... ben sanki 12. günü bekleyemem gibi. 12. günüm salıya denk geliyor, gider pazaretsi baktırırım ben...
filoloğum, seni umutlandırmak istemediğim için çok birşey söylemek istemiyorum ama nedense ben senden çok umutluyum..inşallah sen bize güzel haberler verirsin
canım benim de akıyor su gibi... ben de havlu kağıt falan koyuyorum, lavaboya gittikçe değiştiriyorum. yoksa çamaşırımı bırak kıyafetlere kadar geçer mazallah
elimde değil ki kuzum, sadece belirti aradığımdan değil, içim bir yerlerde bir ses diyor bana olmadı, umutlanma diye. o sesi susturamıyorum işte bendediğiniz doğru olabilir, henüz erkendir belirtiler için, ya da herkeste aynı olmaz evet..ama bunlar beni iknaya yetmiyor ne yazık ki...Rabbim hayırlısını versin
dur bakalım hemen ne yorgunluğusabahları mauyeneye sonra da koştur koştur işe gidiyordum ben de..inanın bu yumurta oluşma kısımları zevkli ve çabuk geçiyor. süreç çok kolay değil haklısın ama biz de altından kalkacak güç var 12-14 yumurta da çok güzel maşallah inşallah hepsi kaliteli olur ve döllenirler
Günaydın kızlar,
Doktordan geldim. baktı 12-13 tane yumurta var dedi. e2 kan testi istedi yine.
Duruma göre dozajı düşürbiliriz dedi. birde orgalutran verdi arayıp ne zaman kullanacağını söyleyeceğiz dedi kan sonucundan sonra
yarın belki yine görmek isteyebilriim dedi. içeri bir girdi doktor 4 kişi ile :))allah ne oluyor dedim.
çok yoruldum kızlar koşturmaktan.
Bi kadın vardı 5 inci tüp bebeği imiş. başka bir eş vardı adam resmen öküzdü karısına bağırıyordu. o sıra hemşirede beyfendi bağırmayın ltfen sorun sizde hanımefendide değil dedi.
O sırada gidip adamın suratına yumruk vurmak istedim.
Evet dun yasadim o akisi :))bu arada siz kendinizi cok strese sokuyosunuz ucunuzde hamilayim diye yazacaksiniz merak etmeyin.ben ole hissediyorum.su belirtiye takmayin benim adetim gecince belirtilerim ortaya cikti.o da taaa 9.gun ki ben negatif diye 8.gun test yaptirmistim biiyosunuz.beklediginiz adet tarihinize bi bakin bakalim.ole ilk gunlerden belirti de olmaz kimse kusura bakmasin o kadar hormon igne...
böyle adamların köküne kibrit suyu pis şeyler nolcak!! bizim kocalarımız üstümüze titriyo elhamdülillah...
canımm yumurta sayın süper ve şanslısın 4 doktor birden biri gözden kaçırsa öbürü kaçırmaz çok çok şanlısın :) hayatım benim dün akşamdan beri kasıklarımda hafif ağrı gibi var iğne yerlerimi yapıyo yoksa yumoşlarım büyüyo ondan mı oluyo anlamadım sende var mı öyle bişey???