haziran 2013' te tüp bebek yaptıracak anne adaylarımızzzzz

Hadi canım gözün aydın. Bir daha ki kontrolün ne zaman.
Dualarımız inşallah kabul olur canım ya

Canım iğneden sonra ovala eve gelir gelemezde buz kompleksi uygula 5 dk beze oluşmasını engelliyor.

pixezs cim sen nasılsın?nasıl gidiyor

Canım benim şişliğim haricinde hiç birşey bilmiyorum kafam bomboş.Ne bebişimin olduğuna dair ne de olmadığına hiçbir fikrim yok.
Ama senin tedavin maşallah gayet güzel gidiyor:)))
Rabbim hiç kimseyi korktuğuna uğratmasın.

İnşallah güzel sonuç alırsın canım. İçimden senin hamile kalacağın geçiyor. İnşallah da öyle olur.
Vallahi iyi mi? kötü mü? anlamadım canım.
Bakalım yarın prof ne diyecek

İnşallah güzel sonuç alırsın canım. İçimden senin hamile kalacağın geçiyor. İnşallah da öyle olur.
Vallahi iyi mi? kötü mü? anlamadım canım.
Bakalım yarın prof ne diyecek

İnşallah canım içinden geçen gibi olur:))))

Benimde E2 değerim seninkine yakın bir şeydi 2 gün içinde 2 katına çıkmıştı..Ultrasonda 10 yumurta görünüyordu.Opu da 18 toplanmıştı.İçin rahat olsun canım yarın hiç bir sorun çıkmayacak.

o zaman bana iki gün sonra yine mi bakacaklar.
bende 4-5 tane büyüyen diğerleride yavaş yavaş büyüyor bakalım :)
Maşşallah çok iyi toplanmış
peki dondurdularmı hic canım

canımm inşallah hamilesindir ve inşallah sağlıkla bebeğini kucağına almak nasip olur. çok sevindim senin adına canım. Allahım tamamına erdirsin inşallah

Son düzenleme:

Insallah gecer hayirlisiyla.. evle ben de hic ilgilenemiyorum esim yardimci oluyor sagolsun. Tedavinin sonucunu alana kadar izin almistim ama su anda calisiyorum, o da yorucu oluyor

maşallah canım vakit kaybetmeden doktora git progeston felan verir rabbimin mucizeleri bitmez :)) sonucunu bizede yaz inşallah güzel haberlerle gelirsin...

canımm inşallah hamilesindir ve inşallah sağlıkla bebeğini kucağına almak nasip olur. çok sevindim senin adına canım. Allahım tamamına erdirsin inşallah

arkadaşlar çok tşk ederim, inşalllahhh yarın da hayırlı haberler alırım, kanamamdan dolayı tedirginim. gebelik testinde 2. çizgiyi görmek acayip mutluluk verici bişeymiş ve kanda da 0 harici bir rakam görmek. RABBİM hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşşş....

insallah hayırlı haberlerinizi bekliyorum.ben de 2 gün önce negatif haberini aldım çok kederliyim.donmuslarımı deneyecegim kısmetse.seni okuyunca cok heyecanlandım ben de...insallah bebişini kucagına alırsın...

o zaman bana iki gün sonra yine mi bakacaklar.
bende 4-5 tane büyüyen diğerleride yavaş yavaş büyüyor bakalım :)
Maşşallah çok iyi toplanmış
peki dondurdularmı hic canım

Muhtemelen tekrar bakmak ister.Benim drum iki güne bir çağırıyordu ve her seferinde kanda E2 ve progestorana da bakıyordu.
1 tane transfer yapıldı 10 tane de dondurulmuşum var canım 5+5 dondurduk iki ayrı kapta.
Hayırlısı bakalım sonucumuz ne olacak.

Hadi canım gözün aydın. Bir daha ki kontrolün ne zaman.
Dualarımız inşallah kabul olur canım ya

cumartesi doktordayım canım benim iğneler vitamin aynen devam bakalım o gün ne zaman opu olacağı belli olcak mı onun heycanı var kız bende hayrlısı Allahtan dularımız da kabul olmak için merak etme Rabbime dayadık biz sırtımızı...

hadi ya ıkı gunde bir bakacaklar o zaman.
Evet gerilmemek lazım ama ne bileyim git gel git gel işyeride bilmiyor gizli kaçak yapıyorum çok yoruldum
sen cuma yapacakmısın

evet cnm bakacaklar.bende de kimsebilmiyordu gizli kaçak..ama geciyor o günler üzülme..geçmeyen transfer sonrası....mevlamhepimize saır ve hayırlı evlatlar nasip etsin inş

PİXES nasılsın cnm seni nasıl geçiyor günlerin var mı bişe..stdive ben bişe hissetmiyorum deyip duruyor..benimönceki gün agrım oldu şimdi hiç bişeyim yok agrı sızı acı...yarın 10 .günümüz...bakalım son iki günümüz.mevlam hiç birimizi yıpratmasın kollarımızı boş bırakmasın inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…