haziran 2013' te tüp bebek yaptıracak anne adaylarımızzzzz

kızlar doktordan şimdi geldim yumoşlarım iyi durumda 11-13 mm bugün iğnemin 6. günü akşam vurucam onu da opu ya var biraz daha ama heycanım çok güzel içim kıpır kıpır rahimimi de sordum nasıl diye çok iyi durumda dedi kalınlık tam olması gerektiği gibi ama inşallah yumoşlarım böyle gitmeye devam ederler de annelerini yarı yolda bırakmazlar Rabbim sana sığındım senden istedim senden diledim arkadaşlarım ve benim için ver güzel Allahım hayrlı sağlıklı sıhatli evlatları........

Hadi canım gözün aydın. Bir daha ki kontrolün ne zaman.
Dualarımız inşallah kabul olur canım ya

Hangi merkezdesin? Benimki acıbadem Maslak. Senin tek 50 ml imiş benim 2 tane aynı anda vuruluyor. Yaşım 43 çünkü. Ama az önce aynada popoma baktım çok garip bir şişlik var. Her iki yandanda. Artık yatamıyorum. Yürüyemiyorum. Apse falan yaparsa diye korkuyorum. Benim de sonraki gün yani cuma kontrol , bende söyleyeceğim doktora..

Canım iğneden sonra ovala eve gelir gelemezde buz kompleksi uygula 5 dk beze oluşmasını engelliyor.

Canım benim şişliğim haricinde hiç birşey bilmiyorum kafam bomboş.Ne bebişimin olduğuna dair ne de olmadığına hiçbir fikrim yok.
Ama senin tedavin maşallah:nazar::nazar::nazar: gayet güzel gidiyor:)))
Rabbim hiç kimseyi korktuğuna uğratmasın.

İnşallah güzel sonuç alırsın canım. İçimden senin hamile kalacağın geçiyor. İnşallah da öyle olur.
Vallahi iyi mi? kötü mü? anlamadım canım.
Bakalım yarın prof ne diyecek

İnşallah güzel sonuç alırsın canım. İçimden senin hamile kalacağın geçiyor. İnşallah da öyle olur.
Vallahi iyi mi? kötü mü? anlamadım canım.
Bakalım yarın prof ne diyecek

İnşallah canım içinden geçen gibi olur:))))

Benimde E2 değerim seninkine yakın bir şeydi 2 gün içinde 2 katına çıkmıştı..Ultrasonda 10 yumurta görünüyordu.Opu da 18 toplanmıştı.İçin rahat olsun canım yarın hiç bir sorun çıkmayacak.

İnşallah canım içinden geçen gibi olur:))))

Benimde E2 değerim seninkine yakın bir şeydi 2 gün içinde 2 katına çıkmıştı..Ultrasonda 10 yumurta görünüyordu.Opu da 18 toplanmıştı.İçin rahat olsun canım yarın hiç bir sorun çıkmayacak.

o zaman bana iki gün sonra yine mi bakacaklar.
bende 4-5 tane büyüyen diğerleride yavaş yavaş büyüyor bakalım :)
Maşşallah çok iyi toplanmış
peki dondurdularmı hic canım

Kislarr gebelik haftasini nasil hesaplicazz.normal yollarla olsa son adet tarihi ama biz nasil yapicaz ???:KK49:[/QUOTE

cnm bizde deaynı adetin son adet tarihi biraz saçma ama bu şekilde imiş ne kadarlık oldun bakalım hesabına göre

Hesaplamalara gore 4+4um cts kese icin gormeyi dusunuyorun,ins bi aksilik cikmaz.daha once basarisiz gebelikleri olunca daha cok korkuyo insan ki hic kalp atisi gormedim.Allah im boynumuzu bukuk birakmasin ins.

merhaba kızlar, nasıl nereden başlasam bilemiyorum, hem heyecanlıyım hem umutsuzluklarla doluyum. hatırlayan arkadaşlar bilir haziran ayında bende tüp bebek tedavisine başlamıştım ve sonuç hüsrandı, normal adetimi olmuştum, 4-5 gün kadar temiz kaldım ve lekelenmelerim başladı ve bir hafta sürmüstü dr uma gittim ve normal karşıladı ilaçların etkisi olabilir dedi, neyse benim hala lekelenmelerim devam ediyor hatta ara ara lekeden daha fazla oluyor. bugün içime kurt düştü ve eczaneye gidip gebelik testi aldım, yaptım ikinci çizgi silik, inanamadım evde dolandım durdum sonra gittim bi test daha aldım yaptım yine ikinci çizgi silik, içimi bi heyecan kapladı, duramadım kalktım kan tahlili vermeye gittim ve sonuç 275.... evttt tahlile göre hamileyim ama kanamalarım var, bi aksilik var bu işte, yarın hastaneye gidicem... bakalım kesin netleşir herşey... inşallah RABBİMin bize nasip ettiği zaman gelmiştir inşallahh yavruma bana bağışlar.... işte böyle kızlar :)))
canımm inşallah hamilesindir ve inşallah sağlıkla bebeğini kucağına almak nasip olur. çok sevindim senin adına canım. Allahım tamamına erdirsin inşallah :nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
bende mide bulantısı yok ama çok fazla halsizlik var,yorgunm hep
görümcem geldi evle ilgilenmeye zira ben hiçbişeye bakamıyorm azıck ayakta kalsam bel ağrm başlıyo

işten raporluyum yani gündelik yaşantıma dönmedim daha

Insallah gecer hayirlisiyla.. evle ben de hic ilgilenemiyorum esim yardimci oluyor sagolsun. Tedavinin sonucunu alana kadar izin almistim ama su anda calisiyorum, o da yorucu oluyor:KK43:

çoOk güzel canım yaaa normal gebelik yaşıyosun işte bunu yaşayan da çok yani tüp bebek deneyip de sonradan normal gebe kalanlar.. dikkat et kendine iş güç yapma sakın evde hamileliğinin keyfini çıkar süper bişey bu yaaa Yaradan OL dedi mi oluyo işte... Rabbim sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin arkadaşım tekrar tebrikler :))))

maşallah canım vakit kaybetmeden doktora git progeston felan verir rabbimin mucizeleri bitmez :)) sonucunu bizede yaz inşallah güzel haberlerle gelirsin...

canımm inşallah hamilesindir ve inşallah sağlıkla bebeğini kucağına almak nasip olur. çok sevindim senin adına canım. Allahım tamamına erdirsin inşallah :nazar::nazar::nazar:

arkadaşlar çok tşk ederim, inşalllahhh yarın da hayırlı haberler alırım, kanamamdan dolayı tedirginim. gebelik testinde 2. çizgiyi görmek acayip mutluluk verici bişeymiş ve kanda da 0 harici bir rakam görmek. RABBİM hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşşş....

arkadaşlar çok tşk ederim, inşalllahhh yarın da hayırlı haberler alırım, kanamamdan dolayı tedirginim. gebelik testinde 2. çizgiyi görmek acayip mutluluk verici bişeymiş ve kanda da 0 harici bir rakam görmek. RABBİM hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşşş....

insallah hayırlı haberlerinizi bekliyorum.ben de 2 gün önce negatif haberini aldım çok kederliyim.donmuslarımı deneyecegim kısmetse.seni okuyunca cok heyecanlandım ben de...insallah bebişini kucagına alırsın...:KK49:

o zaman bana iki gün sonra yine mi bakacaklar.
bende 4-5 tane büyüyen diğerleride yavaş yavaş büyüyor bakalım :)
Maşşallah çok iyi toplanmış
peki dondurdularmı hic canım

Muhtemelen tekrar bakmak ister.Benim drum iki güne bir çağırıyordu ve her seferinde kanda E2 ve progestorana da bakıyordu.
1 tane transfer yapıldı 10 tane de dondurulmuşum var canım 5+5 dondurduk iki ayrı kapta.
Hayırlısı bakalım sonucumuz ne olacak.

merhaba kızlar, nasıl nereden başlasam bilemiyorum, hem heyecanlıyım hem umutsuzluklarla doluyum. hatırlayan arkadaşlar bilir haziran ayında bende tüp bebek tedavisine başlamıştım ve sonuç hüsrandı, normal adetimi olmuştum, 4-5 gün kadar temiz kaldım ve lekelenmelerim başladı ve bir hafta sürmüstü dr uma gittim ve normal karşıladı ilaçların etkisi olabilir dedi, neyse benim hala lekelenmelerim devam ediyor hatta ara ara lekeden daha fazla oluyor. bugün içime kurt düştü ve eczaneye gidip gebelik testi aldım, yaptım ikinci çizgi silik, inanamadım evde dolandım durdum sonra gittim bi test daha aldım yaptım yine ikinci çizgi silik, içimi bi heyecan kapladı, duramadım kalktım kan tahlili vermeye gittim ve sonuç 275.... evttt tahlile göre hamileyim ama kanamalarım var, bi aksilik var bu işte, yarın hastaneye gidicem... bakalım kesin netleşir herşey... inşallah RABBİMin bize nasip ettiği zaman gelmiştir inşallahh yavruma bana bağışlar.... işte böyle kızlar :)))[/QUOTE
YUPPİİİİ BU NE GÜZELHAVADİS...:KK64::KK64::21::21::21::KK64:
HEMEN DR A GİT VE İLAÇLARINI KULLAN.MEVLAM SEN NE BÜYÜKSÜN.HAMD OLSUN

Hadi canım gözün aydın. Bir daha ki kontrolün ne zaman.
Dualarımız inşallah kabul olur canım ya

cumartesi doktordayım canım benim iğneler vitamin aynen devam bakalım o gün ne zaman opu olacağı belli olcak mı onun heycanı var kız bende hayrlısı Allahtan dularımız da kabul olmak için merak etme Rabbime dayadık biz sırtımızı...

hadi ya ıkı gunde bir bakacaklar o zaman.
Evet gerilmemek lazım ama ne bileyim git gel git gel işyeride bilmiyor gizli kaçak yapıyorum çok yoruldum
sen cuma yapacakmısın

evet cnm bakacaklar.bende de kimsebilmiyordu gizli kaçak..ama geciyor o günler üzülme..geçmeyen transfer sonrası....mevlamhepimize saır ve hayırlı evlatlar nasip etsin inş

PİXES nasılsın cnm seni nasıl geçiyor günlerin var mı bişe..stdive ben bişe hissetmiyorum deyip duruyor..benimönceki gün agrım oldu şimdi hiç bişeyim yok agrı sızı acı...yarın 10 .günümüz...bakalım son iki günümüz.mevlam hiç birimizi yıpratmasın kollarımızı boş bırakmasın inş..

X