haziran 2013' te tüp bebek yaptıracak anne adaylarımızzzzz

Günaydın kızlar,

Doktordan geldim. baktı 12-13 tane yumurta var dedi. e2 kan testi istedi yine.
Duruma göre dozajı düşürbiliriz dedi. birde orgalutran verdi arayıp ne zaman kullanacağını söyleyeceğiz dedi kan sonucundan sonra
yarın belki yine görmek isteyebilriim dedi. içeri bir girdi doktor 4 kişi ile :))allah ne oluyor dedim.
çok yoruldum kızlar koşturmaktan. :KK43:
Bi kadın vardı 5 inci tüp bebeği imiş. başka bir eş vardı adam resmen öküzdü karısına bağırıyordu. o sıra hemşirede beyfendi bağırmayın ltfen sorun sizde hanımefendide değil dedi.
O sırada gidip adamın suratına yumruk vurmak istedim.

canım deme öyle napalım biz de biraz uğraşarak sahip olacakmışız ben 3 senedir istiyorum kaç dr gezdim ne muayeneler haplar. Prolaktin çıkar düşür, geçen sene 8-9 ay ara kanama geçirdim elim kolum bağlandı hiçbir tedaviye başlayamadım çalışıyordum. 2 aşılama bazen bende neden ben diyorum bunalıyorum ama hemen geçiyor. İşte bugün 7. iğnemi vurulucam bile. O adam da ne pismiş hem sorun da ondan ve kadın onun için katlanıyor kendisi katlansın bakalım o kadar şeye 5 deneme kolay mı yaa. Kul köle olması lazım karısına kendisi örnek vermekten başka en yapıyor. Bazen eşime kızıyorum bende sen olsan iğneleri yerinden kalkamazsın nazından diye bir şey istediğim geç getirse parlıyorum tedavinin etkileri işte ama işte bunları okudukça şükrediyorum çk iyi bir eşim var benden çok duruyor ilaçların, saatinin üzerinde. Dün e2 değerim yüksek ohs olabilirim dedim hemen dr aramış sormuş endişeleniyorum dye dr rahat olun demiş o kadar yani beraber ev temizliyoruz, sabahları sularımı dolduruyor işyerinde içmem için saka su önerdi dr bize, sandviç hazırlıyor, folik asitimi elleriyle içiriyor daha ne yapsın Allah bin kere razı olsun. :nazar::nazar:

böyle adamların köküne kibrit suyu pis şeyler nolcak!! bizim kocalarımız üstümüze titriyo elhamdülillah...
canımm yumurta sayın süper ve şanslısın 4 doktor birden biri gözden kaçırsa öbürü kaçırmaz çok çok şanlısın :) hayatım benim dün akşamdan beri kasıklarımda hafif ağrı gibi var iğne yerlerimi yapıyo yoksa yumoşlarım büyüyo ondan mı oluyo anlamadım sende var mı öyle bişey???

benimde var canım başladı artık eh normal yumurtalar büyüyor yavaştan şiştim de bu sabaha karşı sancım oldu benim ama bem dikkat etmiyorum anacım sıcak tutmuyorum kendimi evde hiç olmazsa ayağıma çorap geçirmem lazım sabah serin oluyor bir hırka almam lazım üzerime arabayla gidiyoruz ama arabada serin oluyor. Artık toplamaya kadar ağrılar olur biraz.

Canım 7. güne şu saatler itibari ile girdim.Pazartesi öğreneceğiz inşallah ama bende gün yaklaştıkça korkmaya başlıyorum çünkü hiç birşey hissetmiyorum:KK43:((
Senin hayırlı haberini c.tesi alacağız inşallah:)))

eehadi hayırlısı son üç dört günün ozaman!ben bir tuhaf hissediyorum korkudann..tuhaf bir akıntım ve hafif hafif agrım oluyor..sık sık kontrol ediyorum heran kötü bişey olmuşgibi hissediyorum..mevlamkorktuklarımızla sınamasın inş..kucaklarımız dolu dolu bebiş olsun.vıyak vıyak ağlasınlar..

Evet canım maalesef hiç birşey hissetmiyorum.Sanki hiç birşey olmamış, hiç tedavi bile olmamışım gibi, sadece şişliğim var o kadar:KK43:((
Hayırlısı bakalım.Bende p.tesi vercem kanı drum 10.gün ver demişti.

ben de aynıyım :KK1::KK1: canım biz seninle aynı gün tarnsfer olmamış mıydık, 3. gün embriyosu ve 18 temmuzda? pazartesi 11. günümüz olur...

inşallah yüzümüz güler kuzum, ama olmazsa senin için büyük umut olan dondurulmuşların var bir sürü, hiiiç canını sıkma :KK16::KK16: benim yok ve pozitif alamazsam, uzun bir süre tedavi deneyemeyeceğim işlerim yüzünden... Rabbim hayırlısını versin

Hayatım 2 senedir bu şekilde koşturuyorum hastane haastane.
2-3 ay olsa sorun değilde. 2 senedir koştur koştur işe gel kimseye bişey çaktırmamaya çalış.
Evet Allahım gücünü veriyor bakalım. Sonraki süreçte zor biliyorum proges. iğneler vs. hepsini yapıldım :)
Evet yumurta sayısı iyi umarımda kalitelidirler bu sefer güzel sonuç alırız.
Senin durumun nasıl canım stres yapma sende rahat bırak diyeceğim ama demesi kolay biliyorum. az kaldı sık dişini :)

bilmiyordum canım, kusuruma bakma :26::26: sıkıntılarını çok iyi anlıyorum, benim de tedavimi kimse bilmiyor...hem aileyi hem de iş yerindekileri idare etmek öyle zor ki...

benim transferden sonra 7. günüm ama hiiiç birşeyim yok:KK50::KK50: yani göğüslerim pammuk gibi, acı da yok, kasık ağrısı yok, karın ağrısı yok... azıcık gaz da o da normal, zaten 2 gündür tuvalete çıkmıyorum :KK1::KK1: içimden bir ses olmadı diyor ama inşallah yanılıyordur :KK34:

Kızlar dün cetrodite iğnemi yarım saat kadar geç vurdum bir şey olur mu. Bir gün önce ilkini hastanede vurdurdum göreyim diye öbür iğnelerden bir saat sonraymış önce onları vurdurdum neyse dün eve geldim hemen bi pazara uğradım bişi de almadım ama kalabalık olunca hızlı yürümek ne mümkün geldim onu ilk defa vuracağım için yavaş hazırladım aksilik yaşadım filan öbürünü 7 de vurulmuştum bu 7 buçuğu buldu bir şey olmaz dimi hemşrieye sormuştuk yarım saatlik opsiyonlar olabilir ama her zaman olmasın dedi erken çatlayacak diye ödüm kopuyor ama mümkün değil dün zaten kontrolde en büyüğü 15 mm idi. :26:

canım deme öyle napalım biz de biraz uğraşarak sahip olacakmışız ben 3 senedir istiyorum kaç dr gezdim ne muayeneler haplar. Prolaktin çıkar düşür, geçen sene 8-9 ay ara kanama geçirdim elim kolum bağlandı hiçbir tedaviye başlayamadım çalışıyordum. 2 aşılama bazen bende neden ben diyorum bunalıyorum ama hemen geçiyor. İşte bugün 7. iğnemi vurulucam bile. O adam da ne pismiş hem sorun da ondan ve kadın onun için katlanıyor kendisi katlansın bakalım o kadar şeye 5 deneme kolay mı yaa. Kul köle olması lazım karısına kendisi örnek vermekten başka en yapıyor. Bazen eşime kızıyorum bende sen olsan iğneleri yerinden kalkamazsın nazından diye bir şey istediğim geç getirse parlıyorum tedavinin etkileri işte ama işte bunları okudukça şükrediyorum çk iyi bir eşim var benden çok duruyor ilaçların, saatinin üzerinde. Dün e2 değerim yüksek ohs olabilirim dedim hemen dr aramış sormuş endişeleniyorum dye dr rahat olun demiş o kadar yani beraber ev temizliyoruz, sabahları sularımı dolduruyor işyerinde içmem için saka su önerdi dr bize, sandviç hazırlıyor, folik asitimi elleriyle içiriyor daha ne yapsın Allah bin kere razı olsun. :nazar::nazar:

benimde var canım başladı artık eh normal yumurtalar büyüyor yavaştan şiştim de bu sabaha karşı sancım oldu benim ama bem dikkat etmiyorum anacım sıcak tutmuyorum kendimi evde hiç olmazsa ayağıma çorap geçirmem lazım sabah serin oluyor bir hırka almam lazım üzerime arabayla gidiyoruz ama arabada serin oluyor. Artık toplamaya kadar ağrılar olur biraz.

guldusum sen ben üçümüz aynı gidiyoruz bakalım 7 iğne bugün :)) senin yumoşlar ne alemde doktor baktımı kaç dene kaç mm rahim ne durumda???

guldusum öyleyse bu ağrılar güzel ağrılar maşallah diyelim büyüsün yumoşlar :)))

Evet bizde böyle sınanıyoruz demekki napalım kader :)
Maşallah 7 iğne doktor ne zaman toplanacak söyledi mi.
evet ya pişkin herif maşallah kocanada canım
evet bizimkiler şükür bu konuda iyiler.
Yani bende bazen agresifleşiyorum sonra gidip özür diliyorum :)

Kızlar dün cetrodite iğnemi yarım saat kadar geç vurdum bir şey olur mu. Bir gün önce ilkini hastanede vurdurdum göreyim diye öbür iğnelerden bir saat sonraymış önce onları vurdurdum neyse dün eve geldim hemen bi pazara uğradım bişi de almadım ama kalabalık olunca hızlı yürümek ne mümkün geldim onu ilk defa vuracağım için yavaş hazırladım aksilik yaşadım filan öbürünü 7 de vurulmuştum bu 7 buçuğu buldu bir şey olmaz dimi hemşrieye sormuştuk yarım saatlik opsiyonlar olabilir ama her zaman olmasın dedi erken çatlayacak diye ödüm kopuyor ama mümkün değil dün zaten kontrolde en büyüğü 15 mm idi. :26:

bişey olmaz canım merak etme de çatlatma iğnesi mi kız bu??

umarım herkesin keyfi yerindedir. hamile arkadaşlar sizde sanki hiç hamile değilim, bebeğim benimle değilmiş hissine kapılıyormusunuz yoksa ben ciddi kaygılar mı geliştirdim. cumartesi bi gelsede görsem bebişleri. zaman geçmiyorrrrrrr.......:18::18::18::18:

günaydın cnm sen keseyi gördün kalp atşını duydun sanırım ... bn ilk defa kese için yarın gideceğim hayırlısı ile bnde çok korkuyorum belirtide olmadığı için kalp atışını bi duysam diyorum aynı kaygılar bnde de var napalım her şey bizi yaradandan..

korkma canım, ben birşey olacağını sanmıyorum hiç...

her gece rüyalarıma girdin
test gününü merakla bekledim
sonunda burdayım dedin

kader arkadaşlarımdanda
dualar istedin
hamile listesine
filoloğumu bambi34
aylin06 sdtiveyi pxses28 ve bütün herkesi EKLEYİN

YARADAN TÜM İSTEYENLERE VERSİN:KK49:

Son düzenleme:
pixes kuzum gerçekten birşey hissetmiyor musun? ya ben çok garibim... devamlı gazım varmış gibi bir histen başka hiç birşeyim yok :44: hatta transfer zamanı göğüslerim şişti ce acıyordu, şimdi o da kalmadı, pamuk gibiler resmen :KK1: ne ağrı acı ne de şişlik... dün akşam kurufasülye yedim gazım arttı yani şişkinliğim bile başka sebepten olabilir :KK9: ben artık bayağa umutsuzluk noktasındayım, hep ağlamak istiyorum... ben sanki 12. günü bekleyemem gibi. 12. günüm salıya denk geliyor, gider pazaretsi baktırırım ben...

filoloğum, seni umutlandırmak istemediğim için çok birşey söylemek istemiyorum ama nedense ben senden çok umutluyum..inşallah sen bize güzel haberler verirsin :KK16:

canım benim de akıyor su gibi... ben de havlu kağıt falan koyuyorum, lavaboya gittikçe değiştiriyorum. yoksa çamaşırımı bırak kıyafetlere kadar geçer mazallah

kızlar ben çok korkagımya...kasıklarımdaki hafif agrıdan gazdan genleşmekten wc ye gitmekten bile korkuyorum.
sdtive pixes siz korkmuyosanız salıyı beklemeyin:)en azından adetbelirtileriniz yok:)
amin cnm inş hepimiz hamişizzdir.

Evet dun yasadim o akisi :))bu arada siz kendinizi cok strese sokuyosunuz ucunuzde hamilayim diye yazacaksiniz merak etmeyin.ben ole hissediyorum.su belirtiye takmayin benim adetim gecince belirtilerim ortaya cikti.o da taaa 9.gun ki ben negatif diye 8.gun test yaptirmistim biiyosunuz.beklediginiz adet tarihinize bi bakin bakalim.ole ilk gunlerden belirti de olmaz kimse kusura bakmasin o kadar hormon igne...

inş canım keşke.mevlambebegini sana bagışlasın bizlerede nasip etsin inş..korkuyorum zaman geçmiyor..ben ayın 30 unda adet olmuştum ve genelde 30 31 günde bazen 35 günde bir olurum adet .kafasına göre takılır..benim ozamana kadar beklememmi gerek yani:KK43:

guldusum sen ben üçümüz aynı gidiyoruz bakalım 7 iğne bugün :)) senin yumoşlar ne alemde doktor baktımı kaç dene kaç mm rahim ne durumda???

guldusum öyleyse bu ağrılar güzel ağrılar maşallah diyelim büyüsün yumoşlar :)))

evet canım beraber gidiyoruz bir kişi daha vardı kimdi yaa herşeyhayaldi galiba. 7 gün geçti bile ve günde iki vuruldum son iki güne kadar biri göbekten biri kalçadan salı günü de cetrodite çatlama önleyiciye başladım. Bugün 7. vuruluşum olacak iğneleri geçiyor zaman. Benim 20 küsür yumurtam var pcoluyum en büyüğü dün 15 mm en küçüğü 11mm idi. Dr rahim kalınlığı da iyi dedi e2 testim yapıldı 2350 çıktı dr normal çok yumurta var demiş ama asıl yarın ki sonuç önemli ilk sonuçtan iki katı fazla artmamış olması lazımmış sanırım ben pco olduğum için ohs yani su tutma riskim yüksek öle olursa ertelenir bol su içiyorum sebze ağırlıklı besleniyorum dr tavsiyesiyle.

Evet bizde böyle sınanıyoruz demekki napalım kader :)
Maşallah 7 iğne doktor ne zaman toplanacak söyledi mi.
evet ya pişkin herif maşallah kocanada canım
evet bizimkiler şükür bu konuda iyiler.
Yani bende bazen agresifleşiyorum sonra gidip özür diliyorum :)

7 iğne derken 7. günüm yani canım iğnelere başlayalı reglimin de 8. günü. reglimin 2. günü başladım iğnelere. Agresif olmamız normal tabi kolay değil ama erkeklerin birebir bizi anlamasını da bekleyemeyiz bizim hissettiklerimizi hissedemezler ama destek bekliyor insan tabi bu da zoe bir şey değil bizim çektiklerimizin yanında değil mi.

bişey olmaz canım merak etme de çatlatma iğnesi mi kız bu??

yok gülüm değil bu erken çatlamasını önlemek için yumurtaların sana başlatmadı mı doktorun ben cuma günü iğnelere başladım, salı günü de çatlama önleyiciye başlattı. İlkini hastanede vurdurdum göreyim diye çünkü öbür iğnelerden 1 saat sonra vuruluyor beklemem evde vururum dedim öbürleri içinde kalçadan olan var bir tane o yüzden gidiyorum gitmişken gonal f var onu da vurduyorum. İkinci cetrodite dün evde vurdum.

korkma canım, ben birşey olacağını sanmıyorum hiç...

olmaz dimi zaten daha en büyüğü 15 mm nasıl çatlasın dimi.

Son düzenleme:
ben de aynıyım :KK1::KK1: canım biz seninle aynı gün tarnsfer olmamış mıydık, 3. gün embriyosu ve 18 temmuzda? pazartesi 11. günümüz olur...

inşallah yüzümüz güler kuzum, ama olmazsa senin için büyük umut olan dondurulmuşların var bir sürü, hiiiç canını sıkma :KK16::KK16: benim yok ve pozitif alamazsam, uzun bir süre tedavi deneyemeyeceğim işlerim yüzünden... Rabbim hayırlısını versin

bilmiyordum canım, kusuruma bakma :26::26: sıkıntılarını çok iyi anlıyorum, benim de tedavimi kimse bilmiyor...hem aileyi hem de iş yerindekileri idare etmek öyle zor ki...

benim transferden sonra 7. günüm ama hiiiç birşeyim yok:KK50::KK50: yani göğüslerim pammuk gibi, acı da yok, kasık ağrısı yok, karın ağrısı yok... azıcık gaz da o da normal, zaten 2 gündür tuvalete çıkmıyorum :KK1::KK1: içimden bir ses olmadı diyor ama inşallah yanılıyordur :KK34:

cnm benimde dondurulmuşlarım yok:KK43:mevlam esirgesin inş..gerek kalmaz.
cnm tuvalet işinide çöz ltfen zorlanma ..hemen kayısıye ben günde 3 4 tane yiyorum bişeyim kalmıyor..dr demişti bu ilaçlar bizi kabız yapabilir diye...sen ye emi..

korkma cnm zaten yarım saat opsiyonlu olabiliyor demişcnm ve vurmuşsun zaten..ve 15 mm de daha çatlamaz korkma cnm.ama sen yinede saatkur emi az kalmış zaten bir aksilikolmasın inş

her gece rüyalarıma girdin
test gününü merakla bekledim
sonunda burdayım dedin

kader arkadaşlarımdanda
dualar istedin
hamile listesine
filoloğumu bambi34
aylin06 sdtiveyi pxses28 ve bütün herkesi EKLEYİN

YARADAN TÜM İSTEYENLERE VERSİN:KK49:

AMİN AMİN aminn
ne güzel yazmısın yine yüregi güzel arkadaşım

kızlar ben çok korkagımya...kasıklarımdaki hafif agrıdan gazdan genleşmekten wc ye gitmekten bile korkuyorum.
sdtive pixes siz korkmuyosanız salıyı beklemeyin:)en azından adetbelirtileriniz yok:)
amin cnm inş hepimiz hamişizzdir.

inş canım keşke.mevlambebegini sana bagışlasın bizlerede nasip etsin inş..korkuyorum zaman geçmiyor..ben ayın 30 unda adet olmuştum ve genelde 30 31 günde bazen 35 günde bir olurum adet .kafasına göre takılır..benim ozamana kadar beklememmi gerek yani:KK43:

cnm benimde dondurulmuşlarım yok:KK43:mevlam esirgesin inş..gerek kalmaz.
cnm tuvalet işinide çöz ltfen zorlanma ..hemen kayısıye ben günde 3 4 tane yiyorum bişeyim kalmıyor..dr demişti bu ilaçlar bizi kabız yapabilir diye...sen ye emi..

canım vallahi belirtim olmadığı için umudum da yok, o nedenle korkmuyorum, hatta bir an önce öğreniyim diyorum. ctesi 9. günüm, gidip kan testi yaptırsam anlamı var mı inanın bilmiyorum.. hayır hetgün 2 tane iğneyi boşuna olmazdım :KK1::KK1: ben uykumda gerinip duruyorum vallhi, karınım da gazdan davul gibi ama çıkmayan gazdan :KK1::KK1: bayağa 4 aylık hamile gibi geziyorum... transferden sonra hiç kabız olmadım, güzel de besleniyorum aslında, iki gündür yediklerimden ötürü çıkmadım sanırım tuvalete, belki akşama çalışır benim bağırsaklar :21:

canım önceki adet döndünle kıyaslamanın doğru olacağını sanmıyorum çünkü yumurtlama günün değişti. adet döngüsü yumurtlama gününden sonra her kadında 14-15 gün sürer... biz tüp bebekte normal zamanımıza göre daha farklı zamanda yumurtlatabiliyoruz kendimizi :KK1::KK1: o nedenle doktorun sana dediği tarih önemli, eski hesabına göre adet gününü beklemene gerek yok

X