- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.243
- Konu Sahibi superisi_21
- #6.901
Günaydın kızlar,
Doktordan geldim. baktı 12-13 tane yumurta var dedi. e2 kan testi istedi yine.
Duruma göre dozajı düşürbiliriz dedi. birde orgalutran verdi arayıp ne zaman kullanacağını söyleyeceğiz dedi kan sonucundan sonra
yarın belki yine görmek isteyebilriim dedi. içeri bir girdi doktor 4 kişi ile :))allah ne oluyor dedim.
çok yoruldum kızlar koşturmaktan.
Bi kadın vardı 5 inci tüp bebeği imiş. başka bir eş vardı adam resmen öküzdü karısına bağırıyordu. o sıra hemşirede beyfendi bağırmayın ltfen sorun sizde hanımefendide değil dedi.
O sırada gidip adamın suratına yumruk vurmak istedim.
canım deme öyle napalım biz de biraz uğraşarak sahip olacakmışız ben 3 senedir istiyorum kaç dr gezdim ne muayeneler haplar. Prolaktin çıkar düşür, geçen sene 8-9 ay ara kanama geçirdim elim kolum bağlandı hiçbir tedaviye başlayamadım çalışıyordum. 2 aşılama bazen bende neden ben diyorum bunalıyorum ama hemen geçiyor. İşte bugün 7. iğnemi vurulucam bile. O adam da ne pismiş hem sorun da ondan ve kadın onun için katlanıyor kendisi katlansın bakalım o kadar şeye 5 deneme kolay mı yaa. Kul köle olması lazım karısına kendisi örnek vermekten başka en yapıyor. Bazen eşime kızıyorum bende sen olsan iğneleri yerinden kalkamazsın nazından diye bir şey istediğim geç getirse parlıyorum tedavinin etkileri işte ama işte bunları okudukça şükrediyorum çk iyi bir eşim var benden çok duruyor ilaçların, saatinin üzerinde. Dün e2 değerim yüksek ohs olabilirim dedim hemen dr aramış sormuş endişeleniyorum dye dr rahat olun demiş o kadar yani beraber ev temizliyoruz, sabahları sularımı dolduruyor işyerinde içmem için saka su önerdi dr bize, sandviç hazırlıyor, folik asitimi elleriyle içiriyor daha ne yapsın Allah bin kere razı olsun.
böyle adamların köküne kibrit suyu pis şeyler nolcak!! bizim kocalarımız üstümüze titriyo elhamdülillah...
canımm yumurta sayın süper ve şanslısın 4 doktor birden biri gözden kaçırsa öbürü kaçırmaz çok çok şanlısın :) hayatım benim dün akşamdan beri kasıklarımda hafif ağrı gibi var iğne yerlerimi yapıyo yoksa yumoşlarım büyüyo ondan mı oluyo anlamadım sende var mı öyle bişey???
benimde var canım başladı artık eh normal yumurtalar büyüyor yavaştan şiştim de bu sabaha karşı sancım oldu benim ama bem dikkat etmiyorum anacım sıcak tutmuyorum kendimi evde hiç olmazsa ayağıma çorap geçirmem lazım sabah serin oluyor bir hırka almam lazım üzerime arabayla gidiyoruz ama arabada serin oluyor. Artık toplamaya kadar ağrılar olur biraz.