- 6 Haziran 2013
- 1.519
- 0
-
- Konu Sahibi superisi_21
- #6.841
bende aranıza yeni katıldım.bugün kontrole gittim ve e2 çok düşük ve ilaç tedavisini kesti doktor.haftaya tekrar bakacak e2 ye.yükseltemezsem bu ayda boşa gidecek.ne kadar zor bir durum.biri düşüyor,bir yükseliyor.kontrol etmekten yoruldum artık.moralim çok bozuk.ne yapacağımı şaşırdım resmen.
teşekkür ederim ilginize.siteye yeni girdim ve kimse cevap bile yazmıyor.tanıdığınız kişilere cevap yazıyorsunuz sanırım.
kızlar bende moraller bozuk....
şişliğim geçti, göğüslerimin de şişliği ve acısı geçti... progestan fitili yerleştirirken yumuşak gelirdi orası ama bu sabah yerleştirirken oldukça sertti... diyeceğim o ki bunlar pek hayra alamet şeyler değil.. üzülmiyim, böyle şeylere takılmıyım diyorum ama elimde değil kızlar yaa. Rabbim ne olur bir mucize olsa ve içimde olsa minik kuzularım
karın ağrısı candır kuzum üzülme sen
kız benim memiktolar bile saldı kendini, ağrı sızı yok :) bakalım yarın öbürgün ne olacağım..7-8. günler belirtileri başlamış bazı insanların...
çok az kaldı senin kuzum ya, 3 gün nedir ki... dayanamazsan cuma baktırırsın
ben kendi adıma konuşayım, çok halsizim, bitkinim, mide bulantılarım arttı, krakerle geziyorum ortalıkta:26: o yüzden pek giremiyorum.. arada bakıyorum... heralde diğer hamişler de aynı şeyleri yaşıyor ki pek gelen giden yok
kızlar bnm hesaba göre 5 haftalık hamileyim hemen hemen ama belirtinin B si yok benim durumumda olan var mı kalp atışını duyana kadar rahat yok.bugünde aklıma kötü şeyler geliyor . yaradan kimseyi korktuğu yere uğratma
bende mide bulantısı yok ama çok fazla halsizlik var,yorgunm hep
görümcem geldi evle ilgilenmeye zira ben hiçbişeye bakamıyorm azıck ayakta kalsam bel ağrm başlıyo
işten raporluyum yani gündelik yaşantıma dönmedim daha
e2 tetsini sürekli yapacaklar mı?
pco yok bende canım.
değer iyi dedi işte sabah prof görmek istemiş yumurtaları ona kontrole gideceğim bakalım ne diyecek.
Heyecanlı değildim ama nedense bugün biraz gerildim.
ben kendi adıma konuşayım, çok halsizim, bitkinim, mide bulantılarım arttı, krakerle geziyorum ortalıkta:26: o yüzden pek giremiyorum.. arada bakıyorum... heralde diğer hamişler de aynı şeyleri yaşıyor ki pek gelen giden yok
aynen canım zorunlu ihtiyaçlar dışında nerdeyse bütün gün uyuyorum..Bu kadar uyku ve halsizlik normal mi aceba?? kraker hiç sevmezken,ani acıkmalarda ve bulantılarda en iyi arkadaşım oldu..:)) buraya çok sık girip okuyorum ama yazacak halim yok diyim siz anlarsınız..İnşallha bu durum çok uzun sürmez ama sürse de binlerce kez şükürler olsun..daha bi kaç ay öncesi umutsuzluğumu hiç unutmadım..
Ben de günde 50 ml tek iğne ve 2 hel kullanıyorum. 5+3 deyim ama fenalık geldi iğneden. Lüzumsuz yere hormon alıyoruz gibi geliyor. Aynı şekilde göbeğim üç aylık hamile gibi ve iki kilo aldım. Memorial ın sitesinde "kalp atışları duyulduktan sonra iğnelerin kesildiği " yazıyor. Benim Dr üç ay kullanılacak dedi. Hakikaten işe yarıyor mu yoksa Dr lar korktukları için mi veriyorlar emin değilim. Yarın kontrolüm var olmama isteyeceğim
merhaba kızlar, nasıl nereden başlasam bilemiyorum, hem heyecanlıyım hem umutsuzluklarla doluyum. hatırlayan arkadaşlar bilir haziran ayında bende tüp bebek tedavisine başlamıştım ve sonuç hüsrandı, normal adetimi olmuştum, 4-5 gün kadar temiz kaldım ve lekelenmelerim başladı ve bir hafta sürmüstü dr uma gittim ve normal karşıladı ilaçların etkisi olabilir dedi, neyse benim hala lekelenmelerim devam ediyor hatta ara ara lekeden daha fazla oluyor. bugün içime kurt düştü ve eczaneye gidip gebelik testi aldım, yaptım ikinci çizgi silik, inanamadım evde dolandım durdum sonra gittim bi test daha aldım yaptım yine ikinci çizgi silik, içimi bi heyecan kapladı, duramadım kalktım kan tahlili vermeye gittim ve sonuç 275.... evttt tahlile göre hamileyim ama kanamalarım var, bi aksilik var bu işte, yarın hastaneye gidicem... bakalım kesin netleşir herşey... inşallah RABBİMin bize nasip ettiği zaman gelmiştir inşallahh yavruma bana bağışlar.... işte böyle kızlar :)))
merhaba kızlar, nasıl nereden başlasam bilemiyorum, hem heyecanlıyım hem umutsuzluklarla doluyum. hatırlayan arkadaşlar bilir haziran ayında bende tüp bebek tedavisine başlamıştım ve sonuç hüsrandı, normal adetimi olmuştum, 4-5 gün kadar temiz kaldım ve lekelenmelerim başladı ve bir hafta sürmüstü dr uma gittim ve normal karşıladı ilaçların etkisi olabilir dedi, neyse benim hala lekelenmelerim devam ediyor hatta ara ara lekeden daha fazla oluyor. bugün içime kurt düştü ve eczaneye gidip gebelik testi aldım, yaptım ikinci çizgi silik, inanamadım evde dolandım durdum sonra gittim bi test daha aldım yaptım yine ikinci çizgi silik, içimi bi heyecan kapladı, duramadım kalktım kan tahlili vermeye gittim ve sonuç 275.... evttt tahlile göre hamileyim ama kanamalarım var, bi aksilik var bu işte, yarın hastaneye gidicem... bakalım kesin netleşir herşey... inşallah RABBİMin bize nasip ettiği zaman gelmiştir inşallahh yavruma bana bağışlar.... işte böyle kızlar :)))
kızlar bnm hesaba göre 5 haftalık hamileyim hemen hemen ama belirtinin B si yok benim durumumda olan var mı kalp atışını duyana kadar rahat yok.bugünde aklıma kötü şeyler geliyor . yaradan kimseyi korktuğu yere uğratma
Canım bende 6+3 oldum bugün, ama göğüs hassasiyeti, bir de birkaç gündür aşırı uyku hali dışında pek birşeyim yok.Keseleri de gördük çok şükür.Takma kafana, belirti olmayabiliryor
cnm malesef sık sık bakacaklar trasfer sırasıda 7000gibi olmamalı mesela ve 40 da olmamalı..oyüzden kontrol edilirse ii canım gerilme gerilmek kötü geliyor bize.