haziran 2013' te tüp bebek yaptıracak anne adaylarımızzzzz

teşekkür ederim ilginize.siteye yeni girdim ve kimse cevap bile yazmıyor.tanıdığınız kişilere cevap yazıyorsunuz sanırım.

teşekkür ederim ilginize.siteye yeni girdim ve kimse cevap bile yazmıyor.tanıdığınız kişilere cevap yazıyorsunuz sanırım.

canım daha yarım saat olmuş yazalı, hemen sitem etmene gerek yok diye düşünüyorum. moralini yüksek tutmaya çalış, moral çok önemli. benim doktorum bunu özellikle söyledi, strese girmeyen morali yüksek olanlarda daha iyi sonuçlar alıyoruz dedi... inşallah tedavin hayırlı bir şekilde hamilelikle sonuçlanır...

canım bunlardan dolayı moralini bozma. biz geçen hafta keseyi gördük ama benim gögüslerimde hala hiç bir değişiklik yok. ayrıca progestan fitili yerleştirirken bazen yumuşak ucu açık bir boşluk gibi oluyor, bazen de sert kapalı bir boşluk gibi oluyor itemiyorum bile... zaman zaman değişiyor canım... inşallah olumlu sonuçlar alırsın canım :)))

sdtive benimde indi memişler rahatım okadar acımıyorlar.agrımdageçti..eşimerken istemiyo bekledik bekleriz inş diyo...bakalım dayanabilecekmiyim ...

maveracıgım ya kıyamam sana ah şu bebişler ir dogsunlarbeklettikleri için öpecektik yabir de seni hastaettiler dieiki fazla öperiz:)

canım bebişi üzme o iyi inş mevlam seni de onu da korusun

kızlar selmlae napıyorsunuz herşey yolundamı???benim kırmızılar geldi şükür haftasonu gidip doktorumla görüşeceğim bakalım umutla dönerim inşallahkadın beni sarı sarı görünce depresyonda sanacakhoş bi haftadır farklıda değildimde iyiyim şuan çok şükür yarında işime dönüyorum

olsun cnm bu dönemde geçecek.annesi az kaldı... yapsınlar yardım etsinler işte..

e2 tetsini sürekli yapacaklar mı?
pco yok bende canım.
değer iyi dedi işte sabah prof görmek istemiş yumurtaları ona kontrole gideceğim bakalım ne diyecek.
Heyecanlı değildim ama nedense bugün biraz gerildim.

cnm malesef sık sık bakacaklar trasfer sırasıda 7000gibi olmamalı mesela ve 40 da olmamalı..oyüzden kontrol edilirse ii canım gerilme gerilmek kötü geliyor bize.

kızlar doktordan şimdi geldim yumoşlarım iyi durumda 11-13 mm bugün iğnemin 6. günü akşam vurucam onu da opu ya var biraz daha ama heycanım çok güzel içim kıpır kıpır rahimimi de sordum nasıl diye çok iyi durumda dedi kalınlık tam olması gerektiği gibi ama inşallah yumoşlarım böyle gitmeye devam ederler de annelerini yarı yolda bırakmazlar Rabbim sana sığındım senden istedim senden diledim arkadaşlarım ve benim için ver güzel Allahım hayrlı sağlıklı sıhatli evlatları........

aynen canım zorunlu ihtiyaçlar dışında nerdeyse bütün gün uyuyorum..Bu kadar uyku ve halsizlik normal mi aceba?? kraker hiç sevmezken,ani acıkmalarda ve bulantılarda en iyi arkadaşım oldu..:)) buraya çok sık girip okuyorum ama yazacak halim yok diyim siz anlarsınız..İnşallha bu durum çok uzun sürmez ama sürse de binlerce kez şükürler olsun..daha bi kaç ay öncesi umutsuzluğumu hiç unutmadım..

ay canlarım benim maverada öyleymiş.kıyamam size ...dayanın cnm az kaldı bitecek bu dönem..mutlu mutlugeçirin hatta bu dönemi..
darısı ve hayırlısı bizlerede inş

merhaba kızlar, nasıl nereden başlasam bilemiyorum, hem heyecanlıyım hem umutsuzluklarla doluyum. hatırlayan arkadaşlar bilir haziran ayında bende tüp bebek tedavisine başlamıştım ve sonuç hüsrandı, normal adetimi olmuştum, 4-5 gün kadar temiz kaldım ve lekelenmelerim başladı ve bir hafta sürmüstü dr uma gittim ve normal karşıladı ilaçların etkisi olabilir dedi, neyse benim hala lekelenmelerim devam ediyor hatta ara ara lekeden daha fazla oluyor. bugün içime kurt düştü ve eczaneye gidip gebelik testi aldım, yaptım ikinci çizgi silik, inanamadım evde dolandım durdum sonra gittim bi test daha aldım yaptım yine ikinci çizgi silik, içimi bi heyecan kapladı, duramadım kalktım kan tahlili vermeye gittim ve sonuç 275.... evttt tahlile göre hamileyim ama kanamalarım var, bi aksilik var bu işte, yarın hastaneye gidicem... bakalım kesin netleşir herşey... inşallah RABBİMin bize nasip ettiği zaman gelmiştir inşallahh yavruma bana bağışlar.... işte böyle kızlar :)))

Hangi merkezdesin? Benimki acıbadem Maslak. Senin tek 50 ml imiş benim 2 tane aynı anda vuruluyor. Yaşım 43 çünkü. Ama az önce aynada popoma baktım çok garip bir şişlik var. Her iki yandanda. Artık yatamıyorum. Yürüyemiyorum. Apse falan yaparsa diye korkuyorum. Benim de sonraki gün yani cuma kontrol , bende söyleyeceğim doktora..

çoOk güzel canım yaaa normal gebelik yaşıyosun işte bunu yaşayan da çok yani tüp bebek deneyip de sonradan normal gebe kalanlar.. dikkat et kendine iş güç yapma sakın evde hamileliğinin keyfini çıkar süper bişey bu yaaa Yaradan OL dedi mi oluyo işte... Rabbim sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin arkadaşım tekrar tebrikler :))))

maşallah canım vakit kaybetmeden doktora git progeston felan verir rabbimin mucizeleri bitmez :)) sonucunu bizede yaz inşallah güzel haberlerle gelirsin...

Canım bende 6+3 oldum bugün, ama göğüs hassasiyeti, bir de birkaç gündür aşırı uyku hali dışında pek birşeyim yok.Keseleri de gördük çok şükür.Takma kafana, belirti olmayabiliryor

Canım bende 6+3 oldum bugün, ama göğüs hassasiyeti, bir de birkaç gündür aşırı uyku hali dışında pek birşeyim yok.Keseleri de gördük çok şükür.Takma kafana, belirti olmayabiliryor

canım bnm içimi ferahlattın saolasın bugün boş gebelik falan filan nette gördüm çok araştırmakta kötü ...hayırlısı Allahın dediği olur

cnm malesef sık sık bakacaklar trasfer sırasıda 7000gibi olmamalı mesela ve 40 da olmamalı..oyüzden kontrol edilirse ii canım gerilme gerilmek kötü geliyor bize.

Hadi ya ıkı gunde bir bakacaklar o zaman.
Evet gerilmemek lazım ama ne bileyim git gel git gel işyeride bilmiyor gizli kaçak yapıyorum çok yoruldum
sen cuma yapacakmısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…