- 6 Haziran 2013
- 1.519
- 0
- Konu Sahibi superisi_21
- #6.821
Kızar e2 sonucum 1,416 çıktı. adetin 6, günü bugün dr aramasını bekliyorum. ne demek bu değer bilen var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızar e2 sonucum 1,416 çıktı. adetin 6, günü bugün dr aramasını bekliyorum. ne demek bu değer bilen var mı?
Kislarr gebelik haftasini nasil hesaplicazz.normal yollarla olsa son adet tarihi ama biz nasil yapicaz ???
Kislarr gebelik haftasini nasil hesaplicazz.normal yollarla olsa son adet tarihi ama biz nasil yapicaz ???
başka bi rakamsal ifade var mı canım?
canım yine son adet tarihine göre yapıcaksınn.ben öyle yaptım ve öyle yapıldığını biliyorum.
Protestan 50 ml 2 adet kalçadan, hibor 5000ml göbekten iki iğne ve estrofem coraspirin vitamin alıyorum.
Kalçalarım çok kötü durumda. Yamru yumru ağrılı şişlikler dolu.
Herkes bu iğneleri oldu mu merak ediyorum.
26 Temmuz'da kalp atışını göreceğiz inşallah. Doktora sorup hapını falan isteyeceğim.
Birde son 2 haftada 3 kilo birden almışım:/
Karnım 4-5 aylık gibi şiş !
Benzer durumu yaşayanlar var mı?
bende cuma gidiyorum inşallah her şey yolunda gidiyodur rabbim herkese yardım etsin5 haftalıkken görmüştük canm..sen ne zaman gidiyorsun kese görmeye?
Kislarr gebelik haftasini nasil hesaplicazz.normal yollarla olsa son adet tarihi ama biz nasil yapicaz ???[/QUOTE
cnm bizde deaynı adetin son adet tarihi biraz saçma ama bu şekilde imiş ne kadarlık oldun bakalım hesabına göre
bu günlerde buralar çok tenhalaştı kızlar gezmelere mi gittiniz ...sıcaklar yoruyo sanırım
Canim degerin gayet iyi 4000 uzerine cikarsa ohss adayi oluyorsun.Kızar e2 sonucum 1,416 çıktı. adetin 6, günü bugün dr aramasını bekliyorum. ne demek bu değer bilen var mı?
Ben de günde 50 ml tek iğne ve 2 hel kullanıyorum. 5+3 deyim ama fenalık geldi iğneden. Lüzumsuz yere hormon alıyoruz gibi geliyor. Aynı şekilde göbeğim üç aylık hamile gibi ve iki kilo aldım. Memorial ın sitesinde "kalp atışları duyulduktan sonra iğnelerin kesildiği " yazıyor. Benim Dr üç ay kullanılacak dedi. Hakikaten işe yarıyor mu yoksa Dr lar korktukları için mi veriyorlar emin değilim. Yarın kontrolüm var olmama isteyeceğim
kızlar bnm hesaba göre 5 haftalık hamileyim hemen hemen ama belirtinin B si yok benim durumumda olan var mı kalp atışını duyana kadar rahat yok.bugünde aklıma kötü şeyler geliyor . yaradan kimseyi korktuğu yere uğratma
ben kendi adıma konuşayım, çok halsizim, bitkinim, mide bulantılarım arttı, krakerle geziyorum ortalıkta:26: o yüzden pek giremiyorum.. arada bakıyorum... heralde diğer hamişler de aynı şeyleri yaşıyor ki pek gelen giden yok
canım benim de adetimin 7. günü iğnelerin 6. günü akşam vurulucam daha. Bugün e2 yaptırdım pcoluyum 20 filan yumurtam var 2350 çıktı ben ohs olucma galiba daha yükselir bu dedim ama eşim dr aramış dr iyi demiş sorun yok bişi olursa söylerim şimdilik yolunda herşey yumurta sayısı çok fazla o yüzden yüksek olmasını bekleriz zaten demiş. Cuma günü yine kontrol ve e2 testim var. Yumurtalarım 15 ile 11 mm arası değişiyor sende de pco var mı. Yok herhalde sanırım benden baya düşük değerin.