- 12 Temmuz 2013
- 142
- 17
-
- Konu Sahibi superisi_21
- #6.741
bugün 8.günümüz meleklerim...amaartık anneniz korkuyor onu bırakıp gitmenizden ..her agrısında umutları azalıyor kuzularım ltfen annenizi bırakıp gitmeyin...
bugün 8.günümüz meleklerim...amaartık anneniz korkuyor onu bırakıp gitmenizden ..her agrısında umutları azalıyor kuzularım ltfen annenizi bırakıp gitmeyin...
Canımmm lütfen umudunu yitirme ya....bak test günümüz bile aynı birbirimize umut olalım....ilk başlardaki enerjin bana çok umut oluyordu...sen böle yaparsan bende umutsuz olurum...duayla bekleyelim umutla bekleyelim....inan o kadar zor duruyorum ki negatif sonucu aklımdan hiç geçirmiyorum ama öyle bile olsa ona da hazırım sanırım evet çokkk üzülürüm belki ama şu noktadan sonra hiçbirsey bizim elimzde değilki....biz elimizden gelen kısmını yaptık....bundan sonrası kader kısmet..... biraz rahat ol...olumsuzluk getirme aklına...
cnm okadar keski adet hissi varki anlatamam...agrıları akıntısı... bir tuhaf...hani progestoronla adet olunmuyor diolardı ama ben olucam gibi...inşmevlam hakkımızda hayırlısını versin inş meleklerim benimledir .sen sev anesi seninkini ben hala seviyorum beni bırakmayın diyorum
az kalmış canım çoğu gitmiş azı kalmış..ağrılardan da korkma hepimiz yaşadık onları canmm
canım gerçektenmi bukadar kesin hisseden olmuşmuydu agrılarını .sen de de mi öyle oldu.? nasıl dı?
tabi canım..ben transferden sonra 4-5. günden sonra bariz adet sancısı çektim..birden bi ağrı giriyordu..Allah korusun diyerek ben de hep yazardım adet olacakmışım gibi ağrılarım var sizde de oldu mu diye:) hatta adet olduğumda benim bacaklarım da ağrırdı o zaman da ağrımıştı..ara ara da belime bi ağrı giriyordu.
kasık ağrısı şuanda hala da devam ediyo ara ara..
inşallah müjdeli habere az kaldı
Kizlar umutsuzluga kapilmayin lutfen.benim hicbir belirtim yoktu.taki 9.gune kadar.9.gun normal adet tarihimin gectigi zamana denk geliyor.kisa sureli adet agrilari,ayakta durdugumda bel agrilarim basladi.ayrica istahim acildi.:)))
canım bence yok yere üzülüyorsun..kim adet ağrısına benzer ağrılarım var ediyse hamile kaldı
bende de hiç birşey yok, asıl ben bu yüzden korkuyorum...şişlik haricinde hiç birşeyim yok benim de... inşallah güzel haber veeceksin sen.
bu arada idrar testi yapmayı düşünüyor musunuz? ben internetten test satın almamk için zor tutuyorum kendimi
Kizlar umutsuzluga kapilmayin lutfen.benim hicbir belirtim yoktu.taki 9.gune kadar.9.gun normal adet tarihimin gectigi zamana denk geliyor.kisa sureli adet agrilari,ayakta durdugumda bel agrilarim basladi.ayrica istahim acildi.:)))
inş cnm ya... inş agzın dilin bal yesin elleribebiş büyütsünn inş...yok test yapmaya çok korkuyorum..ugün daha 8 zaten çıkmazda..sen alacanmı:) cesur arkadaşım
ne biliyim yaaa...bir tarafım al 10 tane her sabah yaparsın eğlence olur diyor, diğer tarafım da pok yeme otur diyorbilemedim ben de.. açıkçası idrarda görmeden kan testine gitmek istemem diyordum hep ama, özellikle tüp bebek topiklerinde idrarda görmeyip aynı gün kanda pozitifi alan çok arkadaş oldu. yani idrar testinin çok da mantığı yok gibi
merhaba arkadaşlarnasılsınız? bir hafta bil. girememiştim yazdıklarınızı anca okuyabildim:)
hamiş olan tüm arkadaşlarım hayırlı olsun allah tamamına erdirsin, negatif alan arkadaşlarım allah sabır versin umarım en kısa zamanda bebişlerinize kavuşursunuz
15 temmuzda transferim oldu test günüm 30 temmuz bende herkes gibi sabırlıkla bekliyom
merhaba arkadaşlarnasılsınız? bir hafta bil. girememiştim yazdıklarınızı anca okuyabildim:)
hamiş olan tüm arkadaşlarım hayırlı olsun allah tamamına erdirsin, negatif alan arkadaşlarım allah sabır versin umarım en kısa zamanda bebişlerinize kavuşursunuz
15 temmuzda transferim oldu test günüm 30 temmuz bende herkes gibi sabırlıkla bekliyom
rahat geçer inşallah bol bol döllenirler bol bol embriyoların olur inşallahheh heh :) cuma günü yumurtalarım toplanıyor :) Allahım sağlıklı kaliteli çabucak tutunan embiriyolardan olsun inşallah :) kalpleri hemen atsın tutunsun bırakmasınlar sahiplerini inşallah :)) amiiiin. Gününüz güzel geçsin