haziran 2013' te tüp bebek yaptıracak anne adaylarımızzzzz

heh heh :) cuma günü yumurtalarım toplanıyor :) Allahım sağlıklı kaliteli çabucak tutunan embiriyolardan olsun inşallah :) kalpleri hemen atsın tutunsun bırakmasınlar sahiplerini inşallah :)) amiiiin. Gününüz güzel geçsin :KK70:

hadi hakkında hayırlsı arkadaşım..amibu güzel duaya çok çokk aminnnnnnnnnn...

canım arada karnım agrıyor adet mişimgibi belim falan ayaklarıma vuruyor..ben zaten iştahlıyımdır çok şükür...:KK1::KK1::KK1::KK1:

tatlım benimde adet ağrılarım olmuştu bulaşık yıkarken belim kopacak sanmıştım sonra gece yarısı kasık ağrısı ile uyanıp elimi karnıma götürüp çok dua ettim ne olur beni bırakma diye sonra hatta 10.gün test yaptım hafif bir çıktı yakın gözlüğü ile bakınca anca görülüyordu :KK14: testten bir gün önce eşim bak ağlamak yok felan demişti tabi ben dururmuyum bütün gün omuzunda ağladım sonra sabah sağlık ocagına gittim test verdim baktım benim ki ortada yok taki arayıp pozitif diyene kadar yani meraklanma hepimiz bu yollardan geçtik...

yaaa benim niye adet ağrısına benzer ağrım yooooooooooook :KK52::KK52::KK52::KK9::KK9::KK9::KK9:

sapıtıyorum kızlar, benden sakının :KK53::KK53: 1 haftaya kadar iyice kıvama gelirim :KK8::KK8::KK8:

yaaa benim niye adet ağrısına benzer ağrım yooooooooooook :KK52::KK52::KK52::KK9::KK9::KK9::KK9:

sapıtıyorum kızlar, benden sakının :KK53::KK53: 1 haftaya kadar iyice kıvama gelirim :KK8::KK8::KK8:

canım benim ağrılarım 9.gün başlamıştı senin kaçıncı günün stres en büyük düşman sakın yapma kendine bebişine iyi bak annesi meryem suresini dinlemeni tavsiye ederim .

canım benim ağrılarım 9.gün başlamıştı senin kaçıncı günün stres en büyük düşman sakın yapma kendine bebişine iyi bak annesi meryem suresini dinlemeni tavsiye ederim .

canım transfer günü hariç daha 5. günüm :KK34: stres yapmıyorum inan, hatta acayip bir delilik var gülüp duruyorum... hayırlısı olsun diyorum. eşim okuyor meryem suresini arapçasından, ben de mealini okuyorum, hatta ordaki hz. zekeriyanın duasını içeren ayeti gün içinde tekrar edip duruyorum, Rabbim kabul etsin :KK16::KK16: tilavet secdemizi de unutmuyoruz Allahın izniyle... ama insanoğlu sabırsız işte, bir belirti işaret arıyor... hayırlısı olsun hepimiizn hakkında. ben hep akıl ve beden sağlığı yerinde hayırlı bir evladım olacaksa anneliği nasip et diye dua ederim...inşallah öyle olur :KK16::KK16:

tatlım benimde adet ağrılarım olmuştu bulaşık yıkarken belim kopacak sanmıştım sonra gece yarısı kasık ağrısı ile uyanıp elimi karnıma götürüp çok dua ettim ne olur beni bırakma diye sonra hatta 10.gün test yaptım hafif bir çıktı yakın gözlüğü ile bakınca anca görülüyordu :KK14: testten bir gün önce eşim bak ağlamak yok felan demişti tabi ben dururmuyum bütün gün omuzunda ağladım sonra sabah sağlık ocagına gittim test verdim baktım benim ki ortada yok taki arayıp pozitif diyene kadar yani meraklanma hepimiz bu yollardan geçtik...

ayygerçekmi.... darısı başıma inşş..belim kopsun agrıdan kalkamayayım yeterki bebişlerim benle olsun..arada aglıyorum korkudan ...

kızlar sonuç bekleyen negatif alanlara rabbim sabır versin,hamiş olan yeni arkadaşlarada hayırlı olsun diyeyim inşallah sağlıklıca kucağınıza alırsınız rabbim korusun o melekleri:emir_bebek::emir_bebek:benimde kırmızılar buün geldi çok şükür,cumartesi doktorumla görüşmeye gideceğiz bakalım,bu arada ko kültür duyan bilen varmı ????yada yaptıran

canim ben yaptirmadim co-cultur ama yaptiran taniyorum. yumurtalari toplarken rahimden de hücre aliyorlar sonra da döllendirilen embriyolari rahim hücreleri ile birlikte tutup bölünme islemini bekliyorlar. kimileri diyo tutunmayi kolaylastiriyor diye benim doktorum kanitlanmis bir sey yok diyor (Alman ne de olsa). benim yakin bir arkadasim 5. tüp denemesinde yapti ve basarili oldu. güya embriyolar rahim ortamina daha laboratuvardayken alisiyormus ve transfer edildiklerinde tutunma konusunda zorluk cekmiyorlarmis. benim bildigim bukadar.

canım transfer günü hariç daha 5. günüm :KK34: stres yapmıyorum inan, hatta acayip bir delilik var gülüp duruyorum... hayırlısı olsun diyorum. eşim okuyor meryem suresini arapçasından, ben de mealini okuyorum, hatta ordaki hz. zekeriyanın duasını içeren ayeti gün içinde tekrar edip duruyorum, Rabbim kabul etsin :KK16::KK16: tilavet secdemizi de unutmuyoruz Allahın izniyle... ama insanoğlu sabırsız işte, bir belirti işaret arıyor... hayırlısı olsun hepimiizn hakkında. ben hep akıl ve beden sağlığı yerinde hayırlı bir evladım olacaksa anneliği nasip et diye dua ederim...inşallah öyle olur :KK16::KK16:

:nazar::nazar: aman sen stres yapma...ben hepimiz için fazlafazla yapıyorum...amin cnm inşakıl ve beden saglıgı yerinde hayırlı evlatlarımız olur

arkadaşlar ben transferi pazar sabahtan oldum o gün 1.gün mü sayılıyor

bir de bazı yerlerde transferin 5.günü progesteron ve e2 testine bakarak hamilelik olup olmadığı anlaşılıyormuş bilginiz varmı

ya benim göbeğim çok şiş ağrıyor, ayrıca idrar yaparken canım çok yanıyor

iltihap mı kaptım acaba o kadar da antibiyotik kullanmıştım

heh heh :) cuma günü yumurtalarım toplanıyor :) Allahım sağlıklı kaliteli çabucak tutunan embiriyolardan olsun inşallah :) kalpleri hemen atsın tutunsun bırakmasınlar sahiplerini inşallah :)) amiiiin. Gününüz güzel geçsin :KK70:

kız ne çabuk bakiim benim doktorum ne dicek yarın benim alıverseler yumoşlarımı da veriverseler bebişkolarımı oy oyyy ne güsel olur hadi hayrlısı bakalım gözün aydın şekerim :)))

arkadaşlar ben transferi pazar sabahtan oldum o gün 1.gün mü sayılıyor

bir de bazı yerlerde transferin 5.günü progesteron ve e2 testine bakarak hamilelik olup olmadığı anlaşılıyormuş bilginiz varmı

ya benim göbeğim çok şiş ağrıyor, ayrıca idrar yaparken canım çok yanıyor

iltihap mı kaptım acaba o kadar da antibiyotik kullanmıştım

yok canımkeşke sayılsa 1 ama ertesigün 1 miş...e2le testmi? duymamıştım.canım idrarolayını dr a sor istersen

kız ne çabuk bakiim benim doktorum ne dicek yarın benim alıverseler yumoşlarımı da veriverseler bebişkolarımı oy oyyy ne güsel olur hadi hayrlısı bakalım gözün aydın şekerim :)))
Allah kimseyi evlat yokluğuyla sınamasın gerçekten çok zor ama aşılacak bu engeller verecek mevlam bebeklerimizi kucaklarımıza :))
dualarınızı eksit etmeyin
hadi hakkında hayırlsı arkadaşım..amibu güzel duaya çok çokk aminnnnnnnnnn...

çok sağolasın sende kendini güzel şeylerle oyala valla ben ne kadar doğru yaptım bilmiyorum ama ağzıma bile almak istemiyorum bu işin sonunda olumsuz bi sonucu. O yüzden her sabah mutluluk hormonu salgılayarak uyanıyım diye bugün eczaneden çok cici bi biberon aldım onu yatağımın baş ucuna koyucam ve her sabah ona bakarak uyanıcam. ben yastığıma bebeğimin kokusu sinsin istiyorum ya offff :) neler neleeer....

bambi aynı gün transfer olmuşuzsein niye geçbenimki 27 si..senin kaçıncıgün embriyosuyduki? kaç taneydi?

3.gün embiriyosu 2 tane transfer edildi yaşdan dolayı neden geç olduğunu bilmiyorum senin kaçıncı gün embriyosuydu ? kaç taneydi ?
merak ettim uyarın için teşekkür ederim doktora sorarım:)

Son düzenleme:
anam nazlı anne daha dur bakimmm çok erkenmiş :) bu arada maşallah allah kabul etsin duanızı.

canımcım hiç öyle deme sonra benim gibi sofrayı bırakıp yere 2 büklüm yatarsın sağlıkla dile olur mu rabbim hiçbirimizi evlatla sınamasın inşallah.ağlama hep umutlu ol kuzum az kaldı dayan canım...

ayygerçekmi.... darısı başıma inşş..belim kopsun agrıdan kalkamayayım yeterki bebişlerim benle olsun..arada aglıyorum korkudan ...

Bende o kadar şiddetli ağrılar olduki kesin gittiler dedim korkma agrilardan kanama yoksa sorun yok :KK16:

şimdilik yokgibi akıntım vargibi belim agrıyor kasıklarım agrıyorbacaklarım agrfıyor artık sıkıtıdan başım agrıyor...kolum pul pul dökülüyorderim...daha saymakistemiyorum hndslm cım iş meleklerim benle

X