- 4 Nisan 2013
- 108
- 1
- Konu Sahibi superisi_21
- #6.761
aminn ağzına sağlık şu mübarek günlerde dualarla olsun bütün işlerimiz..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
heh heh :) cuma günü yumurtalarım toplanıyor :) Allahım sağlıklı kaliteli çabucak tutunan embiriyolardan olsun inşallah :) kalpleri hemen atsın tutunsun bırakmasınlar sahiplerini inşallah :)) amiiiin. Gününüz güzel geçsin
canım arada karnım agrıyor adet mişimgibi belim falan ayaklarıma vuruyor..ben zaten iştahlıyımdır çok şükür...
canım nekadar mutlu etti beni ve eşimi..okudumyazdıgı onun bile gözleridoldu..inş dediğin gibi olurtatlım..mujde verebilirim bende
yaaa benim niye adet ağrısına benzer ağrım yooooooooooook
sapıtıyorum kızlar, benden sakının 1 haftaya kadar iyice kıvama gelirim
canım benim ağrılarım 9.gün başlamıştı senin kaçıncı günün stres en büyük düşman sakın yapma kendine bebişine iyi bak annesi meryem suresini dinlemeni tavsiye ederim .
tatlım benimde adet ağrılarım olmuştu bulaşık yıkarken belim kopacak sanmıştım sonra gece yarısı kasık ağrısı ile uyanıp elimi karnıma götürüp çok dua ettim ne olur beni bırakma diye sonra hatta 10.gün test yaptım hafif bir çıktı yakın gözlüğü ile bakınca anca görülüyordu testten bir gün önce eşim bak ağlamak yok felan demişti tabi ben dururmuyum bütün gün omuzunda ağladım sonra sabah sağlık ocagına gittim test verdim baktım benim ki ortada yok taki arayıp pozitif diyene kadar yani meraklanma hepimiz bu yollardan geçtik...
kızlar sonuç bekleyen negatif alanlara rabbim sabır versin,hamiş olan yeni arkadaşlarada hayırlı olsun diyeyim inşallah sağlıklıca kucağınıza alırsınız rabbim korusun o melekleribenimde kırmızılar buün geldi çok şükür,cumartesi doktorumla görüşmeye gideceğiz bakalım,bu arada ko kültür duyan bilen varmı ????yada yaptıran
canım transfer günü hariç daha 5. günüm stres yapmıyorum inan, hatta acayip bir delilik var gülüp duruyorum... hayırlısı olsun diyorum. eşim okuyor meryem suresini arapçasından, ben de mealini okuyorum, hatta ordaki hz. zekeriyanın duasını içeren ayeti gün içinde tekrar edip duruyorum, Rabbim kabul etsin tilavet secdemizi de unutmuyoruz Allahın izniyle... ama insanoğlu sabırsız işte, bir belirti işaret arıyor... hayırlısı olsun hepimiizn hakkında. ben hep akıl ve beden sağlığı yerinde hayırlı bir evladım olacaksa anneliği nasip et diye dua ederim...inşallah öyle olur
heh heh :) cuma günü yumurtalarım toplanıyor :) Allahım sağlıklı kaliteli çabucak tutunan embiriyolardan olsun inşallah :) kalpleri hemen atsın tutunsun bırakmasınlar sahiplerini inşallah :)) amiiiin. Gününüz güzel geçsin
arkadaşlar ben transferi pazar sabahtan oldum o gün 1.gün mü sayılıyor
bir de bazı yerlerde transferin 5.günü progesteron ve e2 testine bakarak hamilelik olup olmadığı anlaşılıyormuş bilginiz varmı
ya benim göbeğim çok şiş ağrıyor, ayrıca idrar yaparken canım çok yanıyor
iltihap mı kaptım acaba o kadar da antibiyotik kullanmıştım
canım gerçektenmi bukadar kesin hisseden olmuşmuydu agrılarını .sen de de mi öyle oldu.? nasıl dı?
Allah kimseyi evlat yokluğuyla sınamasın gerçekten çok zor ama aşılacak bu engeller verecek mevlam bebeklerimizi kucaklarımıza :))kız ne çabuk bakiim benim doktorum ne dicek yarın benim alıverseler yumoşlarımı da veriverseler bebişkolarımı oy oyyy ne güsel olur hadi hayrlısı bakalım gözün aydın şekerim :)))
hadi hakkında hayırlsı arkadaşım..amibu güzel duaya çok çokk aminnnnnnnnnn...
bambi aynı gün transfer olmuşuzsein niye geçbenimki 27 si..senin kaçıncıgün embriyosuyduki? kaç taneydi?
canım transfer günü hariç daha 5. günüm stres yapmıyorum inan, hatta acayip bir delilik var gülüp duruyorum... hayırlısı olsun diyorum. eşim okuyor meryem suresini arapçasından, ben de mealini okuyorum, hatta ordaki hz. zekeriyanın duasını içeren ayeti gün içinde tekrar edip duruyorum, Rabbim kabul etsin tilavet secdemizi de unutmuyoruz Allahın izniyle... ama insanoğlu sabırsız işte, bir belirti işaret arıyor... hayırlısı olsun hepimiizn hakkında. ben hep akıl ve beden sağlığı yerinde hayırlı bir evladım olacaksa anneliği nasip et diye dua ederim...inşallah öyle olur
ayygerçekmi.... darısı başıma inşş..belim kopsun agrıdan kalkamayayım yeterki bebişlerim benle olsun..arada aglıyorum korkudan ...
selam kızlar,
Bugün 3. iğnemi vuruldum. Yarın kontrolüm var bakalım yumoşlarım oluştu mu?
Bende o kadar şiddetli ağrılar olduki kesin gittiler dedim korkma agrilardan kanama yoksa sorun yok