- 24 Aralık 2012
- 1.289
- 47
-
- Konu Sahibi superisi_21
- #6.781
Allah kimseyi evlat yokluğuyla sınamasın gerçekten çok zor ama aşılacak bu engeller verecek mevlam bebeklerimizi kucaklarımıza :))
dualarınızı eksit etmeyin
çok sağolasın sende kendini güzel şeylerle oyala valla ben ne kadar doğru yaptım bilmiyorum ama ağzıma bile almak istemiyorum bu işin sonunda olumsuz bi sonucu. O yüzden her sabah mutluluk hormonu salgılayarak uyanıyım diye bugün eczaneden çok cici bi biberon aldım onu yatağımın baş ucuna koyucam ve her sabah ona bakarak uyanıcam. ben yastığıma bebeğimin kokusu sinsin istiyorum ya offff :) neler neleeer....
canım bişey sorcam sana iğnelerin adetinin kaçıncı günü başladı bi de kan sulandırıcı iğne vuruyo musun göbekten??
filologum bu kadar takma kafana rahat olmaya çalış.şimdilik yokgibi akıntım vargibi belim agrıyor kasıklarım agrıyorbacaklarım agrfıyor artık sıkıtıdan başım agrıyor...kolum pul pul dökülüyorderim...daha saymakistemiyorum hndslm cım iş meleklerim benle
3.gün embiriyosu 2 tane transfer edildi yaşdan dolayı neden geç olduğunu bilmiyorum senin kaçıncı gün embriyosuydu ? kaç taneydi ?
merak ettim uyarın için teşekkür ederim doktora sorarım:)
iğneye adetin 3. günü başladım canım. Yok vermedi başka iğne. Sanırım yarın yumurta baskılıyıcı iğne verecek diye düşünüyorum.
anladım ya benim adetimin 2. günü başladı o akşam adetim kesildi bugün 5. iğnemi vurucam ama kan sulandırıcı iğneyi vurunca leke geliyo pembe huzursuz etti beni sanki yumurtaların oluşumunda problem varmış gibi geliyo sen de var mı peki lekelenme ??
Benim adetim yarın bitiyor canım azda olsa kanamam var.
Senin kontrolün ne zaman. ilaç ne ve kaç doz kullanıyorsun.
Protestan 50 ml 2 adet kalçadan, hibor 5000ml göbekten iki iğne ve estrofem coraspirin vitamin alıyorum.
Kalçalarım çok kötü durumda. Yamru yumru ağrılı şişlikler dolu.
Herkes bu iğneleri oldu mu merak ediyorum.
26 Temmuz'da kalp atışını göreceğiz inşallah. Doktora sorup hapını falan isteyeceğim.
Birde son 2 haftada 3 kilo birden almışım:/
Karnım 4-5 aylık gibi şiş !
Benzer durumu yaşayanlar var mı?
cnmm benim de öyle...ama seninki 15.gün oluyor.hai 12. gün çagırıyorlardiye biliyorum ben ondan sordum yanlış anlama.aynı gün ayı embriyo 3. gün 2tane hatta biri onun kadar bile gelişmemiş.amaaan pozitif olsundaa cnm önemi yok
Protestan 50 ml 2 adet kalçadan, hibor 5000ml göbekten iki iğne ve estrofem coraspirin vitamin alıyorum.
Kalçalarım çok kötü durumda. Yamru yumru ağrılı şişlikler dolu.
Herkes bu iğneleri oldu mu merak ediyorum.
26 Temmuz'da kalp atışını göreceğiz inşallah. Doktora sorup hapını falan isteyeceğim.
Birde son 2 haftada 3 kilo birden almışım:/
Karnım 4-5 aylık gibi şiş !
Benzer durumu yaşayanlar var mı?
canım bende 7. haftadayım ama sadece crinone jel kullanıyorum birde folik asit diğerlerini keseli epey oluyor.yalnız bu gün itibariyle sağ kasığımda batma var neden acaba
lucrin 5ml 15 gündür kullanıyorum yumurtlama günümde vermişti baskılama yapsın diye sanırım 5 gündür de fostimon 150 ıu kullanıyorum yumurta gelişimi ya da çoğalması için sanırım 2 şer tane karıştırıp vuruluyorum bir de yine 5 gündür clexane 0,4 ml kan sulandırıcı işte bi bunu vurunca leke geliyo anlamadım:??
Canım sen baya fazla ilaç kullanıyorsun başlangıç olmasına rağmen.
yarın dr ne dıyecek bakayım yazarım buraya
Allah kimseyi evlat yokluğuyla sınamasın gerçekten çok zor ama aşılacak bu engeller verecek mevlam bebeklerimizi kucaklarımıza :))
dualarınızı eksit etmeyin
çok sağolasın sende kendini güzel şeylerle oyala valla ben ne kadar doğru yaptım bilmiyorum ama ağzıma bile almak istemiyorum bu işin sonunda olumsuz bi sonucu. O yüzden her sabah mutluluk hormonu salgılayarak uyanıyım diye bugün eczaneden çok cici bi biberon aldım onu yatağımın baş ucuna koyucam ve her sabah ona bakarak uyanıcam. ben yastığıma bebeğimin kokusu sinsin istiyorum ya offff :) neler neleeer....
kızlar herkesin farklı olabilir görünme süresi acaba kaç haftalıkken keseyi gördünüz