haziran 2013' te tüp bebek yaptıracak anne adaylarımızzzzz

Guvenme idraraaa.bende yaptim 3.gun embriyosu transfer edildi 10 .gun idrarda kocaman negatif silik milik golge ikinci cizgi aradim ama yoktu.11.ci gun kan verdim 148 cikti.bir anda kana firlamadi ya bu deger idrar gostermedi iste.hic canini sikmadan bekle test gununu.burda anlattigim benim gercekten yasadigim hayal degil yani..toparlan hemenn idrarla ne moral bozuklugu yasiyorsunn.

Benim de durtmustu idrar testi am yapmadim.bi formda okumustum.yapanlarin cogu yanilmisti.o yuzden idrar yapmayim gidin kan testi verin kendinizide uzmeyin

ya bak arkadaşlar da söylemiş ya işte canım, çıkmıyor idrarda, hiç kendini üzdüğüne değmez. hoş ben de senin yerinde olsam aynı şeyi yapabilirdim ama görüyoruz ki idrar testi sağlıklı değil... hadi üzülme

Günaydın kızlar

işteyim bugün, ortam değişikliği iyi geldi... dün akşamki iğnem yine morarttı ama bu sefer daha az morardı, hatta öteki siyahlığın yanında hiç birşey

kızlar ben iki gündür şişkinlikten patlamak üzereyim, sanki içimde çıkmayan gaz var gibi. hemşireyle konuştum bugün, ani kilo artışın olursa nefes almanda sıkıntı olursa mutlaka gel dedi, sanırım ohssden şüphelendi. ama benim sadece 6 yumoşum olmuştu ve yumurta toplama zamanlarında hiç sıkıntım yoktu, transferden sonra başladı...inşallah bir problem olmaz da artmadan geçer.

Yyaa olabilir mi?benim icime hep tek doguyor.iki emb.transfer edilmisti.senin ikiz mi yoksa.kac cikmisti kan degerin??

neden olması canım. benim 9. gün 220 11. gün 440 tı değerim. inşallah rabbim hepimizi tamamına erdirir.

bence boşuna üzülüyorsun. emin olmak için kan tahlili yaptır.inşallah bebişin seninledir.

canım nadiren de olsa az yumurtası gelişenlerde de oluyor. benimde 18 yumurtam toplandı ama 6 haftadır ömrümden ömür gitti.gerçi ohss gebelik belirtisidir cnm. olsan da üzülme

Hoşgeldin canım aramıza, Normalde 5. gün embriyoları tahlilde erken sonuç veriyorlar ama keşke yapmayıp gününü bekleseymişsin, belki geç tutunmuşlardır canım yinede moralini bozma eğer seninle beraberlerse bebişlerini boşu boşuna üzme. Olumlu haberlerini bekliyoruz.

Mehaba canım, eğer iğnelerin zararı yoksa korunmak için yaptırabilirsin bence hem kendini garantiye almış olursun.

teşekkür ederim kızlar ama gidip kan verdim negatifi görünce ama kanda da çıkmadı malesef çok inanmıştım olacağına dünya başıma yıkıldı anne olma hayalleride böylelikle sona erdi

canım nadiren de olsa az yumurtası gelişenlerde de oluyor. benimde 18 yumurtam toplandı ama 6 haftadır ömrümden ömür gitti.gerçi ohss gebelik belirtisidir cnm. olsan da üzülme

yaaa... eğer çok kötü olursam yarın gidiyim bari... çünkü madahale gerekebiliyormuş galiba. inanın gebeliği düşünebilecek halde de değilim hiç, şişkinlikten rahat yürüyemiyorum bile...zaten başka hiiiç bir değişiklik de yok vücudumda.

teşekkür ederim kızlar ama gidip kan verdim negatifi görünce ama kanda da çıkmadı malesef çok inanmıştım olacağına dünya başıma yıkıldı anne olma hayalleride böylelikle sona erdi

yaaa üzüldüm şimdi çok ilk günler bu yıkımı çok güçlü hisssediyor insan. sabır diliyorum kolayca atlatman için. ve inşallah kısa zamanda yeniden denemeye maddi ve manevi güç bulabilirsin... birgün inşallah olacak, nefes alıyorsak umut var

Merhaba canım,

Tüp bebek sağlık kurulu raporu şartları:

3 yıl resmi evli olmak,
Bayanın 23 yaşından büyük, 40 yaşından gün almamış olmak,
Bayan yada erkeğin 2. evlilikleri ise 1. evlilikten üzerine kayıtlı çocuk olmaması,
SSK, Bağ-Kur veya Emekli Sandığına giriş yapılan 5 yıllık sürede 900 gün prim olması,
En az 5 yıl önce Bağ-Kur, SSK veya Emekli Sandığına giriş yapmış olmak ( eğitim zamanında yapılan giriş sayılmamaktadır).
Son 90 gün aktif çalışıyor olmak.
Bayan daha önceden çalışıyor ise; mutlaka devletin kendisine ödediği bakım sürecini bitirip eşinin üstüne sağlık sigortasını aktarmalıdır.

Tüp bebek sağlık kurulu raporu düzenlemek için gerekli evraklar:

2 adet bayan fotoğraf,
2 adet bayan nüfus cüzdanı fotokopi,
2 adet bayan sağlık karnesinin fotokopi,
Adres ve telefon bilgileri,
Tedavi esnasında kullanacağı ilaç reçetesi,
3 adet farklı tarihlerde düzenlenmiş sperm sayısını gösteren rapor,
2 adet evlilik cüzdanı fotokopisi ( ilk üç sayfa )
Erkek ve kadın için nüfus kayıt örneği (nüfus müdürlüğünden alınmaktadır),
SSK ve Bağ- Kur çalışanları için hizmet dökümü belgesi( SGK internet sayfasında alınabilir ),
SSK çalışanları için yeni tarihli vizite belgesi ( 1 asıl 1fotokopi )
Emekli Sandığı çalışanları için hizmet süresi belgesi ( kendi kurumundan )
Yeşil kart sağlık güvencesi olan çiftlerde yukarıdaki belgeler ve 26 TL rapor ücret alınmaktadır.
Yeşil kart güvencesi olan çiftler sadece ilaç raporu hakkından yararlanmaktadırlar.
Rapor düzenleme nedeni erkek faktörü ise mutlaka erkeğin ürolog tarafından muayene ile görülmesi şarttır.

Daha detaylı olarak sgk sitesinden araştırabilirsin hayırlı olsun canım.

hemde nasıl bi yıkım tarifi imkansız tekrar denememiz maddi olarak imkansız bunu bile zar zor yaptırabilmiştim bu iş burda bitti benim için ne diyim benimde kaderim buymuş demek ki

Her işte vardır bir hayır canım vakti zamanı gelmemiş demekki ama anne olma hayalleri hiç bir zaman sona ermez sakın pes etme güçlü ol.

hemde nasıl bi yıkım tarifi imkansız tekrar denememiz maddi olarak imkansız bunu bile zar zor yaptırabilmiştim bu iş burda bitti benim için ne diyim benimde kaderim buymuş demek ki

arkadaşlar da sormuş tatlım, rapor hakkın mı bitti yoksa çıkmıyor mu? rabbimin neyi kısmet edeceği bilinmez canım ya, yine bir fırsat çıkabilir önüne... ne mucizeler okuyoruz ayrıca... kadere inanmak, tevekkül iyi güzel ama umudunu sakın kaybetme

Kızlar özellikle pco olanlar regliden itibren kaçıncı gün yumurtanız toplandı ben bugün kontrolüme gittim 3 gün vurdurdum iğneleri daha bu akşam 4. olacak. 8 ile 10 arasında değişiyor büyüklükleri yarın cetrodite başlıyorum cumaya gonal f ve cetrodite bitecek menegon ek kutu aldım 2 doz kaldı içinde çünkü. Cuma gününden sonra biter mi acaba pazar toplanır mı ona göre cuma günü iznimi yazdırıcam pazartesi başlatılmak üzere. Bir yandan başlatmıyım bir gün bir gündür pazar çatlatma yapılırsa p.tesi gelirim işe diyorum diğer yandan bir gün için gitme stres yaşama başlat cuma yaz p.tesi başlasın diyorum ne diyorsunuz cuma gidişat belli olur zaten de.

Geçmiş olsun canım benimde daha önceki denememde çok şişliğim olmuştu tarnsferden sonra 2-3 gün sürmüştü ama geçmişti. İnşallah seninkide geçer ve hamile haberini alırız.

canım hayırlısı olsun Allahım tamamına erdirir inşallah, çok mutlu oldum senn için benimde 5.gün embriyosuydu 10. gün değerim 282 çıkmıştı, belki seninkide ikiz olur. İnşallah öyle olur.

Son düzenleme:

canım pco değilim ama yardımcı olmaya çalışayım... yumurtalar günde 2-3 mm falan büyüyor... benim tahminim cumaya kadar iğne vurmaya devam edersin... ctesi ya da pazar falan çatlatma olabilirsin. ama o 1-2 günü şimdiden kestirmek çok zor olabiliyor. eğer iznin varsa cumadan ayrıl pazartesi tarihli. ben pazartesi günü opu olmuştum ve bu durum ctesi belli olmuştu, ben de pazartesi günü sabah işyerini arayıp, çok erahatsız olduğumu hastanede olduğumu ve gelemeyeceğimi söylemiştim. idare etmişlerdi. salı zaten işe gelmiştim. transfer zamanı izin almıştım.

Geçmiş olsun canım benimde daha önceki denememde çok şişliğim olmuştu tarnsferden sonra 2-3 gün sürmüştü ama geçmişti. İnşallah seninkide geçer ve hamile haberini alırız.

inşallah canım yaaa, sanki hiiiç bebek yomuş gibi içimde...onlarla konuşamıyorum bile, çok garip oldum ben... bakalım ne olacak

canım hayırlısı olsun Allahım tamamına erdirir inşallah, çok mutlu oldum senn için benimde 5.gün embriyosuydu 10. gün değerim 282 çıkmıştı, belki seninkide ikiz olur. İnşallah öyle olur.

Yaa ole diyip benim iyice heyecanlandirmayin :)) bi arkadas daha yazmisti.iki tranafer oldu.hic onemli degil artik sonuna kadar devam etsin insallah.demek seninki ikiz :)masallah peki kese gordun mu ne zaman gideyim doktoruma.aramadim kese icin

kızlar günaydın hayırlı bir hafta hepimize...

ne zamandır yazamıyordum hepiniz iyisinizdir inşallah.. bu arada ben fostimon iğneye başladım adetimin 2. günü,, göbekten de lucrıne devam ediyorum bir de clexane kan sulandırıcı da başladık yine göbekten ve sanırım p.tesi salı yumurtalarım toplanıcak benimle aynı giden arkadaşlar var mı nasıl gidiyo merak ediyorum??? Rabbim yardımcımız olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…