haziran 2013' te tüp bebek yaptıracak anne adaylarımızzzzz

hatırlarsınız benim 12.gün biraz pembe lekelemmem olmuştu sonra proloton depot adında 5 günlük etkili olan bir düşük iğnesi yaptırmıştım.o günden sonra da başka lekelenmelerim olmamıştı.

doktora sordum bir 5 günlük daha yaptırıyım mı diye o da bir günlük bir lekenmeyse başkada olmadıysa gerek yok dedi.ama istersen de yaptır dedi bir zararı yok.ben çok kararsız kaldım iğneyi de almıştık.vurdursam mı aceba???yoksa gerek yok mu??sizce ne yapmalıyımm kızlarr vurdurup yine de 5 günlük bir koruma mı daha yaptırsam yoksa yaptırmasam mı??:18::18::18::18:

canım boşu boşuna kendine eziyet etme. Ben de kullandım proestan iğne. sadece lekelenme bitene kadar kullandım.Leke kesilinice iğneyi de bıraktım. Sonrasında da progestan kapsül kullanıyorum vajinal olarak. 12.haftaya kadar dedi doktor. STres yapma yani

gözün aydın canım. topiğe bir ikiz daha eklendi allah tamamına erdirsin

o delirtenleri ben uzaklaştırdım canım ya çok tedirgin oluyo insan..ama anne uzaklaştrılımaz tabi:) candır anne..:))

annecim benden başka düşündüğü yok tabiii:18:

cumartesi kalp atışları için gidicem ama hiçççç zaman geçmiyor.bu arada gelsene ve zinnur sizleride tebrik ederim. GELSENE sanki seninkiler de ikiz canım

canm moralini bozmaya gerek yok. olabilir öyle morluklar, yanmalar, acılar benim de günlük iğnelerim var ve gerçekten canım çok yanıyo, ilaç yağlı olduğu için dağılmıyor, beze beze oluyo kalçamda, morarıyo göbekten vurunduğum iğne de öyle hakeza yakıyo, morardığı da oldu..inşallah pozitif sonucu alırsın hayırlısıyla da unutursun bu acıları..anne olmak böyle bişey işte ne yapalımmAllahım hepimizin yardımcısı olsun

keşke bana da merkezden vurunmana gerek yok deselerdi:26::26::26:
bende de hiç lekelenme olmadı ama ben tam 1 aydır progynex vurunuyorum, ve 1 ay daha devam etmem gerekiyor
eğer bi sıkıntın yoksa doktorun da gerek yok dediyse vurunmana gerek yok canm..ama içim rahat etmez vurdurayım dersen de sen bilirsin canm

canım 2 gün önce benim de açık kahverengi bir lekelenmem oldu, doktoru aradım bana da proluton depot iğne yaptırın dedi. sadece 1 defa mı yaptıralım dedim evet dedi. haftaya lekelenme tekrar ederse tekrardan görüşelim dedi. inşallah hayra alamettir canım. iğneden sonra lekelenme şimdiye kadar olmadı. ben bilmiyordum 5 günlük koruduğunu senden duyuyorum... bakalım hayırlısı inşallah...

sağolunn kızlarr cevaplarınızz içinn.kardelerncimm 5 gün koruyormuşş.bende durduk yere yaptırmak istemiyorum bir yandan da tedbir amaçlı vurdursam mı aceba dedimm.ne zormuşş böle karar vermek.keseye kadar vurdurmayım bakalım aceba gizlidende bir zararıda olur mu diye korkum da var.halbuki öle bir zararı yokmuşş ince düşünmekten sıyıracam wallaaa

Canim benim lekelenmem transfer sonrasi 9-10-11.ci gun oldu buyuk ihtimal oda yerlesme kanamasiydi.progestan igneyi transferden 3 gun oncesinden basladi her gun vuruluyorum fitilide ayni zamanda basladik 3 adet gunde.pozitif aldigim kanamam olmadigi ve dr a aciyor artik diye sizlandigim halde igneyi 6.ci haftamda gun aşırıya dusurdu.bir zararı yok bende suan hersey yolunda dedigj halde ignede fitilde 12.ci haftaya kadar kati ve kesin dedi.karar senin bence vurdur derim.

biliyorum bu topikle ilgisi yok ama ben sizden çok şey öğrendim bunuda öğrenirim belkim dedim :)
ben hiç aşılama yaptırmadım ve rahim filmimde sağ tüpüm kapalı çıktı derken tüp bebek serüveni başladı 1.si tuttu ama keseyi görmeden düşük oldu 2. de donmuşlarla denedik negatif oldu..
şimdi ben tekrar tedaviye başlamak istiyorum ama rapor almak istiyorum sizce alabilirmiyim bu arada biz 5,5 yıllık evliyiz
cevap verenlere şimdiden teşekkürler..

hndslm cnm keselerine tekrar baktırdınmı.inşallah herşey yolundadır

Canım teşekkür ederim hatirladigin için Daha gitmedim doktorum 10 gün sonra göreyım demişti hemde bazı tahliller istedi cuma günü için randevu aldım. Daha erken gidecektim ama netleşsin durum diye bekleyeyim dedim

canım superisinin sorduğu iğne progestan iğne değil, proluton depot iğneyi sormuştu canım....

destina cım naber.pek görüşemiyoz.ya bişi sorcam.bende bazen crinone jel geri geliyo eriyip.bazen gelen kısımın içinde kahverengilik oluyo.sendede varmı.yani aslında lekelenme deil.çünkü kanama gibi damla damla deil. jelin birikintisiyle bazen geliyo.açık kahve.

Merhaba arkadaşlar,
uzun süredir hem haziran hem temmuz topiğini takip ediyordum ncak yorum yapmak bugune kısmetmiş.
Ben istanbul cerrahi hastanesinde ozan beyin hastasıyım 24 haziranda tedaviye ilk defa basladık 10 temmuzda iki pıtırcık transfer edildi .5.gün embriosu ama ben 18 temmuzda buradaki herkes gibi kanda baktım 0,1 cıktı.
Moral sıfır.cok korkuyorum.ama rabbimin dediği olur tabi ki....
Duayla....

Yyaa olabilir mi?benim icime hep tek doguyor.iki emb.transfer edilmisti.senin ikiz mi yoksa.kac cikmisti kan degerin??

canım8. gün oluyorçokerken..inş yarın dahagüzel haberler le döneceksin hayırlısıyla ...

Evet canim biliyorum benim progestan onun proluton yani 5 gun etkili neticesinde ikiside progesteron hormonu iceriyor.bende dr un bu hormonu biraktirmadigini aciklamaya calistim.

hımmm anladım canımm, bilmiyordum aynı etki etkiye sahip olduklarını :80:

Canım o Bendede oldu çok doktoruma sordum olabilir dedi. O jel bazen renk değiştirip çıkıyormuş içeride bazende eskiden kalan artiklar cikabilirmis sorun yok demişti sende sor istersen

kızlar günaydın hayırlı sabahlar bugün transferimin 10. günü 3. gün embriyosuydu dayanamadım idrar testi yaptım ve kocaman tek çizgi moralim çok bozuldu olsa silikte olsa çıkardı sanırım nasıl bi yıkım yaşıyorum anlatamam ben çok pozitif düşünüyordum tek çizgiyi görünce şok oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…