haziran 2013' te tüp bebek yaptıracak anne adaylarımızzzzz

kızlar öyle moralim bozuk ki akşam ağlaya ağlaya uyudum... iki iğnem var benim göbekten, transferden sonra devam ettiğim. biri neupogen, diğeri de flaxiparin yani kan sulandırıcı. dün akşam yine göbekten yaptım ikisini de, sonra iftara gittik arkadaşlara. birkaç saat sonra lavaboya bir gittim, göbeğim mosmor ama öyle böyle değil, 3-4 cmlik bir yer, yani 2 tane 1liralık bozuk paranın kapladığı alanı düşünün, nerdeyse siyah..öyle bir iç kanama olmuş ki... çok kötü oldum görünce. demek damara geldi vurduğum iğne, halbuki her akşam vurduğum yerdi. şimdi o taraf hem acıyor hem de şiş gibi bu kadar sıkıntıya değecek inşallah değil mi :26::26: benim en ufak belirtim de yok güç alacağım...

bu kan sulandırıcı iğneyi herkes kullanıyor mu? acaba doktorla konuşup yerine asprin falan mı alsam, yine böyle morluk olacak diye çok korkuyorum. çünkü çok büyük bir alan ve uzun süre geçmiyormuş iğne vuracağım yer kalmayacak böyle giderse...

Canim ben de ayni igneden vuruluyorum .gobegime vurduramiyorum sadece hemsirelere :)esim bacagimdan vuruyor.ben de denemistim.hem goruyosun hem daha rahat oluyo bence.bugun ordan dene.dizin bes parmak ustu tam yumusak yer.ust bacagin ortasi yani.gecen benim sag bacakta bi tepe varsi resmen :)))normal morarmasi bise olmaz

yaa canım simsiyah resmen ve çok büyük bir alan, bayağa korkunç duruyor.. bacaktan deniyim ama internetten araştırınca bacağın yan kısımlarını gösteriyor, sen direk ön bacaktan vuruyorsun demek ve dize yakın yerden... orası da morarırsa ben işe giderken etek giyiyorum, kötü olur ne sıkıntılı işler yaa... tutsa bari bebişlerim

arkadaşım benimde öyle oldu inan bana ve hemen dr u aradım kılcal damarlar çatlıyo fala dedi..ben resmen tüm damarlarımın çatladğını düşündüm resmen.bence sende arasanadabelki bacakta koldann yapmayı ögretirler .bugün bbenimvemeleklerimin 6.günü ne bir akıtım nede başka birşeyimvar.aksine yaptıgım progestan fitil bile geri geldi..evde bunaldım bebeklerim benle mi bilmiyorum bile

maşallahannesi güzel haerler getirmişssinn mevlam sizlerikorusun.kucagınada almayı nasipetsin inş

çok sağol canm aminn senin de güzel haberlerini alacağz Allahn izniyle
kötü düşüncelere fırsat verme bak sana bişi söyleyim negatif denememde test gününe kadar hiç sancım filan olmadı
bunda 3.gün başladı belki hekeste aynı olmaz ama bence iyiye işaret o ağrılar:)

Ay çok güzel bir haber bu. Bak kanaması olanlarada umut oluyor böyle seyler. Minik melek annesini bırakmadı. Yiyecek ekmeği varsa hiç bisey mani olamaz bunu idrak edemiyoruz biz insanlar

kesinlikle doğru diyosun canm ayrıca kanama da psikolojiyi çok etkiliyo
dediğin gibi umarım bu durmda olanlara umut olmusmdr:)

Zinnurcum gozun aydin. Guzel haberlerle gelmiissin..tiroit ilk uc ay cok onemli canm kullan mutlaka. 25 mg vermislerdir buyuk ihtimal. Birdahaki tsh olcumu icin ne zaman cagirdi dr?

sağol canm öncelikle evt 25 mg dünkü sonucum 3,6 çıkmış bi hafta önce 2,3 tü:44:
bi haftada 1 değer drm bilmiş de vermiş
tekrar çağırmadı ölçüm için 15 gün sonraki randevuda bi ayar yapar heralde
sen kaç kullanıyodun

Canım ya senin ikizlerin olacaktı diye hatırlıyorum??Tek kesemiymiş?

canm sadece ben ve forumdaki bazı arkadaşların öngörüsü ikiz yönündeydi ama tekmiş

MASALLAH ne güzel haberler geliyor. Rabbim sonuna kadar saglikli bir hamilelikle yavrularimizi kucagimiza almak nasib olsun inşallah.

sağol canm hep beraber inşlh

Hayirrr canim dize yakin degil tam on bacagin ortasi ya da elini bacagina dik tut ortasina denk gelecek yan hic duymadim hemsireyw de sorabilirsin.merak etmw tutar.:)))

Kizlarrr bugun kan testimi tekrarladim 10.gun degerim 220 olmus darisi bekleyen butun arkadaslarima .ins sonuna kadar guzel gideer kalp atisini alana kadar rahat yok. Bu arda belirti armayim bende hic yoktu.gayet rahattim.sanki hic bise olmamis gibiydi.taki duna kadar yani 9.gunum.5.gun emb.idi.kasik agrilarim basladi.gece uykydan uyandim dusunun.kendinizi dinlameyin benim gubi ev gezmeleri ,ywmek hazirlama.hatta ev bile supurdum.relax.ama artik simdi dikkatli olmaliyimmmmmm

hayırlı olsun canım ne güzel haber çok sevindim..ben çok yazmıyorum ama hepinizi takip ediyorum..rabbim bal kokulunu sana bağışlasın inşallah..maşallah ona güzel gelişsin.. bi sorum olucak sana hangi merkez ve kaç embriyo.. bende tedaviye başlıycam allah izin verirse..

ya filolog senin de bu kadar morardı mı gerçekten? öyle mercimek büyüklüğünde falan değil, bayağa kocaman alan, mor-siyah-kırmızı korkunç da bir rengi var göbeğimin sağ tarafında iğne vuracak yer kalmadı neredeyse... bacaktan yapıyım diyorum ama becerebilir miyim bilmiyorum, gelsene sağolsun anlatmaya çalıştı ama tam nereye vuracağımı kestiremedim ben... canım benim de öyle ne akıntı, ne kasık-karın ağrısı...hiç birşey yok... sadece iğnelerin acısı sabredeceğim filolog başka yapacak birşey yok... elimi karnıma koyup dua ediyorum ama dua ederken bile heyecanlanmıyorum ben, en çok da bunun için korkuyorum. bir de o morluktan beri moralim bozuldu ağlayıp duruyorum evde... sanırım hormonlardan psikolojim alt-üst oldu...

azıcık çıkıp hava alsana, ben dün akşam arkadaşlara gittim, çok güldük eğlendik iyi geldi. üstelik 2 tanesi 5 aylık hamile... o morluğu görene kadar psikolojim çok iyiydi. azıcık yürüsen hava alsan sana da iyi gelir sanki kuzum

ayyy canım maaşallah yaaa, ohhh vallahi güzel habere çok sevindim gerçekten de belirtin olmadıysa ne güzel, zira biz şuan devamlı kendimizi dinliyoruz ve böyle şeyler bize umut oluyor

herkese iyi pazarlar kızlar benim bugün 9. günüm kan testi yapsam çıkar mı acaba bu arada 3. gün embriyosuydu benimkiler

herkese iyi pazarlar kızlar benim bugün 9. günüm kan testi yapsam çıkar mı acaba bu arada 3. gün embriyosuydu benimkiler

Belirri falan hissediyo musun :) varsa cikar ama erken 3 gunun var bir gun daha bekle istersen canim.sakin idrar testi yapma.yanilan cok olmus en iyisi kan tahlili.

Şimdi biraz daha iyiyim şükür. Metpamid diye bir bulantı ilacı var bilirsin belki o allahın cezası ilaç bulantımı artırıyor benim. seruma onu katmışlardı o gün mahvoldum resmen güya iyi gelecekti ama tersine çevirdi. Şimdi de bulantım var ama idare ediyorum en azından kusmuyorum şükür. Sevindim senin adına. Ben şimdi ne yapıcam ya kafam karmakarışık oldu. Acaba Nevin Hanımı arayıp sorsam mı ? Takibimi o yapmadığı için aramaya da utanıyorum açıkçası. (

ohhhçokgüzel dahada artsınlar pıtpıtolsunn ccan olsunlar kucagına gelsinler inş

Bebeklerimi aldim da geldim
hayrlı olsun aylin
önce göbüşünde sonrada kucagında büyüsüler inş

yokkuzum okadar olmadı para kadar ama oldu aradımhemen ikicidede oldu üçücü de olmadı dördücüde oldu bugece 7.yi vurucam yine olabilir.sen dr unu ara danış kuzum inş çektiklerimizedeger...
drçıkma dedi yaeşimdebende çok korkuyorz yarın iğneye gidecem tekrar ozaman çıkıcam :)iğneye gidecem diye düşünn halimi

ayy cnm hakkında hayırlısı inş güzel olacak..benim daha 6.günüm veben bile deli gibi merak ediyorum

iğneyi etini sıktırarak yavaşca vur,çek canım baya yavaş..sonra üzerinden çok hafif temiz pamukla bastır bekle biraz başta morarır sonra alışırsın..

Canım bence hiç tereddüt etme, ara Nevin hanımı, aklın karışacağına ara sor bakalım ne diyecek?Ama bence herkesin özel durumuna göre verdikleri ilaçlar değişebilir, endişelenme.

slm kızlar ayakta kaldığımda yada hareket ettimde çok fazla akıntım oluyo doktora sormayı unutmuşum...tedirgin oluyorum sizce jelden mi normal mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…