- Konu Sahibi superisi_21
- #6.581
kızlar öyle moralim bozuk ki akşam ağlaya ağlaya uyudum... iki iğnem var benim göbekten, transferden sonra devam ettiğim. biri neupogen, diğeri de flaxiparin yani kan sulandırıcı. dün akşam yine göbekten yaptım ikisini de, sonra iftara gittik arkadaşlara. birkaç saat sonra lavaboya bir gittim, göbeğim mosmor ama öyle böyle değil, 3-4 cmlik bir yer, yani 2 tane 1liralık bozuk paranın kapladığı alanı düşünün, nerdeyse siyah..öyle bir iç kanama olmuş ki... çok kötü oldum görünce. demek damara geldi vurduğum iğne, halbuki her akşam vurduğum yerdi. şimdi o taraf hem acıyor hem de şiş gibi bu kadar sıkıntıya değecek inşallah değil mi :26::26: benim en ufak belirtim de yok güç alacağım...
bu kan sulandırıcı iğneyi herkes kullanıyor mu? acaba doktorla konuşup yerine asprin falan mı alsam, yine böyle morluk olacak diye çok korkuyorum. çünkü çok büyük bir alan ve uzun süre geçmiyormuş iğne vuracağım yer kalmayacak böyle giderse...
bu kan sulandırıcı iğneyi herkes kullanıyor mu? acaba doktorla konuşup yerine asprin falan mı alsam, yine böyle morluk olacak diye çok korkuyorum. çünkü çok büyük bir alan ve uzun süre geçmiyormuş iğne vuracağım yer kalmayacak böyle giderse...