ve bugün meleklerimi alıp geleli beş gün oldu...beş asır kadar beşgün..artıkyatmaktan mı yoksa ilaçlardanmı yoksa meleklerimmi yerleşiyor yoksa agzıma aklıma bile almak istemediğim negatif sonuçtanmı bilmiyorum ama kasıklarım hafif hafif agrıyor.sanki adet olucakmışım gibi...bizde inadına meleklerimizle konuşuyoruz..babasıda bende sıksık her saat başı...elimizhep üstlerinde göbüşümde ...hatta dün ögrenen kayınvalidem bile tanıştı onlarla ben babanenizim sizi seviyoruzve burdabekliyoruz dedi...hayırlısıyla gelin meleklerim...burda sizsiz vakit geçirmek artıkçokzor.aklımız kalbimiz hep sizde ..
kızlar vakit geçmiyor
yarın pazar
pazartesi tekrar iğnem var ve ben tam birhafta sonra evden ilkkez çıkmış olucam...içimdebir yerlerde gizli gizlibeni bunalttan bir şeytan var gtmişken kanda versene dien
( ama içimdeki ses beklee diyor
korku heyeca bir arada... vakitgeçmiyoor...yakında arabeske ağlayıp burdaçiçekler açmıyor kuşlarötüşüp uçmuyo yıldızlar çıkmıyorgeçmiyor günler geçmiyor diye türkü çıgıracam
(( sabır mevlam sabır mevlam sana sıgınıyoruz hepimiz bu mübarek günlerde sen sabır ver hepimize meleklerimizi bize bagışla kucaklarımızıboş bırakma..sen bende isteyi vereyim dersin kullarımbende istesin dersin hepimiz senden istiyoruz mevlam..bizleri bagısla..bunalıp kazayla bilmede kötü sözler söylemiş olabilirz..sen affedensin sen isteyee istediğni verme kuddreti olansın..bizlerede istegimizolan hayırlısaglıklı evlatlar ver mevlam..amin....
kızlar korkuyorum..bu sancılar beni korkutuyor[/QUO
Hiç öyle düşünme içindeki vesvese şeytandan sürekli oku,şeytan neyi sevmezse onu yap.. Aileden birilerine söylediğin çok iyi olmuş alacağın enerji ve moral sana çok iyi gelecek inşallah.. Bende bugün hastaneye gittim bu akşamdan itibaren orgalutran vurmaya başlıyorum.. muhtemelen cuma cumartesi gibi toplarız yumoşları dedi doktorumuz. Kasıklarımdaki ağrılar için oda pek bi memnun oldu :) yumoşlarımı topak topak gördüm ekranda resmen gördüm ya nasıl sevimlilerdi :)) Allah'ım boynumu bükme diyorum.. Bu mücadelede ben kazanayım.. Bizler kazanalım zamanı gelince olacak tabiki ama o zaman bu zaman olsun istiyorum hayırlısıyla..