haziran 2013' te tüp bebek yaptıracak anne adaylarımızzzzz

kızlar dr m kesenin etrafında kanama görmedi çok şükür
bu arada vajinadan baktı ve tek kese dedi
keseyi de güzel buldu maşallah
bu arada ilk tedavimde 3.80 olunca tsh ım ilaç kullanmıştım
şimdi 2.30 merkezden ilaca gerek yok dediler dedim
o da bi kere bile 3 ü geçtiyse biz kullandırıyoruz hem verdiğim doz çok az dedi
ben de seve seve kabul ettim
tekrar tsh tahlili istedi 15 gün sonra kalp atışı için çağırdı
bu arada ultrasonda 4+1 hesaplamada 5+1 gördü:44:
diğer muyenede netleşir dedi

maşallahannesi güzel haerler getirmişssinn mevlam sizlerikorusun.kucagınada almayı nasipetsin inş

Ay çok güzel bir haber bu. Bak kanaması olanlarada umut oluyor böyle seyler. Minik melek annesini bırakmadı. Yiyecek ekmeği varsa hiç bisey mani olamaz bunu idrak edemiyoruz biz insanlar

Zinnurcum gozun aydin. Guzel haberlerle gelmiissin..tiroit ilk uc ay cok onemli canm kullan mutlaka. 25 mg vermislerdir buyuk ihtimal. Birdahaki tsh olcumu icin ne zaman cagirdi dr?

Canım ya senin ikizlerin olacaktı diye hatırlıyorum??Tek kesemiymiş?

Kızlar,

Az önce doktordan geldik, kese görmeye gitmiştik biliyorsunuz.Hep keseler, bebekler falan diyordum ya hislerimde yanılmamışım.İkizlerimiz geliyor:)))))Biri bir tarafta Biri diğer tarafta yerleşmiş bebeklerimin.İkisinin de büyüklükleri iyiymiş, doktor iyi gidiyor dedi, bayramda kalplerini duymaya gideceğiz.Çok sevindim, resimlerini de aldım geldim, Allahım hepimize bu güzel duyguları ve devamını nasip etsin inşallah.

MASALLAH ne güzel haberler geliyor. Rabbim sonuna kadar saglikli bir hamilelikle yavrularimizi kucagimiza almak nasib olsun inşallah.

nm bu mübarek ayda inşallah hamiş olacaksın..rabbim tedavinide hamişliğinide rahat geçirmeni sağlasın sana sabır ve moral versin cnm

Amin canım çok teşekkür ederim. hepimiz için inşallah hayırlısı olur.
Gittim bugün doktora 225 ünite ile başlıyorum yarın akşamdan itibaren kısmetse.

Masallahh barekallah..ne guzeell..gozun aydin canm Allahim tamamina erdirsin..kac haftalik oldugunu sordun mu dra?

maşallah çoksüperya yerim ben ominikleri...mevlam hayırlısıyla kucagınada almayı nasip etsin.çoksevidim...bizm daha beşincci günümüz meleklerim bana geleli...inş bende arkadaşalrımda böyle güzel havadisler verebiliriz inş..

ikinizin de gözü aydın kızlar çok güzel haberler bunlar kalp atışını da sorunsuz duyarsınız inşallah

ayy canım 5 gün yine iyi ben daha 2deyim ay filolog ben hiçbişey hissetmiyorum ya, hiç bebekler içimde değil gibi, psikolojik olarak öyle bir hamile halim falan da yok :26::26:

pozitif alan arkadaşlar, acaba transferden sonra hemen hamilelik hissine kapılmış mıydınız, yani ruhsal olarak? :44::44:

ve bugün meleklerimi alıp geleli beş gün oldu...beş asır kadar beşgün..artıkyatmaktan mı yoksa ilaçlardanmı yoksa meleklerimmi yerleşiyor yoksa agzıma aklıma bile almak istemediğim negatif sonuçtanmı bilmiyorum ama kasıklarım hafif hafif agrıyor.sanki adet olucakmışım gibi...bizde inadına meleklerimizle konuşuyoruz..babasıda bende sıksık her saat başı...elimizhep üstlerinde göbüşümde ...hatta dün ögrenen kayınvalidem bile tanıştı onlarla ben babanenizim sizi seviyoruzve burdabekliyoruz dedi...hayırlısıyla gelin meleklerim...burda sizsiz vakit geçirmek artıkçokzor.aklımız kalbimiz hep sizde ..

kızlar vakit geçmiyor yarın pazarpazartesi tekrar iğnem var ve ben tam birhafta sonra evden ilkkez çıkmış olucam...içimdebir yerlerde gizli gizlibeni bunalttan bir şeytan var gtmişken kanda versene dien( ama içimdeki ses beklee diyor korku heyeca bir arada... vakitgeçmiyoor...yakında arabeske ağlayıp burdaçiçekler açmıyor kuşlarötüşüp uçmuyo yıldızlar çıkmıyorgeçmiyor günler geçmiyor diye türkü çıgıracam(( sabır mevlam sabır mevlam sana sıgınıyoruz hepimiz bu mübarek günlerde sen sabır ver hepimize meleklerimizi bize bagışla kucaklarımızıboş bırakma..sen bende isteyi vereyim dersin kullarımbende istesin dersin hepimiz senden istiyoruz mevlam..bizleri bagısla..bunalıp kazayla bilmede kötü sözler söylemiş olabilirz..sen affedensin sen isteyee istediğni verme kuddreti olansın..bizlerede istegimizolan hayırlısaglıklı evlatlar ver mevlam..amin....

kızlar korkuyorum..bu sancılar beni korkutuyor

korkmaa içini rahat tut.bendede vardı sancılar ilk 1 hafta iyiye yordum sonra sancı gitti huylandım.her türlü korkular oluyor.benim şuan ciddi adet sancılarım var resmen ama dr um normal olduğunu söyledi yapıcak bişey yok.inşallah tutunmaya çalışıyor bebiişler ve sanada sinyal veriyorlar bence.hep iyi tarafından bak hep dualarını Rabbinin kabul edeceğine inan.güzel haberlerini duymak ümidiyle oyalanacak başka şeyler bul sessizce yatıp kendini vucudunu dinlemek çok strese sokar ki stres olmamalııı...

Canım içini nolur rahat tut, çok güzel haberler vereceğine eminim, minikler geliyor geliyor bereketli topiğimize.

Hiç öyle düşünme içindeki vesvese şeytandan sürekli oku,şeytan neyi sevmezse onu yap.. Aileden birilerine söylediğin çok iyi olmuş alacağın enerji ve moral sana çok iyi gelecek inşallah.. Bende bugün hastaneye gittim bu akşamdan itibaren orgalutran vurmaya başlıyorum.. muhtemelen cuma cumartesi gibi toplarız yumoşları dedi doktorumuz. Kasıklarımdaki ağrılar için oda pek bi memnun oldu :) yumoşlarımı topak topak gördüm ekranda resmen gördüm ya nasıl sevimlilerdi :)) Allah'ım boynumu bükme diyorum.. Bu mücadelede ben kazanayım.. Bizler kazanalım zamanı gelince olacak tabiki ama o zaman bu zaman olsun istiyorum hayırlısıyla..

Canım tebrik ederim. Ben de bugün seni düşünüyrdum gittimi doktora diye. Hayırlı uğurlu olsun hislerinde yanılmamışsın evet. :)) benim sorduğum soruları da sordunmu :)))

Canım içini nolur rahat tut, çok güzel haberler vereceğine eminim, minikler geliyor geliyor bereketli topiğimize.

kızlar teşekkür ederimiyiki varsınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…