- 24 Haziran 2013
- 878
- 375
- Konu Sahibi superisi_21
- #6.481
cnm azospermi sorun eşimde...gayet morfolojisi iyi spermler bulunuyor 1.körüyoruz kalite döllenmede oluyor pozitifide görüyoruz ama hep bebeğimi kaybediyorum...bunun bir sebebi yok genetik sıkıntımız ve ailelerde öykümüz yok cnm..gebelik aşısı dediğin şeyi bu tedavşde denedik..sanırım eşten alınan kan ile lenfosit aşısı elde edip bana enjekte ertiler 3 doz 3 ay boyunca...transfer önceside benim kanımı alıp yine aşı oluşturup rahmimi yıkadılar transferden bir gün önce...ve embriyolar iyice tutunsun diye etrafı lazerle inceltildi...depo kortizon yapıldı..vs vs canım yok yoktu bu tedavide..o yüzden çok korkuyorum nereye gideceğimi ne deniyeceğimi bilmiyorum..kırmızılar gelsin bakalım doktorumla görüşeceim ne diyecek..aşıların etkisi geçmeden hemen başlayımmı diyecek yoksa uzun bir süre ara mı vereceğizdün akşam dayanamadım tekrar test yaptırdım sabah 9 da ki değerim 28.5 du akşam 4 te 27 .44 dü düşmeye devam etti yani
canıııımmmm çok çok çok sevindimdualarla canım inşallah kucağınada alıcaksın gözlerim dolu inanamadım
canım arkadaşım saolasın tuanamasalım her zaman emin ol aklımdasın dualarımdasın her şey güzl olacak inan yaradan en yakın zamanda bebişine kavuşturacak seni