haziran 2013' te tüp bebek yaptıracak anne adaylarımızzzzz

allahım bu güzel günler yüzü suyu hürmetine birbirimiz için yaptığımız yürekten dualarımızı kabul etsin amiinnnnnnnn:26::26::26::26:

41 i geçtik kızlar dualarımız kabul olur inşallah

1- nurdanur_______3 okudu
2-mıraclevalerıe__________2 okudu
3-1demetumut_______3 okudu
4-mavera19_________1 okudu
5-sevilimmm_______2 okudu
6-zumrutline________5 okudu
7-gzde87__________3 okudu
8-kardelen_27_________1 okudu
9-flufem_________2 okudu
10-destina38__________1 okudu
11-elifyesiller_________2 okudu
12-ebruli_3576__________1 okudu
13-tuanamasal_________2 okudu
14-pixes28__________12 okudu
15-nur3838___________2 okudu
16-fatoş5353__________1 okudu
17-highchemist_________1 okudu
18-babex_________1 okudu
19-zinnureyn__________1 okudu
20-armaan__________1 okudu

nihayet bebişimi görebildim ve kalp atışlarını duyabildim şimdi daha çok gebiş olduğumu anladım 6+1 günlük çıktım 4 mm şükürler olsun Allahıma.2 hafta sonra tekrar çağırdı estrofeme 1 hafta daha devam et dedi diğer ilaçlar aynen devammış ıyyy içim dışım hap oldu zaten midem ağrıyo yaaa :84::84: ilaçların etkisi olabilir dedi demir ilacı da aldığım için o da yapabilirmiş.

Canim hayirli olsun.hem de 2 tane peki kac hucreliler ??verdikleri kagitta yaziyor.bu ilac ne icin bana vermemisti hulusi hoca.neopegon vurulacak misin??

sanırım 10 hücreliler...neupogeni opudan sonra vurmaya başlamıştım zaten, devam ediyorum. pregnyl yazmış sanırım e2 falan düşük gibiymiş. hemşire birşeyler dedi ama anlamadım. bugün arayıp kullanıp kullanmayacağımı soracağım. toplamda 3 iğne fazladın...

bu arada şu flaxiparin var ya kan sulandırıcı, ona başladım akşam. batır batır sokamadım bir türlü iğneyi acımadı ama girmedi de...

oyy maaşallah canım yaa, ne kadar güzel. ben embriyomun kalitesini bilmiyorum iyi dedi ama sınıflandırmasını söylemedi embriyolog. dondurulmuşların olmasına da çok sevindim onlar hep yeni umutlar demek işte. benim ne yazık ki yok olsun belki de gerek kalmaz di mi

hadi inşallah pozitif sonuç alırız tatlım

kızlar bugün 10.günüm ve ben test yapmadım hala.doktor çarşamba günü dedi ama ben pazartesi kesin yaptıracağım ne olur baana da dua edin bu sefer tutsun.çok korkuyorum.zaaman geçmiyor.

arman canım naptın tekrar test yaptırdın mı??
benim 12 gün biraz pembe lekelenmem oldu sonra kahverengiye döndü.iğne yaptırdık geçti sonra.benim12 gün değerim 197 idi kanama olunca şüpheye düşmüştüm 14.gün tekrar yaptırdım 503 çıtı çok şükürrama korkularım devam ediyorr sürekli kontrol ediyorummsende durumlar nasıl kese görmeye ne zaman gideceksin canımm???

canımm bebişlerini almışsıınn çok sevindimmm Allahımm tamamına erdirir inşallahh
bulantılarım başladı benimm okuyorum ama çok yazamıyorum artıkk.kendine dikkat et canımm ilk 5 gün. bişey olmaz diye düşünme tedbirini al takdir Allaha öpüyorummm senii çokkk

Canım hayırlı olsun bebişlerin:)))) İnşallah sımsıkı tutunurlar annelerine.Doktorum embriyomuzun resmini de verdi şimdi durup durup ona bakıyorum çok değişik bir duygu.

amin çok teşekkür ederim

doktorum çok yatma dedi... ben de uzun oturmak tabir edilen şekilde dinleniyorum işte devamlı ama akşam yemeği hazırlarken eşime yardım ettim mesela... ağır hareket ediyorum ama aralıksız yatmıyorum. yarın akşam misafirliğe gideceğim, pazartesi de işe gideceğim... inşallah kuzularıma birşey olmaz...

acaba hala ordalar mı, bölünüyorlar mı çok merak ediyorum :26:

Canım hayırlı olsun bebişlerin:)))) İnşallah sımsıkı tutunurlar annelerine.Doktorum embriyomuzun resmini de verdi şimdi durup durup ona bakıyorum çok değişik bir duygu.

seninki de kuzum ben de aynı senin gibiyim, resimler yanımda zaten, bakıp duruyorum

Superisi sağol canım düşündüğüniçin bemim de deger 2 katına çıktı çok şükür ( 270 13. hün) ama 11. Gün kanama olduğu için iğne vurduruyorum o günden beri. açık kahveye döndü azaldı ama önceki kullandığım fitilin birikimleri geliyo kahverengş olarak , sürekli kendimi dinlemedeyim göğüslerde gerginlik vardı azaldı mı arttı mı sürekli paranoyadayım senin belirtilet nasıl? Beni test tarihinin 2 hafta sonradına çağırdılar. Senin ne zaman muaynen

aynen bende öle tedirginim canımm.haftaya cumaya çağırdı kese için.kanama görünce moralimm bozulup gidiyorr wallaaAllahtan başka olmadı ama hep diken üstündeyim.belirtilere gelince canımm benim midem bulantım var iştahımm akşama kadar nerdeyse yok birde bazı şeylerden tiksinmeye başladımm çok erken bu belirtiler için ama nasıl böle oldu anlayamıyorumm.doktor ikizdir belki ondan olabilir dedi bakalımm hayırlısı olur inşallahhh sağ salim kese ve kalp atışlarını görseydik bir rahatlama olacaktı en azından birazz

Hayırlısıyla sağlıkla alsak kucağımıza inşallah canım günler geçmiyor valla... Benim gecen hamileliğimde 6. Haftadan sonra baslamıstı mide bulantıları işrahsızlık falan ama her hamilelikte farklı oluyormus ne güzel bunlar bebeğin geliştiğinin belirtisi aslında. Ben de bugün arayacağım hastanyi daha erken geliyim mi diye . Allahım sen yolumuzu aç kolaylaştır Yarabbim
Kontrole kadar iğne mi kullanacaksın progesteron olarak

canımm çok üzüldümm ya böle bişey nasıl olabiliyor aklım hala almş değil senin ki sebepsiz infertilitemiydi canımm.herşeyin çok güzel gidiyor maşallahh ama tutunmada problem çıkıyor canımm genetik testlerinizi daha geniş yaptırın birde doktorlar pgt yöntemi önermiş miydi onu deneyebilirsinizz.birde canımm kimyasal gebelik yaşayanlar da gebelik aşısı yaptırıyorlarr oda işe yarıyormuş.hakkında hayırlısı olur inşallahh değerin yükselir devam ederr

canım iğne 5 günlükmüş 6.gün bir 5 günlük daha yaptır dedi.bana kalsa 3 ay bitene kadar kullanmak isterimm tedbir olsun diye bir zararı yokmuşş.sen hangi aşamada düşük yaşamıştın canımmkese ve kalp atışlarını duymuş muydunn??

2,5 aylıktı canım kalbi durmustu Allah bir daha yasatmasın kimseye yasatmasın. Sağlıklı bir hamilelik geçirmeyi o kadar çok istiyorum ki Allahım bize de nasip etsin inşallah bu keyifli duyguları yasamayı. Ben de 10 güne tamamlıcam iğneyi bugün 6 oldu. Sevgilerimi dualarımı gönderiyorum sana ve buradaki tüm anneliği dileyen arkadaslara

kızlar bugün 10.günüm ve ben test yapmadım hala.doktor çarşamba günü dedi ama ben pazartesi kesin yaptıracağım ne olur baana da dua edin bu sefer tutsun.çok korkuyorum.zaaman geçmiyor.

Kacinci gun emb.canim.bugun 8.gunum biraz once kan verdim.iki saate cikiyomus.belurtin var mi ya sirf yok benum diye bekleyemedim verdim gitti hayirlisi

Kacinci gun emb.canim.bugun 8.gunum biraz once kan verdim.iki saate cikiyomus.belurtin var mi ya sirf yok benum diye bekleyemedim verdim gitti hayirlisi

ayyyy verdin mi kanı...çok heyecanlı
senin 5. gündü tabii embriyon di mi, çıkar inşallah... sabah idrar testi yaptın mı peki?

Rabbime şükürler olsun kızlar değerim artmış 18 den 123 e çıkmış doktorum olumlu konuştu herkesde aynı yüksek seyeretmeyebilir önemli olan artması dediler ...çok mutluyum rabbim herkesi sevindir yaradanım

pixes'cim hadi hayırlı olsun. Umarım pozitif sonucunu alırsın.

Saol canım inşallah hep beraber hayırlısıyla pozitif sonuçlarımızı alırız.Allah'ım şu hayır mübarek günlerin ve cuma saatlerinin yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul etsin dileyen isteyen hekese içlerinde bize de bu güzel duyguyu tattırsın inşallah.

Canım çoooook sevindim.Rabbim tamamına erdirsin sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin inşallah.Çok korkuyordun ama bak yükselmiş işte değerin.Rabbim meleğini korusun:)))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…