- 20 Kasım 2012
- 2.794
- 79
-
- Konu Sahibi superisi_21
- #6.421
Canim hayirli olsun.hem de 2 tanepeki kac hucreliler ??verdikleri kagitta yaziyor.bu ilac ne icin bana vermemisti hulusi hoca.neopegon vurulacak misin??
Merhaba kızlar
Doktorumun ameliyatı olduğu için transferim biraz gecikti ama çok şükür şimdilik herşey yolunda gidiyor.8 hücreli 1. kalite 3. gün embriyosu 1 tane transfer etti drum. 10 tane de yine iyi kalite embriyom kalmış onlarıda 2 parça halinde donduralım dedi ve bizde öyle yaptık.İnşallah bebeğim sıkıca tutunur da bırakmaz beni.Dondurulmuşlardan kardeş yaparız ona:))))
Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın şu hayır mübarek günlerde dileyen herkese içlerinde bize de bu mutluluğu yaşatsın inşallah amin.
canımm bebişlerini almışsıınn çok sevindimmm Allahımm tamamına erdirir inşallahh
bulantılarım başladı benimm okuyorum ama çok yazamıyorum artıkk.kendine dikkat et canımm ilk 5 gün. bişey olmaz diye düşünme tedbirini al takdir Allaha öpüyorummm senii çokkk
Canım hayırlı olsun bebişlerin:)))) İnşallah sımsıkı tutunurlar annelerine.Doktorum embriyomuzun resmini de verdi şimdi durup durup ona bakıyorum çok değişik bir duygu.
arman canım naptın tekrar test yaptırdın mı??
benim 12 gün biraz pembe lekelenmem oldu sonra kahverengiye döndü.iğne yaptırdık geçti sonra.benim12 gün değerim 197 idi kanama olunca şüpheye düşmüştüm 14.gün tekrar yaptırdım 503 çıtı çok şükürrama korkularım devam ediyorr sürekli kontrol ediyorumm sende durumlar nasıl kese görmeye ne zaman gideceksin canımm???
Superisi sağol canım düşündüğüniçin bemim de deger 2 katına çıktı çok şükür ( 270 13. hün)ama 11. Gün kanama olduğu için iğne vurduruyorum o günden beri. açık kahveye döndü azaldı ama önceki kullandığım fitilin birikimleri geliyo kahverengş olarak , sürekli kendimi dinlemedeyim göğüslerde gerginlik vardı azaldı mı arttı mı sürekli paranoyadayım senin belirtilet nasıl? Beni test tarihinin 2 hafta sonradına çağırdılar. Senin ne zaman muaynen
aynen bende öle tedirginim canımm.haftaya cumaya çağırdı kese için.kanama görünce moralimm bozulup gidiyorr wallaaAllahtan başka olmadı ama hep diken üstündeyim.belirtilere gelince canımm benim midem bulantım var iştahımm akşama kadar nerdeyse yok birde bazı şeylerden tiksinmeye başladımm çok erken bu belirtiler için ama nasıl böle oldu anlayamıyorumm.doktor ikizdir belki ondan olabilir dedi bakalımm hayırlısı olur inşallahhh sağ salim kese ve kalp atışlarını görseydik bir rahatlama olacaktı en azından birazz
Hayırlısıyla sağlıkla alsak kucağımıza inşallah canım günler geçmiyor valla... Benim gecen hamileliğimde 6. Haftadan sonra baslamıstı mide bulantıları işrahsızlık falan ama her hamilelikte farklı oluyormus ne güzel bunlar bebeğin geliştiğinin belirtisi aslında. Ben de bugün arayacağım hastanyi daha erken geliyim mi diye . Allahım sen yolumuzu aç kolaylaştır Yarabbim
Kontrole kadar iğne mi kullanacaksın progesteron olarak
canım iğne 5 günlükmüş 6.gün bir 5 günlük daha yaptır dedi.bana kalsa 3 ay bitene kadar kullanmak isterimm tedbir olsun diye bir zararı yokmuşş.sen hangi aşamada düşük yaşamıştın canımmkese ve kalp atışlarını duymuş muydunn??
kızlar bugün 10.günüm ve ben test yapmadım hala.doktor çarşamba günü dedi ama ben pazartesi kesin yaptıracağım ne olur baana da dua edin bu sefer tutsun.çok korkuyorum.zaaman geçmiyor.
Kacinci gun emb.canim.bugun 8.gunum biraz once kan verdim.iki saate cikiyomus.belurtin var mi ya sirf yok benum diye bekleyemedim verdim gitti hayirlisi
pixes'cim hadi hayırlı olsun. Umarım pozitif sonucunu alırsın.
Rabbime şükürler olsun kızlar değerim artmış 18 den 123 e çıkmış doktorum olumlu konuştu herkesde aynı yüksek seyeretmeyebilir önemli olan artması dediler ...çok mutluyum rabbim herkesi sevindir yaradanım