haziran 2013' te tüp bebek yaptıracak anne adaylarımızzzzz

Ben kullanıyorum canım

canım geçen kadın doğum doktoruna gittiğimde tahlil yapılmıştı. 2.84 çıktı tsh ım. 100 mg levotiron kullanıyorum, hamile kalmadan önce de kullanıyordum. doktorum normal dedi ama ben nette hep hamilelikte 2.5 un altında olması gerekir diye okudum. tekrar endokrine gitsem mi ialcın dozunu sormak için karar veremedim:44::44:
senin kaç çıktı tsh? kaç mg ilaç kullanıyorsun? arttırıldı mı ilacın dozu?

ANLAYAN YORUMLAYAİLİR Mİ?
ben bu gece rüyamda rahmetli babamı gördüm kurban bayramıymış kurban kesecekmiş ama benim babam bırak kesmeyi bakamazdı bile rahmettli.yanaşmazdı DIŞARI bile adım atmazdı..hiç bir canlıyı öldürmezdi... sizce nedemek kızlarr anlayan yorumlar mı

ben de troid hastasıyım rakamın gayet güzel canım. düşürmek istiyorsan 1,5 hap içebilirsin ama boşuna değerlerinle oynama ayarlamak zor oluyor çünkü.

Test haftası kanaması olam arkadaslar kese ve kalp atışı gördümüz mü

Canım ben testten iki gün önce kan gördüm malesef. Koyu renk kahverengi bir kanamaydı. Doktorum test yapmamı istedi pozitifti ve progestan iğne kullandım. Şükür bebeğim bugün 9.haftasına girdi. Telaş etme kısmetinde varsa olur inşallah. Dikkatli ol yeter.

hayırlı olsun, bebeişlerin sana sımsıkı tutunsun inşallah. güzel haberlerini bekliyoruz canım..bu arada oruç ve ilaç konusunu sordun mu doktoruna ne dedi?

amin canım, çok teşekkür ederim güzel dileklerin için

doktorumu soru sorabileceğim kadar uzun görmedim...oradan oraya koşuyordu ben beklerken. sonra geldi işlemi yaptı ve hemen ameliyata gitti. kaldı yani benim sorularım. şimdilik tutmayacağım canım...

yarını bekliyorum dört gözle
artacak mı BETA HCG
ne kadar inatçı çıktın minik geveze
iyi düşün dedim kendime her gece
olsada olmasada bir gün geleceksin evimizeee

:18::18:

Canim hayirli olsun.hem de 2 tane peki kac hucreliler ??verdikleri kagitta yaziyor.bu ilac ne icin bana vermemisti hulusi hoca.neopegon vurulacak misin??

yarını bekliyorum dört gözle
artacak mı BETA HCG
ne kadar inatçı çıktın minik geveze
iyi düşün dedim kendime her gece
olsada olmasada bir gün geleceksin evimizeee

:18::18:

Alemsin ya nasi pozitifsin tebrik ediyorum senii bu arada belirtin var mi?ins Allahim burda herkesin yuzunu guldurur.

Canım benim tsh 1 in altındaydı hamilelikten önce hamile kalırsan doz ayarlıcaz demişti drum. Bu akşam kan vericem tsh ölçümü için. Gecen defaki hamileliğimde de öyleydi hamile kalınca tsh yükseliyo ve kullanılan dozun arttırılması gerekiyor, ilk 3 ay bebek annenin tiroid hormonlarını kullanıyor çünkü 3. Aydan sonra kendi tiroid bezi gelişiyor. İlk 3 ay annenin tsh sevşyesi bebek gelişimi için önemli 4 ün üstünde olmaması gerekiyor ama dpktorum doğurganlık yasında bşr kadının 1 in altında olması gerekiyo demişti. Belli süreşerde takip etmek gerkiyor

Çok sağol canım moral oldu ben de test tarihnden bir gün önce kamama yasadı iğne kullanıyorum. Kanama yok şimdi ama daha önce kullandığım progrstan fitil birikintileri açık kahverengi olarak geliyor. Senin ne kadar sürdü kansma ne kadar iğne kullandın canım ssğlıkla kucağına al inşallah bebeğini

Alemsin ya nasi pozitifsin tebrik ediyorum senii bu arada belirtin var mi?ins Allahim burda herkesin yuzunu guldurur.

canım neyapıyım güle ağlıya pozitif olmya çalışıyorımmmbelirtiyi de tam anlamdıramıyorum kasıgımda hafif ağrı azıcık aslında onada belirti denilmez adet günüm geçti kanama falan yok ilaçlar iğneler den dolayı da olabilir eğer yoksa adetim geçmesi bakalım ...
kısmeti varsa olsur bebelak

Kızlar bu gün keseyi gördük çok şükür, iki hafta sonraya da kalp atışlarını duymak için çağırdı doktorum... Allahım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah bu güzel duyguları :))

Merhaba kızlar
Doktorumun ameliyatı olduğu için transferim biraz gecikti ama çok şükür şimdilik herşey yolunda gidiyor.8 hücreli 1. kalite 3. gün embriyosu 1 tane transfer etti drum. 10 tane de yine iyi kalite embriyom kalmış onlarıda 2 parça halinde donduralım dedi ve bizde öyle yaptık.İnşallah bebeğim sıkıca tutunur da bırakmaz beni.Dondurulmuşlardan kardeş yaparız ona:))))
Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın şu hayır mübarek günlerde dileyen herkese içlerinde bize de bu mutluluğu yaşatsın inşallah amin.

arkadaşlar bugün dr la görüştüm 5.gün embriyosu pazar günü yapılacak 8 taneden en kötü ihtimalle 4-5 tane 5.gün embriyosu olarak transfer edilecek

2 tane olacak

umarım kalanları da sağlıklı olarak kalır da dondurulur

Kızlar bu gün keseyi gördük çok şükür, iki hafta sonraya da kalp atışlarını duymak için çağırdı doktorum... Allahım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah bu güzel duyguları :))

Kardelen Allah tamamına erdirsin kaç günlükken gördün keseyi

Son düzenleme:
hadimaşallah duyacaksın pıt pıtlarınıda inş...darısı bekleyen hepimize inş önceee kanda sonra karnında sonrada kucagında görmek nasip olsun inş

inş cnm inş güzel güzel tutunacak sana melegin

maşallah canım inş seni bekliyolaar onlar alıpgeliceksin karnında büyüteceksin inş

İnşallah canım transfer sonrası çok ayrı bişeymiş.İçinde bir melek olduğunu bilmek çooook güzel bir duygu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…