- 6 Şubat 2013
- 873
- 31
-
- Konu Sahibi superisi_21
- #6.381
tiroit bezinin az çalışması sonucu günlük ilaç kullanan var mı aranızda arkadaşlar:44::44::44:
Ben kullanıyorum canım
canım geçen kadın doğum doktoruna gittiğimde tahlil yapılmıştı. 2.84 çıktı tsh ım. 100 mg levotiron kullanıyorum, hamile kalmadan önce de kullanıyordum. doktorum normal dedi ama ben nette hep hamilelikte 2.5 un altında olması gerekir diye okudum. tekrar endokrine gitsem mi ialcın dozunu sormak için karar veremedim:44::44:
senin kaç çıktı tsh? kaç mg ilaç kullanıyorsun? arttırıldı mı ilacın dozu?
Test haftası kanaması olam arkadaslar kese ve kalp atışı gördümüz mü
hayırlı olsun, bebeişlerin sana sımsıkı tutunsun inşallah. güzel haberlerini bekliyoruz canım..bu arada oruç ve ilaç konusunu sordun mu doktoruna ne dedi?
canım bana 1500lük yazmış..akşamüzeri arayacağım, eğer kesin vurdur derse alacağım ilaçları. uyarın için teşekkür ederim
benim bildiğim de bir süre daha bölünmeye devam edecek, döllenmenin 7-8. günü falan yerleşiyor. yani bugünden 4-5 gün sonra.. kısmet yaa artık
yarını bekliyorum dört gözle
artacak mı BETA HCG
ne kadar inatçı çıktın minik geveze
iyi düşün dedim kendime her gece
olsada olmasada bir gün geleceksin evimizeee
:18::18:
canım geçen kadın doğum doktoruna gittiğimde tahlil yapılmıştı. 2.84 çıktı tsh ım. 100 mg levotiron kullanıyorum, hamile kalmadan önce de kullanıyordum. doktorum normal dedi ama ben nette hep hamilelikte 2.5 un altında olması gerekir diye okudum. tekrar endokrine gitsem mi ialcın dozunu sormak için karar veremedim:44::44:
senin kaç çıktı tsh? kaç mg ilaç kullanıyorsun? arttırıldı mı ilacın dozu?
Çok sağol canım moral oldu ben de test tarihnden bir gün önce kamama yasadı iğne kullanıyorum. Kanama yok şimdi ama daha önce kullandığım progrstan fitil birikintileri açık kahverengi olarak geliyor. Senin ne kadar sürdü kansma ne kadar iğne kullandın canım ssğlıkla kucağına al inşallah bebeğiniCanım ben testten iki gün önce kan gördüm malesef. Koyu renk kahverengi bir . Doktorum test yapmamı istedi pozitifti ve progestan iğne kullandım. Şükür bebeğim bugün 9.haftasına girdi. Telaş etme kısmetinde varsa olur inşallah. Dikkatli ol yeter.
Alemsin ya nasi pozitifsin tebrik ediyorum seniibu arada belirtin var mi?ins Allahim burda herkesin yuzunu guldurur.
Kızlar bu gün keseyi gördük çok şükür, iki hafta sonraya da kalp atışlarını duymak için çağırdı doktorum... Allahım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah bu güzel duyguları :))[/QUOTE
Rabbim tamamına erdirsin canım bizlerede isteyen herkesede kısmet olur inşallah...
Kızlar bu gün keseyi gördük çok şükür, iki hafta sonraya da kalp atışlarını duymak için çağırdı doktorum... Allahım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah bu güzel duyguları :))
hadiKızlar bu gün keseyi gördük çok şükür, iki hafta sonraya da kalp atışlarını duymak için çağırdı doktorum... Allahım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah bu güzel duyguları :))
inş cnmMerhaba kızlar
Doktorumun ameliyatı olduğu için transferim biraz gecikti ama çok şükür şimdilik herşey yolunda gidiyor.8 hücreli 1. kalite 3. gün embriyosu 1 tane transfer etti drum. 10 tane de yine iyi kalite embriyom kalmış onlarıda 2 parça halinde donduralım dedi ve bizde öyle yaptık.İnşallah bebeğim sıkıca tutunur da bırakmaz beni.Dondurulmuşlardan kardeş yaparız ona:))))
Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın şu hayır mübarek günlerde dileyen herkese içlerinde bize de bu mutluluğu yaşatsın inşallah amin.
arkadaşlar bugün dr la görüştüm 5.gün embriyosu pazar günü yapılacak 8 taneden en kötü ihtimalle 4-5 tane 5.gün embriyosu olarak transfer edilecek
2 tane olacak
umarım kalanları da sağlıklı olarak kalır da dondurulur