haziran 2013' te tüp bebek yaptıracak anne adaylarımızzzzz

Rabbim tamamına erdirsin canım bizlerede isteyen herkesede kısmet olur inşallah...:KK9:
teşekkürler canım, isteyen herkese kısmet olur inşallah...

Kardelen Allah tamamına erdirsin kaç günlükken gördün keseyi
sağol canım, bu gün transferden sonraki 22. günümdü...

hadi:nazar::nazar::nazar:maşallah duyacaksın pıt pıtlarınıda inş...darısı bekleyen hepimize inş önceee kanda sonra karnında sonrada kucagında görmek nasip olsun inş
inşallah canım çok sağol, darısı tüm isteyenlere olsun :)

Son düzenleme:
pixes evet çoktatlı bir his..eminim gerçegini bilmek dahada başka olucak...ben daha şimdide gece üstüne yatmıyayım modundayım... beni tanıyan kimse inanmaz ama bu havada ayaklarım üşüdü gibi sandımve bebişlerimebişe olmasın die kışın bile giyinmeyen ben ayagıma patik giydim resmen:) kaprimin altında patik:) anne adayıyım ben çok şükür

kızlar bişey soracağım. bu gün tüp bebek merkezinde keseyi gördükten sonra bundan sonraki gebelik takiplerimi yaptıracağım kadın doğum doktoruma da gittim. "CLEXANE" iğneye devam edecekmişim hem de bu iğneyi yazdırırız dedik, çünkü tüp bebek merkezimiz özel olduğu için ilaçları yazamıyor. neyse gittik doktora. muayene oldum. reçete yazdı. ilaçları almaya gittiğimizde gördük bana hem "FOLBİOL" hem de "DECAVİT"yazmış. bir de "PROGESTAN" kapsül kullanıyorum fitil olarak ona da devam edecekmişim.

az önce tüp bebek hemşiremizi arayıp anlattım, hem "FOLBİOL" hem de "DECAVİT" kullanmamın sakıncası olur mu diye, "zararı olmaz, ama biz DECAVİT i 13. haftada başlıyorduk" dedi. "tek bir doktorun tedavisiyle hareket edin, yoksa kafanız karışır" dedi. hakkaten de kafam karıştı. aranızda hem "FOLBİOL" hem de "DECAVİT" kullanan var mı?????? ne yapsam bilemedim...
önceden sadece günde yarım folbiol içiyordum, iğne ve fitil kullanıyordum. bu günkü doktorum folbiol'u günde 1 tane, decavit'i de gün de 1 tane yazmış..... geç oldu arayamam da....

canım şuan ne diyeceğimi bilemiyorum rabbim hayırlısını versin ....her şeyde vardır bir hayır günü geldiğinde hepimiz gülecegiz doktoru arayıp sordun mu

hemşiremle konuştum ilaçları kesip beklememi söyledi bir haftaya kadarr mens görmem gerekiomuş...eğer görmezsen tekrar test yaptır bazen ilaçlar olmadanda gebelik devam edbilir eğer edecekse dedi...mensi beklioruz sorada doktorla görüşmeye gideceğiz bakalım nasıl yönlendirecek ne önerecek...

canım üzüldüm adına hemde çok... peki bunun nedeni nedir? araştırmadılar mı.
cnm karyotip analizi denen analiz var kanda genetik yapıya bakıolar...onu bendeeşimde yaptırdık...hatta eşim daha kapsamlı genetik olarak araştırıldı hiç birşey çıkmadı...histereskopi oldum hafif yapışıklık polipler vardı onlar temizlendi...bağışıklık sistemim bozuk olabilir bebeği kabul etmiyip bünye atmaya çalışıodur die aylardır eşimden kan alınıp bana lenfosit aşısı yaptılar vücut yabancılamasın diye...prednol kullandık baskıladık..şükür hep pozitif gördüm ama bebeğim hiç benimle kalmadı kalmıyor...

canim kimyasal dedikleri bu demek ki :26: en onemlisi saglikli olmasi sonradan daha kotusu olsa uzuntunu dusun.Allah korusun.ins yakin zamnda gobusun dolar.

evet canım kimyasal gebelik bu...ilkinde hadi belki sakat olurdu şükür dedik..ikincidede..ama üç olunca aynı şeyi düşünemiyosun cnm...

tuanamasal canm flufemin dediği gibi bunun sebebini araştırdılar mı
inşlh en kısa zamanda sağlıklı bi sonuçla devam edersin :KK16:

sağolasın canım sebebimiz yok canım hep ama hep böyle oluyor...sebep tabiki vardır ama biz bilmioruz bulamıyoruz bişey

Geçmiş olsun... Artık umudum kalmadı deme lütfen biliyorum çok zordur ama acaba diyorum başka bir sorunun olabilir mi mesela hemofili trombofili gibi genetik rahatsızlıklar bebeğin oluştuğu halde düşmesine neden oluyormuş, epey araştırdım ben bu konuyu. İngilterede Amerikada yayımlanan makalelerde de bu tezi destekleyen araştırmalar yapılmış. Ben de Malatyada tüp bebek tedavisine başlayacağım ama gider gitmez bu testten bahsettiler yapılmalı dediler. Önce ticari bir kaygıyla bu tür testleri yaptırdıklarını düşündüm ama öyle değil gerçekten.. İstersen tüp bebeğin yanı sıra genetik hastalıklarla da ilgilenen tüp bebek merkezlerinden biriyle görüşebilirsin. Ya da sen de bi araştır derim.. Hayırlısı olsun...

genetik testler yapıldı ama canım bişey çıkmadıki...ama doğru diyosun daha genetikle ilgilenen bir hastaneye gidip tıbbın geliştirdiği her türlü genetik yöntemi kullanmak lazım..bende araştırmıştım sanırım pgt yöntemi oluyor genetik analiz yapılarak ve kameralar ile incelenerek transfer ediliyor...ancak onunda son zamanlarda popülerliği gitti çünki gebelik oranında artış sağlanamadı...embriyonun genetik tanısı yapılırken embriyoyu bozuyomuyuz zarar veriomuyuz bilmioruz diolar...

hayırlısı canım güzel olacak inş.. stdtive de transferdeydi dualarım sizinle..

canım sakin ol. başka yerde bir daha ver...dr nededi.sende ikitanemiydi...mevlam sana sabır versin.. bundan sonrası için güzel güzel araştırsınlar inş melegin kendiliğinden gelsin inş

3 taneydiler cnm ..sağol cnm..tekrar denemek için işimden istifa etmem gerekebilir,hem okul hem iş hem bu tedavi beni çok yordu..hiç kendime vakit ayıramadım..doğru düzgün gönlümce tatil yapamadım..planım güzel bi tatil yapıp işimden istifa etmek...yada bu defteri kapayıp hayatıma odaklanmak
tiroit bezinin az çalışması sonucu günlük ilaç kullanan var mı aranızda arkadaşlar:44::44::44:
ben yıllardır levotiron kullanıyorum cnm yarım tablet..11..12 yaşlarımdan beri...haşimato tipi

Test haftası kanaması olam arkadaslar kese ve kalp atışı gördümüz mü

canm ben gördüm çokk şükür ama dr um tekrar bhcg istedi
ve 2 gün sonra tekrar çağırdı

canım geçen kadın doğum doktoruna gittiğimde tahlil yapılmıştı. 2.84 çıktı tsh ım. 100 mg levotiron kullanıyorum, hamile kalmadan önce de kullanıyordum. doktorum normal dedi ama ben nette hep hamilelikte 2.5 un altında olması gerekir diye okudum. tekrar endokrine gitsem mi ialcın dozunu sormak için karar veremedim:44::44:
senin kaç çıktı tsh? kaç mg ilaç kullanıyorsun? arttırıldı mı ilacın dozu?

maveracm benim de tsh 2.50 dr gerekmez dedi
ama benim t1 ve t3 lerim sınırda sanki sorun var
ilk muayenede ben de soracağm

yarını bekliyorum dört gözle
artacak mı BETA HCG
ne kadar inatçı çıktın minik geveze
iyi düşün dedim kendime her gece
olsada olmasada bir gün geleceksin evimizeee

hadi inşlh ben umuutluyum

:18::18:

cnm bu arada biraz önce dr la görüştüm. dondurulmuş için 1 ay beklemeye gerek yok dedi.şaşırdım.inşallah bu adetle tekrar gidicem.cnm seni kendime yakın hissettiğim için paylaşıyorum. dua ile...

canım benim çok üzüldüm gerçekten ama sakın kendini yıpratma rabbim bizi kendine yaklaştırıyo sadece bize ona dua etmemiz için bahaneler veriyorsa bizi unutmadığı bizi çok sevdiği içindir bunu asla unutma dünyada ağladığımız kadar ahirette gülücek dünyada güldüğümüzün hesabı ağır olacak.Akşam Hihat hocayı dinliyordum hz.Bilal'i anlatıyodu hz.Bilal bir avuç hurmayla efendimizin yanına gelir efendimiz (S.A.S) sorar ya Bilal bunlar da nedir yarısı size yarısı bana diyor Efendimiz diyor ki ya Bilal onların hesabı ahirette zor olur sen git onları dağıt.bazen sahip olamamak sahip olmaktan daha hayırlıdır biz göremiyoruz sadece...

Hakkında hayırlısı olur inşallah canım bana bi sonraki adetinle hatta istersen eylülde yerleştirelim dediler ben yok dedim beklemek istemiyorum ağustosta olsun.Vardır bi bildikleri elbet.vakti zamanı gelince bizde anne olacağız ALLAH'ın izni ile kendine iyi bak bol bol dua et canım ben ilk günler çok sarsıldım ama şimdi torarladım kendimi.Rabbim yüreğine ferahlık versin inşallah.

Vee hasta oldm hic aklima gelmezdi igne olucsm diye bu kadar heyecanli olucm diye yarin doktora gidiyorum ve ignelerime baslicm inssllh

Kızlar merhaba ben geldim :KK3::KK3:

Bebişlerimi alıp geldim :KK1::KK1: 2 tane istememiştim ama iyi durumda 2 tane kalmış zaten ve dondurmak istememişler, ikisinin aynı anda tutması küçük ihtimal koyalım dedi doktorum ben de ses edemedim... sadece yarım saat dinlendim. Doktorum evde devamlı yatma sakın dedi. nekahat dönemindesin ama devamlı yatmayacaksın, sadece ağır iş yapma dedi. Pazartesi işe gideceğim dedim, süper dedi...

İlaçlarıma ilave bbirkaç iğne daha verebilirlermiş belki, akşam arayacağım hocayı tektat. pregnyl falan vurduracağım belki bakalım...
Yarından itibaren geri sayım başlıyor :21::21: test günüm 30 temmuz :KK16::KK16:

Rabbim hayırlısını versin

Canm hadi hayırlı olsunn bebişlerin seninle olduğunu bilmek ne güzel değil mi
inşlh hep bizimle de kalırlar
10 gün sonra güzel haberlerini bekliyoruz inşlh

kızlar dün gece uykumda aniden kasıklarıma bir sancı girdi bir kaç saniyelik geçti...arada da kasıklarım agrıyor..bebişlerim iyidir inş. ama ben sanırım kafayı yiyorum..

canm kafayı yemeye başladıysan doğru yoldasın demektir:KK37:
şaka bi yana inşlh o sancılar minnakların habrcisidir

ankara için iftar vaktiii
Allah kabul etsin oruç tutmayı özledim

canım benim çok üzüldüm gerçekten ama sakın kendini yıpratma rabbim bizi kendine yaklaştırıyo sadece bize ona dua etmemiz için bahaneler veriyorsa bizi unutmadığı bizi çok sevdiği içindir bunu asla unutma dünyada ağladığımız kadar ahirette gülücek dünyada güldüğümüzün hesabı ağır olacak.Akşam Hihat hocayı dinliyordum hz.Bilal'i anlatıyodu hz.Bilal bir avuç hurmayla efendimizin yanına gelir efendimiz (S.A.S) sorar ya Bilal bunlar da nedir yarısı size yarısı bana diyor Efendimiz diyor ki ya Bilal onların hesabı ahirette zor olur sen git onları dağıt.bazen sahip olamamak sahip olmaktan daha hayırlıdır biz göremiyoruz sadece...

Hakkında hayırlısı olur inşallah canım bana bi sonraki adetinle hatta istersen eylülde yerleştirelim dediler ben yok dedim beklemek istemiyorum ağustosta olsun.Vardır bi bildikleri elbet.vakti zamanı gelince bizde anne olacağız ALLAH'ın izni ile kendine iyi bak bol bol dua et canım ben ilk günler çok sarsıldım ama şimdi torarladım kendimi.Rabbim yüreğine ferahlık versin inşallah.

cnm benim Allah razı olsun.yüreğime bir nebze olsun su serptin.Gerçekten zor bir süreç."Allah ım isyan etmiyorum.göz yaşlarım sana isyandan değil acizliğimden.Göz yaşalarımı dua olarak kabul eyle.Elbette her şey de bir hayır vardır.Rabbim hakkımda hayırlı olanı gönlüme razı eyle"diyerek kendimi rahatlatmaya çalışıyorum.İnşallah hayırlı sağlıklı yavrularımızın olacağı zamanda gelecek.Allah herkesin yar ve yardımcısı olsun...Dua ile...

kızlar bişey soracağım. bu gün tüp bebek merkezinde keseyi gördükten sonra bundan sonraki gebelik takiplerimi yaptıracağım kadın doğum doktoruma da gittim. "CLEXANE" iğneye devam edecekmişim hem de bu iğneyi yazdırırız dedik, çünkü tüp bebek merkezimiz özel olduğu için ilaçları yazamıyor. neyse gittik doktora. muayene oldum. reçete yazdı. ilaçları almaya gittiğimizde gördük bana hem "FOLBİOL" hem de "DECAVİT"yazmış. bir de "PROGESTAN" kapsül kullanıyorum fitil olarak ona da devam edecekmişim.

az önce tüp bebek hemşiremizi arayıp anlattım, hem "FOLBİOL" hem de "DECAVİT" kullanmamın sakıncası olur mu diye, "zararı olmaz, ama biz DECAVİT i 13. haftada başlıyorduk" dedi. "tek bir doktorun tedavisiyle hareket edin, yoksa kafanız karışır" dedi. hakkaten de kafam karıştı. aranızda hem "FOLBİOL" hem de "DECAVİT" kullanan var mı?????? ne yapsam bilemedim...
önceden sadece günde yarım folbiol içiyordum, iğne ve fitil kullanıyordum. bu günkü doktorum folbiol'u günde 1 tane, decavit'i de gün de 1 tane yazmış..... geç oldu arayamam da....

Banada folbiol ve elevit başladı doktorum. Normalde bunada 12. Haftada başlanıyor ama ben yemek yiyemiyorum Suan pek vitamin eksikliği olmasın diye başladı. Sen doktoruna güven ileriki dönemlerde sıkıntı olmaması için depoyu dolduralim diye düşünmüştür. Decavit hazırlık için kullanılıyor zaten bildiğim gebelik için

Canım benim tsh 1 in altındaydı hamilelikten önce hamile kalırsan doz ayarlıcaz demişti drum. Bu akşam kan vericem tsh ölçümü için. Gecen defaki hamileliğimde de öyleydi hamile kalınca tsh yükseliyo ve kullanılan dozun arttırılması gerekiyor, ilk 3 ay bebek annenin tiroid hormonlarını kullanıyor çünkü 3. Aydan sonra kendi tiroid bezi gelişiyor. İlk 3 ay annenin tsh sevşyesi bebek gelişimi için önemli 4 ün üstünde olmaması gerekiyor ama dpktorum doğurganlık yasında bşr kadının 1 in altında olması gerekiyo demişti. Belli süreşerde takip etmek gerkiyor

Çok sağol canım moral oldu ben de test tarihnden bir gün önce kamama yasadı iğne kullanıyorum. Kanama yok şimdi ama daha önce kullandığım progrstan fitil birikintileri açık kahverengi olarak geliyor. Senin ne kadar sürdü kansma ne kadar iğne kullandın canım ssğlıkla kucağına al inşallah bebeğini

10 gün iğne kullandım canım. Sonra kendiliğinden kesildi zaten. Şu anda hâla progestan kullanıyorum geçecek sıkıntı etme inşallah.

Aynısı benim başıma geldi. Bende coraspin,folbiol ve progestan kullanıyorum. Tüp bebek doktorum 1 folbiol dedi coraspini de kalp atışlarını duyunca bırak dedi. üstelik yarım kullanıyordum. takipimi yapan doktorum da günde 2 folbiol ve coraspini de tam kullan dedi üstelik 30.haftaya kadar. Kafam allak bullak oldu haklısın. Şimdi tüp bebek doktorum başka şehirde olduğu için gidemiyorum da tabi arayamıyorum da gitmediğim için. Orta yolu bulucaz artık ne yapalım :))))

cnm benim Allah razı olsun.yüreğime bir nebze olsun su serptin.Gerçekten zor bir süreç."Allah ım isyan etmiyorum.göz yaşlarım sana isyandan değil acizliğimden.Göz yaşalarımı dua olarak kabul eyle.Elbette her şey de bir hayır vardır.Rabbim hakkımda hayırlı olanı gönlüme razı eyle"diyerek kendimi rahatlatmaya çalışıyorum.İnşallah hayırlı sağlıklı yavrularımızın olacağı zamanda gelecek.Allah herkesin yar ve yardımcısı olsun...Dua ile...

Amin canım.hem dün demiştim ya Emre bey dedi ki pco hastaları ilaçlardan çok etkilendikleri için hormon düzeylerinden dolayı rahim bebeği kabul etmeyebiliyomuş pco lularda dondurulmuş embriyo transferlerinde çok daha başarılı olunuyomuş.en kötü ihtimal ikincide tutmazsa bi sonrakine iki embriyo birden yerleştirebiliyolar buda şansımızı arttırıyo doktorun bu cümlesi beni çok rahatlattı çokta mantıklı geldi.vazgeçmek yok yola devam.bizde donmuş bebeklerimizle anne olucaz inşallah canım Allah'a emanet...dua ile...

Ben sabredemicem yarin 8.gunum ve 5.gun embriyosu kan testi yapicam Zaten beklerken nedense umudum kirildi:KK5: olacagina inanmiyorum belkide hic agrim yok ondandir.o kadar rahatim ku sanki hic bise olmadiii.:26:

Ben sabredemicem yarin 8.gunum ve 5.gun embriyosu kan testi yapicam Zaten beklerken nedense umudum kirildi:KK5: olacagina inanmiyorum belkide hic agrim yok ondandir.o kadar rahatim ku sanki hic bise olmadiii.:26:

Benim de hiç ama hiç belirtilerim yoktu. Ki hala yok. Hafif bulantılarım yeni başladı.Ağrılarım pek olmadı nadir arada kramplarım oluyor o da 1-2 haftadır.Ben gebeliğin 7+0. haftasındayım şimdi

Merhaba hanımlar hayirli geceler herkese.biz bugun dr dan guzel haberlerle geldik ikizlerim ikiside gayet iyi ikisininde pitpitlari cok iyiymis elhamdulillah.Rabbim en kisa zamanda sizlerede yaşatsin bu duygulari...

kızlar bugün tekrar kan testi yaptırdım...sevinememekte ve kokrmakta haklıymışım 10. değerim 71.6 yken 12. gün değerim 28.5 a düştü...rabbim gene önce sevindirip sonra onu benden aldı...artık umudum kalmadı,hep böyle oluyor:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

sonucum nagatif arkadaşalar:KK43:((
arkadaşlar ikiniz içinde üzgünüm allahım tez zamanda hayırlı haberler vermek nasip etsin umudunuzu kaybetmeyin :26::26::26:

X