- 3 Aralık 2011
- 1.448
- 56
- 39
-
- Konu Sahibi superisi_21
- #6.261
bugün tüp bebek yapan dr umun dışında gebelik takibimi yapacak doktora gittim. içimiz rahat etsin kesemizi tekrar görelim dedik veee sürpriz 2 tane mercimek.... çooook tuhaf bir duygu bu. allahım tüm dileyenlere ver inşallah.....kendi drum tek embriyo transfer ettiğini sölemişti ama 2 tane işte......allahım çok şükür.
boyları 1.5 cm olmuş.
canım korkma benimkilerin bazıları mosmor. olabiliyor.
ebruli nedesek boş biliyorum mevlam sana sabır versin....üç ay dinlen inş tekrardan vücüdun dinlensinki meleklerine hazır olsun inş...
flufem maşallah....tek embriyo koyulup ikimi oldu...
mevlam senide bebişlerinide korusun inş..darısı bizlere inş
ve benim iğnelerin ikiside böyle sanki kan ölmesi gibi oldu yerleri...anlayamıyorz ya
kızlar bugün gerçek test günümdü biliyorsunuz 8-9 günlerde hayali çift çizgi görüp umutlandım 10 gunde kan testınde 8.84 gördük ve hamilesin haberini almıştım bugün kü değerim 0.71 değerim artmamış düşmüş hayırlısı böyleymiş 15 yıllık özlem yine bitmedi içimden birşeyle kopup gidiyor sanki asla isyan etmiyorum o 4 günlük hayal güzeldi var olabileceğini düşünmek güzeldi elimi koydugumda sancım oldugunda bu ısaret olmalı demek güzeldi şimdi üzülüyorum ama sanırım gizliden kendimi hazırlanışım negatife 15 yıldır olmuyor zaten dedim niye bu kadar umutlandım ki zamanı değilmiş rabbim zamanı geldiğinde isterse verecek olduracak istemezse oldurmayacak bu bu kadar basit ağlasam sızlansam ne fayda diye düşündüm.Tedaviye 3 ay sonra tekrar başlayacağız uzun bi ara ama doktor öyle uygun gördü kalbim sizlerle dualarım sizlerle ,hepinizin heyacanını paylaştım ben hatayı nerde yaptığımı biliyorum bir daha ki denemede bunu yapmayacağım .Şimdiden herkese rabbim hayırlısını nasip etsin sonuna kadar götürüp kucaklarına almayı nasip etsin o en iyisini ,en doğrusunu bilir rabbim zorlaştırmasın kolaylaştırsın hayırlarla sonuclandırsın
lütfen umutsuzluğa kapılma. bende diyodum ben anne olamam herkesin olur benim olmaz ama rabbim ne günler gösteriyor.inşallah en kısa zamanda meleğin seninle olur canım....
lütfen umutsuzluğa kapılma. bende diyodum ben anne olamam herkesin olur benim olmaz ama rabbim ne günler gösteriyor.inşallah en kısa zamanda meleğin seninle olur canım....
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa canım ne güzel bi habeeerrr, hadi gözün aydın ikizler geliyoooorr
çok sevindim canm ya, hayırlı uğurlu olsun..şimdi seninkiler tek yumurta ikizi miiiii
ayy pek datlu olur onlaaarr
kızlar hani şu kan iğneleri var ya vurundugum clexane 2000 lik.ilk gün vurundugumda da dün geceki vurdugum yer de kıpkırmızı mericimek kadar kızarıklı var kıpkırmızılık...nedendir olan varmı?
canım ben daha başlamadım onlara, yarın başşlayacağım... ama morarma falan da yapabiliyormuş. normal olabilir yani, panikleme tamam mı
ayrı keseler canım. yan yanada durmuşlar .dr ikiz dediğinde eşim iyi bakın emin misiniz diyo dra.adam kafayı yedi
cnm ne diceğimi bileiorum..çok üzüldümrabbim sana sabır ve güç versin kaçındı denemendi???daha ön ce hiç gebelik yaşadınmı yoksa hiç mi pozitifi görmein??hatamı biliorum demişsin hangi konuda hata ettiğini düşünüyorsun cnm???pes etme olacak şimdi olmadı belki ama 3 ay sonra olacak rabbimin izniyle inşallah
cnm ne kadarda şanslısın maşallah maşallah rabbim ikisinide sana bağışlasın...mucizemiz oldun sen topiğin mucizezisin..darısı başımıza inşallah...adına çok çok çok sevindimayrı keseler canım. yan yanada durmuşlar .dr ikiz dediğinde eşim iyi bakın emin misiniz diyo dra.adam kafayı yedi
canım clexane iğneyi ben de kullanıyorum ama bilemedim benim başıma gelmedi, bir hemşireni ara sor istersen için rahat etsin...kızlar hani şu kan iğneleri var ya vurundugum clexane 2000 lik.ilk gün vurundugumda da dün geceki vurdugum yer de kıpkırmızı mericimek kadar kızarıklı var kıpkırmızılık...nedendir olan varmı?
canım Allah sabır ve sebat versin inşallah sana da hayırlısıyla hamile kalıp bebeğini kucağına almak nasip olur... sigara konusu gerçekten çok önemli canım, eşim neredeyse 15 yıl belki daha daha fazla kullanmış. ama 8-9 aydır bıraktı içmiyor çok şükür, sen de yapabilirsin. kendine güven ve pes etme sakın bırakabilirsin...kızlar bugün gerçek test günümdü biliyorsunuz 8-9 günlerde hayali çift çizgi görüp umutlandım 10 gunde kan testınde 8.84 gördük ve hamilesin haberini almıştım bugün kü değerim 0.71 değerim artmamış düşmüş hayırlısı böyleymiş 15 yıllık özlem yine bitmedi içimden birşeyle kopup gidiyor sanki asla isyan etmiyorum o 4 günlük hayal güzeldi var olabileceğini düşünmek güzeldi elimi koydugumda sancım oldugunda bu ısaret olmalı demek güzeldi şimdi üzülüyorum ama sanırım gizliden kendimi hazırlanışım negatife 15 yıldır olmuyor zaten dedim niye bu kadar umutlandım ki zamanı değilmiş rabbim zamanı geldiğinde isterse verecek olduracak istemezse oldurmayacak bu bu kadar basit ağlasam sızlansam ne fayda diye düşündüm.Tedaviye 3 ay sonra tekrar başlayacağız uzun bi ara ama doktor öyle uygun gördü kalbim sizlerle dualarım sizlerle ,hepinizin heyacanını paylaştım ben hatayı nerde yaptığımı biliyorum bir daha ki denemede bunu yapmayacağım .Şimdiden herkese rabbim hayırlısını nasip etsin sonuna kadar götürüp kucaklarına almayı nasip etsin o en iyisini ,en doğrusunu bilir rabbim zorlaştırmasın kolaylaştırsın hayırlarla sonuclandırsın
canım ya gebelik takibimi yapacak doktora ne zaman ilk defa gittiniz. biz yarın inşallah keseyi görmek için tüp bebek merkezindeki doktorumuzun yanına gideceğiz ama gebelik takibimi yapacak doktora ne zaman gitmem gerek bilmiyorum... tüp bebek merkezinde takiplere ne kadar devam ediliyor bir bilgin var mı canım???bugün tüp bebek yapan dr umun dışında gebelik takibimi yapacak doktora gittim. içimiz rahat etsin kesemizi tekrar görelim dedik veee sürpriz 2 tane mercimek.... çooook tuhaf bir duygu bu. allahım tüm dileyenlere ver inşallah.....kendi drum tek embriyo transfer ettiğini sölemişti ama 2 tane işte......allahım çok şükür.
boyları 1.5 cm olmuş.
yerim onları beeennn..
inanamamıştır adamcağız ne yapsınönce yoktu dimi sonradan ortaya çıktı senin bu ikizler?
ben de benim doktora sormuştum iki tane transfer edilmişti biri nereye kaybolmuş, sonradan ortaya çıkar mı diye ama zor bir ihtimal dedi..demek ki olabilliyormuş
senin adına çok sevindim canm, sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah yavrucuklarımızı
canım clexane iğneyi ben de kullanıyorum ama bilemedim benim başıma gelmedi, bir hemşireni ara sor istersen için rahat etsin...
canım Allah sabır ve sebat versin inşallah sana da hayırlısıyla hamile kalıp bebeğini kucağına almak nasip olur... sigara konusu gerçekten çok önemli canım, eşim neredeyse 15 yıl belki daha daha fazla kullanmış. ama 8-9 aydır bıraktı içmiyor çok şükür, sen de yapabilirsin. kendine güven ve pes etme sakın bırakabilirsin...
canım ya gebelik takibimi yapacak doktora ne zaman ilk defa gittiniz. biz yarın inşallah keseyi görmek için tüp bebek merkezindeki doktorumuzun yanına gideceğiz ama gebelik takibimi yapacak doktora ne zaman gitmem gerek bilmiyorum... tüp bebek merkezinde takiplere ne kadar devam ediliyor bir bilgin var mı canım???
kızlar bugün gerçek test günümdü biliyorsunuz 8-9 günlerde hayali çift çizgi görüp umutlandım 10 gunde kan testınde 8.84 gördük ve hamilesin haberini almıştım bugün kü değerim 0.71 değerim artmamış düşmüş hayırlısı böyleymiş 15 yıllık özlem yine bitmedi içimden birşeyle kopup gidiyor sanki asla isyan etmiyorum o 4 günlük hayal güzeldi var olabileceğini düşünmek güzeldi elimi koydugumda sancım oldugunda bu ısaret olmalı demek güzeldi şimdi üzülüyorum ama sanırım gizliden kendimi hazırlanışım negatife 15 yıldır olmuyor zaten dedim niye bu kadar umutlandım ki zamanı değilmiş rabbim zamanı geldiğinde isterse verecek olduracak istemezse oldurmayacak bu bu kadar basit ağlasam sızlansam ne fayda diye düşündüm.Tedaviye 3 ay sonra tekrar başlayacağız uzun bi ara ama doktor öyle uygun gördü kalbim sizlerle dualarım sizlerle ,hepinizin heyacanını paylaştım ben hatayı nerde yaptığımı biliyorum bir daha ki denemede bunu yapmayacağım .Şimdiden herkese rabbim hayırlısını nasip etsin sonuna kadar götürüp kucaklarına almayı nasip etsin o en iyisini ,en doğrusunu bilir rabbim zorlaştırmasın kolaylaştırsın hayırlarla sonuclandırsın
bugün tüp bebek yapan dr umun dışında gebelik takibimi yapacak doktora gittim. içimiz rahat etsin kesemizi tekrar görelim dedik veee sürpriz 2 tane mercimek.... çooook tuhaf bir duygu bu. allahım tüm dileyenlere ver inşallah.....kendi drum tek embriyo transfer ettiğini sölemişti ama 2 tane işte......allahım çok şükür.
boyları 1.5 cm olmuş.
canım korkma benimkilerin bazıları mosmor. olabiliyor.
dr bana kan iğnesi vermedi
ne zaman ve ne için kullanlıyor
negatif görmekten korktuğum için dayandım canım.Ama yarın mecburen kaçamayacağım. Bende de pco var .inşallah hayırlı pozitif sonuç alırız en kısa zamanda.bu arada histereskopi nasıl yapılıyormuş? bilgin var mı?