haziran 2013' te tüp bebek yaptıracak anne adaylarımızzzzz

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa canım ne güzel bi habeeerrr, hadi gözün aydın ikizler geliyoooorr
çok sevindim canm ya, hayırlı uğurlu olsun..şimdi seninkiler tek yumurta ikizi miiiii
ayy pek datlu olur onlaaarr

amin canım saol.rabbim tüm dileyenlere bu duyguyu yaşatsın.dr bence yasal olmadığı için 2 transfer etmesine rağmen 1 dedi. çünkü benm transfer 6. gün oldu. bölenmesi imkansız gibi bişey

canım o morluklar deri altına kan sızmasıymış.geçiyo zamanla.

canım çok üzüldüm ama Rabbimin hazinesi geniş, Allahın izniyle senin de olacak bebişlerin..Rabbim dayanma gücü versin..en kısa zamanda hayırlı haberler alman dileğiyle

lütfen umutsuzluğa kapılma. bende diyodum ben anne olamam herkesin olur benim olmaz ama rabbim ne günler gösteriyor.inşallah en kısa zamanda meleğin seninle olur canım....

sağolasın cnm ama inan hiç umutsuzluğa kapılmadım ben hiç vazgeçmedim buda geçecek hayırlısı böyleymiş bunu da atlatırım 15 yılda onca şey atlattık buda geçecek her başlangıç bir umut benim için yumurtamın çıkması bile mucizeydi inşallah yüce rabbim izin versin de hepimiz kavaşalım meleklerimize

lütfen umutsuzluğa kapılma. bende diyodum ben anne olamam herkesin olur benim olmaz ama rabbim ne günler gösteriyor.inşallah en kısa zamanda meleğin seninle olur canım....

sağolasın cnm ama inan hiç umutsuzluğa kapılmadım ben hiç vazgeçmedim buda geçecek hayırlısı böyleymiş bunu da atlatırım 15 yılda onca şey atlattık buda geçecek her başlangıç bir umut benim için yumurtamın çıkması bile mucizeydi inşallah yüce rabbim izin versin de hepimiz kavuşalım meleklerimize

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa canım ne güzel bi habeeerrr, hadi gözün aydın ikizler geliyoooorr
çok sevindim canm ya, hayırlı uğurlu olsun..şimdi seninkiler tek yumurta ikizi miiiii
ayy pek datlu olur onlaaarr

ayrı keseler canım. yan yanada durmuşlar.dr ikiz dediğinde eşim iyi bakın emin misiniz diyo dra.adam kafayı yedi

kızlar hani şu kan iğneleri var ya vurundugum clexane 2000 lik.ilk gün vurundugumda da dün geceki vurdugum yer de kıpkırmızı mericimek kadar kızarıklı var kıpkırmızılık...nedendir olan varmı?

canım, ben hibor iğne kullanıyorum. onda da olmuştu morarma, kızarma. zaten vurunduğum anda bi yanma hissi de oluyor. bişey olmaz inşallah zamanla geçer
gün mü sayıyorsun sen şimdiiiii, zaman hiç geçmez sana:) hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canmm

ayrı keseler canım. yan yanada durmuşlar.dr ikiz dediğinde eşim iyi bakın emin misiniz diyo dra.adam kafayı yedi

yerim onları beeennn..
inanamamıştır adamcağız ne yapsın önce yoktu dimi sonradan ortaya çıktı senin bu ikizler?
ben de benim doktora sormuştum iki tane transfer edilmişti biri nereye kaybolmuş, sonradan ortaya çıkar mı diye ama zor bir ihtimal dedi..demek ki olabilliyormuş
senin adına çok sevindim canm, sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah yavrucuklarımızı

cnm benım ilk denememdi bu bunada şükür dedik tek yumurta elde edebildik çünkü onada şükür dedim buda benim için büyük bir olay 15 yılda hiç gebelik yaşamadım hamilesin kelimesini ilk defa duymuştum hiç pozitifi görmedim bu ilkdi hatam büyük 25 yıllık sigara tiryakisiyim yumurta oluşmamasının sebebi bu zaten bıraktım transferden sonra pozitifi gördüm bi rahatlama geldi en büyük yalnışım bu oldu içtim hep içtim hem af diledim ama baştan hatam buydu benım kafamın almadığı tek konu en büyük zayıflığım bu işte hiç pes etmedim tekrar deneyeceğim ama bu sefer sigarasız[/QUOTE]

cnm bence bu üç ay diliminde boş durma yumurta oluşumu destekleyici ve sayı artırıcı şeyler vardır mutlaka bunu kullan..zaten bu gibi tedaviler en az 2,3 ay önceden desteklemen lazım..mesela eşimin spermi azdı biz tedavi olmayı planladığımız aydan tam 3 ay önce ilaçlar yutmaya başladık işte vitamin folik sayı artırıcı şeyler doktorumız vermişti...hem bunları kullanırsan kendinide 3 ay beklemiş gibi hissetmiyorsun..hemde bol bol yürüyüş yap o kadar sigara kullandıysan belki bazı damarlarında kanlanma sıkıntısı olabilir,yürüyüş dolaşımını rahatlatır..damarların açılır hem toksikleride daha rahat atarsın merak etme sen gayet güzel yumoşların olacak ve gebe kalacaksın inşallah ..geçmişi düşünme artık önüne bak ve hata olarak düşündüğün şeyi yapmaya devam etme tabiki
cnm ne kadarda şanslısın maşallah maşallah rabbim ikisinide sana bağışlasın...mucizemiz oldun sen topiğin mucizezisin..darısı başımıza inşallah...adına çok çok çok sevindim

kızlar hani şu kan iğneleri var ya vurundugum clexane 2000 lik.ilk gün vurundugumda da dün geceki vurdugum yer de kıpkırmızı mericimek kadar kızarıklı var kıpkırmızılık...nedendir olan varmı?
canım clexane iğneyi ben de kullanıyorum ama bilemedim benim başıma gelmedi, bir hemşireni ara sor istersen için rahat etsin...

canım Allah sabır ve sebat versin inşallah sana da hayırlısıyla hamile kalıp bebeğini kucağına almak nasip olur... sigara konusu gerçekten çok önemli canım, eşim neredeyse 15 yıl belki daha daha fazla kullanmış. ama 8-9 aydır bıraktı içmiyor çok şükür, sen de yapabilirsin. kendine güven ve pes etme sakın bırakabilirsin...

canım ya gebelik takibimi yapacak doktora ne zaman ilk defa gittiniz. biz yarın inşallah keseyi görmek için tüp bebek merkezindeki doktorumuzun yanına gideceğiz ama gebelik takibimi yapacak doktora ne zaman gitmem gerek bilmiyorum... tüp bebek merkezinde takiplere ne kadar devam ediliyor bir bilgin var mı canım???

saol cnm. ben kese görmeye erken gittim cnm biliosun.transferin 16. günüydü.kesenin teki arkadadır falan dedi dr. keselerin büyüklüğü aynıymış şükür. seninkiler de sana bir sürpriz yapabilir canım
destinanınkiler gibi:):)

Yeni hamileleri tebrik ediyorum. Negatiflere de sabır diliyorum. Gün içinde çok hızlı bakabiliyorum iş arasında kızlar. Dünkü kusmalarım düzeldi şükür bugün de ishal oldum. Vücudumun tersi düzü karıştı yani :))) Geçecek geçecek diyorum ve kendimi teselli ediyorum. Allahım başka dert keder vermesin bugünleri de gördük ya hepsi geçecek Allahın izniyle.

benim tüp dr um mersinde ben hataydayım. o yüzden benim 3 senedir gittiğim kadın doğum dr uma gittim. bugün transferin 21. günü olsa gerek. ne zaman istersen doğumu yaptıracağın dr a gidebilirsin bence.ben tüp bebek dru çağırdığı sürece onada gidicem. eşime kalsa her gün gideriz zaten bende panik halde. yazık:)

Son düzenleme:

üzüldüm senin adına, ama güçlü olduğunu görmek çok güzel. inşallah bir sonraki denemenizde daha kaliteli embriyolar oluşur ve hasretin son bulur

oy maaşallah yaaa... bence de doktorunuz size söylemeden iki koymuş demek ki sağlıkla büyürler inşallah

dr bana kan iğnesi vermedi

ne zaman ve ne için kullanlıyor

kan sulandırıcı iğne veriyor bazı doktorlar transferden sonra, kan akışı hızlansın diye, ya da coraspin bebe aspirini türü ilaçlar veriyorlar... ama her doktorun tedavi şekli farklı

Allah yardımcın olsun canım inşallah pozitif alırsın sonucunu ama Allah korusun negatif olursada üzülme donmuşlarımız var çok şükür .Pco lular ilaçlardan çok etkilendikleri için donmuş pozitif oranları tazeye göre daha yüksekmiş öle dedi Emre bey.Dualarım seninle kardeşim.
sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum :)

kızar clexan bende kullanıyorum ama her gün değil ..bir gün kullanıp iki gün yapmıyorum..o şekilde verdi doktorum..benimde aynısı var mercimek kadar kırmızılık..ama bu çok normal kanı sulandırdığı için kanama daha geç duruyor..kalça iğnemde var kalçamdada kanama yapıyor iğnenin yapıldığı yerde 2 dakika tampon yapıyorum.doku altına sızan kanda mor görüntü veriyor..endişelenicek birşey yok

Canım evet benim transferim 10:30'da olacak inşallah.Seninle aynı duyguları yaşıyoruz.Yumurtalar toplanmadan aceba döllencek mi kaygısı vardı şimdide transfere kadar yaşayabilecek mi kaliteleri nasıl olacak kaygısı var.Umarım herşey yolunda gider bebişlerimi ordan alıp gelmeden kafam rahat etmeyecek.Rabbim sabır versin hepimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…