- 15 Temmuz 2013
- 158
- 7
- Konu Sahibi superisi_21
- #6.281
Ebruli canım çok üzüldüm.Allah'ım sabır versin sana.3 ay sonra meleklerin seninle olsun inşallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evett cnm hiç geçmiyor zaman... inş...gececek ve melekleim gelecek inşcanım, ben hibor iğne kullanıyorum. onda da olmuştu morarma, kızarma. zaten vurunduğum anda bi yanma hissi de oluyor. bişey olmaz inşallah zamanla geçer
gün mü sayıyorsun sen şimdiiiii, zaman hiç geçmez sana:) hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canmm
kızar clexan bende kullanıyorum ama her gün değil ..bir gün kullanıp iki gün yapmıyorum..o şekilde verdi doktorum..benimde aynısı var mercimek kadar kırmızılık..ama bu çok normal kanı sulandırdığı için kanama daha geç duruyor..kalça iğnemde var kalçamdada kanama yapıyor iğnenin yapıldığı yerde 2 dakika tampon yapıyorum.doku altına sızan kanda mor görüntü veriyor..endişelenicek birşey yok
Kızlar, transferden sonra estrofemi günde kaç tane kullandınız ya da kullanıyorsunuz? bana günde 3 defa verdi... ama ben transferden 3-5 gün sonra tekrar oruca başlamak istiyorum. bir iftar bir sahur alsam yetmez mi ki?
Kızlar, transferden sonra estrofemi günde kaç tane kullandınız ya da kullanıyorsunuz? bana günde 3 defa verdi... ama ben transferden 3-5 gün sonra tekrar oruca başlamak istiyorum. bir iftar bir sahur alsam yetmez mi ki?
kızlar hani şu kan iğneleri var ya vurundugum clexane 2000 lik.ilk gün vurundugumda da dün geceki vurdugum yer de kıpkırmızı mericimek kadar kızarıklı var kıpkırmızılık...nedendir olan varmı?
canım sana clexanı neden vermişlerdi pıhtılaşma testi yaptırmışmıydın sonuç ne çıkmıştı
cnm ben özel bir tahlil yapmadım dr um yaptıysa bilmem.ama tek bildiğim dr um bunu veriyor muş zaten pıhtılaşma olmasın diye
cnm benallah günah yazmasın tutamıyorum oruç hiç tutamadım iğne ilaçtan şimdide kuzularım için...estrofemi iki içiyorum ...on verse 10 içecem vucudum yaglanıyo tenim kötü kokuyo resmen ilaçlar karıştı göbegim popm mosmor ve delik delik ve ben mutluyum..inş bebeklerim tutunacaklarr dogacaklar ve sonra tutacagım ben borçlarımı...mevlam görüyor...
canım pozitif haberini alınca o kadar sevinmiştimki 15 yıllık hasretin bitti diye vardır rabbimin bildiği inşallah 3 ay sonra kavuşacaksın meleğine duam seninlekızlar bugün gerçek test günümdü biliyorsunuz 8-9 günlerde hayali çift çizgi görüp umutlandım 10 gunde kan testınde 8.84 gördük ve hamilesin haberini almıştım bugün kü değerim 0.71 değerim artmamış düşmüş hayırlısı böyleymiş 15 yıllık özlem yine bitmedi içimden birşeyle kopup gidiyor sanki asla isyan etmiyorum o 4 günlük hayal güzeldi var olabileceğini düşünmek güzeldi elimi koydugumda sancım oldugunda bu ısaret olmalı demek güzeldi şimdi üzülüyorum ama sanırım gizliden kendimi hazırlanışım negatife 15 yıldır olmuyor zaten dedim niye bu kadar umutlandım ki zamanı değilmiş rabbim zamanı geldiğinde isterse verecek olduracak istemezse oldurmayacak bu bu kadar basit ağlasam sızlansam ne fayda diye düşündüm.Tedaviye 3 ay sonra tekrar başlayacağız uzun bi ara ama doktor öyle uygun gördü kalbim sizlerle dualarım sizlerle ,hepinizin heyacanını paylaştım ben hatayı nerde yaptığımı biliyorum bir daha ki denemede bunu yapmayacağım .Şimdiden herkese rabbim hayırlısını nasip etsin sonuna kadar götürüp kucaklarına almayı nasip etsin o en iyisini ,en doğrusunu bilir rabbim zorlaştırmasın kolaylaştırsın hayırlarla sonuclandırsın
bugün tüp bebek yapan dr umun dışında gebelik takibimi yapacak doktora gittim. içimiz rahat etsin kesemizi tekrar görelim dedik veee sürpriz 2 tane mercimek.... çooook tuhaf bir duygu bu. allahım tüm dileyenlere ver inşallah.....kendi drum tek embriyo transfer ettiğini sölemişti ama 2 tane işte......allahım çok şükür.
boyları 1.5 cm olmuş.
canım korkma benimkilerin bazıları mosmor. olabiliyor.
bana günde iki kere demişlerdi sabah akşam ......doktoruna danışmadan kafana göre bişey yapma canım nolur nolmazKızlar, transferden sonra estrofemi günde kaç tane kullandınız ya da kullanıyorsunuz? bana günde 3 defa verdi... ama ben transferden 3-5 gün sonra tekrar oruca başlamak istiyorum. bir iftar bir sahur alsam yetmez mi ki?
evet cnm yarım saatlik anestezi işlemi..
canım transferin yarın olacak galiba, hadi hayırlısı..inşallah her şey yolunda gider.
ben de estrofemi 3 kez kullanmıştım hala da kullanıyorum.
canım, transferden sonra kabız falan olmadan güzelce beslenmen lazım, oruç konusunu sordun mu doktora?
bence bir sor, ilacı 2 kez alacağını da sor öyle hareket et canım
canım yanlış anlama ama allahın verdiği haklar var hastalıkta hamilelikte yaşlılıkta oruç tutmayın diyor sana dr 3 kez kullan demişse 3 kez kullanmalısın yarın bir problem olursa kendini suçlu hissedersin ona göre davran maddi ve manevi bu kadar yıprantı varken herşeyi 2 kez düşünmek lazım bence.
cnm benallah günah yazmasın tutamıyorum oruç hiç tutamadım iğne ilaçtan şimdide kuzularım için...estrofemi iki içiyorum ...on verse 10 içecem vucudum yaglanıyo tenim kötü kokuyo resmen ilaçlar karıştı göbegim popm mosmor ve delik delik ve ben mutluyum..inş bebeklerim tutunacaklarr dogacaklar ve sonra tutacagım ben borçlarımı...mevlam görüyor...
bana günde iki kere demişlerdi sabah akşam ......doktoruna danışmadan kafana göre bişey yapma canım nolur nolmaz
bence bu dönem vücudunun en çok suya ihtiyacı olan dönem..17 saat vücudunu susuz bırakmak bence bebişine şans tanımamak gibi bişey..orucun kazasını yapabilirsin..antibiyotiklerinide sonuna kadar kullamalısınKızlar, transferden sonra estrofemi günde kaç tane kullandınız ya da kullanıyorsunuz? bana günde 3 defa verdi... ama ben transferden 3-5 gün sonra tekrar oruca başlamak istiyorum. bir iftar bir sahur alsam yetmez mi ki?
sevgili arkadaşım dün burda bir arkadaşımızada yazmıştım benim değerim 550 idi ve ben değerim yüksek idrar testindede çift çizgi görürmüyüm diye sadece meraktan idrar testi yapmıştım ve idrar testinde tek çizgiyi gördüğümde şaşırmıştım bazen gebelik vucuda geç yayılıyo ve senin değerin 18 çıkmıştı galiba benim yazıştığım topikte bir arkadaşımız vardı 9 du değeri ve az da olsa artarak devam etti şuanda belkide bebeğini kucağına almak için gün sayıyo eğer erken doğum yapmadıysa sen pozitif ol sadece bebeğine odaklan canım ve hiç bir şeyide düşünme rabbim ol dediyse rabbimin izniyle meleğin seni hiç bırakmaz
kızlar bugün gerçek test günümdü biliyorsunuz 8-9 günlerde hayali çift çizgi görüp umutlandım 10 gunde kan testınde 8.84 gördük ve hamilesin haberini almıştım bugün kü değerim 0.71 değerim artmamış düşmüş hayırlısı böyleymiş 15 yıllık özlem yine bitmedi içimden birşeyle kopup gidiyor sanki asla isyan etmiyorum o 4 günlük hayal güzeldi var olabileceğini düşünmek güzeldi elimi koydugumda sancım oldugunda bu ısaret olmalı demek güzeldi şimdi üzülüyorum ama sanırım gizliden kendimi hazırlanışım negatife 15 yıldır olmuyor zaten dedim niye bu kadar umutlandım ki zamanı değilmiş rabbim zamanı geldiğinde isterse verecek olduracak istemezse oldurmayacak bu bu kadar basit ağlasam sızlansam ne fayda diye düşündüm.Tedaviye 3 ay sonra tekrar başlayacağız uzun bi ara ama doktor öyle uygun gördü kalbim sizlerle dualarım sizlerle ,hepinizin heyacanını paylaştım ben hatayı nerde yaptığımı biliyorum bir daha ki denemede bunu yapmayacağım .Şimdiden herkese rabbim hayırlısını nasip etsin sonuna kadar götürüp kucaklarına almayı nasip etsin o en iyisini ,en doğrusunu bilir rabbim zorlaştırmasın kolaylaştırsın hayırlarla sonuclandırsın