haziran 2013' te tüp bebek yaptıracak anne adaylarımızzzzz

tamamdır bi tane ekliyorum o zaman

bu duayı transferden sonra elimi karnıma koyup okuyodum hep halada yapıyorum
aminnnnnnnn

ekle canım rabbimkabul etsin şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine..
evet o duayı bende çok seviyorum..hz zekerriya evlat sahibi olabilmek için allaha bu şekilde dua etmiş ve rabbimde ona sağlıklı bir çocukla müjdelemiş üstelik karısı kısır kendiside hayatının son demlerinde olacak kadar yaşlıyken..
rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah (amin)

hadi bakalım benimde 3.gun 4 tane kalmıstı embr.hayırlısı olsun canım.

sonucumu yarın alıcam cnm .Ama içim bir tuhaf sanki olumsuz gibi.İnşallah pozitif olur.Buna çok ihtiyacım var.

inşallah hislerinde yanılır ve pozitif sonuç alırsın canım son güne kadar iyi dayanmışsın hakkında hayırlısı inşallah.Bende bugün Emre bey'le görüşmeye gittim acaba rahimde bi sorun mu var histereskopi yaptırayım mı diye sordum şimdilik gerek yok ilk denemelerde özellikle pco hastalarında hormon düzeyleri çok yükseldiği için rahim bebeği kabul etmeyebiliyomuş donmuşlarda şansın daha yüksek olabiliyomuş.

canım transferin ne zaman olacağına embriyolarının durumuna göre karar veriyorlar, bizi arayıp söylemişleri embriyoların durumunu, sayısını ve ben sorduğumda tahmini olarak ne zaman transfer yapılacağını söylediler ama kesin değil demişlerdi. biz sizi arayıp haber vereceğiz demişlerdi. 5. günümüzde saat 10.00 gibi arayıp öğleden sonraya çağırmışlardı... inşalah transferin iyi geçer canım, olumlu haberler alırsın inşallah...

Merhaba kızlar.
Bende bu ay tüp bebeğe başlıyorum.
Önceden aşılama olmuştum tutmadı. Tüp bebeğe geçmeye karar verdim.
canım ben de önceden 3 defa aşılama deneyimi geçirdim ama olmamıştı, tüp bebekle oldu çok şükür, yarın keseyi görmeye gideceğiz. inşallah iyidir bebişimm. darısı başına canımm...

arkadaşlar aşılamada adetin 1. gününden itibaren 14 yada 15 günü aşılamyı yapıyorlardı. Tüp bebekte kaçıncı güne denk geliyor.
canım ben gonal-f kullanmaya adetin 3. günü başlamıştım, yumurta toplama işlemim adetin 14. günü, transferim adetin 19. günü yapıldı canım. tedavin şimdiden hayırlı olsun. olumlu sonuçlanması dileğiyle :)

canım inşallah herşey iyi geçer sen de pozitif sonucu alırsın, bol bol su iç gitmeden önce. benim içtiğim suları yetersiz buldular. sondayla idrar kesemi doldurdular, sondayla sıvı verilmesi daha kötü oluyor... hakkında hayırlısı inşallah canım...

canımmm inşallah herşey yolundadır.içini ferah tut, kötü düşünme. bol bol yat dinlen... moral çok önemli biliyorsun:)

memurum ben, belli olsa 2-3 gün yıllık izin alacağım
canım bence alabiliyorsan en az 1 hafta yıllık izin ya da rapor al, iyice dinlen... ben de transferden sonra 1 hafta rapor almıştım. dinlenmek önemli bence...

amin canım, hayırlı olsun hamileliğin. İnşallah sonuna kadar sağlıklı bir hamilelik ve doğum geçiririz ve inşallah sağlıklı evlatlarımızı kucağımıza alıp analı babalı büyütmek nasip olur hepimize...

transferden sonra kan sulandırıcı iğnelere başlanıyor canım, göbekten kendin yapıyorsun iğneleri yine, bir de kalçanın yukarısına beline doğru yapışkan bantlardan yapıştırıyorlar. haftada 1 değiştiriyorsun onu da, test gününe kadar kullandırdılar bana bu bantları. tabi havalar sıcak olduğu için terlemeden dolayı kalkıyor biz 3-4 güne bir değiştiriyorduk. folbiol kullanmaya devam ediyorsun... bir de progestan tableti fitil şeklinde kullanıyorum ben. ama herkese verilen ilaçlar farklı oluyor tabi...

canım gonal-f i hazırladıktan sonra sanırım 28 gün içinde kullanılmazsa bozuluyordu. bizde 4 kutu almıştık ve ben pko li plduğum için hep düşük dozdan kullandırdı doktorum. son kutumdan sadece 75 ünite kullanmıştım. geri kalanı işimize yarar mı diye sordum hemşireye, "işinize yaramaz" dedi. "isterseniz getirin biz ilacı eksik kalıp, alamayanlar oluyor. hayrınıza veririz" dedi. bende hazırladım tarihi ve kullandığım miktarı kutunun üzerine yazıp transfere gittiğimizde verdim hemşireye canım. yani bir defa hazırlandıktan sonra 28 gün kullanılmazsa bozuluyor diye hatırlıyorum ben. içinde öyle yazıyordu...

yok yok yapmıcam test coğu kişiyi yanıltmış zaten pek hoş tecrübelerim yok.bi yenisi daha eklenmesin :)))

sağol canım inşallah olumlu olur... senin kaç embriyon vardı bilmiyorum ama benim sadece 4 tane olduğu için 5. güne gitmeyi risk almak olarak görmüş olabilirler... yoksa şuan için durumları iyiymiş öyle söylediler.

ben 1 hafta evde yatamam kendimi dinlemekten kafayı yerim, en iyisi işe gelmem....zaten ofiste oturuyorum hepi yorucu olmuyor pek

canım bugün daha 2. gün ya, yarına da o 4 tane sağlıkla kalır mı bilemiyorum...inşallah öyle olur

sen rahat ol kalır hepsi.transfer gunu resminide veriyorlar :) bebikim olursa onu albümün ilk fotoğrafı yapıcam :) o aşamada ben çok rahattım ya valla. :) şu an az bucuk sıkıntılıyım onu da geçiricemmm :))

ne güzel... canım ben sebepsiz infertilite olunca ve hiç hamile kalamayınca bugüne kadar hep acaba döllenme hiç mi olmuyor, bölünmüyor mu kokuları yaşadım. hala endişelenmemin sebebi de o. İnan bana transfer olsun Allah korusun tutmasın, ben öncekine göre daha umutlu olurum, en azından dölleniyorlar derim.

bekleme süreci daha zordur tabi ama sayılı gün geriye bakınca öyle çabuk geçiyor ki...

Kardelen'cim seninde bebişin hayırlı olsun.
Şu mübarek ramazan ayında Allah her isteyene bebek nasip etsin.
Gonal f 450 mi kullandın

embriyoların durumu derken ben de onu demek istemiştim canım sayısına göre yapılıyor sanırım...

bize transferde resmini vermediler ama inşallah yarın keseyi görmeye gittiğimizde görürüz inşallah...

Kardelen'cim seninde bebişin hayırlı olsun.
Şu mübarek ramazan ayında Allah her isteyene bebek nasip etsin.
Gonal f 450 mi kullandın
teşekkür ederim canım, evet Gonal-f 450 kullandım...

negatif görmekten korktuğum için dayandım canım.Ama yarın mecburen kaçamayacağım. Bende de pco var .inşallah hayırlı pozitif sonuç alırız en kısa zamanda.bu arada histereskopi nasıl yapılıyormuş? bilgin var mı?

kızlar hani şu kan iğneleri var ya vurundugum clexane 2000 lik.ilk gün vurundugumda da dün geceki vurdugum yer de kıpkırmızı mericimek kadar kızarıklı var kıpkırmızılık...nedendir olan varmı?

kızlar bugün gerçek test günümdü biliyorsunuz 8-9 günlerde hayali çift çizgi görüp umutlandım 10 gunde kan testınde 8.84 gördük ve hamilesin haberini almıştım bugün kü değerim 0.71 değerim artmamış düşmüş hayırlısı böyleymiş 15 yıllık özlem yine bitmedi içimden birşeyle kopup gidiyor sanki asla isyan etmiyorum o 4 günlük hayal güzeldi var olabileceğini düşünmek güzeldi elimi koydugumda sancım oldugunda bu ısaret olmalı demek güzeldi şimdi üzülüyorum ama sanırım gizliden kendimi hazırlanışım negatife 15 yıldır olmuyor zaten dedim niye bu kadar umutlandım ki zamanı değilmiş rabbim zamanı geldiğinde isterse verecek olduracak istemezse oldurmayacak bu bu kadar basit ağlasam sızlansam ne fayda diye düşündüm.Tedaviye 3 ay sonra tekrar başlayacağız uzun bi ara ama doktor öyle uygun gördü kalbim sizlerle dualarım sizlerle ,hepinizin heyacanını paylaştım ben hatayı nerde yaptığımı biliyorum bir daha ki denemede bunu yapmayacağım .Şimdiden herkese rabbim hayırlısını nasip etsin sonuna kadar götürüp kucaklarına almayı nasip etsin o en iyisini ,en doğrusunu bilir rabbim zorlaştırmasın kolaylaştırsın hayırlarla sonuclandırsın

bugün tüp bebek yapan dr umun dışında gebelik takibimi yapacak doktora gittim. içimiz rahat etsin kesemizi tekrar görelim dedik veee sürpriz 2 tane mercimek.... çooook tuhaf bir duygu bu. allahım tüm dileyenlere ver inşallah.....kendi drum tek embriyo transfer ettiğini sölemişti ama 2 tane işte......allahım çok şükür.

boyları 1.5 cm olmuş.

kızlar hani şu kan iğneleri var ya vurundugum clexane 2000 lik.ilk gün vurundugumda da dün geceki vurdugum yer de kıpkırmızı mericimek kadar kızarıklı var kıpkırmızılık...nedendir olan varmı?

canım korkma benimkilerin bazıları mosmor. olabiliyor.

cnm 38 de kalmıştık en son ben 1 tne daha okudum

cnm jel yapıyor sıkıntıyı sen bolca yat dinlen kötü bişey yok bak kesen yerinde korkma allaha emanet ol

cnm ne diceğimi bileiorum..çok üzüldümrabbim sana sabır ve güç versin kaçındı denemendi???daha ön ce hiç gebelik yaşadınmı yoksa hiç mi pozitifi görmein??hatamı biliorum demişsin hangi konuda hata ettiğini düşünüyorsun cnm???pes etme olacak şimdi olmadı belki ama 3 ay sonra olacak rabbimin izniyle inşallah

lütfen umutsuzluğa kapılma. bende diyodum ben anne olamam herkesin olur benim olmaz ama rabbim ne günler gösteriyor.inşallah en kısa zamanda meleğin seninle olur canım....

ebruli nedesek boş biliyorum mevlam sana sabır versin....üç ay dinlen inş tekrardan vücüdun dinlensinki meleklerine hazır olsun inş...

flufem maşallah....tek embriyo koyulup ikimi oldu...
mevlam senide bebişlerinide korusun inş..darısı bizlere inş

ve benim iğnelerin ikiside böyle sanki kan ölmesi gibi oldu yerleri...anlayamıyorz ya

canım ya yazını okuyunca korktum valla:26::26::26:
Allah korusun, kese de görünmüş inşallah bundan sonra bi sıkıntı yaşamazsın canm.
kendine dikkat et

cnm ne diceğimi bileiorum..çok üzüldümrabbim sana sabır ve güç versin kaçındı denemendi???daha ön ce hiç gebelik yaşadınmı yoksa hiç mi pozitifi görmein??hatamı biliorum demişsin hangi konuda hata ettiğini düşünüyorsun cnm???pes etme olacak şimdi olmadı belki ama 3 ay sonra olacak rabbimin izniyle inşallah[/QUOTE]

cnm benım ilk denememdi bu bunada şükür dedik tek yumurta elde edebildik çünkü onada şükür dedim buda benim için büyük bir olay 15 yılda hiç gebelik yaşamadım hamilesin kelimesini ilk defa duymuştum hiç pozitifi görmedim bu ilkdi hatam büyük 25 yıllık sigara tiryakisiyim yumurta oluşmamasının sebebi bu zaten bıraktım transferden sonra pozitifi gördüm bi rahatlama geldi en büyük yalnışım bu oldu içtim hep içtim hem af diledim ama baştan hatam buydu benım kafamın almadığı tek konu en büyük zayıflığım bu işte hiç pes etmedim tekrar deneyeceğim ama bu sefer sigarasız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…