- 4 Aralık 2012
- 674
- 54
-
- Konu Sahibi superisi_21
- #6.241
tamamdır bi tane ekliyorum o zaman
bu duayı transferden sonra elimi karnıma koyup okuyodum hep halada yapıyorum
aminnnnnnnn
kızlar eşim hastaneyle konuşmuş.. benim 5 sıpadan 4 tanesi sağlıklı bölünmüş. yarın transfer etmeye karar vermişler
eşim neden 5. güne beklemiyoruz diye sormuş. embriyolog da, eşinizin ilk denemsi, yaşı çok değil ve elimizde sadece 4 tane embriyo var. 5. güne gitmek risk almak olur, buna gerek yok demiş. Embriyolar bazen 3. günden sonra rahim ortamını arıyorlar, laboratuvar riskli oluyor demiş. Genelde ilk denemesi ve yaşı genç olanlara 3. gün transfer yaparız demiş... ayy çok heyecanlıyım...inşallah yarına kadar sağlıkla bölünür bebişlerim
sonucumu yarın alıcam cnm .Ama içim bir tuhaf sanki olumsuz gibi.İnşallah pozitif olur.Buna çok ihtiyacım var.
hadi bakalım benimde 3.gun 4 tane kalmıstı embr.hayırlısı olsun canım.
Günaydın kızlar, birşey soracağım size.
Benim pazartesi opum olmuştu ya, 6 yumurta toplanmıştı. Dün aradığımızda embriyolog 5 tanesinin döllendiğini şimdi bölünmelerini beklediklerini söylemişti. Bugün öğlen yine arayacağız, inşallah sağlıkla gelişiyorlardır. Transferin ne zaman olacağı bugün mü belli olur? Yarın 3. gün olacak... 3. gün veya 5. gün olmasına bugün mü karar verecekler? Sizlerin nasıl olmuştu?
canım transferin ne zaman olacağına embriyolarının durumuna göre karar veriyorlar, bizi arayıp söylemişleri embriyoların durumunu, sayısını ve ben sorduğumda tahmini olarak ne zaman transfer yapılacağını söylediler ama kesin değil demişlerdi. biz sizi arayıp haber vereceğiz demişlerdi. 5. günümüzde saat 10.00 gibi arayıp öğleden sonraya çağırmışlardı... inşalah transferin iyi geçer canım, olumlu haberler alırsın inşallah...kızlar eşim hastaneyle konuşmuş.. benim 5 sıpadan 4 tanesi sağlıklı bölünmüş. yarın transfer etmeye karar vermişler
eşim neden 5. güne beklemiyoruz diye sormuş. embriyolog da, eşinizin ilk denemsi, yaşı çok değil ve elimizde sadece 4 tane embriyo var. 5. güne gitmek risk almak olur, buna gerek yok demiş. Embriyolar bazen 3. günden sonra rahim ortamını arıyorlar, laboratuvar riskli oluyor demiş. Genelde ilk denemesi ve yaşı genç olanlara 3. gün transfer yaparız demiş... ayy çok heyecanlıyım...inşallah yarına kadar sağlıkla bölünür bebişlerim
canım ben de önceden 3 defa aşılama deneyimi geçirdim ama olmamıştı, tüp bebekle oldu çok şükür, yarın keseyi görmeye gideceğiz. inşallah iyidir bebişimm. darısı başına canımm...Merhaba kızlar.
Bende bu ay tüp bebeğe başlıyorum.
Önceden aşılama olmuştum tutmadı. Tüp bebeğe geçmeye karar verdim.
canım ben gonal-f kullanmaya adetin 3. günü başlamıştım, yumurta toplama işlemim adetin 14. günü, transferim adetin 19. günü yapıldı canım. tedavin şimdiden hayırlı olsun. olumlu sonuçlanması dileğiyle :)arkadaşlar aşılamada adetin 1. gününden itibaren 14 yada 15 günü aşılamyı yapıyorlardı. Tüp bebekte kaçıncı güne denk geliyor.
canım inşallah herşey iyi geçer sen de pozitif sonucu alırsın, bol bol su iç gitmeden önce. benim içtiğim suları yetersiz buldular. sondayla idrar kesemi doldurdular, sondayla sıvı verilmesi daha kötü oluyor... hakkında hayırlısı inşallah canım...Günaydın kızlar:)
Tedaviye yeni başlayan arkadaşlar hayırlı olsun Rabbim tez zamanda hepimizin bebişlerini bağışlasın inşallah. Beni de biraz önce merkezden aradılar pazartesi opu olmuştum 18 yumurtam toplanmış 14 ü döllenmişti.Bugünde 14 ü normal gelişimlerine devam ediyormuş yarın transfere çağırdılar saat 10:30'da transferim oalacak inşallah.Kaliteleri hakkında ve dondurma işlemi hakkında yarın bilgi vereceklermiş.Benim gittiğim merkezde tek embriyo transfer ediyorlar.İlk denememiz kızlar dua edin lütfen çoook heyecanlıyım.
canımmm inşallah herşey yolundadır.içini ferah tut, kötü düşünme. bol bol yat dinlen... moral çok önemli biliyorsun:)arkadaşlar biliyosunuz kanamalarm olmuş sonra durmuştu
dün yine oldu bu kez kahverengi ve tuvalette bi parça gibianlamadım çok
bişi düştü sonra biraz çamur gibi bi akıntım oldu
tamm dedim bu iş
sabah hemen dr a gittik hcg testi istedi ve ultrasondan baktı
vee kese görndü eğer hcg desteklerse bu görüntüyü sorun yok demektir dedi
ama tehlike yine de devam ediyor diye de ekedi
işte böyle ne olacak bilemiyorum
kadere teslim olmak lazım ve ben de öyle yapıyorum rabbime havale ediyorm
umarım siğzlerde işler yolundadır
canım bence alabiliyorsan en az 1 hafta yıllık izin ya da rapor al, iyice dinlen... ben de transferden sonra 1 hafta rapor almıştım. dinlenmek önemli bence...memurum ben, belli olsa 2-3 gün yıllık izin alacağım
amin canım, hayırlı olsun hamileliğin. İnşallah sonuna kadar sağlıklı bir hamilelik ve doğum geçiririz ve inşallah sağlıklı evlatlarımızı kucağımıza alıp analı babalı büyütmek nasip olur hepimize...Herkese merhaba.bende tup bebek yontemiyile hamile kaldım.haziranın 17 sinde transfer yapıldı ve simdi 1,5 aylık hamileyim.daha ilk denemem allahıma sukurler olsun ki ilkinden tuttu.tüplerim tıkalıydı ve dıs gebelik olusmustu bu nedenle tupler alınmıstı ve tup bebege gittik.tabi doktorum da cok cok iyidı.herkese hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin Allahım.
transferden sonra kan sulandırıcı iğnelere başlanıyor canım, göbekten kendin yapıyorsun iğneleri yine, bir de kalçanın yukarısına beline doğru yapışkan bantlardan yapıştırıyorlar. haftada 1 değiştiriyorsun onu da, test gününe kadar kullandırdılar bana bu bantları. tabi havalar sıcak olduğu için terlemeden dolayı kalkıyor biz 3-4 güne bir değiştiriyorduk. folbiol kullanmaya devam ediyorsun... bir de progestan tableti fitil şeklinde kullanıyorum ben. ama herkese verilen ilaçlar farklı oluyor tabi...Hayırlı haberleri bekleyenlere Mevlam yardım etsin inşallah güzel haberler alırlar,negatif sonuç alanlara Allah'ım sabır versin gerçekten dayanma gücü ve ferahlık versin kalplerine.. Ben size şunu sorucam heyecanım yaşayacaklarım sürekli aklımda ve biri benimle konuşsun çevremde akraba eş dost bilmiyor sadece iş arkadaşlarım biliyor ama tecrübeli insanların anlatımına ihtiyacım var bugün benim iğnede 2.günüm sürecim nasıl ilerleyecek.. transferim gerçekleşirse iğne ilaç kullanmaya devam edecekmiyim.. burası olmasa konuşacak yerim yok.
canım gonal-f i hazırladıktan sonra sanırım 28 gün içinde kullanılmazsa bozuluyordu. bizde 4 kutu almıştık ve ben pko li plduğum için hep düşük dozdan kullandırdı doktorum. son kutumdan sadece 75 ünite kullanmıştım. geri kalanı işimize yarar mı diye sordum hemşireye, "işinize yaramaz" dedi. "isterseniz getirin biz ilacı eksik kalıp, alamayanlar oluyor. hayrınıza veririz" dedi. bende hazırladım tarihi ve kullandığım miktarı kutunun üzerine yazıp transfere gittiğimizde verdim hemşireye canım. yani bir defa hazırlandıktan sonra 28 gün kullanılmazsa bozuluyor diye hatırlıyorum ben. içinde öyle yazıyordu...Hayır canım neden sıkılayım bir birimize yardımcı olmak için burdayız.
Canım ilk deneme olduğu için tek embriyo transfer edecekler heralde raporlu yaptırdığımız için 2. inci embriyoyu transfer etmiyorlar.Ama ben yarın doktorumla tekrar pazarlık yapmayı düşünüyorum:))))
Gonal-f kullandım canım.Bir kutuyu üç gün kullandım.toplamda 4 kutu aldık ama bir tanesini bir kere kullandım ve kalanı dolapta bekliyor.Umarım bir daha kullanmama gerek kalmaz.Bir de 4. günden sonra cetrotide kullandım yumurtalar erken çatlaması diye.Çünkü bir aşılamam iptal edilmişti erken çatlamaya başladığı için.
bana 3. gün embriyosu transfer edildi transferden bi gün önce haber verdiler
canım sen gönlünü ferah tut benimde sebepsiz infertilite ve ilk denemeydi şimdi çok şükür ikiz bebek bekliyorum
canım daha yeni gördüm çok geçmiş olsun aalahım bebeğini sana bağışlasın değerin gayet güzel yükselmiş sorun yok......yinede çok dikkatli ol canım
canım hayırlı olsun tedavin inşallah olumlu sonuçlanırbizler normal yolla hamile kalmadığımızdan tabi bebeğin tutunmasını kolaylaştırmak için iğne ilaç verecekler
canım idrar testi yapmak için çok erken sık dişini biraz daha
fena bunalıma bağlamışsın canım yaaaaa oyalanacak bişeyler bulman lazım acilen
canım transferin ne zaman olacağına embriyolarının durumuna göre karar veriyorlar, bizi arayıp söylemişleri embriyoların durumunu, sayısını ve ben sorduğumda tahmini olarak ne zaman transfer yapılacağını söylediler ama kesin değil demişlerdi. biz sizi arayıp haber vereceğiz demişlerdi. 5. günümüzde saat 10.00 gibi arayıp öğleden sonraya çağırmışlardı... inşalah transferin iyi geçer canım, olumlu haberler alırsın inşallah...
...
canım bugün daha 2. gün ya, yarına da o 4 tane sağlıkla kalır mı bilemiyorum...inşallah öyle olur
sen rahat ol kalır hepsi.transfer gunu resminide veriyorlar :) bebikim olursa onu albümün ilk fotoğrafı yapıcam :) o aşamada ben çok rahattım ya valla. :) şu an az bucuk sıkıntılıyım onu da geçiricemmm :))
embriyoların durumu derken ben de onu demek istemiştim canım sayısına göre yapılıyor sanırım...sağol canım inşallah olumlu olur... senin kaç embriyon vardı bilmiyorum ama benim sadece 4 tane olduğu için 5. güne gitmeyi risk almak olarak görmüş olabilirler... yoksa şuan için durumları iyiymiş öyle söylediler.
ben 1 hafta evde yatamam kendimi dinlemekten kafayı yerim, en iyisi işe gelmem....zaten ofiste oturuyorum hepi yorucu olmuyor pek
bize transferde resmini vermediler ama inşallah yarın keseyi görmeye gittiğimizde görürüz inşallah...sen rahat ol kalır hepsi.transfer gunu resminide veriyorlar :) bebikim olursa onu albümün ilk fotoğrafı yapıcam :) o aşamada ben çok rahattım ya valla. :) şu an az bucuk sıkıntılıyım onu da geçiricemmm :))
teşekkür ederim canım, evet Gonal-f 450 kullandım...Kardelen'cim seninde bebişin hayırlı olsun.
Şu mübarek ramazan ayında Allah her isteyene bebek nasip etsin.
Gonal f 450 mi kullandın
inşallah hislerinde yanılır ve pozitif sonuç alırsın canım son güne kadar iyi dayanmışsın hakkında hayırlısı inşallah.Bende bugün Emre bey'le görüşmeye gittim acaba rahimde bi sorun mu var histereskopi yaptırayım mı diye sordum şimdilik gerek yok ilk denemelerde özellikle pco hastalarında hormon düzeyleri çok yükseldiği için rahim bebeği kabul etmeyebiliyomuş donmuşlarda şansın daha yüksek olabiliyomuş.
kızlar hani şu kan iğneleri var ya vurundugum clexane 2000 lik.ilk gün vurundugumda da dün geceki vurdugum yer de kıpkırmızı mericimek kadar kızarıklı var kıpkırmızılık...nedendir olan varmı?
allahım bu güzel günler yüzü suyu hürmetine birbirimiz için yaptığımız yürekten dualarımızı kabul etsin amiinnnnnnnn:26::26::26::26:
1- nurdanur_______3 okudu
2-mıraclevalerıe__________2 okudu
3-1demetumut_______2 okudu
4-mavera19_________1 okudu
5-sevilimmm_______2 okudu
6-zumrutline________5 okudu
7-gzde87__________1 okudu
8-kardelen_27_________1 okudu
9-flufem_________
10-destina38__________1 okudu
11-elifyesiller___________
12-ebruli_3576__________1 okudu
13-tuanamasal_________1 okudu
14-pixes28__________6 okudu
kızlar 26 yasin oldu bilginize
arkadaşlar biliyosunuz kanamalarm olmuş sonra durmuştu
tamm dedim bu iş
allahım bu güzel günler yüzü suyu hürmetine birbirimiz için yaptığımız yürekten dualarımızı kabul etsin amiinnnnnnnn:26::26::26::26:
1- nurdanur_______3 okudu
2-mıraclevalerıe__________2 okudu
3-1demetumut_______3 okudu
4-mavera19_________1 okudu
5-sevilimmm_______2 okudu
6-zumrutline________5 okudu
7-gzde87__________3 okudu
8-kardelen_27_________1 okudu
9-flufem_________2 okudu
10-destina38__________1 okudu
11-elifyesiller___________
12-ebruli_3576__________1 okudu
13-tuanamasal_________1 okudu
14-pixes28__________10 okudu
kızlar 35 yasin oldu bilginize:34
cnm ne diceğimi bileiorum..çok üzüldümkızlar bugün gerçek test günümdü biliyorsunuz 8-9 günlerde hayali çift çizgi görüp umutlandım 10 gunde kan testınde 8.84 gördük ve hamilesin haberini almıştım bugün kü değerim 0.71 değerim artmamış düşmüş hayırlısı böyleymiş 15 yıllık özlem yine bitmedi içimden birşeyle kopup gidiyor sanki asla isyan etmiyorum o 4 günlük hayal güzeldi var olabileceğini düşünmek güzeldi elimi koydugumda sancım oldugunda bu ısaret olmalı demek güzeldi şimdi üzülüyorum ama sanırım gizliden kendimi hazırlanışım negatife 15 yıldır olmuyor zaten dedim niye bu kadar umutlandım ki zamanı değilmiş rabbim zamanı geldiğinde isterse verecek olduracak istemezse oldurmayacak bu bu kadar basit ağlasam sızlansam ne fayda diye düşündüm.Tedaviye 3 ay sonra tekrar başlayacağız uzun bi ara ama doktor öyle uygun gördü kalbim sizlerle dualarım sizlerle ,hepinizin heyacanını paylaştım ben hatayı nerde yaptığımı biliyorum bir daha ki denemede bunu yapmayacağım .Şimdiden herkese rabbim hayırlısını nasip etsin sonuna kadar götürüp kucaklarına almayı nasip etsin o en iyisini ,en doğrusunu bilir rabbim zorlaştırmasın kolaylaştırsın hayırlarla sonuclandırsın
kızlar bugün gerçek test günümdü biliyorsunuz 8-9 günlerde hayali çift çizgi görüp umutlandım 10 gunde kan testınde 8.84 gördük ve hamilesin haberini almıştım bugün kü değerim 0.71 değerim artmamış düşmüş hayırlısı böyleymiş 15 yıllık özlem yine bitmedi içimden birşeyle kopup gidiyor sanki asla isyan etmiyorum o 4 günlük hayal güzeldi var olabileceğini düşünmek güzeldi elimi koydugumda sancım oldugunda bu ısaret olmalı demek güzeldi şimdi üzülüyorum ama sanırım gizliden kendimi hazırlanışım negatife 15 yıldır olmuyor zaten dedim niye bu kadar umutlandım ki zamanı değilmiş rabbim zamanı geldiğinde isterse verecek olduracak istemezse oldurmayacak bu bu kadar basit ağlasam sızlansam ne fayda diye düşündüm.Tedaviye 3 ay sonra tekrar başlayacağız uzun bi ara ama doktor öyle uygun gördü kalbim sizlerle dualarım sizlerle ,hepinizin heyacanını paylaştım ben hatayı nerde yaptığımı biliyorum bir daha ki denemede bunu yapmayacağım .Şimdiden herkese rabbim hayırlısını nasip etsin sonuna kadar götürüp kucaklarına almayı nasip etsin o en iyisini ,en doğrusunu bilir rabbim zorlaştırmasın kolaylaştırsın hayırlarla sonuclandırsın
arkadaşlar biliyosunuz kanamalarm olmuş sonra durmuştu
tamm dedim bu iş