- 24 Aralık 2012
- 1.289
- 47
-
- Konu Sahibi superisi_21
- #6.221
gerçekten aklında kaldığım için çok teşekür ederim canımmm ... bitarafım yap diyor bi tarafım yapma diyor büyük bi ihtimal yapmıyacagım cnm ... dün yine kendimi tutamadım idrar testi yaptım 2. çizgi çıkmadı.. demek ki artmamış..kendimi mutlu etemeye çaılıyorum iyyi düşünüyorum ... ne zormuş zor çok zor ALLAHIM yardım et.. yerde mi geziyorum gökte mi bilmiyorummm artık neyse sonuç bi öğrenseydimmm bilmiyorumm artık aklım durdu ... yaradana sığınıyorummm hayırlısını istiyrummm
canım maşallah kuzucuklarakaç transfer yapacaklarını söyledilermi ??????
kızlar hani şu kan iğneleri var ya vurundugum clexane 2000 lik.ilk gün vurundugumda çok bişe olmadı ama dün geceki vurdugum yer de kıpkırmızı mericimek kadar kızarıklı var kıpkırmızılık...nedendir
allahım bu güzel günler yüzü suyu hürmetine birbirimiz için yaptığımız yürekten dualarımızı kabul etsin amiinnnnnnnn:26::26::26::26:
1- nurdanur_______3 okudu
2-mıraclevalerıe__________2 okudu
3-1demetumut_______3 okudu
4-mavera19_________1 okudu
5-sevilimmm_______2 okudu
6-zumrutline________5 okudu
7-gzde87__________3 okudu
8-kardelen_27_________1 okudu
9-flufem_________2 okudu
10-destina38__________1 okudu
11-elifyesiller___________
12-ebruli_3576__________1 okudu
13-tuanamasal_________1 okudu
14-pixes28__________10 okudu
kızlar 35 yasin oldu bilginize:34
Embriyolog eşime telefonda 1 tane demiş, yarın diğerlerinin durumuna göre belki dondurma konuşulabilirmiş. Ama doktorumla tedavinin sonlarına doğru şaka yollu muhabbet ederken, sana iki tane koyarız 8-9 ay işe gitmezsin doğunca demişti gülmüştükbilemiyorum ne olacak... ben ikizden korkuyorum ama Rabbim biliyor. Hayırlısı olsun o yüzden
yok canım olurmu okumak isteyen herkes okuyosadece hamilelermi okuyo yasin eğer hamile olmayanlarda okuyosa bende okurum arkadaşlar yeterki dualarımız yerine ulaşsın..
yok canım olurmu okumak isteyen herkes okuyo
aminnnn canım aminnnnnnnnn:26::26:
kızlar eşim hastaneyle konuşmuş.. benim 5 sıpadan 4 tanesi sağlıklı bölünmüş. yarın transfer etmeye karar vermişler
eşim neden 5. güne beklemiyoruz diye sormuş. embriyolog da, eşinizin ilk denemsi, yaşı çok değil ve elimizde sadece 4 tane embriyo var. 5. güne gitmek risk almak olur, buna gerek yok demiş. Embriyolar bazen 3. günden sonra rahim ortamını arıyorlar, laboratuvar riskli oluyor demiş. Genelde ilk denemesi ve yaşı genç olanlara 3. gün transfer yaparız demiş... ayy çok heyecanlıyım...inşallah yarına kadar sağlıkla bölünür bebişlerim
Papatyacım çok sağol canım sağlıkla tamamına ereriz inşallah. Bemim de dün kırmızıydı bugün kahverengi kesilir inşallah bugün. Senin 2 gün mü sürdü bu durumda miktarı neydi
Hayır canım neden sıkılayım bir birimize yardımcı olmak için burdayız.
Canım ilk deneme olduğu için tek embriyo transfer edecekler heralde raporlu yaptırdığımız için 2. inci embriyoyu transfer etmiyorlar.Ama ben yarın doktorumla tekrar pazarlık yapmayı düşünüyorum:))))
Gonal-f kullandım canım.Bir kutuyu üç gün kullandım.toplamda 4 kutu aldık ama bir tanesini bir kere kullandım ve kalanı dolapta bekliyor.Umarım bir daha kullanmama gerek kalmaz.Bir de 4. günden sonra cetrotide kullandım yumurtalar erken çatlaması diye.Çünkü bir aşılamam iptal edilmişti erken çatlamaya başladığı için.
sadece hamilelermi okuyo yasin eğer hamile olmayanlarda okuyosa bende okurum arkadaşlar yeterki dualarımız yerine ulaşsın..
tamamdır bi tane ekliyorum o zamantamam namazdan sonra bende okuycam inşallah.. okuyunca haber veririm.. rabbi heblimin ledunke zürriyeten tayiben inneke semiud dua (amin)
Canım bize de tek transfer yapacaklar biz de ısrarla 2 diyoruz ama doktorum kabul etmiyo:)))) Biz 2 embriyoda şans daha yüksek olur die düşünüyoruz ama kısmetimizde varsa Rabbim tek embriyo ile de nasip eder.Transferin kaçta yapılacakmış peki?
canım yine peşpeşe gidioruz ohh çok şükür olsunlar bölünsünlerde gelsinler sana çokk şükür....hadi bakalım al gel melegini canım:) yazdıgın yazı benide rahatlattı inş benimkide o yüzden üçüncü gün transferidir...inş..
tamamdır bi tane ekliyorum o zaman
bu duayı transferden sonra elimi karnıma koyup okuyodum hep halada yapıyorum
aminnnnnnnn