- 6 Haziran 2013
- 1.519
- 0
-
- Konu Sahibi superisi_21
- #6.181
inşallah...
canım hiç kalbini ikileme bunları düşünüp... genelde yapılan 3. gün transferi buradan bildiğim kadarıyla. 3. gün transferiyle ikizlere hamile olanlar var aramızda hattasen iyi düşün iyi olsun... sonuçta orada uzman bir ekip var, emin ol bizden iyisini biliyorlardır
inşallah...
canım hiç kalbini ikileme bunları düşünüp... genelde yapılan 3. gün transferi buradan bildiğim kadarıyla. 3. gün transferiyle ikizlere hamile olanlar var aramızda hattasen iyi düşün iyi olsun... sonuçta orada uzman bir ekip var, emin ol bizden iyisini biliyorlardır
arkadaşlar biliyosunuz kanamalarm olmuş sonra durmuştu
dün yine oldu bu kez kahverengi ve tuvalette bi parça gibianlamadım çok
bişi düştü sonra biraz çamur gibi bi akıntım oldu
tamm dedim bu iş
sabah hemen dr a gittik hcg testi istedi ve ultrasondan baktı
vee kese görndü eğer hcg desteklerse bu görüntüyü sorun yok demektir dedi
ama tehlike yine de devam ediyor diye de ekedi
işte böyle ne olacak bilemiyorum
kadere teslim olmak lazım ve ben de öyle yapıyorum rabbime havale ediyorm
umarım siğzlerde işler yolundadır
günaydın herkese
tamm dedim bu iş
50 yumurta mııııaman yarabbi sonucun bu sefer pozitif olmasına çok sevindim benim gittiğim merkez çok kalabalık, onlar hastayı aramıyor biz arıyoruz... bakalım bana ne diyecekler
hımm eğer bugün de işler yolunda giderse yarın 3. gün olacak... ya ben çalışıyorum, yarın sabahtan arayıp hadi gel derlerse ha diyince gidemem kinasıl yapsam acaba...
hadi yaa, bana embriyoların gelişimine göre haber vereceğiz dediler...baştan bir gün söylemediler yani
3. gün transferi ne demek
çok soru soruyorum ama kusura bakmayın kızlar
tamm dedim bu iş
3. gün transferi ne demek
çok soru soruyorum ama kusura bakmayın kızlar
Haklısın canım ama ilk deneme olunca insan tedirgin oluyor bir de sebepsiz infertilite olduğu için daha da tedirgin oluyorum.
Canim yaa sende is onemli mi?nerde calisiyosun bakim sen??hayir insan stres olur izin alma cabasindan
pazartesi 16.gün 1632
bugün 18.gün 2560
sizce bu sonuç keseyi destekliyo mu
Canım yumurta toplama işleminden sonra yumurtaların döllenip transfer edileceği güne kadar geçen süre:)))
canım üzülme, kıpkırmızı kan olmadıkça lekelenmeler normal karşılanıyor. hoş kırmızı kanaması bile olup gebeliği sağlıklı devam edenler var...nedense tüp bebekte daha çok oluyor lekelenmeler, kanamalar...endişelenmen normal ama kese sağlıklı göründüğüne göre birşey olmayacak inşallah
sağol canm bu şekilde devam edenler var ev t
bakalım bizim kısmetimizde ne var
pazartesi 16.gün 1632
bugün 18.gün 2560
pazartesi 16.gün 1632
bugün 18.gün 2560
bu konuda inan bilgim yok canım...iki kat falan diyorlar ama, ne derece doğru ya da güvenilir bilemiyorum..
aynı yerde mi ölçtürdün ikisini de?
Canim kesen kac mm ucinde yolk sac denilen halka gorundu mu?benim 2.dogal gebeligimde degerim 4000kusurdu sadece kese vardi mesela ve bebege ait bi olgu gorebilmeluydik demislerdi zaten 2gune kanamam baslamisti.bi de parca geldi diyosunya onu suya tut eriyip giderse kan puhtisidir.yoksa et boyle anlayabilursin.merak etme bence hersey yoluna girecek.:))
canım çok üzüldüm yaaainşallah bir sorun oluşturmaz.allah evladını korusun cnm.
zaten hamile kalmakla başlıyormuş işin aslı....bende çok gerginim bugün tüp bebek dr. başka bir kadın d. uzmanına gidicem.içim rahat etmiyor
O çamur gibi akıntı kullandığımız jel ya da kapsülün birikmesinde dolayı oluyor inşallah sorun olmadan atlatırsın canım,
Benim de hafif de olsa kahverengi peçeteye geliyo bu 4. Gün Allah sağlıkla tamamına erdirsin Amin