haziran 2013' te tüp bebek yaptıracak anne adaylarımızzzzz

3. gün transferi ne demek
çok soru soruyorum ama kusura bakmayın kızlar

Haklısın canım ama ilk deneme olunca insan tedirgin oluyor bir de sebepsiz infertilite olduğu için daha da tedirgin oluyorum.

canım çok üzüldüm yaaa inşallah bir sorun oluşturmaz.allah evladını korusun cnm.
zaten hamile kalmakla başlıyormuş işin aslı....bende çok gerginim bugün tüp bebek dr. başka bir kadın d. uzmanına gidicem.içim rahat etmiyor

O çamur gibi akıntı kullandığımız jel ya da kapsülün birikmesinde dolayı oluyor inşallah sorun olmadan atlatırsın canım,
Benim de hafif de olsa kahverengi peçeteye geliyo bu 4. Gün Allah sağlıkla tamamına erdirsin Amin

Canim yaa sende is onemli mi?nerde calisiyosun bakim sen??hayir insan stres olur izin alma cabasindan

canım üzülme, kıpkırmızı kan olmadıkça lekelenmeler normal karşılanıyor. hoş kırmızı kanaması bile olup gebeliği sağlıklı devam edenler var...nedense tüp bebekte daha çok oluyor lekelenmeler, kanamalar...endişelenmen normal ama kese sağlıklı göründüğüne göre birşey olmayacak inşallah

3. gün transferi ne demek
çok soru soruyorum ama kusura bakmayın kızlar

yumurta toplandığı gün 0 kabul ediliyor, sonraki gün 1den saymaya başlıyorsun, 3. gün embriyo yerleştirilirse bu 3. gün embriyosu transferi olmuş oluyor

Haklısın canım ama ilk deneme olunca insan tedirgin oluyor bir de sebepsiz infertilite olduğu için daha da tedirgin oluyorum.

bizim de ilk deneme, bizim de sebepsiz, tedirginliğini çok iyi anlıyorum...

Canim yaa sende is onemli mi?nerde calisiyosun bakim sen??hayir insan stres olur izin alma cabasindan

memurum ben, belli olsa 2-3 gün yıllık izin alacağım

pixes'cim maşallah 18 yumurta çok iyi. Baskı oluşmadı ağrı vs. benim öncekilerde 5 yumurtam oluşmuştu baya baskı uyguluyordu rahmime.
İnşallah transferin olumlu sonuç verir canım.

pazartesi 16.gün 1632
bugün 18.gün 2560
sizce bu sonuç keseyi destekliyo mu

Canim kesen kac mm ucinde yolk sac denilen halka gorundu mu?benim 2.dogal gebeligimde degerim 4000kusurdu sadece kese vardi mesela ve bebege ait bi olgu gorebilmeluydik demislerdi zaten 2gune kanamam baslamisti.bi de parca geldi diyosunya onu suya tut eriyip giderse kan puhtisidir.yoksa et boyle anlayabilursin.merak etme bence hersey yoluna girecek.:))

Herkese merhaba.bende tup bebek yontemiyile hamile kaldım.haziranın 17 sinde transfer yapıldı ve simdi 1,5 aylık hamileyim.daha ilk denemem allahıma sukurler olsun ki ilkinden tuttu.tüplerim tıkalıydı ve dıs gebelik olusmustu bu nedenle tupler alınmıstı ve tup bebege gittik.tabi doktorum da cok cok iyidı.herkese hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin Allahım.

canm 4 mm dedi dr keseyi ben de net gördüm bugün
işte değer de 2560
yaa o parçayı elleyemden gitti
merkeze haber verdim aramalarını bekliyorum

amin canm sağol bugün 5.testimi verdim yani pozştşfş alınca da iş bitmiyo evt

ben de jel kullanıyorum evt hiç böyle düşünmemiştm canm
ama beni düşündüren o parça
mesela şuan yok lekelenmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…