haziran 2013' te tüp bebek yaptıracak anne adaylarımızzzzz

amin canm sağol bugün 5.testimi verdim yani pozştşfş alınca da iş bitmiyo evt

ben de jel kullanıyorum evt hiç böyle düşünmemiştm canm
ama beni düşündüren o parça
mesela şuan yok lekelenmem

zinnur o parça dediğin rengi değişen jel tortusu olmasın? benden de o birikimlerden top top geldi bir kaç kere ama benm kanamam olmadığı için rengi beyazdı.

Gunaydinnn :) bugun kan tahlili yapacak misin?cok merak ediyorum vee mutlu son olmasini yueekten istiyorum canim:)

gerçekten aklında kaldığım için çok teşekür ederim canımmm ... bitarafım yap diyor bi tarafım yapma diyor büyük bi ihtimal yapmıyacagım cnm ... dün yine kendimi tutamadım idrar testi yaptım 2. çizgi çıkmadı.. demek ki artmamış :KK14:..kendimi mutlu etemeye çaılıyorum iyyi düşünüyorum ... ne zormuş zor çok zor ALLAHIM yardım et.. yerde mi geziyorum gökte mi bilmiyorummm artık neyse sonuç bi öğrenseydimmm bilmiyorumm artık aklım durdu ... yaradana sığınıyorummm hayırlısını istiyrummm:KK50::KK50:

gerçekten aklında kaldığım için çok teşekür ederim canımmm ... bitarafım yap diyor bi tarafım yapma diyor büyük bi ihtimal yapmıyacagım cnm ... dün yine kendimi tutamadım idrar testi yaptım 2. çizgi çıkmadı.. demek ki artmamış :KK14:..kendimi mutlu etemeye çaılıyorum iyyi düşünüyorum ... ne zormuş zor çok zor ALLAHIM yardım et.. yerde mi geziyorum gökte mi bilmiyorummm artık neyse sonuç bi öğrenseydimmm bilmiyorumm artık aklım durdu ... yaradana sığınıyorummm hayırlısını istiyrummm:KK50::KK50:
Suan kacinci gunundesin peki?doktoru dinlemk en iyisi.kendini oyalayabiluyosan ne mutlu sana.zaman her seyin ilaci cumaya da az kaldi.

Hayırlı haberleri bekleyenlere Mevlam yardım etsin inşallah güzel haberler alırlar,negatif sonuç alanlara Allah'ım sabır versin gerçekten dayanma gücü ve ferahlık versin kalplerine.. Ben size şunu sorucam heyecanım yaşayacaklarım sürekli aklımda ve biri benimle konuşsun çevremde akraba eş dost bilmiyor sadece iş arkadaşlarım biliyor ama tecrübeli insanların anlatımına ihtiyacım var bugün benim iğnede 2.günüm sürecim nasıl ilerleyecek.. transferim gerçekleşirse iğne ilaç kullanmaya devam edecekmiyim.. burası olmasa konuşacak yerim yok.

Suan kacinci gunundesin peki?doktoru dinlemk en iyisi.kendini oyalayabiluyosan ne mutlu sana.zaman her seyin ilaci cumaya da az kaldi.

hayırlısı bakalım 13. günüm cnm oyalamaya çalışıyorum uykusuz geceler dolu dolu gözler :KK50:.artık yapacak bir şey yok cumayı bekleyeceğiz bana süpriz olur inşallah olmazsada napalım vardır bir hayır

Dunden beri moralim bozuk.suratim asik ole oturuyorumm:KK43:( 6.gunum bi kalkiyim test yapiyim diyorum sonra yemiyooo :))artik sikildimda belirti olmuyo zaman gecmiyo.sonucun olumsuz olmasina kendimi alistirmaya calisiyorum.nasi bir sene daha beklicem bebegimsiz diyorum.offff Allah im sabir ver.her seyin hayirlisini ver yarabbimm

pixes'cim maşallah 18 yumurta çok iyi. Baskı oluşmadı ağrı vs. benim öncekilerde 5 yumurtam oluşmuştu baya baskı uyguluyordu rahmime.
İnşallah transferin olumlu sonuç verir canım.

İnşallah canım benim.Ağrım oldu hatta opudan sonra daha da çok ağrılarım oldu ve hala devam ediyor.Ultrasonda doktorum hep 11 diyordu ama opuda 18 olmuş nasıl olmuş bende anlamadım:))))

Dunden beri moralim bozuk.suratim asik ole oturuyorumm:KK43:( 6.gunum bi kalkiyim test yapiyim diyorum sonra yemiyooo :))artik sikildimda belirti olmuyo zaman gecmiyo.sonucun olumsuz olmasina kendimi alistirmaya calisiyorum.nasi bir sene daha beklicem bebegimsiz diyorum.offff Allah im sabir ver.her seyin hayirlisini ver yarabbimm

canım geçer inşallah sonucuda güzel olur burda çogu kişide belirti olmadı pozitf sonuç sende bizde güzel haberler verirsin:KK34:

Maşallah allah nazardan saklasın canım.

Tek yumurta transfer edecekler yazmışsın yanlış analamdı isem, 2 yumurta yapamıyorlar mı?
Herhangi bişey olursa ikincisi tutsun diye.
Goanl-f mi puregon mu kulladın iğnelerden canım birde kaç doz kullandın. kusura bkama lütfen sorularımla umarım seni sıkmıyorumdur

kızlar eşim hastaneyle konuşmuş.. benim 5 sıpadan 4 tanesi sağlıklı bölünmüş. yarın transfer etmeye karar vermişler :KK52::KK52::KK52:

eşim neden 5. güne beklemiyoruz diye sormuş. embriyolog da, eşinizin ilk denemsi, yaşı çok değil ve elimizde sadece 4 tane embriyo var. 5. güne gitmek risk almak olur, buna gerek yok demiş. Embriyolar bazen 3. günden sonra rahim ortamını arıyorlar, laboratuvar riskli oluyor demiş. Genelde ilk denemesi ve yaşı genç olanlara 3. gün transfer yaparız demiş... ayy çok heyecanlıyım...inşallah yarına kadar sağlıkla bölünür bebişlerim :KK16::KK16:

arkadaşlar biliyosunuz kanamalarm olmuş sonra durmuştu
dün yine oldu bu kez kahverengi ve tuvalette bi parça gibi:KK43: anlamadım çok
bişi düştü sonra biraz çamur gibi bi akıntım oldu
tamm dedim bu iş:KK14::KK14:
sabah hemen dr a gittik hcg testi istedi ve ultrasondan baktı
vee kese görndü eğer hcg desteklerse bu görüntüyü sorun yok demektir dedi
ama tehlike yine de devam ediyor diye de ekedi
işte böyle ne olacak bilemiyorum
kadere teslim olmak lazım ve ben de öyle yapıyorum rabbime havale ediyorm:KK49:

umarım siğzlerde işler yolundadır
zinnur inş herşey güzeldir cnm hayırlısı inş

pazartesi 16.gün 1632
bugün 18.gün 2560
sizce bu sonuç keseyi destekliyo mu
canım degerlerden anlamam ama sen druna sor ve soruncada hemen haberdar et bizi dualarım sizinle inş

Hayırlı haberleri bekleyenlere Mevlam yardım etsin inşallah güzel haberler alırlar,negatif sonuç alanlara Allah'ım sabır versin gerçekten dayanma gücü ve ferahlık versin kalplerine.. Ben size şunu sorucam heyecanım yaşayacaklarım sürekli aklımda ve biri benimle konuşsun çevremde akraba eş dost bilmiyor sadece iş arkadaşlarım biliyor ama tecrübeli insanların anlatımına ihtiyacım var bugün benim iğnede 2.günüm sürecim nasıl ilerleyecek.. transferim gerçekleşirse iğne ilaç kullanmaya devam edecekmiyim.. burası olmasa konuşacak yerim yok.

canım bende senin gibiyim sadece eşim ben ve işyerimden bir arkadaş..burda sagolsun kızlar hep destek oluyorlar her soruma yetiştiler..ben hep burdayım istediğni sor..canım hangi igneyi kullanıyorsun bilmiyorum ama 8 ila 10 gün iğne oluyorsun.sonra çatlatma iğnesi ve 1.5 gün sonra opu ve inş 3 ila 5 gün arasındada transfer oluyo sonra kan iğneleri vurunuyorum bir de progestron hapını veya fitilini aynı andada iğnesini kullanıyorum..birde folic yada folibol b12 vitaminleri estrofem kullanıyorumm.ve daha ikinci günüm.pazartesi transfer oldum..kaç hücreli bilmiyorum ama 3. gün transferi ve biri dierinden küçükmüş:KK43: mevlam tutunmalarına yardımcı olsun inş..rabbim ellerimizi boş bırakmasın

Tek yumurta transfer edecekler yazmışsın yanlış analamdı isem, 2 yumurta yapamıyorlar mı?
Herhangi bişey olursa ikincisi tutsun diye.
Goanl-f mi puregon mu kulladın iğnelerden canım birde kaç doz kullandın. kusura bkama lütfen sorularımla umarım seni sıkmıyorumdur

Hayır canım neden sıkılayım bir birimize yardımcı olmak için burdayız.
Canım ilk deneme olduğu için tek embriyo transfer edecekler heralde raporlu yaptırdığımız için 2. inci embriyoyu transfer etmiyorlar.Ama ben yarın doktorumla tekrar pazarlık yapmayı düşünüyorum:))))
Gonal-f kullandım canım.Bir kutuyu üç gün kullandım.toplamda 4 kutu aldık ama bir tanesini bir kere kullandım ve kalanı dolapta bekliyor.Umarım bir daha kullanmama gerek kalmaz.Bir de 4. günden sonra cetrotide kullandım yumurtalar erken çatlaması diye.Çünkü bir aşılamam iptal edilmişti erken çatlamaya başladığı için.

Günaydın kızlar, birşey soracağım size.
Benim pazartesi opum olmuştu ya, 6 yumurta toplanmıştı. Dün aradığımızda embriyolog 5 tanesinin döllendiğini şimdi bölünmelerini beklediklerini söylemişti. Bugün öğlen yine arayacağız, inşallah sağlıkla gelişiyorlardır. Transferin ne zaman olacağı bugün mü belli olur? Yarın 3. gün olacak... 3. gün veya 5. gün olmasına bugün mü karar verecekler? Sizlerin nasıl olmuştu? :21::21:
bana 3. gün embriyosu transfer edildi transferden bi gün önce haber verdiler

Haklısın canım ama ilk deneme olunca insan tedirgin oluyor bir de sebepsiz infertilite olduğu için daha da tedirgin oluyorum.
canım sen gönlünü ferah tut benimde sebepsiz infertilite ve ilk denemeydi şimdi çok şükür ikiz bebek bekliyorum :emir_bebek::emir_bebek:

pazartesi 16.gün 1632
bugün 18.gün 2560
sizce bu sonuç keseyi destekliyo mu
canım daha yeni gördüm çok geçmiş olsun aalahım bebeğini sana bağışlasın değerin gayet güzel yükselmiş sorun yok......yinede çok dikkatli ol canım :KK19::KK19::KK19:

canım hayırlı olsun tedavin inşallah olumlu sonuçlanır:KK16::KK16: bizler normal yolla hamile kalmadığımızdan tabi bebeğin tutunmasını kolaylaştırmak için iğne ilaç verecekler

canım idrar testi yapmak için çok erken sık dişini biraz daha :KK31::KK31::KK31:
fena bunalıma bağlamışsın canım yaaaaa oyalanacak bişeyler bulman lazım acilen :KK30::KK30::KK30::KK30:

kızlar eşim hastaneyle konuşmuş.. benim 5 sıpadan 4 tanesi sağlıklı bölünmüş. yarın transfer etmeye karar vermişler :KK52::KK52::KK52:

eşim neden 5. güne beklemiyoruz diye sormuş. embriyolog da, eşinizin ilk denemsi, yaşı çok değil ve elimizde sadece 4 tane embriyo var. 5. güne gitmek risk almak olur, buna gerek yok demiş. Embriyolar bazen 3. günden sonra rahim ortamını arıyorlar, laboratuvar riskli oluyor demiş. Genelde ilk denemesi ve yaşı genç olanlara 3. gün transfer yaparız demiş... ayy çok heyecanlıyım...inşallah yarına kadar sağlıkla bölünür bebişlerim :KK16::KK16:

Ayyy canım benim çok sevindim haberini bekliyordum. Seninle her şeyimiz aynı devam etti.İnşallah hayırlı ve güzel haberimizide birlikte alır kutlama yaparız.Senin yaşın kaçtı bu arada benim 28.

canım maşallah kuzucuklara:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: kaç transfer yapacaklarını söyledilermi ??????

Ayyy canım benim çok sevindim haberini bekliyordum. Seninle her şeyimiz aynı devam etti.İnşallah hayırlı ve güzel haberimizide birlikte alır kutlama yaparız.Senin yaşın kaçtı bu arada benim 28.

ben de 28i bitirdim 29a girdim şubatta :21::21:

inşallah hepimizin yüzü güler canım :KK16::KK16: beraber bekleyeceğiz desene :KK34: inşallah yarına o 4 tanesi kaliteli olarak devam eder

X