- 17 Ağustos 2011
- 1.015
- 932
-
- Konu Sahibi superisi_21
- #6.141
Aynı bende öyleyim ayakta duramıyorum resmen. Bi de kalp atışlarımın sesini duyuyorum nerdeyse çok hızlı atıyor. tansiyonum da hep düşük ama normalmiş doktorum da bugün normal dedi. Bebeğimi tekrar gördüm bugün içim içimi yiyordu durumu nasıldı diye içim rahatladı. Tekrar kalp atışlarını dinledik eşim de bu kez vardı yanımda ilkinde yoktu. 14,7 mm olmuş meleğim. İnşallah cümlemiz hayırlısıyla sağ salim kucağımıza alırız sağlıklı sıhhatli inşallahhhhhh
cnm Allah sabır versin . Ne kadar zor günler geçirmşsin...O melek senin şefaatcin inşallah.Allah en kısa zaman da bebeklerimize kavuşmak nasip etsin ...Dua ile...
canım inan çok üzüldüm ağlattın beni hepimiz çok hassasız anne olmak için çok çabalıyoruz. ama Allahın bir bildiği var daha iyisi olcak diye kendimizi umutlandırmaktan başka çaremiz yok. hepimiz bir gün bebek sahibi olcaz Alah sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize.
çok üzüldüm kalinkam.kelimeler ne kadar yetersiz bazen duyguları anlatmaya...Allah sabır versin.inşallah cennette seni karşılayacak meleğin ve sana sonsuz bir annelik sevgisi tattıracak.o zaman iyi ki o kısacık dünya hayatımda gelmemiş diyeceksin belki de...
canım amin hepimize eyüp peygamber sabrı versin inş.mevlam aratmasın göndersin meleklerimizi inş...
gözyaslarima hakim olamadim. Allah sanir versin. birde negatif haber alan bizler aci cekiyoruz saniyordum. halbuki senin acin tarif edilemez bence. Allah beterinden saklasin insallah bizim de meleklerimizi kucagimiza alacagimiz günler gelecek.
Kızlar bugün bende doktora gittim. Malesef keselerimden biri çok küçülmüş. Bebekte 2 gün geriden geliyor. Aynı gidiyorlardı keseleride aynıydı bir haftada olmuş ne olduysa. Biri çok sağlıklı ama diğerinde mutsuz bir görüntü var dedi doktorum. Insan sasiriyor ne düşüneceğini. Annelik.duygusu veriliyor insana daha ilk transfer olduğu gün. Koruma iç güdüsü ve sevgi. Içinde atan iki kalp var sonuçta. Birinin sağlıklı olmasına sevinirken ötekine için burkuluyor. Allahim sağlık versin hayirlisini versin dua edin bana ve bebeklerime
çok sevindim canım maşallah maşallah pirincimizeKızlar ya şükürler olsun gördüm keseyi.Ve pıtpıtlarını da gördüm:) Ya resmen mucize ... Ufak bir kanama bölgesi de gördü doktor. Dikkatli ol dedi crinone u 2 ye çıkardı ve 1 progeston kapsüle devam.Çok mutluyum şükürler olsun. Kızlar biliyorsunuz benim değerlerim başlangıçta hep düşüktü ama bakın miniğimin minicik kalbi pıt pıt :) Hesaplarıma göre 6+6 idi ama ultrosonda 6+5 dedi doktor. 0,81 cm pirinç kadarmış ...! :)
Hamile arkadaşları tebrik ederim. Değeri düşük olanlar da morallerini bozmasınlar çünkü hamileler...
Negatif sonuç alan arkadaşlar... Söylenecek kelime yok... Ama unutmayın birgün mutlaka, hatta umudunuzu kaybetmeyip tedaviye devam ederseniz 1 yıl içinde anne olacaksınız... Sizin için dua ediyorum. Tez vakitte pozitif sonuçla karşılaşırsınız inşallah...
kızlar beta hcg si yüksek çıkan 12 14 günlük gebeliğini yeni öğrenen arkadaşlar ..sizlerde bir değişiklik var mı kasıklarda ağrı falan yoksa transferden sonraki durum gb misiniz..bnde hiç bir belirti yok değerimde düşük ya acaba diyorum kimyasan falan mı ki bnm kisis düşünmeyim dedikçe aklıma sorular geliyorrrrrrrrrrr:18:
allahım bu güzel günler yüzü suyu hürmetine birbirimiz için yaptığımız yürekten dualarımızı kabul etsin amiinnnnnnnn:26::26::26::26:
1- nurdanur_______3 okudu
2-mıraclevalerıe__________2 okudu
3-1demetumut_______2 okudu
4-mavera19_________1 okudu
5-sevilimmm_______2 okudu
6-zumrutline________5 okudu
7-gzde87__________1 okudu
8-kardelen_27_________1 okudu
9-flufem_________
10-destina38__________1 okudu
11-elifyesiller___________
12-ebruli_3576__________1 okudu
13-tuanamasal_________1 okudu
14-pixes28__________6 okudu
kızlar 26 yasin oldu bilginize
Allah razı olsun canım inşalah.sen sonucunu aldın mı merak ettim
Merhaba kızlar.
Bende bu ay tüp bebeğe başlıyorum.
Önceden aşılama olmuştum tutmadı. Tüp bebeğe geçmeye karar verdim.
herkese günaydıııın.
Günaydın kızlar, birşey soracağım size.
Benim pazartesi opum olmuştu ya, 6 yumurta toplanmıştı. Dün aradığımızda embriyolog 5 tanesinin döllendiğini şimdi bölünmelerini beklediklerini söylemişti. Bugün öğlen yine arayacağız, inşallah sağlıkla gelişiyorlardır. Transferin ne zaman olacağı bugün mü belli olur? Yarın 3. gün olacak... 3. gün veya 5. gün olmasına bugün mü karar verecekler? Sizlerin nasıl olmuştu?
Benim pazartesi opum olmuştu ya, 6 yumurta toplanmıştı. Dün aradığımızda embriyolog 5 tanesinin döllendiğini şimdi bölünmelerini beklediklerini söylemişti. Bugün öğlen yine arayacağız, inşallah sağlıkla gelişiyorlardır. Transferin ne zaman olacağı bugün mü belli olur? Yarın 3. gün olacak... 3. gün veya 5. gün olmasına bugün mü karar verecekler? Sizlerin nasıl olmuştu?
Merhaba kızlar.
Bende bu ay tüp bebeğe başlıyorum.
Önceden aşılama olmuştum tutmadı. Tüp bebeğe geçmeye karar verdim.