haziran 2013' te tüp bebek yaptıracak anne adaylarımızzzzz

canım benim toplandıgı gün söylenmişti sanırsam pazartesi gel die cmtside arayıp embriyo sayısını söylemişlerdi 4 tane diye

Merhaba kızlar.

Bende bu ay tüp bebeğe başlıyorum.
Önceden aşılama olmuştum tutmadı. Tüp bebeğe geçmeye karar verdim.

hayırlısı olsun guldusum rabbim melegini versin inş

Kizlarrr merhaba nasilsinizz?? Olumlu sonuc alan arkadaslar hayirli olsun insallah. Olumsuzlarda uzulmeyin, insallah hepimize nasip olacak :)

Offfff offf dun adet olmm gerekiyordu olmadim bugun ignelerime baslicktim offf olsamda baslasan kac gundur agrilar cekiyorm sanki surekli hasta oluyorum.saniyorum yok anam yok olmamisim:-(

hayırlı olur inşallah bebeğiniz gelir dilerim bu tedavi ile...

Çok teşekkür ederim umarım hepimizin bebişleri gelir.

Günaydın

hayırlı olsun güldüşüm:) hamiş haberini de duyarız inşallah:))))

Çok teşekkür ederim. Hepimizin :)

Kızlar sizlerin sanırım transferleri yapıldı değil mi? Süreç nasıl ? Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

50 yumurta mıııı aman yarabbi sonucun bu sefer pozitif olmasına çok sevindim benim gittiğim merkez çok kalabalık, onlar hastayı aramıyor biz arıyoruz... bakalım bana ne diyecekler

Gunaydin canim,3.gun cok onemli.o gun karar verildi ben sabah 9:30gibi aradim duruma gore transfer icin cagiriyorlar

hımm eğer bugün de işler yolunda giderse yarın 3. gün olacak... ya ben çalışıyorum, yarın sabahtan arayıp hadi gel derlerse ha diyince gidemem ki nasıl yapsam acaba...

canım benim toplandıgı gün söylenmişti sanırsam pazartesi gel die cmtside arayıp embriyo sayısını söylemişlerdi 4 tane diye

hayırlısı olsun guldusum rabbim melegini versin inş

hadi yaa, bana embriyoların gelişimine göre haber vereceğiz dediler...baştan bir gün söylemediler yani

arkadaşlar aşılamada adetin 1. gününden itibaren 14 yada 15 günü aşılamyı yapıyorlardı. Tüp bebekte kaçıncı güne denk geliyor.

arkadaşlar 12 yumurtam vardı 8 i gayet iyi durumdaymış

sanırım bu iyi birşey

ilk defa yaptırdığım için hiçbişi anlamıyorum

Günaydın kızlar:)
Tedaviye yeni başlayan arkadaşlar hayırlı olsun Rabbim tez zamanda hepimizin bebişlerini bağışlasın inşallah. Beni de biraz önce merkezden aradılar pazartesi opu olmuştum 18 yumurtam toplanmış 14 ü döllenmişti.Bugünde 14 ü normal gelişimlerine devam ediyormuş yarın transfere çağırdılar saat 10:30'da transferim oalacak inşallah.Kaliteleri hakkında ve dondurma işlemi hakkında yarın bilgi vereceklermiş.Benim gittiğim merkezde tek embriyo transfer ediyorlar.İlk denememiz kızlar dua edin lütfen çoook heyecanlıyım.

arkadaşlar aşılamada adetin 1. gününden itibaren 14 yada 15 günü aşılamyı yapıyorlardı. Tüp bebekte kaçıncı güne denk geliyor.

benim 13. günümde yumurtalar toplanmış oldu... transfer de ya 16 ya da 18. güne falan denk gelecek eğer herşey yolunda giderse

güldüsüm ben seni aşılama topiğinden tanıyorum

hangi dr a başladın

allah hayırlısını versin

Evet canım doğru hala ordayım :)
Cem fıçıcıoğluna başladım. Benim biraz karışık aslında umut hastanesine gidiyorum doktorum cem beye yönlendirdi.
Tüpe başlayacağız kısmetse.

arkadaşlar 12 yumurtam vardı 8 i gayet iyi durumdaymış

sanırım bu iyi birşey

ilk defa yaptırdığım için hiçbişi anlamıyorum

tabi ki iyi birşey... inşallah gelişimleri de çok güzel olur

oh oh maaşallah ne kadar güzel haber böyle.. biz sizinle aynı gidiyoruz tam olarak. ben de öğlen arasında haber alacağım merkezden. benim de 5 yumurtam döllenmişti, inşallah sizinkiler gibi benimkilerin de gelişimleri iyi gidiyordur ben de çok heyecanlıyım, seni çok iyi anlıyorum

oh oh maaşallah ne kadar güzel haber böyle.. biz sizinle aynı gidiyoruz tam olarak. ben de öğlen arasında haber alacağım merkezden. benim de 5 yumurtam döllenmişti, inşallah sizinkiler gibi benimkilerin de gelişimleri iyi gidiyordur ben de çok heyecanlıyım, seni çok iyi anlıyorum[/QUOTE]

Canım benim inşallah sende güzel haberler alırsın.Ben 5.inci gün transferi neden olmuyor die sordum gelişimleri normal 5.inci güne gerek yok dediler neden öle yapıyorlar anlamadım(((

Canım benim inşallah sende güzel haberler alırsın.Ben 5.inci gün transferi neden olmuyor die sordum gelişimleri normal 5.inci güne gerek yok dediler neden öle yapıyorlar anlamadım(((

inşallah...
canım hiç kalbini ikileme bunları düşünüp... genelde yapılan 3. gün transferi buradan bildiğim kadarıyla. 3. gün transferiyle ikizlere hamile olanlar var aramızda hatta sen iyi düşün iyi olsun... sonuçta orada uzman bir ekip var, emin ol bizden iyisini biliyorlardır

arkadaşlar biliyosunuz kanamalarm olmuş sonra durmuştu
dün yine oldu bu kez kahverengi ve tuvalette bi parça gibi anlamadım çok
bişi düştü sonra biraz çamur gibi bi akıntım oldu
tamm dedim bu iş
sabah hemen dr a gittik hcg testi istedi ve ultrasondan baktı
vee kese görndü eğer hcg desteklerse bu görüntüyü sorun yok demektir dedi
ama tehlike yine de devam ediyor diye de ekedi
işte böyle ne olacak bilemiyorum
kadere teslim olmak lazım ve ben de öyle yapıyorum rabbime havale ediyorm

umarım siğzlerde işler yolundadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…