- 24 Aralık 2012
- 1.289
- 47
-
- Konu Sahibi superisi_21
- #6.161
canım benim toplandıgı gün söylenmişti sanırsam pazartesi gel die cmtside arayıp embriyo sayısını söylemişlerdi 4 tane diyeGünaydın kızlar, birşey soracağım size.
Benim pazartesi opum olmuştu ya, 6 yumurta toplanmıştı. Dün aradığımızda embriyolog 5 tanesinin döllendiğini şimdi bölünmelerini beklediklerini söylemişti. Bugün öğlen yine arayacağız, inşallah sağlıkla gelişiyorlardır. Transferin ne zaman olacağı bugün mü belli olur? Yarın 3. gün olacak... 3. gün veya 5. gün olmasına bugün mü karar verecekler? Sizlerin nasıl olmuştu?
Merhaba kızlar.
Bende bu ay tüp bebeğe başlıyorum.
Önceden aşılama olmuştum tutmadı. Tüp bebeğe geçmeye karar verdim.
Kizlarrr merhaba nasilsinizz?? Olumlu sonuc alan arkadaslar hayirli olsun insallah. Olumsuzlarda uzulmeyin, insallah hepimize nasip olacak :)
hayırlı olur inşallahbebeğiniz gelir dilerim bu tedavi ile...
Çok teşekkür ederim umarım hepimizin bebişleri gelir.
Günaydın
hayırlı olsun güldüşüm:) hamiş haberini de duyarız inşallah:))))
merhaba musmutlu:)
iyiyim şükür.sen nasılsın neler yapıyorsun?
Ben hakan Şatıroğlunun merkezinde tüp bebek yaptırdım.Yumurtayı topladıktan sonra hergün beni arayıp yumurtalarının gelişimi hakkında bilgi veriyorlardı.ilk tüpbebek denememde üçüncü günü tek embiryo koydular.Maalesef sonuç negatif oldu. ikinci denememizde dondurduğumuz yumurtalardan (benim 50 yumurtam olmuştu 16 sı donduruldu) embiryonun birisini üçüncü gün birisini beşinci gün koydular.Bu sefer sonuç pozitif bugün üçüncü kan testimi vermeye gidiyorum.İnşallah Rabbim isteyen herkese verir.
Gunaydin canim,3.gun cok onemli.o gun karar verildi ben sabah 9:30gibi aradim duruma gore transfer icin cagiriyorlar
canım benim toplandıgı gün söylenmişti sanırsam pazartesi gel die cmtside arayıp embriyo sayısını söylemişlerdi 4 tane diye
hayırlısı olsun guldusum rabbim melegini versin inş
canım benim toplandıgı gün söylenmişti sanırsam pazartesi gel die cmtside arayıp embriyo sayısını söylemişlerdi 4 tane diye
hayırlısı olsun guldusum rabbim melegini versin inş
Teşekkür ederim hepimize:)
arkadaşlar aşılamada adetin 1. gününden itibaren 14 yada 15 günü aşılamyı yapıyorlardı. Tüp bebekte kaçıncı güne denk geliyor.
güldüsüm ben seni aşılama topiğinden tanıyorum
hangi dr a başladın
allah hayırlısını versin
benim 13. günümde yumurtalar toplanmış oldu... transfer de ya 16 ya da 18. güne falan denk gelecek eğer herşey yolunda giderse
arkadaşlar 12 yumurtam vardı 8 i gayet iyi durumdaymış
sanırım bu iyi birşey
ilk defa yaptırdığım için hiçbişi anlamıyorum
Günaydın kızlar:)
Tedaviye yeni başlayan arkadaşlar hayırlı olsun Rabbim tez zamanda hepimizin bebişlerini bağışlasın inşallah. Beni de biraz önce merkezden aradılar pazartesi opu olmuştum 18 yumurtam toplanmış 14 ü döllenmişti.Bugünde 14 ü normal gelişimlerine devam ediyormuş yarın transfere çağırdılar saat 10:30'da transferim oalacak inşallah.Kaliteleri hakkında ve dondurma işlemi hakkında yarın bilgi vereceklermiş.Benim gittiğim merkezde tek embriyo transfer ediyorlar.İlk denememiz kızlar dua edin lütfen çoook heyecanlıyım.
Canım benim inşallah sende güzel haberler alırsın.Ben 5.inci gün transferi neden olmuyor die sordum gelişimleri normal 5.inci güne gerek yok dediler neden öle yapıyorlar anlamadım(((