- 27 Kasım 2011
- 3.231
- 2.354
-
- Konu Sahibi superisi_21
- #6.101
kızlar şimdi size bişeler sormak istiyorum... hani transferim dün oldu ya dünü de sayacakmıyım bugün birinci günmü...
veee hani şimdi bizim tüp bebek yaptırdgımızı kimse bilmiyor ya herkes arayıp iftara falan çagırıyor.hadi dünü atlattık evlilik yıldönümüz diyede dierlerini ne yapacaz.gelmezse herkesi toplayıp geliriz diyolar bizden uzaklaştın diolar... arabayla 5 daklık yol ama korkuyorum...sizce ne yapmalıyım..
kızlar şimdi size bişeler sormak istiyorum... hani transferim dün oldu ya dünü de sayacakmıyım bugün birinci günmü...
veee hani şimdi bizim tüp bebek yaptırdgımızı kimse bilmiyor ya herkes arayıp iftara falan çagırıyor.hadi dünü atlattık evlilik yıldönümüz diyede dierlerini ne yapacaz.gelmezse herkesi toplayıp geliriz diyolar bizden uzaklaştın diolar... arabayla 5 daklık yol ama korkuyorum...sizce ne yapmalıyım..
canım kendini bırakma sakın allah eşine sana sağlık ve maddi imkan versin bi daha denersin yumurtlama sorunun yok sperm bulunuyo böyle düşün canımAllah razı olsun kızlarsağolun.....şu an yüreğimde öyle büyük bi yangın var ki anlatamam inş bu da geçer inş yine yeniden umutlarım yeşerir benim kaderimde de bu varmış başka hiç bi konuda sıkıntım yok ama bu var işte tüp bebek tek çaremiz dedik ama maalesef onunla da çözüme kavuşmuyor derdimiz
tebrik ederim allah kucağına almayı nasip etsinkızlar bende bugün sonucumu aldım çok şükür HAMİLEYİMama perşembe günü tekrar yaptırmam lazım bakalım değerim artacakmı o yüzden krmaşık duygular içindeyim neyse umarım artışınıda görürüz tevekkül edelim negatifi alan ve yeni tedaviye başlıcak arkadaşlar..rabbim her şeyin doğrusunu bizim için iyi olanı bilir..pozitifi gören arkadaşlar rabbime emanet olun inşallah her aşamanız rahat huurlu ve güzel geçer,korku yaşamayız
hayırlısıyla güzel haberle gel canımKızlar cumartesinden beridir giremedim foruma. Yeni annelerimiz varsa hepsini tebrik ederim. Akşam tekrar girip ayrıntılı şekilde okuyacağım. Bugün 16:00 da doktor kontrolüm var bakalımkeseyi görüp kalp atışlarını duyabilecekmiyim bebeğimin. Çok stres oldum bugün :)
canım tedavin hayırlı olsun sen kayseridesin demi?????? hangi merkezi tercih ettin ????Bugün tedavime kesin olarak başlamış bulunuyorum.. Burası haziran annelerinin yeri ama ben burda sizleri takipten vazgeçmicem..İnşallah bende temmuz annesi olurum yada ağustosmu bilemedim şimdi :) Bugün ilk iğnem vuruldu bundan sonrası için Allahım yardım etsin bana benim gibi bekleyenlere.. ben çok dua ettim burda okudukça arkadaşlarıma nolur sizde bana edin..
didemcim çok üzüldüm canım hemen pes etme nolurmerhaba arkadaslar dün kan testi sonucum 2.00 çıktı malesef bu seferde olmadı .. artık tüp bebek olayı benım için bitti
canlarımm iki gündür pek giremedim geçmişi pek okuyamadımm.10.gün değerinn 74 tü
bugün 12 günüm tekrar test yaptırdık 197 çıktııdoktor başkada yaptırma gerek yok dedi 10 gün sonra kese görmeye çağırdıı
kızlar pozitif almakla yetmiyormuşş çok sevinemiyorum açıkcası kalp atışını duyana kadar rahat olamayacağımm galibaa:18::18::18::18: sizlerde mi öyleydinizz????
kızlar ya bir de peçeteye çok az pembe kan geldi bir sorun olmaz inşallahh sizde de olmuşmuyduu???bugün duş aldım ondan sonra olmuşş
transfer günü sayılmıyo canım ertesi günden başlıyosun saymayakızlar şimdi size bişeler sormak istiyorum... hani transferim dün oldu ya dünü de sayacakmıyım bugün birinci günmü...
sağolun kızlar inş kısa zamanda toparlarım
kızlar çagıran kişi teyzem..ve bu akşam....gelmezsen konuşmam falan diyo..ablamlar arıyo gel bak gelmezsen herkesi toplar geliriz sana diolar.... ayyy ne yapacam benn
sanırım ilk gün yarın bende bu sayımı yanlış yapanlardanım transfer gününü hep 1. gün saydımkızlar şimdi size bişeler sormak istiyorum... hani transferim dün oldu ya dünü de sayacakmıyım bugün birinci günmü...
bence sen eşini bahane et cnm ve gitme yakınlarınsa ters düşsen bile zaten zaten çok yakınsınsınız aranız düzelirCanim bence git, hem kafan dagilmis olur. kendine dikkat et, is yapma, hasta oldugunu soyle. Yemekten sonra da 1 saat icinde evine geri donersin. Biseycik olmaz insallah.
canlarımm iki gündür pek giremedim geçmişi pek okuyamadımm.10.gün değerinn 74 tü
bugün 12 günüm tekrar test yaptırdık 197 çıktııdoktor başkada yaptırma gerek yok dedi 10 gün sonra kese görmeye çağırdıı
kızlar pozitif almakla yetmiyormuşş çok sevinemiyorum açıkcası kalp atışını duyana kadar rahat olamayacağımm galibaa:18::18::18::18: sizlerde mi öyleydinizz????
kızlar ya bir de peçeteye çok az pembe kan geldi bir sorun olmaz inşallahh sizde de olmuşmuyduu???bugün duş aldım ondan sonra olmuşş
kızlar beta hcg si yüksek çıkan 12 14 günlük gebeliğini yeni öğrenen arkadaşlar ..sizlerde bir değişiklik var mı kasıklarda ağrı falan yoksa transferden sonraki durum gb misiniz..bnde hiç bir belirti yok değerimde düşük ya acaba diyorum kimyasan falan mı ki bnm kisis düşünmeyim dedikçe aklıma sorular geliyorrrrrrrrrrr:18:
kızlar beta hcg si yüksek çıkan 12 14 günlük gebeliğini yeni öğrenen arkadaşlar ..sizlerde bir değişiklik var mı kasıklarda ağrı falan yoksa transferden sonraki durum gb misiniz..bnde hiç bir belirti yok değerimde düşük ya acaba diyorum kimyasan falan mı ki bnm kisis düşünmeyim dedikçe aklıma sorular geliyorrrrrrrrrrr:18:
kızlar çagıran kişi teyzem..ve bu akşam....gelmezsen konuşmam falan diyo..ablamlar arıyo gel bak gelmezsen herkesi toplar geliriz sana diolar.... ayyy ne yapacam benn
Kızlar bugün bende doktora gittim. Malesef keselerimden biri çok küçülmüş. Bebekte 2 gün geriden geliyor. Aynı gidiyorlardı keseleride aynıydı bir haftada olmuş ne olduysa. Biri çok sağlıklı ama diğerinde mutsuz bir görüntü var dedi doktorum. Insan sasiriyor ne düşüneceğini. Annelik.duygusu veriliyor insana daha ilk transfer olduğu gün. Koruma iç güdüsü ve sevgi. Içinde atan iki kalp var sonuçta. Birinin sağlıklı olmasına sevinirken ötekine için burkuluyor. Allahim sağlık versin hayirlisini versin dua edin bana ve bebeklerime