haziran 2013' te tüp bebek yaptıracak anne adaylarımızzzzz

canım ben o süre zarfında Allah afetsin ama yalan söyledim hastayım dedim kanda mikrop çıktı yatıyorum felan dedim sende buna benzer ufak yalanlar söyleyebilirsin bizimde çevremizde kimse bilmiyor durumu.

ilk günü sayma canım .3 gün dinlen .sonra git bir şey olmaz ama ssakın iiş yapma ani hareketler yapma seni sarsarak kucaklmalarına izin verme.bunlar biraz sıkıcı olabilir orada zor durumda kalabilirsin.biraz çıkıp gezin.iftar muhabbetterini biraz erteleyin tatile gitttik deyin olmazsa.benim bugün 6.günüm bitti.ilk defa bu akşam gezmeye gideceğim.ama evde saat başı yüüryorum bir tur atıp dinleniyorum.bugün eşime kahve yaptım.tuvalete çok sık kalkıyorum .sonuç olarak nasıl mutlu ve huzurlu olacaksan orada ol hareketlerine dikkat et.gideceğin evin şartlarını düşün(tuvalet durumunu falan)

negatif alan arkadaş sayımız çoğalmışş Allahımm en kısa zamanda nasip eder inşallahh inanıyorum da buna gönülden

kızlar insan hamile kalmadan önce ben asla kalamam,herkes kalır benimkisi çok zor falan derdimm.ama inanın Allahh nasip ediyormuşş sıra bize de geliyormuş.ben bir tedavimi olurken diğer tedavimin planını yapardım.hatta bu tedavimde de öğretmen olduğum için( birde başka şehirde deniyorum)yılda iki defa deneme şansım olacaktı şubat ve yaz tatili.bu tedavimde de olmazsa ağustos da denebilirmiyim aceba diye onun planını yapmıştım.o bana moral oluyordu çünkü. diyeceğim o ki bırakmayın peşini gücünüz yettiği kadar deneyin

bir de doktorunuzu çok iyi seçin bu konulara o kadar hakim olduğum halde yanlış doktorlara gittim ki hepsi de çok büyük hasarlar bıraktı bendeyumurtalığım rahmim bile elden gidiyordu nerdeyse.hep iyi seçtiğimi düşünmüştüm sonra arkama baktığımda ben nasıl seçmişim nasıl bu hatayı yapmışım dediğim o kadar çok oldu kison gittiğim doktor şükürler olsun içime sindi ve de geçmişte yaşadığım bütün kötü şeyleri anlattım o konularda hep dikkat etmesi için sağolsun çok da dikkat etti.

ALLhımm hepinize tekrar deneme gücü versinn en kısa zamanda nasip etsinnn

canım kendini bırakma sakın allah eşine sana sağlık ve maddi imkan versin bi daha denersin yumurtlama sorunun yok sperm bulunuyo böyle düşün canım

tebrik ederim allah kucağına almayı nasip etsin

hayırlısıyla güzel haberle gel canım

canım tedavin hayırlı olsun sen kayseridesin demi?????? hangi merkezi tercih ettin ????

merhaba arkadaslar dün kan testi sonucum 2.00 çıktı malesef bu seferde olmadı .. artık tüp bebek olayı benım için bitti
didemcim çok üzüldüm canım hemen pes etme nolur

oooooooo maşallah değerin çok güzel yükselmiş darısı keseyle kalp atışına olsun
tabi öyleydik canım testle bitmiyo
doktoruna danışmanda fayda var canım ihmal etme

transfer günü sayılmıyo canım ertesi günden başlıyosun saymaya

ben hastayım demiştim kimse gel demedi

3-4 gün sonra gidersın canım doktorum bana evde ufak tefek işler yapabilirsin sadece 3-4 gün dikkat et dedi. Bende 4. Gün gezmelere başladım bişey olmaz Allahın izni ile hem kafan dagilir evde otur otur iyice daraltıyor insan kendini

kızlar çagıran kişi teyzem..ve bu akşam.... gelmezsen konuşmam falan diyo..ablamlar arıyo gel bak gelmezsen herkesi toplar geliriz sana diolar.... ayyy ne yapacam benn

pozitif çıkan arkadaşlar gözünüz aydın Allah'ım sonuna kadar gitmenizi nasip etsin inşallah.didem_ada arkadaşım üzülme lütfen daha zamanı değilmiş demekki.Seni çok iyi anlıyorum bizde de sebep bulamıyorlar ve yıllardır neden diye soruyoruz kendimize.Bir sebebi var ama bulamıyorlar diyoruz.Sonrada kısmet diyoruz, daha zamanı gelmemiş Rabbimizin izni ile vakti geldiğinde olacak inşallah.Allah sabır versin tez zamanda bebişine kavuştursun seni sakın ümidini yitirme nolur

sağolun kızlar inş kısa zamanda toparlarım

canım çok üzüldüm benim bu denememde bölünme dogru dürüst olmadı tedavi bitti 3 gündür sesim bile çıkmıyordu gerçekten cok zor bir durum insanın hiçbirşey yapası olmuyor hatta eşine bile tahammülü olmuyor beni teselli etmesi daha da delirtiyor çok zor bacım ama biz kendimizi koyverirsek kuzularımız hiç gelmek istemez ben güçlü bir kadınım ve öyle kalacağım sende güçlü bir kadınsın ve öyle kalacaksın allah sabrımızı versin

kızlar çagıran kişi teyzem..ve bu akşam.... gelmezsen konuşmam falan diyo..ablamlar arıyo gel bak gelmezsen herkesi toplar geliriz sana diolar.... ayyy ne yapacam benn

Canim bence git, hem kafan dagilmis olur. kendine dikkat et, is yapma, hasta oldugunu soyle. Yemekten sonra da 1 saat icinde evine geri donersin. Biseycik olmaz insallah.

sanırım ilk gün yarın bende bu sayımı yanlış yapanlardanım transfer gününü hep 1. gün saydımtest gününü 11. gün sayıyordum oysaki 10. günmüşallah taksiratımızı affetsin bende byaz eşya iterken belimi sakatladığımı söyledim

Canim bence git, hem kafan dagilmis olur. kendine dikkat et, is yapma, hasta oldugunu soyle. Yemekten sonra da 1 saat icinde evine geri donersin. Biseycik olmaz insallah.
bence sen eşini bahane et cnm ve gitme yakınlarınsa ters düşsen bile zaten zaten çok yakınsınsınız aranız düzelirbütün gemileri yakıcaksın başka çaren yok..bende birkaç arkadaşımla papaz olmak üzereyim habire atlatıyorum ve kötü bi yalancıyım aramıcaklar bi süre sonra ama yapcak bişey yok

kızlar beta hcg si yüksek çıkan 12 14 günlük gebeliğini yeni öğrenen arkadaşlar ..sizlerde bir değişiklik var mı kasıklarda ağrı falan yoksa transferden sonraki durum gb misiniz..bnde hiç bir belirti yok değerimde düşük ya acaba diyorum kimyasan falan mı ki bnm kisis düşünmeyim dedikçe aklıma sorular geliyorrrrrrrrrrr:18:

değer artışın çok güzel olmuş cnm hadi bakalım pıt pıtlarını da guzel guzel duy ıcın rahatlasın kanama ıcın bence de doktorunu ara muhtemelen yerleşme kanamasıdır .bebeışın yer ayarlıyordur burası benım deyıp kavga etmeye baslamıstır erkekmı olacak ne efelık falan mı yapıyor yoksa

bende 3 gun yattım sureklı mesela yemek ve tuvalet dısında kalkmadım hıc ılk 5 gunde yerleşiyor denıldı sonradan basladım dolaşmaya bahaneler yarat bence en azından 5 gunu bı atlat derım

hiç düşünme cnm kendini olumsuz dusunmeye ıtme kı degerın katlansın bebısın sıkı sıkı sarılsın sana çukulata ye mutluluk hormonun artsın ben yarın ıcın heyecan yaptım sabahtan berı ara ara cukulata yemeye basladım sımdı ıyıyım

Hic kotu dusunme ben 7+2 oldum hala bisey yok.bulanti icin felan kasinmayalim durduk yere.sakin sakin hamislik iste daha ne istiyon :)))

Kizlar bide cikolata yazan olmus belirtmekte fayda var cikolatada kafein iceriyor dozunu kacirmadan yiyinde :)

Esim baska yere soz vermis ayip olur de.bikac gun sonrasi icin gun ver o gun gelelim de.aksamda isiklar kapali yat uyu evde yoksunuz :)

Kızlar bugün bende doktora gittim. Malesef keselerimden biri çok küçülmüş. Bebekte 2 gün geriden geliyor. Aynı gidiyorlardı keseleride aynıydı bir haftada olmuş ne olduysa. Biri çok sağlıklı ama diğerinde mutsuz bir görüntü var dedi doktorum. Insan sasiriyor ne düşüneceğini. Annelik.duygusu veriliyor insana daha ilk transfer olduğu gün. Koruma iç güdüsü ve sevgi. Içinde atan iki kalp var sonuçta. Birinin sağlıklı olmasına sevinirken ötekine için burkuluyor. Allahim sağlık versin hayirlisini versin dua edin bana ve bebeklerime

cnm üzülme bebeğin ağır kanlı bıraz ondan gerıde kalmıstır yuregını ferah tut yuce rabbım hayırlısını versın sağlıkla ınsallah sonuna kadar goturmeyı nasıp etsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…