negatif alan arkadaş sayımız çoğalmışş Allahımm en kısa zamanda nasip eder inşallahh inanıyorum da buna gönülden
kızlar insan hamile kalmadan önce ben asla kalamam,herkes kalır benimkisi çok zor falan derdimm.ama inanın Allahh nasip ediyormuşş sıra bize de geliyormuş.ben bir tedavimi olurken diğer tedavimin planını yapardım.hatta bu tedavimde de öğretmen olduğum için( birde başka şehirde deniyorum)yılda iki defa deneme şansım olacaktı şubat ve yaz tatili.bu tedavimde de olmazsa ağustos da denebilirmiyim aceba diye onun planını yapmıştım.o bana moral oluyordu çünkü. diyeceğim o ki bırakmayın peşini gücünüz yettiği kadar deneyin
bir de doktorunuzu çok iyi seçin bu konulara o kadar hakim olduğum halde yanlış doktorlara gittim ki hepsi de çok büyük hasarlar bıraktı bende
yumurtalığım rahmim bile elden gidiyordu nerdeyse.hep iyi seçtiğimi düşünmüştüm sonra arkama baktığımda ben nasıl seçmişim nasıl bu hatayı yapmışım dediğim o kadar çok oldu ki
son gittiğim doktor şükürler olsun içime sindi ve de geçmişte yaşadığım bütün kötü şeyleri anlattım o konularda hep dikkat etmesi için sağolsun çok da dikkat etti.
ALLhımm hepinize tekrar deneme gücü versinn en kısa zamanda nasip etsinnn