haziran 2013' te tüp bebek yaptıracak anne adaylarımızzzzz

hayirli ugurlu olsun hamileligin. Yüce Rabbim hayirlisiyla devam ettirsin ve kicagina almayi nasip eylesin insallah.

Eki Görüntüle 756893 Eki Görüntüle 756893

didemim inanki cok üzüldüm ama daha önünde o kadar uzun bir hayat varki. daha denemen icin cok zamanin var. pes etme. inancini yitirme. ya benim gibi 40 yasinda olsaydin. bak 3 basarisiz deneme gördüm ama halen devam etme kararindayim. kendine biraz zaman tani. hersey güzel olacaktir. iki hamilenin arasinda kaldin burada Allah da sana gönlünden gecen tüm güzellikleri versin insallah.

tebrik ederim hayirli ugurlu olsun. Allah kucagina almayi da nasip eylesin insallah.

Eki Görüntüle 756893 Eki Görüntüle 756893

Tebriklerrr:)))

kızlar mecburen iftara gittik yemek yer yemez kalktık hiç çay falan içmeden eşimin kuzeni gelecek deyip...mevlam bebişlerimizi korusun kızlar benimkileri de korusun tutunmalarına yardımcı olsun inş...ama çokk korkuyorum

kızlar mecburen iftara gittik yemek yer yemez kalktık hiç çay falan içmeden eşimin kuzeni gelecek deyip...mevlam bebişlerimizi korusun kızlar benimkileri de korusun tutunmalarına yardımcı olsun inş...ama çokk korkuyorum

canım benim iyi yapmışsın gittiğine. ben de sana aynen öyle yap demiştim zaten. bişey söylücem sen evdeyken yemek yemek için kalkmayacak mıydın? sürekli yatıyor musun? kan dolaşımı için bana sürekli yatmamam gerektiğini söylemişlerdi ama, kendine dikkat et ama çok da kasma kendini canım.Allaha emanet kuzucukların:KK16:

negatif alan arkadaş sayımız çoğalmışş Allahımm en kısa zamanda nasip eder inşallahh inanıyorum da buna gönülden

kızlar insan hamile kalmadan önce ben asla kalamam,herkes kalır benimkisi çok zor falan derdimm.ama inanın Allahh nasip ediyormuşş sıra bize de geliyormuş.ben bir tedavimi olurken diğer tedavimin planını yapardım.hatta bu tedavimde de öğretmen olduğum için( birde başka şehirde deniyorum)yılda iki defa deneme şansım olacaktı şubat ve yaz tatili.bu tedavimde de olmazsa ağustos da denebilirmiyim aceba diye onun planını yapmıştım.o bana moral oluyordu çünkü. diyeceğim o ki bırakmayın peşini gücünüz yettiği kadar deneyin

bir de doktorunuzu çok iyi seçin bu konulara o kadar hakim olduğum halde yanlış doktorlara gittim ki hepsi de çok büyük hasarlar bıraktı bende:KK43::KK43::KK43:yumurtalığım rahmim bile elden gidiyordu nerdeyse.hep iyi seçtiğimi düşünmüştüm sonra arkama baktığımda ben nasıl seçmişim nasıl bu hatayı yapmışım dediğim o kadar çok oldu ki:KK14::KK14::KK14:son gittiğim doktor şükürler olsun içime sindi ve de geçmişte yaşadığım bütün kötü şeyleri anlattım o konularda hep dikkat etmesi için sağolsun çok da dikkat etti.

ALLhımm hepinize tekrar deneme gücü versinn en kısa zamanda nasip etsinnn
canım kaç zamandır giremiyrdum :KK43: az önce namaz kıldıktan sonra aklıma ilk sen geldin sonucun öğrenmiştir dedim..hemen girip ilk sayfaya geçtim bi baktım hamileeee:nazar::nazar::nazar: maşallahh allah önce keseyi sonra kalp atışını sonra sağlıklı bir hamilelik geçirmeni sonrasında da kucağına almayı nasip etsin:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: bence bu kadar kişiye umut oldun o kadar kişi birbirine dua etti ve gerçekleşti:KK16::KK16::KK16:

canım benim iyi yapmışsın gittiğine. ben de sana aynen öyle yap demiştim zaten. bişey söylücem sen evdeyken yemek yemek için kalkmayacak mıydın? sürekli yatıyor musun? kan dolaşımı için bana sürekli yatmamam gerektiğini söylemişlerdi ama, kendine dikkat et ama çok da kasma kendini canım.Allaha emanet kuzucukların:KK16:

amin canım hepimizin ki:) saol mavera içimi rahatlatıosun evet evde hep yattım dünden beri wc ve yemek yemege kalkıom bir de igne vurmak için :)
korkuyorum şu mübarek günler bitsede herşeyin iyi oldugunu duysak ta rahat rahat hamişlik yaşayıp tadına varsak ve sonrada kucagımızda büyütsek:) aayy ne çok istemişim mevlam senin hazinen çok tükenmez hepimize hayırlılarını versin

dışardı ne güzel inceden incedin yağmur yagıyor rabbim bereketini yeryüzüne indiriyor .inşallah yaradan bizlere de meleklerimizi gönderir zamanı gelince ..... umut bitmmez :KK3:

gesmaaa nerelerdesin seennn, bak değeri düşük çıkan arkadaşlarımız var, senin onlara biraz kendinden bahsetmen lazım canım umutsuzluğa düşüveriyorlar:KK4::KK4::KK4::KK4::KK4:
bu arada kaç haftalık oldun sen? hamilelik takvimi yapmamışsın takip edemiyorum canm:KK53::KK53::KK53: inşallah görürsün keseyi de kalp atışını da, güzel haberlerle gel canm:21::21::21::21:

canım inşallag keseyide görürsün tık tık larıda duyarsın yolun açık olsun güzel haberlerler gelmen dileği ile:KK9::KK9:

gesmaa;31158215]Tatlım benim 5. gün transferi . 7. Gün 7,92 , 8. gün 9 larda , 9. Gün 11 lerde 12. Gün 33 , sonra 243 ve en son 3033 dü içini ferah tut :)

gesmacım dünden beri her buraya baktığımda önce senin yazına bakıyorum ve değerimin artacağına inancım biraz daha artıyor ...
değeri az olan arkadaşlar için tekrar gesmaa yı örnek göstermek gerek... :KK62:

C.tesi yaptırdığım sonuç 0,85 yani negatif:KK43:(((((((((((((((((((((( bugün normalde test günümdü. Verdim merkezde kanı ama oda negatif artık belli birşey :KK43:((((((((((

kızlar melesef dondurulmuş embriyo transferim yine tutmadı. :KK14: dayanamayıp bu sabah test yaptırdım. Transfer sonrası 9. günüm. Sonuç 0,1!
Yani yine tutmadı. Rabbim yoruldum, sana şükürler olsun, bana dayanma gücü ver. :KK14:

:nazar::nazar: ne kadar güzel... sağlıkla doğsun oğlunuz inşallah :KK16::KK16:

hamilelik oluştuktan sonra tüp bebek doktoruna gitmeye devam ettiniz mi yoksa başka bir kadın doğum uzmanına gidilir mi, bunu merak ediyorum açıkçası...tabi benim için daha erken :KK1::KK1: inşallah o günleri görürüm...

inşallah transfer olursa aramayacağım belirti, daha doğrusu aramamaya çalışacağım :KK34:

hangi topikteydi hatırlamıyorum ama bhcgsi 7-9... gibi yükselen bir arkadaş vardı, sonradan daha düzenli arttı, yükseldi...inşallah seninki de öyle olur :KK16: iyi şeyler düşünmeye çalış hep... umarım cuma günü çok güzel haberler verirsin

kızlar yine olmadı yine negatif aldım:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

kızlar bende bugün sonucumu aldım çok şükür HAMİLEYİM:KK52::KK52::KK52:ama perşembe günü tekrar yaptırmam lazım bakalım değerim artacakmı o yüzden krmaşık duygular içindeyim:KK14:neyse umarım artışınıda görürüz tevekkül edelim negatifi alan ve yeni tedaviye başlıcak arkadaşlar..rabbim her şeyin doğrusunu bizim için iyi olanı bilir..pozitifi gören arkadaşlar rabbime emanet olun inşallah her aşamanız rahat huurlu ve güzel geçer,korku yaşamayız

inşallah değerin güzelce katlanır, önce keseyi görüp sonra da kalp atışını duyarsın :KK16::KK16: sonuna kadar sağlıkla gitsin inşallah :KK16:

ayyy ne heyecanlı :21::21: inşallah görünür minik kesecik :KK16:

merhaba arkadaslar dün kan testi sonucum 2.00 çıktı malesef bu seferde olmadı .. artık tüp bebek olayı benım için bitti :KK14::KK14:

naptın bebişi gördün mü keseyi canım

amin canım hepimizin ki:) saol mavera içimi rahatlatıosun evet evde hep yattım dünden beri wc ve yemek yemege kalkıom bir de igne vurmak için :)
korkuyorum şu mübarek günler bitsede herşeyin iyi oldugunu duysak ta rahat rahat hamişlik yaşayıp tadına varsak ve sonrada kucagımızda büyütsek:) aayy ne çok istemişim mevlam senin hazinen çok tükenmez hepimize hayırlılarını versin

Kızlar ya şükürler olsun gördüm keseyi.Ve pıtpıtlarını da gördüm:) Ya resmen mucize ... Ufak bir kanama bölgesi de gördü doktor. Dikkatli ol dedi crinone u 2 ye çıkardı ve 1 progeston kapsüle devam.Çok mutluyum şükürler olsun. Kızlar biliyorsunuz benim değerlerim başlangıçta hep düşüktü ama bakın miniğimin minicik kalbi pıt pıt :) Hesaplarıma göre 6+6 idi ama ultrosonda 6+5 dedi doktor. 0,81 cm pirinç kadarmış ...! :)
Hamile arkadaşları tebrik ederim. Değeri düşük olanlar da morallerini bozmasınlar çünkü hamileler...
Negatif sonuç alan arkadaşlar... Söylenecek kelime yok... Ama unutmayın birgün mutlaka, hatta umudunuzu kaybetmeyip tedaviye devam ederseniz 1 yıl içinde anne olacaksınız... Sizin için dua ediyorum. Tez vakitte pozitif sonuçla karşılaşırsınız inşallah...

bak ben seni biraz daha rahatlatıyım o zaman:)
yemeğe, tuvalete, namaza kalkıyordum zaten..arada bahçeye çıkıp yavaş yavaş yürüyerek 2 tur atıyordum..5. gün banyomu yaptım ve ailemle boğaz turuna çıktım. 2 saatliğine gitmiştik 5 saatten önce dönemedik..
ben evde durdukça içim sıkılıyor ruhum daralıyordu o yüzden 1-2 tur atmak için dışarı çıkıyordum ayrıca iğnemi vurdurmak için sağlık ocağına da gidiyordum..işte böyle:KK34::KK34::KK34:

kızlar çagıran kişi teyzem..ve bu akşam....:KK43: gelmezsen konuşmam falan diyo..ablamlar arıyo gel bak gelmezsen herkesi toplar geliriz sana diolar.... ayyy ne yapacam benn

Canım bence gitme neden diyeceksin. Bu yola giren herkes pozitif olsun diye bekliyor doğal olarak ama bugün aldığımız haberler gibi negatifler de var. Sen eğer bu üç dört gün dinlenmez de gidersen kötüsünü düşünmeyelim inşallah negatif olursa hep kendini suçlayacaksın. benim ilk denememde öyle oldu çünkü. Keşke şöyle yapmasaydım keşke böyle yapmasaydım diye diye içim içimi yedi. Gitmeyi kabul et ama şu üç dört günü atlat mesala tamam cumartesini ayarlayın de. Yok gelmem deme ama hemen de gitme. Sonuçta en ufak kötü bir sonuçta onların haberi olmayacak üstüne üstlük de onların hatırı için keşke yapmasaydım diyebilirsin. Seni umutsuzluğa sürüklemek için demiyorum sakın yanlış anlama benim de ikinci denememde oldu. bundan öncesinde 4 aşılama ve aylarca yumurta takibi başlayıp ara vermeler vs.vs. Ama şu an için önemli olan senin gönlünün rahatlığı. Reddetme ama ertele :KK1: Herşey :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: bunun için.

:))) Gittiğini görmemeşim yazdım ben de. Allah korusun haklısın. Ben senin gönlünün rahat olması için yazmıştım :)))

kızlar beta hcg si yüksek çıkan 12 14 günlük gebeliğini yeni öğrenen arkadaşlar ..sizlerde bir değişiklik var mı kasıklarda ağrı falan yoksa transferden sonraki durum gb misiniz..bnde hiç bir belirti yok değerimde düşük ya acaba diyorum kimyasan falan mı ki bnm kisis düşünmeyim dedikçe aklıma sorular geliyorrrrrrrrrrr:18:

Kötü düşünme canım. Sonuçta bu belirtiler herkese göre değişiyor sonuçta. Ben ona bakarsan transferden itibaren nerden baksan 15-20 gün adet sancısı çektim resmen. Bu yüzden göreceli belirtiler bunlar. İnşallah keseyi de görürsün kalp atışlarını da duyarsın.

31199151 .!.:
Kötü düşünme canım. Sonuçta bu belirtiler herkese göre değişiyor sonuçta. Ben ona bakarsan transferden itibaren nerden baksan 15-20 gün adet sancısı çektim resmen. Bu yüzden göreceli belirtiler bunlar. İnşallah keseyi de görürsün kalp atışlarını da duyarsın.

inşallah şafakcım güzel olur her şey

cok sevindim sen benim umudumsuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun:KK54: seni kocaman öpüyorummmmmmmmmmmmmm

Tatlım rahat ol hamilesin işte... Ben hep böyle düşündüm kıyaslamadım çok değerlerimi başkalarıyla umudumu yitirmemek için...Benim gibi sonradan değeri yükselenleri okudukça da umut oldu bana... Stres hormonu olumsuz etkiler gebeliğini rahat ollll.... Tadını çıkar...:)

Kızlar bugünlerde tansiyonlar düşük kalp atışları hızlı. az önce o kadar yoğunlaştı ki kalp atışlarım 85 çıktı tansiyon aletinde. Biraz korktum ama normalmiş. İşinize yarar diye yazıyı kopyalıyorum :)))

Gebeliğin 5'ten 8'inci haftasına kadar süren döneminde, kalp damar sisteminde olması gereken normal değişimlerin başladığını, gebelikle birlikte kalp atım hızının bir miktar arttığını belirten Op.Dr. Pınar Özalp, şöyle konuştu: “Kalbin yükü fazlalaşırken, kan basıncı ilk 5 ay normal değerlerin altında seyreder. Hormonal değişimlerden dolayı damar duvarları zayıflar. Gebelik döneminde hafif nefes darlığı, yorgunluk, şiddetli olmayan çarpıntı, yol yürüme mesafesinde kısalma, bacaklarda ciddi olmayan şişlikler, sırt üstü yatıldığında oluşan nefes darlığı, tansiyon düşüklüğü, çarpıntı, göz kararması gibi sıkıntılar sıkça yaşanabilir. Bu sıkıntılar haliyle yaz aylarında daha sık ve şiddetli yaşanır.
Gebelikte vajinal enfeksiyonların sıklıkla görüldüğünü anlatan Op.Dr. Pınar Özalp, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu durum yaz aylarında daha çok ortaya çıkabilir. Düzenli uyku, sağlıklı beslenme ve güçlü bir bağışıklık sistemi, her türlü enfeksiyonla mücadele etmede önemli faktörlerdir. Gebelik döneminde genital bölgenin kuruluğuna dikkat edilmeli, pamuklu iç çamaşırı kullanmalıdır. Bunun yanında günlük ped kullanılmamalı; sıkı, dar ve hava aldırmayan kıyafetler tercih edilmemelidir. Deniz ve havuzdan çıktıktan sonra ıslak mayo ile kalmamak da vajinal enfeksiyon sıklığını azaltacaktır.”

Kızlar bugünlerde tansiyonlar düşük kalp atışları hızlı. az önce o kadar yoğunlaştı ki kalp atışlarım 85 çıktı tansiyon aletinde. Biraz korktum ama normalmiş. İşinize yarar diye yazıyı kopyalıyorum :)))

Gebeliğin 5'ten 8'inci haftasına kadar süren döneminde, kalp damar sisteminde olması gereken normal değişimlerin başladığını, gebelikle birlikte kalp atım hızının bir miktar arttığını belirten Op.Dr. Pınar Özalp, şöyle konuştu: “Kalbin yükü fazlalaşırken, kan basıncı ilk 5 ay normal değerlerin altında seyreder. Hormonal değişimlerden dolayı damar duvarları zayıflar. Gebelik döneminde hafif nefes darlığı, yorgunluk, şiddetli olmayan çarpıntı, yol yürüme mesafesinde kısalma, bacaklarda ciddi olmayan şişlikler, sırt üstü yatıldığında oluşan nefes darlığı, tansiyon düşüklüğü, çarpıntı, göz kararması gibi sıkıntılar sıkça yaşanabilir. Bu sıkıntılar haliyle yaz aylarında daha sık ve şiddetli yaşanır.
Gebelikte vajinal enfeksiyonların sıklıkla görüldüğünü anlatan Op.Dr. Pınar Özalp, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu durum yaz aylarında daha çok ortaya çıkabilir. Düzenli uyku, sağlıklı beslenme ve güçlü bir bağışıklık sistemi, her türlü enfeksiyonla mücadele etmede önemli faktörlerdir. Gebelik döneminde genital bölgenin kuruluğuna dikkat edilmeli, pamuklu iç çamaşırı kullanmalıdır. Bunun yanında günlük ped kullanılmamalı; sıkı, dar ve hava aldırmayan kıyafetler tercih edilmemelidir. Deniz ve havuzdan çıktıktan sonra ıslak mayo ile kalmamak da vajinal enfeksiyon sıklığını azaltacaktır.”

canım iyiki yazmışsın bunu. ben de merak ediyordum kalbim neden böyle hızlı hızlı atıyor diye :) rahatladım biraz. nefes darlığı da oluyor gibi bazen. bir de ayakta 5-10 dk kalınca bayılacak gibi hissediyorum kendimi... normaldir inşallah. perşembe günü keseyi görmek için gideceğiz. çok heyecanlıyım galiba onun da etkisi vardır. inşallah iyidir bebeğim... Allahım hepimize sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip eder inşallah....

canım iyiki yazmışsın bunu. ben de merak ediyordum kalbim neden böyle hızlı hızlı atıyor diye :) rahatladım biraz. nefes darlığı da oluyor gibi bazen. bir de ayakta 5-10 dk kalınca bayılacak gibi hissediyorum kendimi... normaldir inşallah. perşembe günü keseyi görmek için gideceğiz. çok heyecanlıyım galiba onun da etkisi vardır. inşallah iyidir bebeğim... Allahım hepimize sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip eder inşallah....

Aynı bende öyleyim ayakta duramıyorum resmen. Bi de kalp atışlarımın sesini duyuyorum nerdeyse çok hızlı atıyor. tansiyonum da hep düşük ama normalmiş doktorum da bugün normal dedi. Bebeğimi tekrar gördüm bugün içim içimi yiyordu durumu nasıldı diye içim rahatladı. Tekrar kalp atışlarını dinledik eşim de bu kez vardı yanımda ilkinde yoktu. 14,7 mm olmuş meleğim. İnşallah cümlemiz hayırlısıyla sağ salim kucağımıza alırız sağlıklı sıhhatli inşallahhhhhh:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

X